Crònica de Gran Hermano

Abans de res voldria dir que la productora Zeppelin ha prohibit terminantment que se’n faci difusió, de fet ja han tancat alguns Blocs i fotologs que en feien resums, fòrums i xats. Per tant ara escric des de la clandestinitat i sota una pressió que em recorda la que vivien els nostres pares en l’època de Franco, dit això, em paso per el forro dels pebrots la productora i m’arrisco a que em tanquin el Bloc, fareu una caçerolada per mi????

La meva nit dels dijous està ocupada, bàsicament, per el culebró de Gran Hermano i ara mateix son les 01:09 i encara l’estic veient.

Hi ha hagut moguda aquesta cap de setmana, cagunlaputa, i jo m’ho he perdut, no hi ha dret homeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

En David (alias Fleky, per cert, no us recorda en Pep Guardiola????) ha decidit marxar de la casa desprès de tenir una forta enganxada amb la possessiva Paula , la morritos calientes (alies que l’hi he posat jo per que de debò que la mossa te dues salsitxes en lloc de llavis).

La Paula ha estat expulsada de la casa desprès que en Piero i l’Andalla la nominessin i que el públic ho reafirmes, crec que es mereix l’expulsió per que en Fleky es un pajarracu pajilleru però ella es una lagartona controladora de tres parells de nassos.

Sembla ser que en Rodrigo està penjat de la Karen i la Melania està bogeta per en Piero, l’italianet que va calent tot el sant dia, els triangles amorosos es repeteixen, igual que amb en Fleky, la Paula i l’Amor , la transsexual que ja ha fet publica la seva condició de home de naixement però dona de sentiment.

Els triangles continuen i les bessones Pamela i Conchi (abans 1 de sola anomenada Rosa) estan mig enfrontades per culpa de l’amor que professen a l’Oliver , penjat per complert de la Conchi per que la troba més mona que a sa germana bessona...collons nen, que son calcades!!!!!!

La Milà va fumada home, no es possible que foti tant el ridícul com ho fa, que aquesta nit ha fet que en Fleky la beses tal i com va besar a Amor sota la manta, ja t’hagués agradat a tu Mila, que et fotes la llengua fins al gargamello, les ganes xavala!!!!

I el pobre Andalla continua amb el ramadà i es molt simpàtic i molt bon nano, però no es menja ni un torrat, exactament igual que l’Eneko, la Judit i en Dady , nomes faltava que aquesta nit entressin les Chicas de Oro, una que no he sentit com es diu i la Lucy (d’aquesta encara no hi ha fotos) , una agent inmobiliaria Marbellina, que ja veurem ja, encara resultarà que es família del Cachuli aquest dels collons i la Pantoja , ai senyor, que això cada cop es posa més interessant!!!!!!!!

I ja posats us deixo un VÍDEO, que si em tanquen el Bloc sigui amb motius homeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Post escrit ahir al vespre però guardat com a esborrany, era massa tard per publicar.

Bon cap de setmana a tothom!!!!!!!!

32 Comments:

  1. Denea said...
    jajajajja q mona i ho posa que ho va escriure ahir...
    nena!!jo tinc com 5 o 6 posts en cua...mai el publico el dia que l'escric...per cert..estic a la feina no tinc feina i estic infinitament avorrida...mira si estic avorrida que m'he llegit el post i jo fa anys q no miro gran hermano...
    la la la...em queda una hora i 4 mintus per haver fet el vago durant aquestes 5 hores de suposada feina d'aquest meravellós matí de divendres xDDDDD.
    Jo Mateixa said...
    Denea: Nena però es que jo postejo cada dia i volia que en quedès constancia :-)

    Tu si que tens delicte, que estan tant avorrida a la feina et costa un huevo actualitzar el bloc, jajajajajaja.

    Petones bonica i bon cap de setmana!!!!!!
    Denea said...
    jajajaja perquè tinc l'arxiu amb els posts en cua a casa i no hi paro mai a casa!!!! xDDDDDDDD
    ara en serio...m'hi posare una mica...veras les rallades quan comenci a estudiar japones :D xDDDDDDDDDDDD
    aix...27 minuts...i podre marxar...xDDDD
    Jo Mateixa said...
    denea: Tu el que tens es molt poca vergonya tia, jajajajajajajaja.

