I comencem fatal


Per que no podem començar la lliga guanyant per 8 a 0? Per que no podem començar la lliga sense lesionats? Per que no podem començar la lliga sense que cap altre equip ens recordi que hem començat la lliga com el cul?

Jo de debò no acabo d’entendre ni els periodistes, alguns en concret, ni els entrenadors, el nostre, que sembla que no sap on te el cap, ara resulta que el fet de que l’Eto’o estigui lesionat, si, es un problema, però no ens hem d’ofuscar.

L’hi he de recordar als Sr. Rijkaard que l’any passat ens anava tot molt be fins que el camerunès es va lesionar? A més, avui no jugaran per que estan lesionats, ni en Puyol , ni en Gudjohnsen , ni l’Edmilson , aquest últim per mi com si marxar del Barça .

Perfecte, segon partit de lliga i ja tenim a 4 lesionats i un d’ells fins d’aquí a 4 mesos no torna, vaja, que si es descuida el tornem a veure per Setmana Santa. Abans quant un jugador era dolent es deia que aquest no es menja ni el raïm a Can Barça , doncs l’Eto’o no se’l menjarà, però no per que sigui dolent, si no per que estarà de baixa. El Madrid te algun paio lesionat??, no, oi que no?, va digueu-me que si que em faríeu tota una dona si fos així, cagunlaputa!!!!!!

I be, aquesta tarda BarçaAtlètic de Bilbao , crec que a les 19:00 per PPV (pagar per veure) de Canal Digital , em fot molt pagar quasi 12 euros per veure com una colla de sòmines empaten o perden, jo vull espectacle , vull gols , vull samarretes arrapades , vull cossos fibrats , vull espatlles amples i pits sense ni un pel .....val si, el tema està degenerant, ho se, ja paro.

Doncs res, que només espero que les pipes , les Coca Coles i en especial els dos paquets de tabac juntament amb els 12 Euros no siguin envà, per que si no quasi millor pagar 1,45 per veure qualsevol pel·lícula de la Taquilla.

Seguirem informant.

Nota: Post dedicat a en G!, que l’hi encanta que jo posi molts i molts enllaços :-P

Actualització a les 20:55...Tot i que haguéssim pogut marcar 6 gols, el partit ha acabat 3-1, amb dols gols d’en Ronaldinho i un de Turé Yaya. Contenta i satisfeta de la inversió dels 12 Euros.

Propers partits a ca l’Osasuna d'aqui a dues setmanes i desprès aquí contra el Sevilla.

22 Comments:

  1. oriol said...
    Ei, ei veig excitada amb la lliga i el Barça. Ei, jo sóc dels que penso que ens anirà molt bé que l'Eto'o s'hagi lesionat. la directiva no es va atrevir a vendre'l , cosa que jo hagués fet amb els ulls tancats. El meu pronòstic és que fliparem amb l'Henry i els joves i que la lliga com diu aquell, aquest anys, fàcil , fàcil , fàcil! I si no, al temps!

    Per cert, tinc el teu meme pendent, el faré, però és que se m'ha acumulat la feina!
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Més que excitada estic nerviosa i emprenyada, poder per que tinc coneguts que son merengues i ja ens estan posant a caure d'un burru i això em fa molta ràbia.

    Si el fet de que l'Eto'o estigui lesionat ha de servir per que la resta del grup es possi les piles i no facin el capullu doncs de conya!!!!!

    A mi també m'agrada molt l'Henry i crec que ens donarà molt de joc i molts gols, espero que no ens equivoquem cap dels dos, jejejejejeje.

    En quant al meme, fes-lo si pots, si no pots no passa res, tampoc es una obligació :-)

    Petons!!
    oriol said...
    Els amics merengues deixa'ls dir que ja s'ho menjarant i si no els parles dels diners que s'han gastat amb en Robben i ara diuen que igual l'han d'operar, UN altre Woodgate! jajaja

    I pel que fa a l'Eto'o, només et puc dir i sense dir noms, que un dia vaig poder parlar amb un membre de l'staff del primer equip, i ell reconeixia que l'Eto'o era una mala influència i que el vestuari no l'acceptava bé.

    En Rijkaard, que per mi és déu, ja va dir que no el volia i la directiva no es va atrevir a vendre'l. Així que pel bé de tots, primer lesionat i desprès la Copa d'Àfrica. Eto'o ja ens veurem al febrer noi!!
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Això espero, això espero, però clar, els he de veure cada dia i es dur que s'estiguin fotent continuament amb nosaltres nomes per un partit empatat :-(

    En quant l'Eto'o...l'hi tens mània eh?, jejejejeje.

    Home, tant com déu no se, però que es un gran mister això segur, em mereix tota la confiança en Rijkaard i per mi el que digui ell va a missa...ostres, poder si que es déu :-P
    g! said...
    Holaaaaa!!! jeje el link de "gols" està xulu, quin partit és???

    Tema barça, tranquila almenys fins al gener, ja que sospito que al mercat d'hivern veig un trueque a tres bandes entre Barça-Sevilla i Chelsea...nuse, nuse, per la resta tenim equip de sobres (i quant tinguem al Bojan serà la ostia) ara només cal que suin la samarreta.

    :-)
    Jo Mateixa said...
    G!: Si no recordo malament es el partit de lliga de l'any passat contra el Saragossa, vam guanyar per 3-0 :-)

    Avui l'han suada i molt, la llàstima es que un parell de golets els hem tingut cantats i no hi ha hagut sort de ficar-los, a veure que fan la resta.

