El cap allà on no toca


Damunt del portàtil, que fa tots just dues setmanes que m’he comprat, hi tinc el CD de la Renta 2006 i nomes faig que mirar-me’l de reüll, em fa com una mica de cosa posar-m’hi, però ho haure de fer, com a mínim per que quant hagi de fer la declaració alguna vegada en la meva vida, al menys sàpiga de que va, no?

Doncs desprès de mirar-m’ho i remirar-m’ho he decidit obrir-lo, instal•lar-ho i a veure que passa.....

No ho veig clar i encara no se ben be per que m’he decidit a fer-ho, no guanyo el mínim per fer-la per tant per que perdo el temps? Poder per intentar mirar si d’algun lloc o altre desgravo alguna cosa i em tornen diners, però es clar, no arribo al mínim, de moment no estic pagant una hipoteca, no tinc ni ascendents ni descendents amb discapacitats, ni majors de 65 anys per mantenir...que collons pretenc que em desgravi????

Em demanen masses coses, masses dades i n’hi ha que no se ni el que signifiquen i es clar, el servei d’ajuda no funciona, per no variar en aquestes coses.

Opto per tancar el programa PADRE (ves a saber per que l’hi van posar aquest nom...poder per que els pares son tant complicats com la renda??) i posar-me a fer altres coses, com per exemple buscar alguna foto maca per posar al post d’avui, decidir que escriure, buscar una cançó que si digui amb el post, ja em direu on puc trobar una cançó que parli de la Renda per que jo no l’he sabuda trobar, respondre als e-mails aparcats del dia, guaitar els vostres Blocs, donar-vos les Bones nits i alguna xorradeta penjada que tinc per allà.

Que dic jo, amb el que em costa dormir a les nits i ara m’estic clapant davant del PC, escric i les línies es munten unes sobre altres (faltes de sexe, poder??) i em costa concentrar-me, avui he fumat massa...a tot això, no estaria millor al llit veient el House??, doncs no, aquí, davant del PC em sento millor, més Jo Mateixa.

Algú s’ha parat a comptar quants “que’s” hi ha en aquest post?

Que dormiu be i ens veiem demà!!!!!!




Actualització 23/5/2007 a les 16:17 - Sol.lució a la endevinalla dels que's: Ei gent, ja us val.....doncs de que's així, en vermell i amb una 's nomes n'hi ha 1, el de la pregunta!!!!!

22 Comments:

  1. g! said...
    Tema renta! Mmmmm mama por, tot i que aquest any em tornen calés, ole-ole. Tu mentres puguis no la fagis (sempre i quant no et tornin calés es clar) i que la fagi qui si dediqui que Hacienda és com la novia de Chuki, millor no jugar con ella.

    I ara prepara't perqué estic apunt de dir la segona gran xorrada del dia, alli voy: T'he trobat una canço referent a la renta, bé millor dit, t'he trobat una dels THE RENTALS ejem! és lo que hay!

    Si la vols penjar digam'ho que t'envio el còdig.

    Apaciao
    Nota: ets un acha amb els teus SPAMS jeje
    Joana said...
    Bona nit! I doços somnis...
    Jo Mateixa said...
    g!: Si aixó m'han dit, que si la fas un cop ja vens obligat a fer-la, per tant més val que no la presenti, quant començi a pagar hipoteca llavors si que la faré, pero es que volia veure com de complicat podia ser i ja he vist que quant em toqui m'estresare "catxo" :-S

    No fotis????, de debo??, ostia g! passem l'enllaç por fi, que tal està, de que parla????, la vull sentir!!!!!!!!! :-)

    Nota: Per que ho dius això??? :-P

    Petons guapu!!!!!!!

