Celebracions


Com ja us vaig comentar, ahir vam estar a Pineda de Mar celebrant, l’Aniversari d’en Hatim que en va fer 32, el Sant de la Núria i el meu i el Sant d’en Miquel que es el dia 29 de setembre.

Vam ser 27 persones, la Colla del Demonyo Dojo (fa més de 40 anys que coneixen als meus pares i hem sortit junts un munt de vegades a fer excursions, sortides, amb tots els seus fills), els meus tiets (la germana de la meva mare i el seu marit), l’altre tieta (la germana del meu pare i el noi amb el que surt) i també van venir els “abuels” (apel·latiu carinyos que un bon dia el meu cosí Xavier va deixar anar) que son els pares del pare.

Vam fer un dinar de “mariconades” com diu l’àvia, canapes, truita de ceba, empanades de salmó, empanades de pernil dolç cremat amb espàrrecs, una mena de coca amb formatge de cabra i codony, i no se quines collonades més que estaven boníssimes es clar, a banda del pastis, el de la foto.

El cert es que amb tantes celebracions vam tenir un munt de regals les dues parelles, tot lo nostre es va quedar a Pineda per que de moment a Sant Boi no tenim lloc per posar-ho:

La Raquel, amiga de tota la vida, ens va regalar a en Hatim i a mi un joc de cafè preciós i 4 copes de chupitos molt originals doncs per on s’agafen les copes fa com una ona i porten uns gravats de color vermell, cada copa porta un dibuix diferent. Son molt maques i molt originals.

La Carmen i en Patxi ens van regalar una picadora de gel per fer mojitos...us he dit que em pirren els mojitos??? Poder ho hagués tingut que posar en algun meme.

La Encarna i la Maribel ens van regalar un mantel, que no en teníem, d’un color marró xocolata i verd, es molt maco i ens encaixa be amb els mobles que posarem i amb les cortines (i això que no ho sabien).

En Toni i l’Agustina ens van comprar un altre mantel, diuen que més val tenir-ne dos que cap, en color marfil i ratlles marrons, també ens encaixa a la perfecció amb els mobles.

En Joan i la Maite ens van regalar un jerro molt modern, ens va encantar i com que fa uns tons marrons també ens encaixa a la perfecció.

La tieta Antonia i l’Adolfo, el seu xicot nicaraguense però que viu a Suècia desprès que una ONG l’alliberes de la presó per culpa de les guerrilles, ens van regalar unes llums típiques de suècia per penjar a l’entrada del pis, diuen que porten bona sort i son una preciositat.

Els abuels ens van donar diners, per que nosaltres ens compréssim allò que més ens agrades, igual que la tieta Carmen i el tieta Francesc, com que no sabien que podríem tenir i que no, van pensar que els diners poder ens feien més servei i la veritat ens aniran de conya.

El Pedro i la Rosa Mª ens van comprar 2 plats i dos forquilles especials per menjar pasta, sobretot espaguettis, doncs els mànecs de les forquilles fan com una espiral, mai ho havia vist i es molt original!!!!!

La senyora Mercè, que es una veïna d’allà de Pineda, ens va regalar un “especiero” moníssim i una mena de reposa ampolles de vi, molt original també i molt útil, sobretot per les ampolles de Lambrusco que solem beure nosaltres.

La veritat es que va ser un dia genial, ens vam retrobar amb amics i amb els avis que feia dies que no els veiem, vam fer un munt de fotos (les posaré a l’Àlbum Picasa)i ens ho vam passar de conya.

I ara el dubte que teniu tots, el regal del meu amic (el del sobre) a la foto següent, i ell ja sap que em va encantar per que es un regal només per mi, no per compartir amb ningú i per que la Mafalda m’encanta, gràcies nino!!!!!!!!!!!!!!!!


Que tal el vostre cap de setmana??, feu pont????

21 Comments:

  1. gatot said...
    Doncs des de la feina (pont? això què és?) petonassos i llepades que altre cosa no us puc regalar!
    Lluna said...
    Doncs moltes felicitats!!!

    I no, jo tampoc faig pont :-(

    Et dec un regal. El rebràs aviat (espero), però per mail...
    Anònim said...
    El concepte de dinar de mariconades m'ha agradat molt. I quants regals! els humans que ens hem creuat de moment no combreguen aquesta afabilitat tan esplèndida!
    Anònim said...
    Ja Ja Ja Ja! un boli de la Mafalda! Molt bo!
    Ja veig k t'ho vas passar bé, i suposo k el teu amic també amb l'espectació que havia generat.
    Anima't i vine al concert de Fangoria de Sabadell, que potser ens veiem
    Petons
    Jana
    Jo Mateixa said...
    Gatot: Tu ja em regales els teus escrits, les teves musiques, els teus e-mails i per damunt de tot la teva amistat, no necessito més :-)

    Gràcies guapu, petonets dolços!!!!

    LLuna: Uiii, ara em deixes intrigada, tindré el correu obert frisosa per saber de tu :-)

    Gràcies bonica, un petonas ben gran!!!!

    Laiky: Primer de tot benvingut/a!!!! lo del dinar de mariconades es molt tipic de la meva àvia, vol dir que ella prefereix un dinar així d'anar picant cosetes que no pas un de forquilla i ganivet.

