Les ETT's

Avui llegia com en Gatot parlava del 11 de setembre i tot i que estic d’acord amb moltes de les coses que ha dit, el que més m’ha cridat l’atenció es la referència que en fa a les ETT’s (altrament dites ATT’S per els carrugulus).

Comenta que demà es l’últim dia de feina i que haurà de buscar-ne una de nova, portar currículums i anar a les ETT’s per veure si l'hi poden trobar quelcom......maleïdes siguin les ETT’s, que fan que la gent penqui un munt d’hores per uns sous miserables!!!!!

Tinc amics que fa anys que hi estan apuntats, fins i tot nosaltres, a l’empresa, hem tingut gent de ETT, suposo que no totes son iguals i el funcionament jeràrquic per el seu be tampoc, per que si no per mi ja les podrien tancar totes.

Es evident que s’aprofiten de la gent:

- Del jovent (dels 16 als 30 i pocs anys), inexpert moltes vegades, però amb ganes d’aconseguir la seva primera feina per tal de pagar-se les festes dels caps de setmana i els primers condons (no ens enganyem eh).

- De la gent d’edat adulta (dels 35 al 49 anys), amb una família que mantenir i uns deutes per pagar (tampoc ens enganyem).

- Dels majors de 50 anys, una espècie gairebé en extinció que sobreviu amb els diners que l’hi van donar quant els van acomiadar improcedentment i que s’aferren a qualsevol cosa que els faci cotitzar fins que arribi el moment de la jubilació.

Les ETT’s (es la meva opinió), fan un injust treball, que es aconseguir que qui treballa per ells de vegades es sentin infravalorats, hi ha qui no vol explicar que treballa per una ETT’s, es com una cosa que fa vergonya, i penso que tot i lo injustes que son normalment, de vegades es la millor, o més ben dit, la única alternativa.

Un post contradictori en alguns moments, ho se, però es que avui he vist el meu pis amb el parquet quasi be posat del tot i estic espitosa de lo xulu que queda!!!!!!!

17 Comments:

  1. Antoni Esteve said...
    Jo sóc del parer que les ett són l'eina perfecta per que les empreses pugui explotar, encara més, als treballadors.
    Tot i això, i fins que no fem res, continuarem passant per l'aro, perquè ja sabem que quan fa falta feina...

    petons!
    Anònim said...
    ETT = És una Trista Tragèdia,
    Em fa estar Trasvalssada i Tipa dels
    Enganys amb Tuf de Trepitjar
    Els Treballadors amb Talent
    Jana
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Aquesta es la gran putada, crec, com que no hi ha una altre cosa ens agafem a això i no hauria de ser aixi :-(

    Petons, que abans no te'ls he enviat!!!!! Per cert, com estàs, millor de lo del accident????

    Jana: Ostres nena, ho has clavat, penso que jo no ho haguès pogut fer millor, jejejejejejeje.
    Lluna said...
    Jajaja! Quin fart de riure, el vídeo!!!
    Jo Mateixa said...
    LLuna: A que si?? :-P
    oriol said...
    A un amic meu, el van trucar desprès d'haver treballat per una ett, per dir-li que tenien un taló per el que restava pendent d'una feina que havia fet per una empresa a través d'ells. Va agafar el cotxe, va baiar a la ETT i resulta que el taló, desprès de fotre-li tot el que li podien fotre era un taló amb valor 0. Us ho juro! vaig veure el taló i hi havia un 0 pessetes!(Manpower, que fills de puta). Així que ja veus què en penso de les ETT.
    El video bonissim!!
    Anònim said...
    Hola bonica, no t'escric sobre el post, t'escric sobre tu, que sempre has anat pensant una miqueta en mi, trobant-me a faltar quan dia rere dia no hi havia cap novetat al meu bloc. Un petó ben gran bonica! Te'l mereixes!!
    ddriver said...
    bo el video
    Jo tinc un amic que hi treballa,40 anys i explotat de mala maneera al aeroport carregant maletes als avions i sense saber si dema i tindra que anar
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Nomes puc dir dues paraules CERO PATETERO a les ETT's!!!!

    Per cert, ja he vist el teu nou post :-) aquesta nit en penjo un donant-t'he suport per la teva iniciativa :-)

    La Xica: Bonica, ja t'he deixat un comentari al teu Bloc i em sento molt apenada per la dessissió que has pres, però si es per el teu be l'accepto, amb resignació si, però es el que tu has decidit.

