Es veu que no estic inspirada


Clarament no ho estic gens d’inspirada i avui a més em sento cansada, aquest canvis de temps ja ho tenen suposo, m’atrotinen el cervell tanta calor de dia i fresqueta de nit, així que m’he plantat davant del PC, he obert un full de Word i me l’he mirat durant ben be...25 minuts, escrivia, esborrava, buscava alguna foto xula per posar, alguna cançó colpidora per que sentíssiu, però no, res em venia al cap.

Llavors m’ha donat per pensar en un amic i l’hi he gravat un missatge de veu que l’hi he enviat per e-mail, ja podeu imaginar quina mena de missatge l’hi he gravat, noooooo, no es eròtic, que jo aquestes coses no les faig, que malpensats que sou cony, simplement l’hi he explicat que faria d’aquí a una estona, l’hi he dit que l’enyorava i que tenia ganes de veure’l.

Llavors he tornat a obrir el fitxer de Word (el tenia minimitzat) i he tornat a escriure, he tornat a esborrar, he tornat a buscar alguna foto xula o alguna cançó colpidora, però res, no em venia res al cap per explicar-vos, que trist no??, vull dir que coi, un dia això et pot passar, vas tant estressat a la feina o per motius familiars que t’ofusques i no pots pensar clarament en tot el que voldries, o nomes centres els teus pensaments en una cosa determinada i llavors encara es pitjor, però que ja faci tres dies que no tinc idees per posar al Bloc, bufff, es molt trist.

Serà que ja no em passen coses interessants a la vida?, home, si veies al George Clooney per Rambla Catalunya si que seria interessant d’explicar, però es clar, caldria que Jo Mateixa estigues per aquella zona i es bastant xungu marianu per que treballo a l’altre punta de Barcelona. Que m’hagués tocat el cuponazo del dia de St. Joan també seria un gran tema per comentar, però clar, si resulta que va sortir el numero 44.379 i jo tenia el 36.457 doncs queda com una mica gilipolles explicar res oi?, tot i que jo m’hagués conformat amb la sèrie que eren 75.000 euros al mes durant 25 anys, culleres, que be m’haguessin anat!!!!!

Total, que torno a maximitzar el Word i continuo amb el fitxer buit, nomes he escrit el títol, he justificat el text, l’hi he donat mida i espais entre línies, l’hi he posat idioma Català per que ho corregeixi ortogràficament i he guardat el fitxer a l’escriptori ...tot esperant que em vingui la inspiració, però res, no em ve.

Quin mal de peus....no, no, no es que el meu post vagi de peus avui, si cas va de cul per que no se que posar, ni com, es nomes que els peus m’han fet una punxada ben forta, el talo em toca la cresta quant hi ha canvis de temps, a TOTA CATALUNYA......US AVISO, PLOURÀ, no se quant, però ho farà, els meus peus ho diuen.

I la inspiració no ve, abans vindrà el butanero que per aquí passa els dimecres però es veu que avui no ha vingut per que te la nena malalta, això m’ho ha explicat la veïna de davant, la que te les filles periquites, i l’home vindrà demà, poder.... com la meva inspiració.


27 Comments:

  1. Joana said...
    Després del post tan genial sobre Egipte no m'estranya que les neurones necessitin un respir.
    Jo vaig anara a Egipte i em vaig perdre per tot arreu, Luxor, Abu simbel, El caire,Les Piràmides, L'esfinge, racons, carrers, Un petit creuer per el Nil....
    Quins records...Gràcies per aquest post tan magnífic i no ens enganyem actual i enriquidor!
    No pateixis si avui no et surt res....
    Em sembla que tenim telepatia.Rebo el teu correu ara que escric aquest!
    Jajajajaj
    Bona nit Txell wapa!
    Jo Mateixa said...
    Doncs ja veus Joana, les meves neruones continuen atrofiades, m'he passejat per quasi be tots els blocs i aquells que tenien post nou els he comentat, he mirat el correu, he respost algun e-mail que altre i estic escoltant musica.

    Son les 00:43 i segueixo sense son, he fumat mooooooooooolt i nomes m'he pres una Cola light en tota la tarda-nit...que m'està passant??

