902- 536 536


Aquest es el número de telèfon d’Avaries de FECSA ENDESA, i al que he trucat aquest matí unes 40 vegades desprès de l’apagada de llum que hem sofert a l’empresa.

Al principi hem pensat que era una cosa nostre (ja sabeu, som electricistes i en casa de herrero....), però en sortir a l’escala hem vist que el bloc de pisos on tenim les oficines estaven a les foques també. He baixat al carrer i he vist que el DIA que hi al costat, el forn i l’Edifici de Metro que tenim davant mateix, també estaven sense llum.

He trucat a la Una més i a en Pep i els dos m’han confirmat que ells també estaven sense llum, i cadascun d’ells estan a una part diferent de Barcelona...cony, aquí està passant quelcom.

Les meves trucades a FECSA ENDESA han estat en va fins quasi be les 15:00 on al final una "amable senyoreta" m’ha respost:

- FECSA ENDESA digui’m, l’aten Mª Isabel, en que el puc ajudar?
- Bona tarda Mª Isabel, em dic Jo Mateixa i volia informació sobre l’averia que....
- Perdoni, no puc donar-li informació per que no es cosa de FECSA ENDESA.
- No, no miri si jo ja se el que ha passat, les noticies en van plenes, però volia...
- Ah si??, vostè sap que ha pasat???
- ....doncs si, vostè no??
- Noooo, a nosaltres no ens han dit res, que em podria dir que passa exactament??
- Doncs es veu que a Passeig Maragall hi ha hagut un transformador d’alta tensió que s’ha cremat i de retruc ha fet caure línies de menys envergadura, però que ha afectat al 70% dels semàfors de la ciutat, nomes hi ha llum a St. Martí i Ciutat Vella.
- A Maragall diu???
- ...si, a Maragall. Les linies 1, 3 i 5 del metro no funcionen gaire be encara, però esperen poder restablir el servei el més aviat possible.
- A Maragall diu???
- ....perdoni, vostè m’escolta quant l’hi parlo??, SI, a Maragall.
- I qui em pagarà a mi tot el que tinc al congelador??, es que jo visc a Passeig Maragall!!!

I m’ha penjat...jo nomes volia saber si en tenien per gaire, més que res per si podíem marxar a casa o no, però m’he quedat amb les ganes de saber-ho, total, que servidora s’ha quedat al despatx, completament sola, fins a les 17:30, on tipa de fer el pajaru he marxat.

Molts de vosaltres fins demà, amb una mica de sort, no tindreu accés a Internet per que esteu sense llum, com heu passat el dia????

24 Comments:

  1. oriol said...
    Si ja et deia jo que viure el més lluny de bcn al final serà per necessitat. UN incendi, dos cables d'alta tensió a cagar i no sé quantes subestacions sense funcionar. 300.000 persones sense llum, i no sé quants hospitals sense poder operar, metro sense funcionar, tren, semàfors...UN PAÍS DE FIRETA COLLONS!! Anem pagant, anem pagant i al final : UN PAÍS DE FIRETA!
    Saps què penso que al final potser sortirà un partit polític que expliqui que bé que ens podria anar tenint estat propi i com prodriem invertir els nostres diners, i decidir sobre les nostres coses, i potser alehores la gent es farà independentista per necessitat!!jajaja
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Ja ho pots ben dir ja, ara miraré les noticies per que jo de la tele no n'he vist res del dia d'avui, a veure que m'explqieun que no sapiga sobre aquesta merdosa averia.

    Guaita, ara diuen que la zona de Maragall pot estar dies sense resoldre's els problemes..doncs ja em diràs que faran la gent que viu allà i el que ho tenen negocis, quina pena de pais collons, si senyor, un pais de FIRETA!!!!!
    Lluna said...
    Ostres, quina conversa més surrealista! Tu informant a la que t'hauria d'informar a tu! I ella, que no sabia que també estaria sense llum? Mare meva!