    L'Espanyol ha empatat 2-2 crec i el Madrid no juga fins a les 21:00, oi?
    quasi de tot said...
    Ostres...
    Si tot just acaba de començar i el camí es molt llarg, i com es diu de fa molt temps, si sols son un munt de “tios” perseguint una pilota en calçotets ;-)
    Jo Mateixa said...
    Quasi de tot: Ja ho se ja que acabem de començar, però hem de marcar el límits ja, que no pot ser home, que si no aquests dropos se'n van de farra cada nit i desprès no donen un pal a l'aigua :-P

    ....calçotets???, vols dir??, no els vist mai en calçotets...però voldria a més d'un eh :-P
    Mikel said...
    tranquilitat que aixo tot just acava de començar...
    Clint said...
    Ei mossa...i no trobes una benedicció del cel que no pugui jugar l' Edmilson?

    to i que llegint el post semblava que tu no volies veure una peli d'aquelles....eh!!!!
    Jo Mateixa said...
    Mikel: Ja, ja, val, ja em calmo...:-P

    Clint: Oi tant que va ser una benedició que no juguès, jejejejeje.

    I no, no, la veritat es que em moria de ganes de veure el futbol, no se que em passa però aquest any encara m'he agafat la lliga amb més ganes que l'anterior :-)
    Antoni Esteve said...
    vaja, si que ets futbolera!
    La veritat es que desprès de veure el resum del barça, perquè jo no penso pagar un duro, i el partit del Madrid, em sembla que com això continui aixi no hi haura color.
    El madrid va fer un partidàs per moltmal que ens faci.

    ptns suats!
    David JB said...
    Jo només vaig pagar una vegada els 12 euros de la taquilla per una Madrid - Barça, el de 2004, que va guanyar el Barça al Bernabeu, i mai més.

    Ara, vas tenir sort, perquè aquell partit podia no haver-se vist a la tele per la guerra del futbol de Sogecable i Mediapro.

    Ara, el Madrid també la va fer bona, cinc gols que va marcar al Vila-Real, como se pasan estos madridistas xDD
    estripanits said...
    Poca cosa em deixeu per dir després de tots els comentaris que heu penjat i, la veritat, el futbol tant me fot excepte quan juga el Barça! Si de cas, l'alegria a mitges que suposa que els pericos empatessin: llàstina que no els n'hagin fotut un sac sencer!!! Pericos a segona, ja!!!
    Jo Mateixa said...
    Primer de tot, que els passa a les dones de la blogesfera que no diuen res sobre el futbol??, nenesssss...que no su agraden els homes suats, amb samarretes ajustadetes marcant tablillas de xocolata, aquelles cames fibrades i aquelles espatlles amples, sense pels, mmmmmmm....

    A lo que ibamos.....

    Antoni: Moooooolt, m'encanta el futbol i el Barça més i no per veure nois guapus que això ja ho veig per aquí :-P si no per que m'encanta, simplement :-)

    Ets l'únic que ha estat al lloro eh en quant a les suamentes, jejejeje, et torno els petons però imagina que estic recent dutxada, jejejeje :-P

    David: Doncs si que vas tenir sort nen si, per que recordo prefectament aquell partit. Es que els merengues, (no confonguis amb madridistas que encara son més fanàtics), son així, esperem que no segueixin jugant tant be :-S

    Estripanits: Ai pobres pericus, que em sap greu i tot pobrissons....a segona...vols dir que cal???, que tindrem una discussió amb l'Oriol de em vinc a referir eh :-P
    Anònim said...
    UHHH¡¡¡¡¡ Jo despres de llegir el post no se si pagas els 12 euros per veure el partit o per veure els cossos dels futbolistas segur que si sortisin en bolas tant et seria el resultat.
    Antoni Esteve said...
    ejem, ho imagino o estàs?...tant se val, prenc nota. :P
    Jo Mateixa said...
    Striper: Ui nen, jo per veure tius en boles no pago pas, em quedo amb la peli porno del divendres del Canal + que es per abonats i paga el papa :-P

    Antoni: Estic que??, que sóc a la feina eh, no estic res nen, no la liís tu ara :-P
    estripanits said...
    Res, res... passeu-vos al rugby i deixeu-vos d'aquestes collonades futbolístiques!

    Ostres, tu mateixa, que tu ets de Sant Boi i mai no en parles... i allí sí que hi veuries paios suats i fibrats que, a més, no es llencen al terra gemegant com criatures així que els fan un copet de res!

    Tu que tens la cosa aquesta digital, sàpigues que aquest divendres comença el campionat del món de rugby: mira-t'ho i ja ens faràs cinc cèntims, eh?
    Jo Mateixa said...
    Estripanits: Ja em perdonaràs macu, però es que a mi el Rugby no m'agrada gens i si ja se, tenim molt bon equip i tal, que n'he sentit a parlar eh, però no em tira, per molt suats que vagin, ho sento :-(
    Anònim said...
    I a mi que el fútbol ni fu ni fa...
    Però bé, venia a veure si havies actualitzat, veig que deus anar a tope de feina!!
    Jo vaig posar ahir el capítol 5 del rabiliz i la chochigoma, ja ho vas veure... i avui vaig forta, he publicat un sobre el kamasutra, a vore què en penses!! I tots els lectors de la Jo Mateixa, esteu convidats a dir la vostra!!
    petonets guapa... i per fi el dilluns s'acaba!
    Jo Mateixa said...
    Palitodelasorejas: Si que he anat bastant liada amb la feina, a part de que no tenia gaires ganes de res avui, un cap de setmana tonto de collons m'ha amargat el dilluns, per sort tot s'ha arreglat :-)

    Ara passo per casa teva bonica, toca fer la ruta dels que heu actualitzat!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column