I demà el pintor


Ha estat plovent tota la nit, amb llamps, trons i molta aigua i en llevar-nos aquest mati a les 09:00 seguia plovent, així doncs hem descartat la platja, per raons obvies, i el Zoo per que no era plan d’anar-hi tot el sant dia amb el paraigües.

El nen i el papa del nen s’han llevat, s’han rentat i s’han vestit, jo he mandrejat al llit fins quasi be les 10:30 i llavors ja no m’ha quedat més remei que aixecar-me per que sentia al nen que anava a dient al papa:

Papa, donde esta Melichel?

Esta durmiendo.

Pero papa, donde esta Melichel?

Esta durmiendo, no chilles que la vas a despertar.

Pero por que esta mumiendo Melichel?

Pues por que tiene sueño.

I les preguntes envers la meva persona s’han repetit com 10 vegades, en el mateix ordre, amb el mateix to de veu, al final m’he llevat, es veu que ja no tenia dret a dormir més.

Em esmorzat, hem recollit una mica el pis (dins del que cab) i hem fet fotos a la pluja, hem gravat un vídeo, hem vist dibuixos per la tele, també ens hem estirat al sofà i hem rebut patades a la panxa (si estigués prenyada ja hagués avortat, joder, quina força te aquest crio per déu!!!!), hem pintat, hem explicat contes i hem cantat cançons.

A les 15:15 he rebut la trucada d’en Pep, l’hi he comentat que feia sol, però que entre una cosa i una altre, mentre dinàvem (cap dels dos tenia gana, jo estava famèlica) i ens vestíem (anàvem al WC com 5 cops abans de marxar) sens farien quarts de cinc i en arribar al Zoo serien quarts de sis, i tanquen a les 19:00, per tant avui no hem anat al Zoo.

Hi anirem demà, però cap a les 09:00 vindrà el pintor per fer el pressupost, tenim ja la cuina i la galeria enrajolades i ahir ja es posaven amb el bany. Aquesta tarda hem anat a lligar el tema dels electrodomèstics per que si tot va be, la setmana que ve vindrà el fuster per prendre mides i començar a fer els mobles de la cuina i es clar, necessita les mides dels aparells que hi posarem.

A veure si de debò demà fa bon dia i podem anar al Zoo, que ara el papa i el nen han sortit a fer un vol pel barri, i es que gaires més dies tancats a casa es un conyàs i més per un nen!!!!!!

14 Comments:

  1. Anònim said...
    Fa segles que no vaig al zoo!! i la veritat és que recordo moments de l'ultima vegada que hi vaig anar, de peque amb el col.legi, i va ser genial! amb foto de grup inclosa...com deu haver canviat allò...potser algun dia d'aquests m'animo i hi faig una excursió! ;)
    Jo Mateixa said...
    La Xica: Doncs segons quant hi vagis mire't be els horaris, que per Nadal en fan un i a cada estació de l'any fan horaris diferents.

    Si vols veure els dofins ho fan en un pavelló cobert :-)

    A veure si demà nosaltres podem anar-hi!!!!!
    Joana said...
    Va que demà farà sol!
    Cap al Zoo a disfrutar!
    Ara pel que veig et toca fer "altres activitats socials"...
    Bona not wapa!
    g! said...
    Realment els dialegs amb el petit "gremlin" (amb tot el carinyu) són genials!!

    Però pel que veig portes força bé la situació, inclús estic pensant a comprar-te dues entrades pel Magma pq aneu a relaxar-vos un cop no tingueu al peque.

    Apa un petonas! ah! i ja té respos al meu bloc referent al segon meme que vaig fer (ejem)
    Jo Mateixa said...
    Joana: Si, si, al mal tiempo buena cara diuen, donc si plou i no hi ha sol toca fer altres cosetes,no??

    Petons bonica!!!!

    G!: Ui Gremlin diu, menys mal que no te les orelles de punta, per la resta si que ho sembla si :-P

    Les entrades pel Magma venen acompanyades d'un sopar a la Barceloneta o no??, elis, elis, putxinelis....ja he vist la teva resposta al teu bloc i ja t'he fet una contra resposta, jejejejeje.

    Petonets!!!!!!!
    estripanits said...
    Nena... una mica d'imaginació, no? Si no podeu anar al Zoo de BCN, porteu el nen a veure la gent que arriba en el carrilet, que també hi ha un bestiar que déunidó, hehehehe
    Antoni Esteve said...
    buf, estres!
    Molta pacienia i surtiu de casa per deu!
    Entre el pis i el nano jo no podria!

    ptns.
    Anònim said...
    Al Zoo!!! que veigui mes bestioletas, Ui pude m'ha quedat una bestia el comentari.
    Anònim said...
    és a dir que avui res de mandrejar fins les 10:30, eh? ;)

    Una vegada em van explicar una teoria: com més gran és la bèstia més pudor, fa.
    ddriver said...
    els pintors,paletes i fusters mai venen.Al 96 vaig demanar a un fuster que vingues i encara no ha pasat,no se si trucar un latre o esperar una mica mes.
    Ves al zoo ben d hora i no perdis temps esperant
    Ulisses said...
    aviam si et fa sol, aneu al zoo, us ho passeu molt bé, i "accidentalment" el trasto va a parar amb els lleons XD
    Metamorfosi said...
    Al zoo millor anar-hi ben d'hora, així que obren i endur-se'n uns entrepans per dinar i passar-hi el dia, perquè sinó no l'atrapes!

    És un lloc que em crea algun petit conflicte interior, però que malgrat tot m'agrada visitar de tant en tant. Espero que n'estigueu gaudint!

    Petonets guapíssima, ja ens explicaràs com ha anat!!!
    Anònim said...
    El meu condol per les "vacances" que t'està donant el nen...
    Al meu li agraden tant com a mi, és a dir, gens ni mica...
    Ale, a pintar!!!! Petonets guapeta!!!
    Jo Mateixa said...
    NOI i NOIES: El pintor va venir, abans de les 09:00, i a les 09:58 ja erem a la porta del ZOO, en el post que penjare despres ja us explico com va anar.

    La veritat es que portem uns dies bastants liats entre una cosa i una altre i a més les vacances s'acaben, però be, tot te un principi i un final, oi?

    Petons per tots!!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column