    Per cert, jo demà he d'anar a Barcelona... ai, que riuré! Encara sort que no hi he anat avui...
    neus said...
    vès... l'altre dia al poble ens vam quedar sense llum, unes quantes hores, a causa d'un incendi en un pis que ho va fer saltar tot... hi havia un patim-patam, que semblaven focs artificials; encara espero que en diguin res a les notícies. Però ai! no sé pas què pretenc... si som un poble petit nosaltres. A qui li importaria la notícia, oi?

    Escolta, jo de tu tornaria a trucar-la i dir-li que et passi una part del sou, sino tot. Que li has fet la feina, cullons!

    mareta meva... quin país!

    Un petonàs maca!!
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Doncs oju a quina zona has d'anar de BCN per que a les noticies deien que la Subestació aquesta de Urgell i de Maragall (dues de les 4 que estan afectades) poden trigar dies en reparar-se...que faig jo demà, vaig a treballar o no??, per que la de Maragall es la que m'afecta a mi :-S


    Elur: Si es que Barcelona es com Madrid, si plou a Madrid plou a tota Espanya :-S doncs amb Barcelona igual, si no passa aqui no passa en lloc, per tant per molt gran que fos el teu poble si no està aprop de Barcelona no hi teniu res a fer, això si que es trist crec jo!!!!

    Petons rebonica!!!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Por algo yo pase mi dia libre encerrada en casita..y eso que iba a ir a Horta a ver el parque ese con el laberinto..pero algo nos hizo quedar jajja lueego cuando vimos las noticias no lo podiamos creer, en Uruguay que es muuuuuuuuuuuy pequeñito (3 millones en total) una vez se quedo medio pais sin luz, y medio pais asi tal cual..por una torre de esas gigantes de alta tension que hay en medio del campo..un tipo cazando se le fueron los tiros y le dio a una antena de esas que soportan todo..joder..ke lio..y al tipo casi le cortan los hueeeeeeeeeeeevooss¡¡¡¡
    El veí de dalt said...
    Per cert, algú sap s el nostre ínclit Woody Allen s'haurà quedat sense poder filmar l'escena d'avui? Juàs!
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Collons, ai perdo, però com la lieu a Uruguay no???, la gent va fotent tiros a les torres de d'alta tensió així com així??, em sembla que tu tens moltes coses per explicar eh noieta!!!! :-P

    Veí: Doncs no en tinc ni idea, no he llegit res d'això als diaris, jejejejejejejeje.
    Metamorfosi said...
    Carai, quines mogudetes per Barcelona!... jajajaja

    Un petó guapíssima, que necessito anar-me'n a dormir pitant, però no era capaç de fer-ho sense passar a dir-te alguna coseta!

    Bona nit!!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Es que en semana santa hay uan espece de tradición en Uruguay, la mayoría de los hombre se van de caza o pesca por el campo, claro que todos acompañados de enormes damajuanas para celebrar con la "sangre de Cristo" los días de vacaciones, así que en ese estado lamentable muchos salen de caza y a los tiros, normalmente los animales agradecdos porque no cazan nada de nada, pero obviamente algunos de los propios cazadores salen heridos..o como este imbecil que no se que pajaro estaba cazando que bueno como se poso en la torre, el le disparo igual,,y ahi si todos sin luz... en Uruguay se le llama Semana de turismo o Semana criolla poca gente le mantiene el Semana Santa...es muy laica la cosa por allá...un besotee
    Mikel said...
    tot plegat força vergonyos....
    Anònim said...
    Veus... això no passa a Solsona jejejeje no tot són pegues viure a la gran ciutat.
    Puji said...
    Visc a Sant Martí... uffff!
    Anònim said...
    Bon dia!!!
    jo vaig estar una horeta sense treballar, que tampoc faig res amb l'ordinador encès, pero bueno...no podia comentar com ara, jeje.
    Els ferrocates bé a la tarda, però collons com estava el metro, la L1. vaig haver de baixar a universitat perque no m'hi podia estar de tan xafada...
    Vaja merda d'organització i de tot!!!! grrrrrrrrrr
    Almenys al carrer calàbria ara funcionen els semàfors...
    Anònim said...
    NOia!!! tens unes converses amb les telefonistes...