    Joana: Aixxx gràcies guapissimaaaaaaaa, m'en vaig anar al llit de seguida però eren quarts de tres i encara estava desperta i es que no es poden tenir tants canals a la TV :-S

    Petonassos guapa!!!!!!!
    Anònim said...
    Alerta amb el tema renta quina merda !!! Jo ahir mateix m'hi vaig posar suposo que acabaré demanan ajudaaaa !!! Quin lio per deu, però si et tornen calers val la pena, ara millor les coses portar-les als professionals molt millor sort que la d'aquest any es semblant a la del passat i aleshores tot es més fàcil !!!! bUFFF quin mal rollo m'has fet entrar ara !!!
    Anònim said...
    La declaracio de renta la bestia negra dels pobres, als rics sempre els hi tornen,PADRE : programa de ajuda declaracion de renta española.( Toma Ya ) Jo ara tampoc arrivo al minim, pero si algun cop la he fet la faic a pel,faic servir una de borrador, calculadora i llapis.
    STRIPER
    Alepsi said...
    Buah, tot un món el de les declaracions de renta. Mira que jo no les faig (òbviament, si no tinc ingressos), però quan mon pare s'hi posa... que si porta'm el justificant de no se què, que si necessito les factures de no sé quantus.... en fi... que no te pase na! xDDDD
    Jo Mateixa said...
    Farlopa: Em sap greu haver-t'he deixat "mal cuerpo" però es una cosa per la que tots hi hem de passar en un moment o altre de la nostra vida, jejejejeje, I com be dius tu i abans en G! més val portar-ho a profesionals, que per alguna cosa ho son i cobren, no?

    Striper: Eso digo yo, toma ya, toma ya, així m'agrada, gent que es preocupi de buscar informació que la resta (Jo, segur que els demes ja ho sabieu, jo es que sóc bleda)desconeixem, gràcies!!!!!

    Alepsi: El meu pare contal d'estolviar-se els cabrejos amb la mare per que això no ho tinc i això no ho veig i això no ho trobo...ho porta a una gestoria i santas pascuas tu!!!
    Metamorfosi said...
    No me'n parlis de la declaració de la renda!... li tinc pànic.

    I la que toca fer ara serà traumàtica: guanyo una misèria, tinc una filla, una hipotèca, una gossa i dos gats... i em tocarà pagar com sempre, perquè enguany segurament encara l'hauré de fer conjunta!

    I apa, a tocar-se allò que no sona! (si és que algú me'ls deixa tocar!... jajaja)

    Petonassos a cabassos! (no sé si desgraven però sempre van bé!)
    Jo Mateixa said...
    Meta: Quina putada nena, ho veig xungu eh en el teu cas!!!!

    El pare aquest any haurà de fer la declaració dels avis morts aquest any i l'any que ve haurà de fer la que es correspongui amb els mesos que hagin viscut aquest any. Total per acabar pagant per que ells si que no tenien res més que dues pensions de merda i com que el pis era d'ells de feia anys no pagaven res d'hipoteca.

    Puta renta i puto programa PADRE!!!!!

    PD: Per mi pots tocar tot allo que vulguis, soni o no :-P

    PD: Oi tant que van be els petons, vinga va que paro la galtona... :-)
    g! said...
    Bon dia pel matí! al final tens el code amb la cançoneta, en tenen un altre que els va fer famosos que es diu "Friends of P" és molt bona, la que t'adjunto és un altre. :-(

    Tema Renta, oju, que això de que si la fas una vegada després estas obligar-la a fer-la l'any següent és una leyenda hurbana. Tu la pots fer aquest any i la següent no fer-la si no et fes falta.

    AH! I anims metamorfosi!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Bon dia pel matí diu el gall quiquiriqui!!!

    En fi, quin gran tema, la declaració de Renda ... Jo vaig instal·lar-me un dia el Padre i se'm van treure les ganes ... no de ser pare, no ... de fer-la. És com el carnet de cotxe, tant costaria fer-ho com més facilet? Ufffffff!!!!

