Activitats a Sant Boi


Ahir l’Estripanits em recordava que aquest cap de setmana s’ha celebra la 71ª edició de L’Aplec a Sant Ramon, aquesta ermita està situada a la muntanya del Montbaig i està dedicada a St. Ramon Nonat.

Durant dos dies es fan tota una sèrie d’activitats, un ofici religiós, el prego que crec recordar que el farà la Coral Ressò, ballada de sardanes i desprès activitats per els més menuts.

Us deixo un enllaç AQUI per si voleu més informació.

A banda d’aquest acte, el dia 5 de setembre comença l’Altaveu i el podreu gaudir fins el dia 8 (per cert, el dia de les verges trobades....ja faré un post més endavant sobre això). L’Altaveu d’aquest any celebra la seva 19ª edició i comptarà amb la participació de Falete, Els Pets, La Excepción, Mazoni, Sanjosex i Sr. Chinarro entre d’altres. Més informació feu click AQUI.

De tots aquest nomes conec Els Pets.....que no dubto que la resta siguin bons, en coneixeu algun d’aquests vosaltres????

A Sant Boi no ens estem de res i així, els diumenges 9 i 16 de setembre, es faran unes visites guiades per el Sant Boi de Rafael Casanova, sabeu qui es?

"Rafael Casanova es retirà a Sant Boi per recuperar-se de les ferides rebudes durant l'assalt final de les tropes borbòniques a la ciutat de Barcelona. Més tard, els últims anys de la seva vida va residir a Can Barraquer, casa pairal de la família de la seva dona, emplaçada al bell mig del nucli històric de Sant Boi. Aquest edifici serà la seu del Museu de Sant Boi, un cop quedi completat el seu procés de rehabilitació. L'heroi nacional de Catalunya va morir a la nostra ciutat i va ser enterrat a la capella de la Pietat de l'església parroquial de Sant Baldiri. És per aquest motiu que, des de 1913, Sant Boi és un dels escenaris habituals de les celebracions de l'Onze de Setembre."

Dades extretes de la Web de l’Ajuntament.

Doncs apa, que passeu un molt bon cap de setmana i els que acabeu les vacances ja....ànims, que hi ha qui ja fa 1 setmana que està treballant i no es tant dur com la majoria creu!!!!!!

13 Comments:

  1. g! said...
    Pos rés a disfrutar del que t'ofereix el teu poble...mira que feu cosetes a st boi, eh?

    petonas maca!!
    Mónica said...
    Hola te estoy saludande desde uruguay. Si bien he estado en españa y en Barcelona también, me cuesta un poco leerte, en catalán. Me gustaría que me visitaras. Bsss.
    Anònim said...
    Doncs estaràs ocupada aquest cap de setmana no?? que esteu de Festa Major??

    Que us ho passeu d'allò més be!!!!!

    Petons!!
    Txell said...
    Cuca, gràcies per la benvinguda!!
    A Granollers també és festa aquesta setmana i com que estic sola aprofito per actualitzar... que ja tocava.

    Passa-t'-ho bé i disfruta molt!

    Una abraçada!
    Jo Mateixa said...
    G!: Si que s'en fan si de coses si, llàstima que no en pugui gaudir de cap, aquest cap de setmana enfeinada i el que ve no hi serem, o sigui que :-(

    Mónica: Pues bienvenida!!!! Me imagino que si no entiendes el idioma debes ir muy pérdida, lo lamento pues es mi lengua y es la que uso normalmente para expresarme, ya ves que en castellano me cuesta, pero si tienes dudas o quieres que te aclare algo me lo dices, vale? Me paso por tu blog ahora mismo.

    Besos para ti también!!

    Mandarinada Contraproduent: Si que ho he estat, però no per les activitats que hi facin, que jo sàpiga no estem en festa major...oi Santboians que em llegiu, o si???, ai no se, es que jo d'aquestes coses no m'entero mai, jejejejejeje.

    Txell: Hola bonica!!!!!! però no vives a Mataró tu??, ai, ara m'he perdut :-S doncs vinga, a passar-ho be a la Festa Major de Granollers doncs!!!!!

    Petons!!!!!
    Anònim said...
    Hola Txell, aprofito per afegir a aquesta agenda santboiana els actes que organitza Esquerra Sant Boi per aquests dies.
    11 de setembre: 12:00 ofrena i acte polític a la Tomba de Rafael Casanova amb l'Anna Simó i el Josep M. Cervello. i a les 13:00h vermut popular davant del Casal Joan Sardà.
    14 de setembre: a les 20:00 a Cal Ninyo lliurament del 3er Premi Joan Sardà, amb la intervenció de la Mònica Sabata de la plataforma "Pel dret a decidir".
    Bé ja rebràs més informació per mail.
    Fins aviat!
    Anònim said...
    Bonica, espero que sent diumenge ja hagis pogut disfrutar de tots aquests actes del poble. Un petonet!! i que acabi d'anar bé el dia (i que avui guanyi el barça!! XDD) ;******
    Jo Mateixa said...
    Núria: Bon dia guapa!!!! moltissimes gràcies per la informació :-P l'haguès posat al Bloc quant me l'haguessiu enviat per e-mail :-)

    La Xica: Doncs et pots creure que no podré gaudir de cap d'aquestes coses?, he estat enfeinada tot el cap de setmana i la setmana que ve no seré a Sant Boi per anar a l'Altaveu :-(

    FORÇA BARÇAAAAAAAA!!!!!!!!!
    ddriver said...
    festa festa i festa casi s et solapa amb les festes de Pineda
    Anònim said...
    Això està bé, festa major a setembre. Sembla que els dies laborables siguin menys durs, oi?
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Si noi i el que es pitjor es que no n'he gaudit de cap de les dues :-(

    Pd40: Si es clar, per els que les poden disfrutar :-S
    Mikel said...
    els pets divendres a les 22!! guay!
    Jo Mateixa said...
    Mikel: Si noi si, i el més segur es que m'ho perdi per que estaré a Pineda :-(

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column