    No ha estat per ofendre a ningú aquest comentari eh i si ho fet ho sento, no ha estat pas la meva intenció :-(

    Això últim no ho he entès gaire...poder ens coneixem??

    Jana: Doncs si noia si, ell nomes m'anava dient que no crees espectació que era una xorrada però una xorrada que a mi m'ha encantat :-)

    Quant el fan el concert a Sabadell????, no et pensi que no em faria gracia d'anar-hi, però anem tant de cul amb la feina i tot plegat :-S

    Petonets guapa!!!!!
    Boira said...
    Moltes felicitats maca! Ei, el boli molt xulo, veig que et vas poder aguantar, jaja. Ben fet!

    Petonassos!:)
    Anònim said...
    El concert és avui a les 24h a la plaça de catalunya 1 de Sabadell, ara acabo d'arribar a casa i vaig cap allà, perdona, pensava que ho sabieu, a mim'ho ha dit el goril·la. Encara pots venir. Anima't/ animeu-vos. petonets
    Jana
    Joana said...
    Felicitat wapa!!!!
    Pont? Em sembla que no...
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Tanta tonteria per un boli de la Mafalda? Andayaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pensava que seria un collar o una polsera ... en fi ..

    Petonets del pringat número 1. Pont? Lo que? jejejejeje
    Clint said...
    d'acord doncs ...pringat nº2!

    Molt bé això de fer-nos una llista amb els regals...és una mena d'intent que tots plegats ens sentim culpables i acabem de fer l'aixovar? eh? eh? eh?

    Per cert, molt bé per aguantar...però el boli aquest vibra?
    Jo Mateixa said...
    Boira: Havia de fer-ho bonica, no podia defraudar-vos i havia d'aguantar!!!! :-)

    Jana: Vaja, doncs no ho sabia :-( espero que t'ho hagis passat d'alló més be!!!!!

    Joana: Ondia i per que no feu pont???, que poc solidaris amb Catalunya son els vostres jefes no??? :-S

    Pep: No si ja sabia que tu faries merder, jajajajaja, doncs ha estat un regal xulissim i ell ja sap que l'hi estic molt agradida!!!!!

    Clint: Joer, un altre pringat, pobret :-( el boli no te vibració tonti, jejejejejejeje. I l'aixovar el tinc practicament fet desde de fa anys, es que els pares fa anys que em volen fer fora de casa, jajajajajajaja.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Uhhh que bueno el Lambruscoooo¡¡¡¡¡ nunca falta en mi surtido mensual del super... hoy no trabajo..yo hago el puente ..pero mañana trabajoooooooo¡¡¡¡ nada de Diada..eso si que es criminal..
    Besos niña
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Jooooooo, vaya gracia que demà et facin treballar, amb lo be que van 4 dies de festa despres de les vacances!!!!!

    El Lambrusco ja no l'apuntem ni a la llista de la compra, tots dos sabem que l'hem de comprar :-P

    Petons bonica!!!!!
    Unknown said...
    A mi se m'ha adormit el peu dret, no faig pont ja que estic vivint prou lluny de catalunya (qué més voldria jo que celebrar la diada) i a sobre no he rebut cap dels teus superregals. jo vull que li faces fotos a eixos regals, sobretot als gots de xupito i les forquilles per a la pasta,
    per saber com són.
    petonets!!
    Jo Mateixa said...
    Palito: Oi tant que els hi faré fotos, però quant ho tingui aquí, que per mancança d'espai ho hem hagut de deixar a Pineda tot :-(

    També farem fotos del pis, quant estigui acabat, per tal que el pogueu veure si es que no podeu venir a la festa d'inauguració :-)

    Petons bonica!!!!
    Antoni Esteve said...
    Vaja quina festota i quina pila de celebracions!

    Per fi em conegut el regal...tot i que personalment no tinc clar si era aquest un alguna cosa que definitivament no es pot explicar...jejeje ;P

    petons!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Com dius???, si, si, era un boli de la Mafalda i es molt xulu, res a dir en contra eh que m'enfado :-P
    Pol said...
    Wenas

    xd!!
    Jo Mateixa said...
    Pol: Eiiii, hola guapu!!!!, benvingut, estic contenta que hagis passat per aquí, ves amb compte que tots els que venen son mooooooolt més grans que tu i algun està sonat :-P però en el fons son bona gent :-)

    Un petonet macu!!!!

    Aclariment per tothom: aquest nano es el fill de l'Ignasi i te un bloc on parla de les seves aficions, de l'escola, del seu temps lliure, us el recomano!!!!!
    zel said...
    Noia, vas a sac, és que no et puc seguir i saps que m'ho espero, però a la que giro cua i passolanitcuinantquenocelebroresihocremotot merda, ja t'has fet un tip de festa (felicitats), de regals, (envegiques) i de nous escrits. Bé, segueixo...llegint. o no, que ara juga el barça!!!!
    Jo Mateixa said...
    Zel: Jejejejejeje, tu tranqui, al teu ritme, tampoc es necessari que llegeixis tot el que escric i molt menys que ho comentis eh :-)

    Coi que fas que se't crema tot??, quin perill :-P

    Pedazo de partit que juga avui el Barça eh, jajajajajajajajaja.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column