Morir de jove



Per que amb 22 anys i esperant un fill no es just morir-se i això es el que l’hi ha passat al jugador del Sevilla, Antonio Puerta.

Dissabte al vespre, mentre disputava el primer partit de lliga contra el Getafe, va patir una aturada cardíaca i es va desplomar al terra del Sánchez Pizjuan, es va aixecar per el seu propi peu i va ser acompanyat als vestuaris on va patir un altre atac, d’allà a l’hospital i n’ha sortit dins d’una caixa.

Cru?, si, la vida es així, però es així la vida d’un esportista?, un esportista jove, un home ple de vida, que s’acabava de comprar una casa, que estava esperant el seu primer fill d’aquí a 1 mes i poc...no es just.

M’ha afectat?, si, la mort sempre afecta tot i que no coneixia a aquest home i haver-lo maleït en algun que altre partit, em sap greu que hagi mort i em sap greu per la vídua i per el nedo que mai coneixerà al seu pare.

La vida tal com ve s'en va, i voldria que algú més, concretament TU, s’ha adones de que quant un es mort ja no es pot fer res, que es dur per els que queden, que m’ho diguin a mi, que encara hi ha nits que ploro per els meus avis.

Poder en aquest moment això no et serveix, no et reconforta, a mi possiblement tampoc, però només et puc dir que em sap greu i que em tens per el que necessitis, per que t’estimo bonica i em sap greu que estiguis passant per tot això sola.

La mort es injusta als 22 anys, i als 30, i als 40 i als 50, i als 60....la mort en si es dolenta i es punyetera, però quant toca no la podem aturar, ve i prou.

Ja saps on sóc, pel que faci falta.

27 Comments:

  1. the silver blue sea said...
    Tot el que puc escriure de fet, no cal; només volia que sabessis que el que dius és tant cert que fa mal, llegir-ho en paraules d'altri, quan fa instants que ho he pensat, moments que ho he sentit, temps que ho he viscut...
    Una abraçada molt forta, Txell!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    La vida se empeña en mostrarnos que no somos dueño de nada, solo de este segundo..despues mas allá, todo puede desaparecer, en el siguientes egundo..Yo pienso en eso todos los dias, mas desde que soy madre...pienso en que cada segundo en que paso con mis hijos, es un momento más en que pude dejarles un poco de mi, una enseñanza un recuerdo..Con Mateo el mayor pensaba mucho e que la vida me dejara vivir lo suficente para que el me recordara..es como una tontería..ahora no me parece tan correcto pensar así... es un poco egoísta....pero procuro si disfrutar cada instante, y enseñarle lo mas que pueda. disfrutarlos ..y ya con ser madre, con haber vivido tantas cosas bonitas, mi vida en pareja, mis nños, mi emigración, mi infancia...yo siento que tengo una vida disfrutada..y cada dia que pasa es un extra..y soy feliz por eso..
    Anònim said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    Hi ha morts que ens alegren, la del fill de puta espanyolot de Francisco Umbral, morts que se senten, com la d'aquest al·lot, però també hi ha morts que són silenciades.

    Crec que d'això se'n fa un gra massa, potser perquè no m'agrada parlar de la mort dels altres. Però també és perquè no m'agrada que no es plori igual un mort de França que dEspanya. Com n'estam, de colonitzats, fins i tot molts autoanomenats independentistes, que només ploram pels morts d'Espanya!

    Pot ser és dur dir-ho, però és així.

    Salut.
    Anònim said...
    Anima't i no surtis mai de casa tan trista
    Anònim said...
    La mort sempre es fotuda pero amb un noi tan jove encara o es molt mes,el fet de que dintre de poc tindria que ser pare, ho fa molt injust.
    Anònim said...
    Si Jo mateixa si, la vida es molt injusta, per desgracia es mort qui no s'ha de morir i a qui no l'hi toca la dinya, ja se que sona cru, però es la puta realitat.
    Antoni Esteve said...
    Hola guapa,
    he fet un post similar, però més curtet (no he copiat tot i que la foto es la mateixa).
    Ha sigut com un petit homenatge.
    Es un cop dur, molt dur i que passa més sovint del que sembla, però al ser un crack a qui li ha passat, ho em pugut seguir des de ben aprop.
    Aquestes coses regiren l'estomac i desperten la ràbia, perquè no es just que sigui a la edat que ha estat.
    petons!
    Anònim said...
    És una gran putada, i més si el que mor és jove i tenia tota una vida per davant...
    De vegades la vida és una puta merda, si.
    Jo venia a convidar-te a fer un meme, a veure si aixi et distreus una micona.
    Petonets guapíssima!!
    oriol said...
    la vida és una puta broma!! com per estar preocupats per segons què no?
    Anònim said...
    Sense paraules ja està tot dit :(
    Anònim said...
    Només de veure les escenes de l'Antonio Puerta caient al camp...ja se'm glaça el cor.
    La mort, moltes vegades, a banda de fotuda, és tan certa i a la vegada tan extranya com el mateix fet de la vida.
    22 anys... :(
    euria said...
    Com havíem comentat alguna altra vegada, la mort no éss benvinguda, no la tenim incorporada com un pas de la nostra vida. He viscut morts a edats que no tocaven de ben a prop i reacciones amb ràbia i no hi ha res a entendre. En aquesta he reaccionat igual, perquè si no li tocava i tenia tantes coses per fer!?!? ànims Txell, una abraçada.
    Jo Mateixa said...
    NOIS i NOIES: Ja em perdonareu però he anat bastant liada tot el dia, avui no he fet ni voltes per els vostres blocs, a veure si quant arrivi a casa puc, que no ho se del cert per que no se coi passa amb l'electricista, el paleta i en Hatim però avui em tenen contenta :-S

