Això ja passa de “castany obscur”


I seguim amb el debat per que Sant Boi està okupat per els mitjans de comunicació que estan pendents de l’agressor i de l’agredida.

Aquesta tarda, tornant amb el metro, el tren i el bus, he pogut sentir un munt de comentaris, tant diversos com els que vàreu escriure vosaltres aquí fa un parell de dies, alguns d’ells m’han indignat, d’altres, si hagués dut barret, me l’hagués tret i es que hi ha gent per tot.

Al passar per davant dels nous jutjats de Sant Boi quasi be no podíem circular, mitjans de comunicació de tot tipus, tenien presa l’entrada per on esperaven que algú dels implicats surtis i fes declaracions.

Ara veia les noticies i han explicat per que el NENG va actuar així, es veu que te un transtorn de personalitat i fa més de 10 anys que l’estan tractant psicològicament, els seus pares es van separar quant era petit, s’ha mare va fugir de casa i el pare es alcohòlic, la iaia es qui la cuidat durant anys...i es queden tant amples, justifiquen el que va fer per que pobret, va tenir una mala infantesa, no em toqueu els collons homeeeeeeee!!!!!!

Mentrestant, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, uns 400 manifestants, quasi be tots equatorians, s’han manifestat en contra d’aquesta mena d’agressions i demanen al govern i a la justícia que no sigui feble i el tanquin per el que ha fet.

Per si no n’havia prou a Sants L-5 han hagut de tancar un passadís per que hi havia filtracions i a que no sabeu per culpa de qui???, siiiiii, per el putu AVE!!!!!!!

Em temo que la Ministra encara no s’ha assabentat dels problemes que l’AVE ens està portant als catalans, concretament a la nostre empresa ja tenim vàries feines encarregades per mirar de solventar alguns d’aquests problemes, com instal.lar màquines validadores de bitllets tipus RENFE a l’estació d’Avinguda Carrilet, que aquests dies està completament colapsada a primera hora del mati i al vespre.

Des d’aquí demano dues coses, per que ara ja en tinc els ovaris plens, per tant:

1.- Senyor jutge, faci la seva feina, assabentis de tot el que va passar, faci justícia i tanqui a la presó el cabró aquest que es dedica a colpejar persones, dones, menors d’edat i a més estrangeres.

2.- Sra. Ministra, faci el putu favor de dimitir, que lo seu ja passa de “castany obscur”!!!!!!

Dades extretes de El Periódico de Catalunya:

Agressió

16 Comments:

  1. Striper said...
    Es clar que aquet noi mereix un castig pero també crec que se li esta donant masa resso mediatic al cas.El AVE mes aviat sembla un pajaro de mal aguero la ministra ja tindria que esta cuidant floretas al seu cortijo per inepta i fins que no arribi aqui el Ave res de que arribi a Malaga.
    Anònim said...
    El “NENG” es un desequilibrat, però no es l’únic, hi ha molts com ells que a certa gent, sembla que ja els hi esta be, que hi hagi gent així.
    Dema no sortirà ningú d’aquesta “gent” que faci un comentari coherent, no cal, ara s’han d’amagar i no fe mes soroll del que toca….no fos que se’ls veies el llautó.
    Pot ser s’hauria de mirar de mes aprop aquest tipus de gent, que de ben segur han aconseguit treure’s el carnet de conduir (El donen a tothom, sense cap revisió seriosa i complerta)
    Fins i tot es possible que tingui una feina, o cobri de l’atur. Per que hi ha que es molt espavilat per treure benefici d’eon els demes tan sols col•laborem?

    De la RENFE no vull de res, me’n vaig a l’estació que aviat sera matinada i dema haig d’arribar a les nou a la feina.

    Bona nit i bon viatge.
    Toy folloso said...
    També m´ha fet emprenyar aquest malalt del cervell, noia.
    Mikel said...
    doncs de moment ni una cosa ni l´altre.
    La ministra no dimiteix i el neng es al carrer.
    Ar be , lo del neng es culpa de les nostres lleis no pas del jutge.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No sé si em crema més això o el de la Madeleine ... crec que faré un post!!!

    Mira, deixant de banda que al paio aquest li haurien de fer un vestit de ciment i fotre'l al riu ... avui llegeixo que tiene una enfermedad mental ... andaya!!! Al riu amb ell i amb tots els que s'assemblen!!!

    Però la culpa més gran la tenen els periodistes, que donen cabuda a gent aixi als seus noticiaris ... cabrons! L'esteu fent una persona important i esteu fent que gent semblant el vulguin imitar ... merda de societat, collons!!!