    Aquest comentari te tota la pinta de ser un nous post i es que ves, ara si tingues un xat on trobar-t'he i tu estiguessis desperta, m'hi enganxaria i em donarien les tantes de la matinada i estaria xerrant per els descosits.

    T'agrada la cançó?, jo la trobo super maca, tot i que el meu anglès es bastant patètic i no entenc gairé be el que diu.

    Ja acabo ja, que m'estic fent llarga i pesada :-P

    Que dormis be guapissima, mira, jo ara em ficare al llit, tancaré la tele, per que si no no m'adormire, i m'imaginare que estic a Egipte, visitant totes les coses que m'has comentat, poder fare, en el meu somni, un viatge per el Nil, per que no??, total, no tinc res més a fer!!!

    Veus, si aquest comentari podria haver estat un post cony!!!!! :-S
    Anònim said...
    Bon dia;
    Meritxell ,per tenir manca de inspiracio t'ha sortit un post prou rodo,i molt maco,el que no m'acava d'agradar es el cul que sur al enllaç cul,mes agradat mes un cul mes femeni el tio aquet amb boxer xcomo que no,pro suposo que las blocairas estaran encantadas.
    Un peto.
    estripanits said...
    Doncs mira, jo diria que el que et convé és estripar unes quantes nits, alliberar adrenalina i endorfines, passar un dia xungo a la feina perquè et petes de son, arribar a casa i que t'hi esperi el Hatim ben a punt: ja veuràs com després dorms la mar de bé! :D
    Anna said...
    Ei Txell, coincideixo amb l'Estripanits, a tu el que et fa falta es una bona festasa, pillar-la ben gran i com que aniràs tan rebentada apa, a fer nones :-P

    També coincideixo amb l'Striper, per no estar inspirada tela el que t'ha sortit, el que no coincideixo amb ell es amb la foto del cul, per déu, però aquests homes existeixen de debo??, on s'amaguen??? jo vull!!!!! :-P

    Que pasis molt bon dia guapa!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    A veure, diverses coses que m'estressen aquests posts:

    - El missatge pel teu amic ... no era eròtic ... aixi no passo al punt dos que era que el pengessis ... bah

    - Quasi et toca el cuponassu de St. Joan eh? A mi també em va anar de poc ... de poc que compro un dècim, clar!!!

    - Tens raó, avui plou. He baixat amb el Cayuco des d'Esparreguera. De fet, aquí a la feina estem jugant a la "pajita mas corta" i no em pensis malament, qui es queda els flotadors ... jo com que ja porto el meu de serie ... plim

    - Fas de Beta Tester del Word? Tant obrir-lo, tancar-lo, maximitzar-lo, minimitzar-lo. Nena, et treuries un sobre sou!! Que el Bill Gates paga en negre, fijo! Que no té suelto, ell!!!

    - Les filles del butanero son periquites ... i quin pinso els hi dóna? Nido? A casa al canari li donàvem Nido ...

    Doncs t'ha quedat un post arregladet ... I mira què diu en Serrat
    "No hago otra cosa que pensar en tí, y nada me gusta más que hacer canciones,
    pero hoy las musas han pasa'o de mí, andarán de vacaciones..."

    Quan tornin de vacances ja veuràs ... jejejejejej

    Un petó i bon dia per a TuMateixa
    David JB said...
    Jo també tinc ara obert el word, també en català, però tant m'hi fa, perquè sóc a la feina i no té instal·lat l'idioma català, així que no puc revisar l'ortografia de res aquí, me l'he d'enviar a casa i fer-ho allà.

    I de son ni et parlo, perquè porto unes setmanes en que literalment m'adormo aquí enfront de l'ordinador, em tapo la cara amb la mà, em poso cap a la paret, i a dormir, que no em veu ningú. I és que clar, arribant dimarts a la 1 de la matinada a casa i ahir a les 11 de la nit, passa això.

