Temes Varis


Ahir al vespre ens van adormir tard, jo estirada al llit veient la TV i en Hatim quasi davant el seu ordinador, badallava pobre i es que estem cansats tots dos. No hem tingut esme per llevar-nos d’hora, em mandrejat una estoneta, hem fet coses lletges, dutxa ràpida, esmorzar més rapit encara i de pet a l’Ikea i a d’altres botigues.

Em mirat sofàs, taules de menjador, cadires, llit (mmmmm, els hem provat, nomes per saber si eren còmodes eh), taules d’escriptori per l’estudi, armaris per l’habitació, etc...parament per la llar no (em passat de llarg), doncs jo tinc tot l’aixovar des de fa anys i el que ens pugui falta que ens ho regali la família coi. Tenim mides, models, marques i preus dels electrodomèstics que volem.

Hem arribat a casa destrossats, cansats, esmaperduts i llavors apa, a escombrar el replà, a netejar l’ascensor, a fregar el terra del replà i la porteria per que deu ni do els paletes com ho han deixat tot i no vull pas que cap veí se’m queixi de res. Menys mal que ho hem fet entre els dos, avui estem pà un derribo.

Ara en Hatim està a l’habitació de mon germà amb el seu PC (ho sento Miki, està d’Okupa al teu territori) i jo sóc a l’habitació dels pares escrivint aquest post, no se que faré per sopar, no he pensat en treure res del congelador abans de marxar, crec que pa amb tomàquet, una mica d’embotit o be una truita (a la francesa que les de patates no les se fer) i tira que te vas, demà serà un altre dia i demà tornarem a fer el mandra al llit, però com que es dissabte tindrem més temps per fer marranades!!!!!

Com es nota que no estem gaire a casa i quant hi som ni TV ni ràdio ni diaris, avui m’he assabentat que s’ha mort en Nicolau Casaus, pobre home, amb lo be que em queia.

No se com va el país, no se si la RENFE continua pagant els bitllets als viatgers que arriben tard a les destinacions, no se si s’han tret ja els generadors de l’apagon de BCN, no se si s’ha pujat la llum, el gas o l’aigua, desconec si el Barça ha guanyat el partit de pretemporada que jugava...avui??? L’Estatut està en marxa ja??, Catalunya es lliure i independent???

Bufa tu, demà hauré de fer una visita als Blocs per posar-me al corrent de tot i de pas llegir una mica el diari o veure les noticies, que ja no se ni a quin dia visc, això si, serà desprès d’anar a la platja i al Carrefour, que demà hem de fer un mig dia de vacances i una altre de pis, tot amb un gran somriure!!!!!!!!

17 Comments:

  1. Anònim said...
    Res Dona, tant es com vaigui el mon ara lo important es el teu i el de Hatim de mon,lo que no entenc es aixo que feu coses lleixas al llit com que trenquecoses piqueu algu,tot plegat es divertit, es que jo aquesta utilitat del llit no la conexia,jo hi dormo, faic l'amor ,sexe.. pero coses lleixas no.
    Jo Mateixa said...
    Striper: Jajajaja,nosaltres fem les mateixes coses lletges que fas tu al llit, al sofà, etc... :-P
    Anònim said...
    Aiiii, es que fer aixo jo no ho trobo pas lleig,tot lo contrari i a mes divertit,aque si ;)
    g! said...
    aiiixxxx però jo crec que la pregunta clau i solució als vostres problemes és:

    -La truita de patata o patata i ceba??



    animus que ho porteu bé!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Homeeeee, ja se que no es lleig, tot al contrari,es macu, molt macu i més si es fa amb la persona a la que s'estima :-) era una manera de parlar nen!!!!!

