Gospel Viu!!!!


Aquest cap de setmana l’hem passat a Pineda amb en Hatim, els pares i la Paloma, una amiga madrilenya dels pares i meva, que fa més de 20 anys que coneixem. Ha estat un cap de setmana intens que va començar divendres al vespre amb un concert de GOSPEL a la Plaça d’Espanya.

Quant l’Alepsi ens explica les seves aventures amb el grup de GOSPEL en el que canta mai m’hagués pogut imaginar que fos tant i tant divertit presenciar-ne un concert. No, no era pas el grup de l’Alepsi, però el grup que va venir a cantar son increïbles.

Es diuen GOSPEL VIU
i son impressionants us ho dic de debo, en ma vida m’havia divertit tant, vaig cantar, vaig ballar i des de bon principi vaig sentir la necessitat de saltar a l’escenari i posar-me a cantar amb ells, menys mal que no ho faig fer, hagués estat desastrós es clar.

Jo recordava la famosa pel·lícula de SISTER ACT II , sabeu quina es oi? I quant la vaig veure en vaig quedar enamorada de la musica GOSPEL, quant em van dir que hi va el concert no m’ho vaig voler perdre. Tots vestits de roba blanca de lli, 60 persones a l’escenari cantant amb unes veus prodigioses, amb un ritme al cos impressionant, de fet en vaig fer un vídeo que dura poquet (si sabes com penjar-lo al YOUTUBE ho faria) i es veu bastant mogut per que mentre gravava anava ballant. Us en deixo fotos a l’Àlbum Picassa de la Jo Mateixa.


Dissabte de xerrera amb la Paloma posant-nos al corrent de la seva vida i ella de la nostre, han estat pocs dies compartits però ha valgut la pena, ha estat un cap de setmana diferent i ja ens tocaba fer alguna cosa més que neteja al pis i pel.licules fins a altes hores de la matinada, no creieu??

Us deixo el calendari d’actuacions de GOSPEL VIU
, si teniu oportunitat aneu a veure’ls, us asseguro que en gaudireu.

Nota per en David: Dins d’aquest mateix àlbum del GOSPEL, podràs trobar 3 fotos d’un dels trens de rodalies que passa per davant de casa, per que vegis on estic jo i on queda la via i la platja :-)

Com ha anat els vostre cap de setmana????


24 Comments:

  1. ddriver said...
    Una de les coses que mes m agradava de Pineda es que sempre feien algo...en fi.............
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Això si que es ben cert, sempre estàn fent activitats, tant per la canalla més meunda com per el jovent i la gent gran.

    No se com s'ho fan però quant no son concerts, son balls, quant no expossicions, quant no sardinades, butifarrades, carxofades, es una poble super entregat a les activitats per que la gent es volca amb qualsevol convocatoria!!!!
    Antoni Esteve said...
    Gospel, una fussió de veus de diferents colors!
    La veritat es que el Gospel transmet bon rollo, sobretot quan veus com gaudeixen qui el canten.
    Vaig estar a un punt d'apuntar-me a un grup.
    Jo Mateixa said...
    Antoni: La veritat es que jo vaig gaudir-ne tantissim que vaig tenir la temptació d'anar i dir-los que si emd eixaven entar al grup, jejejejeje, fora bromes, porten una marxa al cos que no pots evitar picar de mans i ballar i cantar amb ells, jo en vaig quedar encantada!!!!! :-)
    Anònim said...
    Hola Meritxell;
    Veic que t'has pasat d'allo mes bé, Jo algun cop a Manresa també h'enat a veure un grup de gospel que tenim i m'agrada força , de fet tot tipo de cant coral m'agrada,el cap de setmana força bé malgrat tot, al menys ha servit per poguer encarrila coses que tinc que resoldre.
    una abraçada.
    Jo Mateixa said...
    Stiper: A Manresa també en teniu de grups de Gospel???, ondia que xulu, haurçe d'investigar si a Sant Boi n'hi ha algun, que ho dubto molt però bueno.