    En fi, Tu Mateixa, que passis un enorme dia. Cuida't molt i moooolt bon finde!!!

    Petonarrrosssssssssssssssssssss
    Denea said...
    una merda!!no poden justificar una agressió pq el pobret nen va tenir una infantesa traumatica ¬¬
    1. si l'estan tractant psicològicament i té un trastorn que realment pot arribar a ser un perill públic els psicolegs l'haurien d'haver portat al psiquiatre i el psiquiatre a un sanatori.
    2. Jo també he tingut molts traumes en la meva infància (potser no tan acusats, però si que he tingut problemes que molts nens no han tingut) i no vaig pegant patades pel món
    3. Si un psicoleg porta deu anys tractant a un pacient i actua així potser és que no està fent bé la seva feina i si no la fa bé potser hauria d'acudir a altres mitjans. No em crec que no ho veies venir i menys encara havent tingut "antecedents".
    collons!!i a sobre vinga a fer publicitat vinga a treure'l per la tele...pq han difós les imatges?
    pq es centren en el pobre home que es va quedar paralitzat de por i no en el fill de puta aquest???? pq ningu no es va preocupar per la seva integració social?ostia!!!
    Clint said...
    Aiii Txell jo diria que demanes molt tu (per no dir massa!)

    Que no vas sentir el psicòleg, no va pegar la nena, va pegar a una imatge seva projectada en la nena...a aquest si que tancaria jo!

    Bon capdesetmana (si hi arribes, que amb aquest trànsit...)
    rosa said...
    i jo pregunto perquè volem l'AVE?

    i repecte al tiu pollós ja vull parlar més aixô s'allarga massa i el que haurien de fer és tancar-lo o millor dit a treballar netejant boscos....
    g! said...
    pos rés, si té problemes psiquics estarem dacord que la presó no és el millor lloc i si un centre adecuat que hauria de passar una llarga temporada.

    tema AVE molt trist i tot i que no m'afecta gens em posa de mala ostia i veig que els catalans ens resignem. Per cert, em sap molt de greu dir-ho perqué és el Benach, però el colega es va saltar la caravana utilitzant ilegalment el carril reservat pel bus (amb ell per suposat no li posaran multa) Si ja sabia el merder doncs que surti avans, collons, com tothom!! (notícia d'avui del Periodico)

    JO TAMBÉ VULL UN COTXE OFICIAL!!!
    estripanits said...
    A mi és que ja em tenen fins els collons!

    Bon cap de setmana: estripeu força ;P
    Somiatrufes said...
    Segons he pogut veure i sentir, l'opinió general des de l'agressió del neng cabró fins a l'actual situació ha evolucionat així:

    1. Jo aquest fill de puta quillo li hagués trencat les cames.

    2. Racista? Ah, sí, també, i tant, a més era una menor!

    3. Sexista? També, és clar.

    4. Els equatorians diuen que som racistes? Home, jo ni em considero neng ni racista...

    5. Ei, però què s'han cregut aquests immigrants per dir com som? I aquell equatorià que va estrangular i violar?, etc.

    6. Home, és que el neng ha tingut una infantesa difícil... pobret...


    Es veu que el neng dels pebrots encara es farà d'or amb les exclusives.
    Joana said...
    Sembla com si Catalunya se n'anés ... a Can Pistraus...
    Una mica caòtic tot plegat sí que ho és...
    Bon capde wapa!
    Unknown said...
    Almenys sembla que amb el tema del neng de sant boi s'hagin oblidat uns dies dels mc.cann...
    zel said...
    Estás cremada com jo, eh? Però he decidit no dir-ne ni una paraula més. No em vull omplir la boca de merda.
    euria said...
    Hi ha coses que ni els psiquiatres curen.....ni sanatoris ni altres històries...xq als sanatoris i van malalts...no persones que fan mal els altres per simple plaer, aquestes van a la presó. Hi ha molta gent que ha tingut una infància terrible o simplement no ha tingut infància......això no hauria de ser l'excusa d'aquest individu.
    Pel que fa al nostre país...hi ha molts punts a part de l'AVE que van molt malament...com diu la Joana...sembla que tot se'n vagi a Can Pistraus. Bon finde a tots!!
    Jo Mateixa said...
    Benvolguts amics i amigues, desprès de un cap de setmana de canvis, de moviments, de piles de coses per fer, etc...resto cansada, esgotada i amb ganes de ficar-me al llit i només dormir, necessito els 4 dies de festa que ens venen aquesta setmana com l'aire que respiro.

    Ens llegim demà al vespre, petonasos per tothom i gràcies per els vostres comentaris!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column