Fi de campanya

Bé, aquesta nit a partir de les 00:00 comença la jornada de reflexió, ja tocava per que els politics ens han abordat per tot arreu.

Aquest no pretén ser un post polític, ni un post de convenciment per a vosaltres, nomes es un post de reafirmació sobre la meva intenció de vot.

Sabeu que milito a ERC i a ERC votaré, seria idiota no fer-ho si crec en el partit oi?, però aquests dies he rigut molt veient gent que comulga amb opinions de dretes i avui em deien que votaran a partits d’esquerres, la gent encara no ho te clar, tothom acusa als polítics d’omplir-se les butxaques i està clar que molts d’ells ho faran, però com sempre no podem posar a tothom en el mateix sac, hi ha gent bona i dolenta a tots llocs i de tots colors.

No m’esplaio més, encara no he sopat i vull veure alguna peli del Canal Digital, avui aniré a dormiré tard i demà serà un dia mogut, he de fer la compra, vull anar a veure els avis (els pares del pare), vull comprar-me unes sabates noves que les que porto m’estan matant els peus, vull passejar per Barcelona i veure l’ambient abans del dia X, vull veure el Barça com guanya i vull reposar forces per encarar un diumenge mogut.

Aneu a votar diumenge, no us quedeu a casa, reflexioneu que demà es el dia per fer-ho i quant ho tingueu clar aneu cap al col·legi i fiqueu la papereta a l’urna.

Que passeu molt bon cap de setmana....i que la Blocaire que fa anys aquest cap de setmana es prepari, dissabte al vespre tindrà el seu post especial d’aniversari.


18 Comments:

  1. g! said...
    Holaaaaaa! espero que el dia de demà et serveixi per carregar piles i tranquila que el Barça guanya segur.

    Jo diumenge aniré a votar, mai he faltat a l'urna i crec que tenim "l'obligació" de fer-ho, fins ara però cap partit polític em fa sentir representat.

    Doncs això, bon cap de setmana!!!
    un petonas!!
    gatot said...
    bon dia jo mateixa! Osti, ja és la jornada de reflexió? doncs haurem de reflexionar!!!! Jo per si de cas, espero reflexionar i flexionar-me al llit tot el dia!
    :DDDD

    Bon dissabte i que guanyin els bons!

    ;-)

    petons i llepades reflexionadores!
    Clint said...
    jo diria: Per fi de campanya!

    bon capde setmana! i no t'oblidis de votar eh! que tant sermonejar...a veure si se't passa!

    Muaks!
    Adagio said...
    Jo aniré a votar com sempre... sempre ho faig amb el cor, pq si ho fes amb el cap segur que no votaria.
    alatrencada said...
    Jo ja he votat! I sense reflexionar... Sóc dona previsora i ho he fet per correu. Tot i q finalment el meu jefe ens ha donat permís per venir a Bcn a complir amb les nostres obligacions de ciutadans.
    Jo Mateixa said...
    G!: Bon dia guapu!!!!!!! jo també votaré, no se a quina hora podré anar-hi doncs tindré feina toooooooooooot el dia, però hi aniré i amb les ideas ben clares :-)

    Gatot: Bon dia guapissim!!!!! auuuuu va, llevet i surt a passejar, quin temps us fa per allà???, aquí està ben nuvol, mentre demà no plogui, si plou hi haurà un alt index d'abestenció (segur que igualment n'hi haurà), bon cap de setmana!!!!!!

    Clint: Noooooo, tranquil, no m'oblidaré pas d'anar a votar, es impossible que ho faci doncs vaig com a apoderada d'ERC a Sant Boi i estaré tot el dia als col.legis electorals, o sigui que serà impossible que se'm passi, jejejejejejeje. Bon cap de setmana!!!!!

    Adagio: Aixi m'agrada, que hi vagis i no et quedis vagejant per casa XXDD, bon finde guapissim!!!!!!!

