I demà dependrà del sol


Sol, solet, vine’m a veure, vine’m a veure,

Sol, solet, vine’m a veure que tinc fred.

Es la cançó que l’ Ismael no para de cantar quant vol anar a la platja i es que aquest crio s’ho va passar tant i tant be l’altre dia que frisa per tornar-hi, suposo que aquest cop anirem a Castelldefels, per que pujar a Pineda per un dia no ens paga la pena i més tenint en compte que la fira de la Festa Major ja comença a muntar-se, si no m’hi puc quedar no hi vull anar, em sabria greu haver de marxar.

En Hatim ha anat aquest matí a buscar-lo i de pas ha anat a taller a recollir l’escalfador, un Saunier Duval de 11 litres, d’aquells que no s’encén fins que no engegues l’aigua calenta, per tant gasta menys i es que haurem d’economitzar a partir d’ara.

Quant han vingut a casa hem dinat tots tres i de seguida que ho hem tingut tot recollit em anat a l’Alcampo, que aquests dies tenint-lo a ell per aquí no hi havíem pogut anar i ja ens calia de nou fer la compra. Quant visquem a casa nostre això ja no ens passarà, posem una nevera i un congelador vertical, m’anirà de conya poder cuinar i congelar i més tenint en compte que en Hatim estarà pràcticament sol tot el dia i, diguem-ho clar, es una mica inútil per això de la cuina.

Imagineu-vos el panorama, dos adults amb el carro fins a dalt i un marrec corrent, passadís amunt i passadís avall, no el perdíem de vista ni uns instant. Ens hem oblidat els ous i el pa per que de sobte l’hem perdut de vista i ens ha entrat el cagué, per sort el nen s’havia assegut al terra i jugava amb una pilota de l’Spiderman, el seu súper heroi preferit.

Es complicat anar a comprar amb un crio, i a més d’aquells que TooooooooooooooT ho vol:

Papa quiero esto!!!!!!!

No Ismael, esto no.

Papa quiero esto!!!!!

No Ismael esto no.

Papaaaaaaaaa quieroooooooooo estooooooooo!!!!!

Vale, esto y ya esta.

L’hi hem comprat una moto de color groc amb un nino que ens ha costat 11,58 Euros i en el següent passadís l’ha tirada al terra i llavors volia una altre cosa:

Papa quiero esto!!!!!

No Ismael, esto no.

Papa quiero esto!!!!

No Isamel esto no.

Papaaaaaaaaaaaa quieroooooooo estooooooooooo!!!!

Ismael, tria una sola joguina i serà la que et comprarem, però nomes UNA, m’has entès???? (aquesta sóc jo).

Si, tentendo, pero quiero estooooooooooooooo!!!!

Total, que s’ha quedat amb la moto i punto hombre ya!!!!!!!!

Desprès l’aventura de carregar el cotxe amb el nen rondant-nos, per que el papa no l’ha volgut ficar dins el cotxe, a final se n’ha adonat que el que jo l’hi havia dit poder era més bona idea, Primer puges al nen al cotxe i l’asseus a la cadireta ben lligat, això ens facilitaria poder carregar el cotxe amb més calma, i si així ha estat, padre novato cony!!!!!!!

El viatge de tornada ha estat divertit, be igual que el d’anada que l’hem fet cantant cançons de la Shakira, al nen l’hi agrada...i al papa del nen també.

Bona nit gent, que demà, si fa núvol anirem al Zoo, i si fa sol a la platja, ja ho se, ja, molta paciència!!!!!!!!

15 Comments:

  1. ddriver said...
    sort que el meu te 20 anys ja,pero preparat anar a comprar no es res,un dia casi desmonta un castell mijaval a tarascon(frança)va trobar unes pedres que estaven sueltes i les va començar a cambiar de lloc i a organitzar el castella la seva manera...i 3500 coses mes
    Clint said...
    doncs pensa com és amb 2! jijiji
    Anònim said...
    Si et fa el mateix temps que em fa a mi em temo que us haureu quedat a casa, sempre podeu muntar un zoo amb els peluixos que tens, segur que inventant una historia el nen s'ho passarà genial i vosaltres en gudireu de veure'l content a ell.

    Que macu està quant dorm eh?? :-P

    Petons!!!
    estripanits said...
    Això no és res! A més, si estàs de vacances, així et distreus una mica, no? jejejejeje :)
    Ulisses said...
    jajajajaja

    i si plou on anireu?
    Déjà vie said...
    jajajajajjaja el mon dels nens. Quina dolçor...quan dormen, clar. :P

    una pregunta. tens germans tu?
    Anònim said...
    Je je vida familiar eh !!!!! i sobre tot no deixis al Hatim en la ignorancia de las arts culinaries,
    Mikel said...
    Doncs no si es es que canta molt malament o que pero la pluja esta ben present tot el dia jejeje
    Anònim said...
    Si es que hauria d'estar prohibit dur nens al super i si són com els que no paren de xisclar i atropellar a la gent... a la pròxima: cinta adhesiva per la boqueta (millor americana) i corda per a que no s'escapi.
    No fan lligar els pobres gossets??? doncs segons quins nens també!!! ale!!!!
    PD: no suporto els nens, es nota no???
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Jo recordo que mun germà, de ben petit en entrar a una botiga on venien gerros de vidre, quasi be fa que ma mare tingui un infart, jejejejeje.