    Trobo poc seriosa la resposta del pal "no es culpa de Fecsa-Endesa", i després que ha sobre et penjes perquè ella estaba precupada pel seu congelador!!!!

    Espero que tots hagueu pogut passar-ho lo millor possible!! i a veure si no triguen a arreglar el problema!!! que no ho sembla però viure sense corrent avui en dia es quasi impossible!!!!

    Bon dia!!!
    una més said...
    Per sort jo no vaig estar sense llum gaire estona, però això no és el que importa.

    El que importa és que, com diu l'Oriol tenim un país de Fireta. I no només per l'avaria d'ahir: per les mogudes de RENFE pels caos que es munten a l'aeroport per aquestes dates (dels quals per cert encara no n'hem sentit a parlar). En fi...

    QUe molt guai la trucadeta a FECSA.

    Vagi bé!
    g! said...
    jajajaja una conversa telefonica sublim!!

    Jo visc a tocar de sagrada familia i m'he salvat encara no ser com, pq al carrer sicilia han llepat i encara avui el bar no tenien llum. Una putada vaja!!.....no ho dic per ells sino perqué el cafe amb llet ha tingut que ser de sobre i no pas de màquina!!! Arrrrrggggg
    (que egocentric que sóc, no?)

    Només dir que l'apagada no és culpa d'endesa ni de cap companyia, ni d'espanya, hi fins i tot diria que l'acebes tampoc hi té rés a veure. Sino de nosaltres mateixos que em fem un ús irracional. Augmentant i millorant la xarxa l'unic que aconseguirem és alimentar al monstre fins que d'aqui pocs anys torni a tenir gana.

    Apa! un petonarru jo mateixa, almenys has plegat més d'hora, jeje
    yrun said...
    Ostres quina putada! A sobre tu allà a la feina fent el pajaru! PEr això podies estar a casa titi!

    Ja he tornat Matiiii! I he passat a saludar-te! Que estic viva! PErò no crec que un altre any surti viva després de tot el que m'ha passat xD
    Clint said...
    jo estic molt emprenyat perquè quan al poble ens quedem sense llum no surt cap polític a dir res!

    Això si als de Endesa...COP DE MALL!
    Déjà vie said...
    Ja tinc llum!!!! per fi!!! mes de 24 hores he estat sense llum, sense que funcionessin els tefefons, ni l'aigua calenta, sense ascensor i amb la escala sense cap entrada d llum natural i per si aixó fos poc una alrama que ha estat 6 hores sonant senses que ningu pogues fer res... si es q som massa moderns.
    Metamorfosi said...
    Preciosaaa!!!... que segueixes sense electricitat??

    Petonarrus!!!
    Antoni Esteve said...
    Maleïts, ara ho entenc tot! ;P
    Nosaltres, a la feina, tenim llum i som els únics en una bona pila de casas del voltant. Com es possible?
    Transformadors d'scalestric per consums desmesurats.
    Com poden caure uns cables de llum per fer aquesta destrossa?
    Ja ho dic jo que no es pot alimentar als coloms. Segur que algun es va pujar als cables que van caure i es clar, aguantar un colom de 40kilos...
    ddriver said...
    ho dels semafors es el millor que podia pasar,molts son tant inutils...alcalde nou,ideas noves
    Jo Mateixa said...
    A TOTS i TOTES

    Moltes gràcies per els vostres comentaris, em sap greu no haver pogut respondre els d'aquest matí, però ja veieu, segeixo sense llum i no se per quants dies estarem així, el que no acabo d'entendre es per que cony hem d'anar a treballar???, be, anar a treballar es un dir per que clar, com es pot dir d'anar a la feina i passar-se el putu dia rascant-se la part baixa del cos??? i no em refereixo als peus exactament.

    Espero que els que sou de Barcelona aneu recuperant la normalitat de mica en mica, ara faré una volteta per els Blocs per veure que tal us ha anat el dia. Els que viviu fora de Barcelona, cagunlaputa, no sabeu la sort que teniu!!!!!!

    Petonets per tots!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column