    Que passis un bon dia :)

    P.d.: Bé, ara que m'hi fixo, com que tinc Firefox a l'ordinador (instal·lat a temps, perquè ara està capat tota instal·lació de programes) i com que aquest té revisor ortogràfic, ho puc fer des d'aquí xD
    Anònim said...
    la inspiració va i bé... no té més...

    ja tornarà, no en tinguis dubte, l'important és que no li donis més voltes, sinó es pot tornar un problema, i en realitat és un problema inexistent. ho has demostrat. :)

    un petó!!
    Anònim said...
    Doncs guapetona, per no estar inspirada, deu n'hi do!!!!!
    T'ha sortit un word sencer....
    A mi tampoc m'ha tocat ni la loteria ni el cuponazo ni res de res... Es que tampoc jugo!! jejeje
    Anònim said...
    Res que torno a ser jo, jeje
    Només volia dir QUE BO QUE ESTÀ EL GEORGE CLOONEY!!!!!!!!!!!!
    i el del cul.... d'on dius que has tret les fotos????
    Jo Mateixa said...
    Striper: Sento molt lo del cul, però les noies m'ho estaben demanant a crits, volem un bon cul, volem un bon cul i clar, les meves nenes blocaires, son les meves nenes blocaires :-P

    Estripanits: No si dies xungus a la feina ja en paso ja, més no per favor!!!!!!, aiiii quant pilli al Hatim, el deixare ben escurat (malpensast) :-P

    Anna: Com l'hi dic a l'Estripanits...la festa aquest finde amb el meu homeeeeeee :-)

    Senyor Josep: L'hi responc punt per punt....

    1) encara que hagues estat eròtic no l'haguès penjat, cal preservar l'intimitat dels amics i no fotrel's en un embolic.

    2) Si no compra mai l'hi tocarà res, ni la nena que ven els cupons :-P

    3) Cadascu es fa les pajitas com vol, més curtes, més llargues, a cada cual lo suyo, que para algo es vuestro :-O

    4) Vaig fer de Betatester de SIE (a que no sap que es eh??, eh??, eh??) i em va donar les gràcies per escrit i to :-P

    5)Noooooooooo, el butanero nomes te una filla, les que son periquites son les filles de la meva veïna de davant, i les nenes mengen de tot , de tot el que han de menjar les nenes de 8 i 4 anys.

    Que tornin, que torni ja que m'UFUSCUUUUUUU :-S

    David: Hombreeeeeeeeee, benvingut siguis de nou nen, molt liat oi??, catxis la mar salada, re home, re, a tu t'ho perdono tot ja ho saps!!!! :-) dorm a la feina que es el millor, es on es dorm millor... per que??? ni ideia, però jo si pogues ho faria :-P

    Esteve: Ai gràcies carinyu, que em faràs posar vermella i tot, si em sembla que si que tornaran, aquest mati "emilianodo" amb el Senyor Josep ja he tret dos post més, m'he reenviat els e.mails a casa per no oblidar-m'ho i es que en el fons sou la meva font d'inspiració :-) Petonets rei!!!!

    CafeAmbLlet: Però el marit si t'ha tocat no??, que jo el meu nomes el cap de setmana :-S!!!!

    El cul....d'on l'he tret??, escriu culet bonic al google i ja veuràs :-P
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Eh eh, no em vacil·lis ... que t'has pres la dosi doble de Vacilin 200Mg aquest matí, o què?

    M'agrada que se'm continuï tractant amb respecte a aquest blog ... a veure quant de temps dura, això!!!

    SIE vol dir Si Interessa, Entra. I és una empresa que fa portes ..... Vas fer de Beta-Tester d'una empresa de portes? Que guai!!!

    Respecte al punt 3 o 4, ets una marrana!!!

    Ale, marrana a aixecar ... el món el món!
    Jo Mateixa said...
    Senyor Josep: Jo no l'hi vacilo pas, si de cas el vacilococos aquests que ronden per l'ambient, pero jo no eh, l'hi juro per la falda de Mafalda :-P

    Que algu em digui si no el tracto amb respecte jo, l'hi parlo de vostè, no el tracto malament, o si??, em sembla que no, denunciím si vol, ens veiem als tribunals :-S

    No, SIE vol dir: http://www.websie.com/, faci un cop d'ull i ja em drià el que :-)

    Per que soc una marrana???, de debo algu pensa que soc una marrana???, puc se-ho si voleu i moooooooolt :-P
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Vale, envieu MARRANA.SI o MARRANA.NO

    Seria curiós veure com és la Txell marrana, jejejejejejejejejejeje

    Ah sí? Als tribunals? Un moment que vaig a buscar en Perry Mason!!!

