Imagineu-vos que es dissabte, dissabte 27/10/2007, i sobretot, que qui avui, dissabte 27/10/2007, celebri l’aniversari del seu Bloc, em perdoni, però es que entre mudança i cosetes no he pogut postejar abans.

Si, aquest es el primer Aniversari Blocaire que escric des de la meva nova casa, el primer post doncs no podia ser un altre que per la celebració de l’Aniversari d’un Bloc i com no...quin Bloc....començo doncs.

El Bloc que avui felicitem es un dels que fa més temps que llegeixo i de vegades em pregunto per que, els seus post son llargsssssssss, “rucambulescus” quant vol, parlen de mil i una cosa en un mateix post, però s’ha de reconèixer que l’amo en te una gràcia que el fa molt amè.

Segurament, demà quant ell ho llegeixi, em deixarà un comentari groller, però ja hi estic acostumada :-P

Amb el Bloc que avui fa anys hem gaudit de intenses compres en Centres Comercials d’alt Standing o en Botigues de barri mega pijes,hem conegut a un munt d’amics i amigues amb pseudònims ben curiosos, s’utilitza tota mena de colors, amb una codificació especifica per tal d’identificar els colors amb els motius de l’escriptura...si ja ho se ja, es raro de collons.

Aquest Bloc tracta de temes diversos, però especialment de les amistats de la persona que escriu, d’esports, de situacions curioses dins els mitjans de transports. Sabem que l’amo del Bloc sap fer la Grulla i fins i tot va dedicar un post fa anys, al bon mestre del Karate Kid, sabem que hi ha gent que es guai i que tots som diferents.

També sabem que a la feina del propietari del Bloc no s’estan de res, tenen virus i problemes informàtics tot sovint, si més no a l’any 2005 en tenien cada dos per tres, sabem que les festes de Nadal l’hi agradaven, si més no anys enrere, també hem compartit de les seves aventures i desventures amb les futures mares dels seus possibles fills...tot arriba, pren-t’ho amb calma nen.

I ja no m’enrotllo més, que tots els que seguiu aquest bloc sabeu de qui es tic parlant, que es la meva debilitat, poder per que se com, quant, on i per que l’amo del Bloc es com es....un 27 d’octubre de 2005 va néixer A un pam de la glòria, que puc dir que no t'hagi dit abans???


MOLTISSIMES FELICITATES A AQUEST BLOC TANT i TANT COLLONUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




16 Comments:

  1. El veí de dalt said...
    Felicitats al bloc més gloriós i colorista!
    Cristina said...
    Quin pastís més maco!!!!!!!!!! Felicitats maco!!!!! Gràcies per fer-nos riure cada cop que et llegim. No canviïs mai.
    Striper said...
    Felicitas per el noi de color verd.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Groanoteta per molts anys¡¡¡¡¡¡¡ un beso para la ranita y otro para jomateixa
    Boira said...
    Moltes felicitats!!
    euria said...
    Moltes felicitats!!! comencem a tallar el pastís?
    rosa said...
    puc menjar-ne un trosset?

    felicitats!!!
    Metamorfosi said...
    Jo també el felicito de tot cor!!!

    Petonets a tots dos!!!
    Antoni Esteve said...
    Felicitats Angu!

    Gràcies guapa! un petó ben fort!
    Anònim said...
    Sap que té un trosset de cel guanyat senyoreta Vostè Mateixa??, sempre pensa en els altres abans que en vostè, felicitats al Bloc de l'Angu i felicitats a la Txell per ser com es, no canviís guapa!!!!

    Un peto!!!!

    Marta
    Clint said...
    Eps doncs per molts anys! Agafo pastis...(té castanyes?) ;)
    Mikel said...
    Mmmm te bona pinta aquest pastis!!
    LlunA said...
    Felicitats Doncs!!! Per molts anys....ayss quin pastis...nyam nyam!
    Papi said...
    Caram!!!!! Moltes felicitats!!!
    Jo Mateixa said...
    Ja veieu que el capsigrany de l'amo no ha passat per aqui avui, aixxxx, es un home molt ocupat últimament :-P

    A veure si no m'adormo i em dona temps de fer un vol per els vostres Blocs...però no us asseguro res, que estic morteta de son :-O
    Anònim said...
    Encara que sigui tard, felicito l'Angu des d'aquí...realment és un bloc divertit i molt original, encara que els posts siguin llargs no es fan gens pesats..

    Felicitats!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column