    No m'he parat a comptar els cops que has escrit "que" però a veure si serà el teu latiguillu, ara, això! jejejejejejejejejejeje que?que?que?que?com dius que va la vida? jejejejej

    Un petó per a TuMateixa
    Jo Mateixa said...
    g!: Gràcies per el codi!!!!!, ara m'ho miro amb calma :-)

    Ondia no fotis, llegenda urbana??, doncs jo estaba segura de que si la feies una vegada cagada, l'habies de fer per sempre més, gràcies per l'informació guapu!!!!!

    Pep: Per lo del tema renta ja opino en el Bloc i com has pogut veure en la resta de comentaris, pel tema carnet de conduir...no opino, no tinc carnet :-P

    Ja et val tiu, va vinga, que es una endevinalla això dels "que's" i ningu s'ha mullat!!!!!!!

    Petonets guapu!!!!!!!
    Rondaire said...
    Comptant el que de la Mafalda, uns 24.
    Jo Mateixa said...
    Rondaire: Mecccccc, has fallat, però gràcies per participar :-)
    neus said...
    una cançó que parli d'impostos? fàcil fàcil, Taxman del Beatles ;)

    de petons, tants com els que's que surten al bloc més un!

    guapa!
    Rondaire said...
    ohhhhh ... els que dins d'altres paraules també valen ?? jejeje
    Jo Mateixa said...
    Elur: Si, si, però em saps dir quants n'hi han???, jejejejeje. M'agraden molt els Beatles però no recordo aquesta canço, al vespre ho busco per l'Emule, gràcies bonicaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

    Rondaire: Que's dins d'altres paraules????....no puc donar pistes...es que es molt fàcil!!!!!, jejejejejeje.

    NOTA PER TOTTS i TOTES: La resposta dels Que's la donaré aquesta tarda, cap a quarts de cinc, estigeu atents :-P
    Anònim said...
    Jo ho sento no sóc rica i hem tonen calés (no gaires però m'hen tornen), ja se sap, només un contracte, hipotèca, fill tot això compta... millor dit ens en tornen...

    Després de trencar-me les banyes fent càlculs i històries fiscals que canvien cada any, vam decidir que ens la fes un professional ens cobra 35 €, i no m'haig de preocupar...ja ens fa la que millor ens convé, en el meu cas Conjunta....

    Aquest any amb el calés que ens tornin volem canviar-nos el matalàs a veure...a veure...

    Apa no et deseperis!!!

    Per cert has vist la nova sèrie de tV3 dels dimecres? "Herois" és diu, pinta bé, no? a mi el japonès hem fa molta gràcia, és per petar-si...

    Un petó
    neus said...
    tramposa!!! jajajajjajajajja


    petonàs!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Ostres la renda!!!!
    Aghhhhh!!!!! a mi me la fa la agencia tributaria i m'envia el borrador i jo el confirmo (o no) i santes pasques....
    el programa padre es una puta merda
    Jo vaig estar treballant en una empresa que feia programes informatics per a asesories, entre ells el de la renda (em vaig pasar quinze dies de formacio per la renda dels collons) i era més fàcil. el padre es com comprar-se l'impres i escriure-hi a mà, pel que serveix....
    Rondaire said...
    que !! que t'has quedat amb mi o que ?? jajaja ...
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: No despero no, avui ho he consultat amb la gestoria i m'han dit que en la meva situació més val que no la faci, per que no em tornaran res :-(

    No l'he vista la sèrie aquesta, de que va???, la fan avui?? avui he vist el Liverpool - Milan (putumilancony!!!!)

    Elur: Pur cua???, jajajajajajajaja

    CafeAmLlet: Doncs si nena es més xungu del que em pensaba i total per que??, per res, total que aquest any no la faig i si l'any quebe ja pago hipoteca m'ho penso i ho porto a que m'ho facin, passo de trencar-me les banyes jo soleta.

    Rondaire: Qui jo??? noooooo, jajajajajajajaja.

    Cristina: Nena cava i homes!!!!! joder, si es que ni per un sopar decent, putarentadelscollons!!!!

    Bona nit a tots!!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column