    Tots teniu molta raó, la mort en si es dura, injusta, una gran putada, però si a més l'hi passa a una persona jove com l'Antonio Puerta encara fa més ràbia, per que s'ha suposa que tenia tota la vida per endavant i ara ja no hi es.

    L'Umbral s'ha mort també???, no m'he enterat, quant ha estat això??, home, una mica cabró si era, el cert es que ho era i molt :-P

    Al vespre m'explaio més eh i mirare de respondre-us un per un però ho veig dificil :-(

    Petonets per tots a dojó!!!!
    g! said...
    La veritat és que qualsevol mort és molt trista i més quant és una persona jove.

    Cal dir però (i no vull ser dolentot) que s'ha fet un ressó mediàtic potser molt exagerat i m'ha entristit veure que la mort d'un esportista ha ocupat planes senceres de diari i reportatges de tota mena, i la mort d'un escriptor (fos com fos) ha sortit relativament desapercebut.
    Entenc per altre banda que la mort d'un jugador de futbol tant jove, apunt de ser pare i vista en directe per la tele crida l'atenció.

    Cal aprofitar cada moment que tenim...

    nota: del comentari d'en Joarló sense comentaris
    Jo Mateixa said...
    G!: T'entenc i opino igual que tu, ja veus que jo de la mort de L'Umbral ni me n'havia enterat :-S

    En quant al comentari del company Joarló....

    Passa per el comentari de la LLiga nen, que t'he n'he deixat un que podria ser un meme i tot :-P

    Petons!!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Per cert!!!!!! Palito he vist el teu meme, aquesta nit el faig i el passaré a....jajajajajajajaja, ja veure'm, ja veure'm :-P
    Unknown said...
    D'acord, guapíssima!!
    Anònim said...
    sempre fa molta llastima que mori algú jove, i es sorprenen que pel que deien és bastant "habitual" entre esportistes.....

    bueno, que hi farem la mort és l'únic que no té remei.

    adeu!
    Joana said...
    Molt trist. De fet hi ha una síndrome " la mort súbita" que la pot patir des d'un nadó fins a un avi... En cap edat estem fora del bombo. Viure és una loteria Jo mateixa i cada dia hi han morts així. Només ens enterem quan la persona surt als mitjans de comunicació pel motiu que sigui.
    Que descansi en pau!
    Bona nit i bon son wapa!
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Llest el meme :-)

    Mercè: Primer de tot benvinguda!!! doncs si, tens raó, es una llàstima, però ja no hi ha res a fer.

    Joana: N'he sentit a parlar d'aquesta mena de mort i deu ser un calvari si es produeix en nedons, oi?

    Bona nit bonica, que descansis!!!!
    zel said...
    Holaaaa! Et vaig llegint, hi ha tantes coses que diriem juntes, és cert que el pobret tenia 22 anyets, ara, pensem en tots els que moren inconeguts cada minut, dones, nens... Ai, és nota que s'han acabat les vacances! Estem d'un "bajón"... és que havia escrit tristeses i les he esborrat, au, salut
    Jo Mateixa said...
    Zel: Benvinguda!!!! si que es cert que cada minut mor un munt de gent al món, sobretot la canalla que passa gana es la que em sap més greu, però poder i pot sonar com a molt cru per part meva dir-ho, a veure nens morir de gana ja hi estem acostumats...que trist que sona no?

    El mon en si es un incompres i els politics uns cabrons per que ho permeten, ara em surt la vena radical veus??, jejejejeje.

    Petons!!!
    Terra said...
    JO MATEIXA: Completament d'acord amb el que has escrit. Em va impresionar molt veure'l sortir pel seu propi peu del camp, i minuts després ja no recuperaria la consciència...qui li havia de dir...I la seva dona, a un mes i mig de ser mare...

    Salut.
    Jo Mateixa said...
    Terra: La veritat es que quant va caure i se'l veia a terra amb els ulls oberts però com si no hi fos jo em vaig cagar de por, ja vaig veure que alguna cosa xunga passava, però clar, en aixecar-se ell sol i marxar vaig pensar que nomes era l'ensurt, pobre home i pobre ella que a fi de comptes es la que es queda aquí amb tot el marro de criar un fill sola :-(

    Petons!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Bonica, em sap molt de greu, i no, no es gens just que amb 48 anys hagi deixat aquest mon :-(

    Una abraçada ben gran carinyu!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Ell sabia que tu l'estimaves molt, n'estic convençuda.

    Ànims preciosa!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column