    M'enalegro que hagi pogut encarrilar coses :-)
    Anònim said...
    Si dona ha Manresa tenim de tot hasta em tenan a mi. he vigilat per internet per sapuiguer el nom i he trobat un que es gospelcat, pero a las fotos no he vist nungu de la gent que conec i que canta , per lo que es posible que tinguem dos,
    Petons.
    gatot said...
    hola jo mateixa wapa!!!

    veig que com sempre vivint i assaborint passionalment cada moment!!! :D

    Jo no sóc gaire de la música GOSPEL tot i que vaig estar molt a punt d'anar a veure l'alepsi en directe.

    El capde? el meu, plè de contradiccions! Grans moments sensitius i emocionals; també moments de reflexió (sense que hi hagi eleccions a la vista). Gaudint dels darrers dies de "vida normal" abans de començar d'aquí unes hores una nova feina.

    I retrobant d'alguna manera un nou espai-temps. Jo també et llegiré tot l'estiu, bonica!

    petons i llepades a cor!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Hola nenaaaaaaaa... ke bueno que lo pasaste bien, estuve husmeando tu album Picasa, bonitas fotos, me encantaron las del Montseny y la de los atardeceres...
    Yo empeze hoy el fin de semana, y como trabaje hasta la madrugada, digamos quemi dia hoy comenzo a las 12.30 donde se junta el almuerzo y la comida..un poco de limpieza y a las 6 a buscar a Teo que volvia de las colonias, justamente del Montseny...Tan emocionado mi niño cuando nos vio¡¡¡¡ cosa hermosa ser mamá y hoy es uno de esos días que lo vivo mas intensamente....No paró de hablar de contarme cosas, de mostrame heridas de "guerra"...increible..un besote guapa....
    euria said...
    Bon Vespre!!! Carai noia els teus caps de setmana. Jo tb n'he escoltat algun cop de Gospel i haig de dir que també em va agradar molt. Unes veus que s'anaven enllaçant perfectament. El meu cap de setmana, molt variat!!! platja, aplec de sardanes i avui pujar una muntanya. Bon començament de setmana!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Doncs si et tenen a tu van ben servits, jejejejeje. Això del GospelCat crec que es una webb on es recullen totes les formacions de Gospel de Catalunya, pot ser??

    Gatot: Es que els dies s'han de viure així, apasionadmanet, si o no?? :-)

    Ondis si, comences nova feina, moltissima sort eh guapu!!!! Un cap de setmana calmat i relexiu..tu??,va, va, que no et crec ;-P

    Andrea: I com ho has passat sense en Teo a casa???, jo no vul ni pensar quant tingui canalla, em sembla que aniré de colonies amb ells per si de cas, jejejejeje. Ja t'he afegit al MSN!!! :-)

    Euria: Doncs tu també has passat un bon cap de setmana per el que veig, eh!!!! Estic com a boja baixant cançons GOSPEL per en Hatim que va quedar meravellat amb el concert :-)
    Joana said...
    A mi tampoc em barrufa molt el Gospel...
    El meu capde?
    El divendres em van convidar a una celebració del 50 aniversari d'un restaurant...de gratis...el sopar i a ballar una estoneta.
    I el dissabte ...per cremar...vaig pujar al castell del Montgrí i una estona de platja...
    El diumenge... de relax!
    Bona setmana wapa!
    Anònim said...
    Al costat d'on visc hi ha una església on canten gospel i fa temps que tinc ganes de veure què hi fan. Em sembla que una missa amb música fa que la gent hi vagi més.
    Anònim said...
    Lo de Gospelcat, potser, Jo vaic ficar gospel i Manresa al google i em va sortir aixo alla surtia la historia del grup i evidenment era de Manresa no se si surtian mes grups ja ho mirare.
    Petons.
    Jo Mateixa said...
    Joana: Caram noieta, quin cap de setmana més mogut eh!!!!, per sort diumenge relax, mmmmm, que be :-)

    Sir William: Doncs ja trigues en anar-hi, fer fotos i penjar-les i evidentment, dedicar-me un post a mi per explicar-m'ho :-P

    Striper: Ok doncs mireu-ho a veure que et surt i ja ens expliques el que :-)
    Mikel said...
    Aixo del gospel es força impressionant...
    una més said...
    Hola, tu!