    Clint: Ahhhhhhhhhhhhh, nooooo, no ho vull ni imaginar :-S

    Mandarinada Contraproduent: Et puc retallar el nom?? es que no vegis eh :-P doncs si noia si, aquí ha plogut, aixi que de Zoo res de res :-(

    Estripanits: Eiiii company, benretornat, que tal les vacances????, la pena més gran es que em queden...4 dies de vacances :-S

    Ulisses: A casa nen, a casa :-(

    Déjà Vie: Siiiii, tinc un germà, en Miquel, que també te Bloc (busca'l dins dels Blocs Polítics que tinc posats a la dreta), es 8 anys més petit que jo i res a veure, era un nano molt tranquilet i bo :-)

    Striper: Noooo, tranquil, en Hatim en va aprenent de mica en mica, a casa seva nomès menja fregits, aqui menja de tot, carn, peix, verdura, etc... algunes coses ja les sap preparar ell solet :-P

    Mikel: La veritat es que desentona una micona, jejejejeje.

    CafeAmbLlet: Es nota catxoooooooooooooooooo que no t'agraden els nens, jejejeje, joder tia, que dràstica no??, que hi diu el teu home en això??, si a ell l'hi agraden i a tu no...te totes les de perdre ell eh :-P
    gatot said...
    els nens... com els gossets... si hi ha culpa d'algú és dels adults!

    nena, jo mateixa no t'ho vaig dir abans (fa un parell de posts) però he comptat fins a 3.000 i ho deixo anar: avui veig que has fet un acte d'afirmació personal (amb la joguina). Doncs, que sigui el primer d'una llargaaaaaaaaaa saga. Els nens aprenen com es "poden" comportar amb els uns i amb els altres. Ets tu qui ha de tenir el criteri clar. I ell també el tindrà.

    petons i llepades monoparentals!
    (per la meva part, clar)
    Jo Mateixa said...
    Gatot: Si fos per mi en tindria a cada instant de rampells com el de la joguina, però creu-me, aquests dies sóc jo la que conta fins a 3.000 abans de dir res, per que sembla que qualsevol crítica que faig envers al seu comportament o al deu seu pare envers al del nen son mal rebudes, no amb queixes, però si amb males cares o amb menys mimos cap a mi.

    No vull tenir problemes amb en Hatim per culpa del nen, se que es el seu fill, i ell es el primer, com diria ma mare ell es sang de la seva sang i a ti te encontro en la calle i te raó, però hi han coses que em subleben, com que per exemple el nen no vulgui esmorzar i se l'hi consenteixi despres que es pasi el dia picant patates.

    Jo no sóc la chacha que es passa el dia cuinant i netejant per que despres el nen ni mengi i a més ho enmerdi tot, joder, que jo també he tingut tres anys però a mi m'han ensenyat de ben petita a respectar a la gent i a tot el que l'envolta.

    Quina parrafada de comentari, coi Gatot, com m'ajudes a desfogar me eh :-P

    Petonets i llepadetes d'aquelles que tant ens agraden a tu i a mi!!!!!! ;-)
    Boira said...
    jaja! M'estava imaginant la situació...uhmmm, s'ha de tenir molta paciència amb la canalla. Això si, arriben fins on els deixes arribar. Clar que és molt fàcil de dir quan de moment en aquest sentit soc verge. Si mai mi trobo ja us explicaré! Argh! Segur que perdo els nervis.

    Al final que heu fet? Avui a Barcelona a plogut.

    Molts petons!
    Jo Mateixa said...
    Boira: Jo tinc mooooooooolta paciència i més amb la canalla, amb qui ja no en tinc tanta es amb el papa del nen, que el deixa fer sense inmutar-se i si sóc jo la que diu alguna cosa....ja l'hem cagada :-(

    Que no es veu el post que he penjat fa una estona explicant el que hem fet avui????? :-S
    Terra said...
    Buf! Jo no crec que tingués tanta paciència, em sembla que perdria els nervis...
    L'Ismael ha de saber quins són els límits, si amb 3 anys se li puja a la "chepa" a son pare... Tu segueix ferma, que ja aniran les coses millor, això si, s'hi hauria d'implicar son pare, no pot ser que sempre quedis tu com la dolenta de la pel.lícula!
    Jajaj,la vostra visita al super m'ha recordat això, mira:

    http://gossades.blogspot.com/2007/08/nens.html

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column