    Ara hi entro a WEBSIE ... com sigui de portes, pilles, ja t'ho dic!
    Jo Mateixa said...
    Senyor Josep: al 8888...ai no, a aquest numero no :-P

    ...si que seria curiós si....mmmm :-P

    Vostè pilla en "Perru Mansu" i jo em pillu....ondia, l'Ally McBeal, l'hi va be???? :-P

    Que no es de portes joderrrrrrrrrrr, es del prograam de gestió que faig servir al despatx per portar la comptabilitat i l'estockatge de magatzem, si es que s el'hi ha d'explicar tot Senyor Josep, tot, tot i tot!!!!
    estripanits said...
    Nois, calma, tranquil·litat:

    posats a pillar alguna cosa, que sigui una bona xufla aquesta nit, que és la revetlla de sant pere i, si pot ser, després una bona sessió de sexe (cadascú que triï el seu estil, que això és lliure).

    Així passarem millor el divendres que, tal coms veig a tots/es, serà molt i molt llaaaaaaaaaaaaarg!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Estic fart que se'm tracti malament a aquest blog. Au, un dia de càstig. Demà no hi entro ....

    L'Ally McBeal ... pobreta ... ves no se't desmunti només arribar al jutjat. I qui farà investigacions? L'Indiana Jones? Vengaaaaaaa

    De portes! Segur que és de portes ... ai no ... bueno, és igual, podria haver estat de portes!!!
    Anònim said...
    Ja m'agradaria ja, però encara no tinc marit...només un guapisim de caps de setmana!!!! es que el propietari del pis es columpia que no vegis.... Ara a parlar amb el gestor, aquest dia no em va bé, l'altre tampoc, ja trucaré... grrrrrrrrrr
    En teoria aquesta setmana ja hauriem d'haver mirat el contracte a veure si ens convé i ja veus, estem a dijous i encara on sabem quan el podrem examinar... (el contracte, que el pis ja el vam visitar).
    Anònim said...
    Pep , has llegit que com las nenas l'estavban demanant a crits un culet,l'ha posat, vingue home fem campanya per el culet de fememina.
    VOLEM CULET DE NOIA, a veure si dema el treu,ja s'ho fara venir bé,.Eh no cal que sigui el teu,bueno si el que has posat avui es el del Hatim, si volem el teu,que altres llocs ens posan, melics,i avui peuets,
    Antoni Esteve said...
    La inspiració ve sola i es normal que el coco necessiti un descans...al menys jo ho necessito, potse per això no entenc com hi ha persones que cada dia poden arribar a escriure post rera post, amb cert nivell, sense aturar-se mai.
    Potse la inspiració de la porti el senyor del gas...qui sap... ;P
    Mikel said...
    doncs si ha de ploure collonut , aquesta calor ens esta atrofiant el cervell...
    Anònim said...
    ole ole!

    el senyor del sac no s'ha endut la teva inspiració! ;)

    ptó!
    Anònim said...
    Joder, quin cul!!!

    Només per això ja valdria la pena el post, dona!! Però l'hagueres hagut de penjar directament, per a uso y disfrute del personal femení, bé, i també del masculí, què coi!

    Les neurones de vegades també necessiten descansar. I els posts que tu dius que no estan inspirats, a mi m'agraden, en serio!!!

    Besets. Avui no hi ha post marranot, avui és molt breu i sentimental, snif!!

    Petunasssuuuuuuus i posa els peuets en una safa amb aigüeta calenta i després gelada, a veure si així...
    LlunA said...
    Ayssss la inspiració és com és...ella arriba quan menys t´ho esperas , ella decideix marxar...i torna una altra vegada. perque nomès es queda dormideta per moments.
    Lluna said...
    Doncs a mi m'ha agradat molt la primera foto.

    És clar que m'ha agradat més la del cul...

    I la del butanero m'ha fet riure moltíssim!

    Un gran post :-) Què faràs, el dia que tinguis inspiració?
    Clint said...
    En fas un art d'això de no saber què dir tu! jajaja tot tot és per culpa de la coca-cola light! beu la normal cony!
    Jo Mateixa said...
    Uiiii, es que hi han molts i molt comentaris per respondre i perdoneu, em fa una mica de mandrà :-S

    Gràcies a tots per pensar que la meva inspiració ja tornarà en algún moment i de fet ja ho ha fet, ole, ole i ole!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column