    El meu cap de setmana: doncs fent feineta a casa (però no planxant i tal), canviant mobles de lloc, comprant-ne d'altres i llençant els corresponents. Ja és el segon cap de setmana que ho fem i ens està quedant prou bé. Ara els nens ja poden dormir junts a la mateixa habitació. A veure si amb aquests canvis estem més amples.

    També ha estat molt bé el "vermut" de dissabte al migdia (amb berberetxos inclosos amb salsa Espinaler, tal i com els fa la tieta; mmm...!).

    No he vist mai cap grup de Gospel en directe, pero aquest estiu per la Festa Major diu que ens en portaran un. Espero no perdre-m'ho.

    Un petonet i bona setmana.

    P.D: La última, ja?
    Jo Mateixa said...
    Mikel: En quedaries ben alucinat si ho veiesis, els ritmes, les veus, de dbeo que t'entren ganes de pujar a l'escenari a picar de mans i cantar com ells ;-)

    Una més: Hola tu :-) doncs deu ni do el cap de setmana que heu passat, en Pol que tal amb les colonies, us ha anyorat o que??, segur que a la peque més que a ningu, jejejejejeje.

    Es que els berberetxus amb salsa espinaler son lo más de lo más :-)

    Per cert, MOLTISSIMES FELICITATS PER EL PREMI QUE T'HA DONAT LA POC PACIENT, ESTIC MOLT ORGULLOSA DE QUE EL TEU BLOC SE L'HAGI RECONEGUT AMB UN BLOGGER TINKING AWARD!!!! :-)
    Clint said...
    A pineda ets prop dels cars i el minigolf no?

    A mi sister act 2 no em va agradar ;PPPPP
    Anònim said...
    Doncs jo tinc moltes ganes d'anara a veure la boja de l'Alepsi allà cantant Gospel, llastima que per horaris la cosa no amb lliga gaire.

    El cap de setmana com sempre amunt i avall ;) jajaja Me'n alegro que t'ho pasessis tant be :)
    Anònim said...
    Ja esta per lo que he pogut averigua a Manresa tenim el Esclat Gospel Singers, aquet es un grup bastant numeros que he vist actua algun cop, i el gospelcat, que es una formacio mes petita, i a mes a manresa tenan la pega de tenirme a mi,
    Apa Tot aclarit Petons
    Anònim said...
    que guapo!!! un concert de gospel!!!
    a mi m'agrada bastant, però no tant com altres tipus de música.
    El capde?? he anat a la platja i m'he quedat com una gamba...
    Anònim said...
    El gospel és una passada i et recomano que escoltis alguna peça d'aquest grup: El Inkreible Kinteto Afonia ww.kintetoafonia.com Jo tinc el CD, però hi ha moltes maneres de "trobar-lo". Els he vist en direte al Teatre el Llantiol (Bcn) i ens ho em passat molt bé ( http://es.youtube.com/watch?v=p04dMJwX45M )
    Un petó

    PD: Ei, que vénen les vacances...
    Jo Mateixa said...
    Clint: Home, aprop, aprop no, però vaja, se on està. Que ho coneixes???? :-)

    Farlopa: Hauriem de fer una quedada per anar a veure L'Alepsi, la paia fliparia, jejejejeje.

    Striper: I on actuen, nomes a Manresa???, en tens calendari d'actuacions??

    CafeAmbLlet: Ara t'haurè de dir Gambeta????, jejejejeje Oju amb les cremades eh preciosa, cal cuidar-les, ja saps, tomquets oberts per la meitat, i posats damunt de les cremades, panyus d'aigua freda amb vinagre...cuidat!!!!

    Bruno: Però això es Gospel???, jajajajaja, apa que no he rigut amb la cançoneta, i tela el títol, jejejejeje.

    Siiiiiiiiiiii, venen vacances!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column