    G!: De patata i ceba home, si no no es una truita de patates en condicions :-P
    Anònim said...
    ja ho se Meritxell nomes feia broma.
    Oriol said...
    tu ho has dit, amb un somriure i coses lletges, llarga vida!!
    Denea said...
    jaajajajajajaa nena!!si vols aprendre a fer truita de patata amb ceba passa't pel meu blog xDDDDDDDDDDDDD.
    jo visc així sempre, sense saber que passa al món i sóc ben feliç ^_^.
    doncs res...a disfrutar aquest mig-dia de vacances i a agafar forces per continuar amb el pis!!!jeje
    petoneeeeeeets ^^
    Anna said...
    La truita de papates amb ceba i una mica de carbaso es l'únic que se cuinar, si vols et paso la recepte exacte :-)

    Per cert, no recordo si ja t'habia felicitat per lo del pis, però per si de cas, ENHORABONA!!!!!!!
    gatot said...
    reina meva, jo mateixa el proper post del gatot et donarà totes les claus de la truita de patat i ceba! que no sigui dit!

    petons i llepades tortilleres!
    Antoni Esteve said...
    No et sembla genial poder desconnectar de manera que no sapigues que passa al món?
    Jo crec que es una bonissima sensació, un molt bon simptoma.

    Apali, vinga warrerides, que bones són!
    Jo Mateixa said...
    AMICS i COMPANYS!!!! ja me perdonareu però he arribat tard a casa i m'he liat a fer cosetes, com per exemple mirar els vostres Blocs i comentar-vos a tots aquells que heu postejat :-)

    Demà post nou eh, es que ara, tot i que no tinc gens de son (i en Hatim tampoc) toca anar a dormir...o no :-P

    Fins demà!!!!!!!!!!!
    ddriver said...
    el mon ha cambiat molt en aquets dies no t has enterat?en maragall i un exercit de jubilats han pres el palau de la generalitat a cops i han declarat l independencia del pais,en Montilla ha marxat corrent(o amb retras)amb la renfe cap a Andalucia,el Barça evidentment va guanyar 0-4.la gent ha sortit al carrer a cremar els generadors de corrent,l exercit ecspanyol s apropa per treurens l independencia pero en Maragall ha posat tots els mossos a la frontera i no pasaran.
    LES MALETES DEL PRAT DESDE QUE SOM INDEPENDENTS NO ES PERDEN.
    La rnfcatalans ja no va en retard.
    Han legalitzat totes les drogues excepte l alcohol que l han prohibit i aixi mil coses...
    Que vols que cambii en aquet pais de conservadors?
    Anònim said...
    Aiiii dir que fas cotxinades o coses lletges és per donar més morbo a l'assumpte, oi? Jo també ho faig, perquè en el sexe hi ha de tot, tendresa, morbo, excitació, amor, i no sempre està tot mesclat en la mateixa proporció, jejeje...
    Com sempre te dic, envejaaaa!!
    Boira said...
    Espero que hagis disfrutat molt del dissabte i diumenge...que ja veig que no hi hagut post nou. Això és bona senyal, potser és que heu estat molt ocupats fent coses lletges, o aprenen a fer una truita de patata, qui ho sap! ;)
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Cuando vuelvas al trabajo estaras destruida nenaaaaa¡¡¡¡ no te canses tanto¡¡¡ y bueno que los aguanten de okupas por un tiempo no pasa nada..piensa ke es mejor ke sea por un tiempo y no toda la vida jajaja no se pueden kejar tus padres bastante suerte ya con que dejes el nido.. un besoooo
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Tents tantissima raó noi, però ves no se, poder la il.lusió ha fet que penses coses que poder mai pasaran :-S

    Palitodelasorejas: Jejejejeje, si no fos per aquests moments d'excitació no se que fariem nena, hem d'aprofitar que podem, que quant tornem a treballar ni ens veurem!!!!

    Boira: Jejejejejej, doncs ja et dic ara que he tingut més sexe que no pas classes de fer truita de patates :-P

    Andrea: Guapaaaaa, el cansament d'aquets dies es fa amb molta felicitat, hem d'aprofitar ara que si no despres quant començem a la feina no tindrem ni temps per veuren's!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column