    Ja friso per veure que ens escrius en Japones :-P
    Denea said...
    jajajjajjjaja
    bueno tu demà estigues atenta al blog...q ja veuras...xDDDDDD
    oeoeoeoeo son les 14 ja puc marxar!!!ara si, bon finde i q aprofiti el dinar!!!
    estripanits said...
    Gran Hermano? NOOOOOOOOOOO!!!!!

    Gran Estripada? SIIIIIIIIIIIII!!!

    Bon cap de setmana! :p
    Jo Mateixa said...
    Denea: Demà???, collons, m'ho poses dificil, que demà tinc jornada intensiva de comprar mobles i instal.lar llums al piset!!!!!

    be, ja trobarem un moment per veure que ens ha posat, memes no eh si et plau, que la Metamorfosi ja m'ha n'ha pasat un i en tinc dos més de pendents :-P

    Bon findeeeeeeeeeee (quants cop t'ho he dit avui ja???) ;-)

    Estripanits: Jajajajaja, bon finde guapu!!!!!!
    Denea said...
    jomateixa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
    tan previsible sóc??? m'estic partint la caixa sola!!! com que he actualitzat avui (ara mateix pq no et queixis :P) doncs resulta que la sorpreseta arribarà diumenge o dilluns :P:P:P
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    amb molt d carinyu eeeeeeeeh!!!
    Jo Mateixa said...
    Denea: Això ja sembla un xat nena, jejejejejeje, ho se, ho se, que has postejat, el RSS m'ha avisat :-P i ja t'he comentat.

    Que be, em deixaràs descansar el cap de setmana en quant a feina blogera, yupi, yupi, jajajajajajajajajajaja.
    Clint said...
    Si et tanquen el bloc, te'n deixo un de meu...Petons (però segueixo sense entendre res de res...quina colla!)
    Jo Mateixa said...
    Clint: Jajajajaj, moltes gràcies generos :-)

    Es que parlen un idioma més raru, jo pensaba que era castellà i es veu que no tu, es un mig tinerfeñoandalusmadrileny que fa por :-P
    Anònim said...
    Tranqui, mentre no cremis fotos dels reis... jejeje
    Petonets guapi!!!
    PS: t'he enviat un mail, l'has rebut?
    Anònim said...
    Sembla que hi ha marro a quin canal ho fan aixo es que amb el meu de marro estic una mica desconectat.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    yo de rpeente miro y me doy cuenta je aparecen caras ke nunca vi..yo creo que se promocionan solo a 4 0 5 tipos ke repiten y el resto no existen...y ya te digo lo paso cuando paso del 11 al 20 a ver fox y siempre las mismas caras.. eso maneja a la gente ..digamos ke haceen ke gane kien les interesa...ya te digo..me entero por vos de lo ke pasa.- jajajaja cronista
    Jo Mateixa said...
    CafeAmbLlet: Jejejejeje, no et pensis que ja voldria fer-ho jo :-P

    Si que l'he rebut, però n'he rebut dos i estan a mitges, que fots amb els mails nena???,jajajajaja, de totes maneres jo t'en vaig enviar un ahir o abans d'ahir i era una mica urgent i no me n'has dit res, no se si l'has vist o no :-(

    Sort a l'examen de demà!!!!!

    Striper: Guapu, ho fan a Telecinco els dijous al vespre, a les 22:00, pero jo ho segueixo per el Canal 19 de Digital + :-)

    Andrea: Doncs res tu, no cal que t'ho miris si sempre surten els mateixos, amb els meus resums (que ja et dic ara que seguiràn) en tens més que de sobres :-P
    Anònim said...
    Doncs no l'he rebut...
    Ara et torno a enviar el mail a veure si el reps bé...
    cafeambllet
    Jo Mateixa said...
    CAfeAmbLlet: Ara si que l'he rebut, ara et contesto, però escolta, el que jo et vaig enviar demana-te una cosa...no me l'has respost :-S
    Anònim said...
    es que no l'he rebut :-(
    m'ho tornes a enviar???
    Jo Mateixa said...
    CafeAmbLlet: Apa, ja està contestat el e-mail, allà et poso el que et demanava en el e-mail que no has rebut, ditxos correu :-P