    Una abraçada ben gran bonica!!!!!

    Ddriver: Es que no tenen perdo de déu, exploten a gent amb pocs recursos o que estan molt necessitats i que s'agafen a qualsevol cosa, es a dir, un munt d'hores pencant com a cabrons i amb uns sous de puta merda :-(
    oriol said...
    Gràcies maca, ja he llegit les teves aportacions! serà divertit!

    mira que llepar-te els dits quan t'has menjat el préssec, quina marranada, jajajaja ( jo també ho faig! )
    Jo Mateixa said...
    Oriol: ves, es que soc marranota de mena, jejejejeje, però vaja, veig que tu també :-P

    Petons guapo!!!!
    gatot said...
    Gràcies per la referència jo mateixa.

    Malhauradament, abans l'INEM, i ara el Servei d'Ocupació de Catalunya, semblen totalment incompetents en la labor de proporcionar relacions de treball estables (o no) entre empreses i treballadors. Fa uns anys, quan la Generalitat es va fer càrrec de la gestió, van "externalitzar" la qualificació dels treballadors i la gestió de buscar-los un lloc de treball. Resultat= més incompetència.

    És cert que algunes ETTs tracten a la gent com a números i sense cap mena de sensibilitat. M'he trobat en alguns casos. En d'altres, m'han tractat amb correcció i en dos casos, amb una atenció personalitzada que he agraït.

    El fons de la qüestió, al meu entendre, és que es permet a les ETTs el que no es permet a les empreses. És a dir... es van autoritzar aquestes ETTs per poder-se saltar l'Estatut dels treballadors en molts casos i, a més, per donar total llibertat a l'empresa pel que fa a la continuïtat del treballador.

    Però si, són les úniques que t'aconsegueixen feina en un període raonable. I quan depens només dels pròpis ingressos, t'has d'agafar al que hi hagi.

    petons wapíssima!
    i perdona el rotllo, eh?
    Jo Mateixa said...
    Gatot: Abans de res, no siguis tontu, de rotllo res, aquí tothom pot dir la seva, només faltaria, ja saps que jo mai censuro els vostres comentaris!!!! ;-)

    Es el que deia jo, que de vegades les ETT'S son l'única solució per que malgrat ens putejen i exprimeixen, son els únics que donen oportunitats a segons quina part de la societat.

    Petons rei meu!!!! :-)
    una més said...
    Sí, ho confesso. Estic contractada per una ETT.

    A la feina em van fer un primer contracte per poc temps a través d'una ETT i em van dir que després de vacances m'incorporaríen a la plantilla. Després va resultar que no, que un més i mig més...

    Marxo d'allà. Els motius són diversos, però és clar que un d'ells és no haver complert els tractes i mantenir-me amb la ETT.

    Sóc conscient que hi ha gent més necessitada que jo, que no tindrà més remei que agafar el primer que li surti (que vigui d'una ETT).

    Només voldia afegir un comentari a tot el que s'ha dit: són arguments que cauen pel seu propi pes el scomentats per en Gatot, la Jo Mateixa i tots els altres; però si en comptes de larlar de les ETT's parlem de les empreses veiem que ells també tenen, avui dia, infinitat de contractes que poden fer, amb període de prova o sense, subvencions a es quals es poden acollir... i a més a més, et poden fotre al carrer per 4 duros.

    Per tant... són iguals els uns que els altres.

    petonets!
    Jo Mateixa said...
    Una més: Completamenrt d'acord, no podria afegir res més, jejejejeje.

    Petons bonica!!!!!
    c.e.t.i.n.a. said...
    Pagar per poder treballar,...aquest és el legat del govern del Partido "Socialista Obrero" Español del senyor Felipe González.

    Jo cada vegada que paso pel davant de qualsevol ETT li foto una escopinyada la vidre. Ja sé que és una guarrada però és que fotre-li un coctel molotov em sembla una mica violent.

    Salu2

    P.d. De totes maneres la culpa és nostre per permetre-ho. Els drets no és demanen, s'han d'exigir.
    Jo Mateixa said...
    C.E.T.I.N.A: Joder, que guarron no fotre allà un pollo??, bueno clar, sempre queda més fi que no un coctel molotov com be dius :-P

    Una mica dràstic, no???, jejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column