    Alatrencada: Això es una dona i no les top models, si senyor, una senyoreta que es previsora i ja ha exercit el seu dret a vot, ole, ole i ole!!!!!!! Bon cap de setmana preciositat!!!!!
    Anònim said...
    Bonas, Jo votare i al final ja tinc decidit el meu vot,i espero que al ajuntament on visc no canvien las cosas i continuem tenin un conseller de cultura de ERC.
    Un Peto
    euria said...
    Bones Jo mateixa!!!! Doncs ja tinc el DNI apunt :) acabaré de reflexionar la resta de dia que queda, però crec que ho tinc prou clar.
    Que acabis de passar un bon cap de setmana, ptons!!!
    Unknown said...
    A les municipals cada poble, cada ciutat te els seus accents no es pot genralitzar. A Tarragona, per exemple, ERC no mou un dit per acabar amb les corrides de toros i ja fa un ert temps la que va de núm. dos va dir que li agradava el toros d'osborne. També volen instal.lar vídeocàmeres al carrer.

    Són coses de la diversitat.
    Ulisses said...
    espero que avui t'ho estiguis pasant bé ;)

    Salut!
    ddriver said...
    jo tambe soc dels tontos que sempre vota,els que el nostre partit no es molt gran estem obligats a votar perque s ens senti.
    Força ERC!!!!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Així m'agrada, que ho tinguis clar i si vots a ERC millor que millor :-) Per cert, vaig veure la teva invitació per crear un compte GMAIL, ja el tenia creat feia temps, l'adreça te la passaré per e-mail de seguida.

    Euria: Hola guapa, ja has tornat de viatge???? Perfecte si ja ho tens prou clar, n'hi ha que encara no ho tenen gens clar, jejejejeje.

    Tondo rotondo: Està clar que hi ha gent per tot, collons amb la nº2, ja l'hi val a la tia!!!!

    Ulisses: Doncs mira, no he fet res d'especial, he fregat la porteria, he posat una rentadora, m'he comprat dos parells de sabates i poca cosa més, tinc ganes de que siguin les 22:00 per veure el Barça!!!!

    Ddriver: No ets tonto home, es el que s'ha de fer, s'ha d'anar a votar!!! i com l'hi he dit a l'Striper, si votes a ERC encara millor :-)
    Anònim said...
    Massa coses a fer! Però tu com vols reflexionar?!
    Jo no voto des del 2000. Al principi per problemes burocràtics (votar des de l'estranger no és fàcil) i ara perquè no hi ha cap partit que em representi.
    A Irlanda hi hagué eleccions dijous i encara estant comptant els vots. Dilluns hauré de preguntar als de la feina com funciona perquè no ho entenc.
    Jo Mateixa said...
    Si es que a Irlanda ja en son de rarus ja, ara que no et perdono que faci tant de temps que no votes, encara que estiguis lluny hauries de fer-ho homeeeeeeeeeeeeeee.

    Petonets Sir!!!!!!!
    Candela said...
    Hola! Jo voto JOANA. Qui fa anys??? on és el post sorpresa?? Tornaré demà a veure qui és!!! petonets maca!
    Waipu Joan said...
    votar erc a tarragona és aconseguir que l'impresentable del socialista sigui el proper alcalde. És molt dur, t'ho asseguro, però...
    Metamorfosi said...
    Eeeiii... que ja he votat aquest matí, després de passar-me quasi 24h reflexionant sense parar!... jajaja... ni menjant ho vaig deixar de fer, només per dormir una estona i apa! a reflexionar un altre cop! ;D

    Per cert... vols fer el favor de comprar-te unes sabates ben còmodes, que ja em fan patir els teus peus!!!

    Petonets ben dolços!!!
    escursó said...
    Quelcom falla quan >52% de la població no vota.

    (Percentatge extrect d'el periodico
    a les 21.50 a BCN)

    PS , que consti que jo només he votat un cop quan em vam posar de Presi de taula(quin conyaç per cert).....ho considero tot una farsa....i que consti que no em queixo.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column