    Besitus guapa!!!!!
    cafeambllet said...
    Ja l'he rebut!!!!
    Petonets!!!
    cafeambllet
    Anònim said...
    Hola Jo Mateixa!!
    Jo vaig veure un trosset del GH, com és això que fan censura i tanquen blogs? Ja, el que ens faltava pal duro!!!
    Ja he publicat la primera tanda de fotos rebudes per a la proposta, ja em diràs què et pareixen... I per a les 30mil visites, ja t'ho estàs plantejant, jejeje...
    Tornant a GH, jo vaig pensar anit només veure al fleki que era calcadet al Guardiola, quina casualitat! I també té un aire quan sen riu al Jesús Vázquez, no trobes?
    Vinga, noia, petonets... Suposo que este cap de setmana no escriuràs, i segur que jo siiii!! Que t'ho passes molt bé tu que pots, jopeeee!
    Petons
    Boira said...
    Uooo! M'has ficat al dia!! jajaj. Jo fa molts dies que no ho veig, em mantens informada. :) Una pregunta, que va dir el Fleky quan va saber que l'Amor tenia cigronet??

    Petonets i bon cap de setmana!
    alatrencada said...
    No m'entero de res del GH d'aquest any. Però només per transgredir la prohibició de Zeppelin m'entren ganes d'escriure un post.

    Ànims! Tens el nostre suport. Resisteix en la clandestinitat
    yrun said...
    Matti guapa!!!!!! He entrat per veure com estaves!!!! :D :D
    zel said...
    Tonta, tonta, més que tonta, apa, m'has fet enganxar a veure el video de GH, ja està bééééé, argggg, jo que no vull ni veure'ls, cony, Txell, que m'has fet veure'ls i amb la tonteria, ja estic mirant els altres, jajajajijiji, que babaues que som... ARA, AL VESPRE NO NO I NO, QUE L'ENDEMÀ NO M'AIXECO!!!!!
    petonarros, maca.
    Anònim said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Joana said...
    Bon capde!
    ( No faig cap comentari de GH... CAP) ;)
    zel said...
    Apa, nena, 1-4, que haurien de ser més / menys Baaaarça Baaaaarça Baaaaaaaaarça plas plas plas. Hat trick de l'Henry, i el meu Frodo n'ha fet un altre! Ei, no em toquis el Frodo, eh? que è meu i pdou, vaue? Ja tardes amb el post de eraseunhombreaunamansañapegado, eraseunamançanamorrocotuda, muacks ;)
    euria said...
    Mira, no ho segueixo gens lo del Gran hermano, però en sèrio que encomptes de tancar-te el bloc t'haurien de contractar per donar-hi tanta gràcia a les explicacions. Bon capde!
    Anònim said...
    GH... saps? em vaig manifestar en contra de la primera edició... ens van apedregar, van difamar, i ens van disparar perdigons... així qe no em sorprén q vagin tancant blocs...

    no em sorprén gens...
    Lapa said...
    TOP PORTUGUESE UNIVERSAL WRITER: CRISTOVAO DE AGUIAR.

    He has, also, translated into Portuguese the Wealth of Mations by Adam Smith.

    He has been awarded several prizes.

    Don't forget the name of this great author, you'll be hearing of him soon.

    Thank you for spending time in Universal Culture.


    Please don’t erase this coment from your blog.

    Thanks for visiting.
    Jo Mateixa said...
    NOIS i NOIES: Ja em perdonareu però ha estat un cap de setmana d'allò més mogut, IKEA i LEROY MERLIN tot el cap de setmana, i muntar làmpades, etc..., estem rebentats, però cada cop falta menys.

    A veure si em puc posar al dia dels vostres Blocs abans de posar-me a pencar, petons Yrun guapa i gràcies per entrar de nou, ja veus com van les coses per aqui, jejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column