Amor


Recordo el dia que ella va fer els XX anys, m’havia fotut el cap com un timbal durant dies, em va dir que volia trucar-lo, volia dir-li que aquell dimarts d’aniversari faria campana a classe, aniria al camp d’entrenament a veure’l i volia que ell perdés dos minuts de la seva vida per estar amb ella.

Però jo m’hi vaig avançar, jo vaig enviar una carta al Club, dirigida a la seva atenció, vaig pensar que no funcionaria, que no ens farien cas i em feia ràbia pensar que no la fessin feliç en un dia tant especial.

La cara de sorpresa que va posar ella quant ell se l’hi va atansar en veure-la aquell mati d’hivern em va emocionar, i aquell FELIZ CUMPLEAÑOS GUAPA i els dos petons que ella l’hi va robar van ser l’inici d’una amistat estranya que ha durat uns quants anys.

Les nostres primeres vacances van ser a Astúries, ell havia canviat d’equip i era a Oviedo, ella tenia ganes de veure’l i em vaig embarcar en l’aventura d’unes vacances sense pares nomes per fer-la contenta a ella.

Avui he recordat tot això, avui ella m’ha trucat per dir-me que el millor amic d’ell, aquell amb el que compartia habitació en els desplaçament, ha patit un accident de cotxe i està ben fotut.

No som res.

16 Comments:

  1. Lluna said...
    Sí, noia, no som res. Per sort, del cotxe només es va fer mal la part davantera, perquè com va quedar el cotxe, podria haver pres molt de mal (que ja déu n'hi do!)

    Era un dels meus jugadors preferits. D'aquella època a la que començava a mirar partits. En fi, a veure si es recupera aviat!
    LlunA said...
    No som res...la vida no es perfecte.
    Però ara esperem que es recuperi ben aviat!

    Petons
    Metamorfosi said...
    He sentit que estava greu... Esperem que tot vagi bé.

    Petons reina
    Estela said...
    estem bé, contents amb esperances,salut ,il.lusions , plans i de cop...ja està , no queda res.Ja veus com d´insignificants som!
    David JB said...
    És ben fotut tot això, a mi em va tocar bastant de prop tot això, i amb conseqüències bastant tràgiques.

    Sort que segons les últimes noticies la cosa avança favorablement.
    Jo Mateixa said...
    En l'últim comunicat mèdic, els responsables mèdics de l'hospital tarragoní asseguren que Amor evoluciona satisfactòriament amb tendència a l'estabilitat, tot i que el seu pronòstic és "reservat" i seguirà aquesta nit a l'uci de l'hospital de Tortosa, sedat i amb ventilació mecànica.

    Esperem que vagi millorant de mica en mica.
    Clint said...
    Ei confesso que no he pogut seguir massa bé el post! Però tranquila que queda en un no res, segons sembla! (bé la patacada hi és clar!)
    Anònim said...
    En Guillem sempre ha estat un home fort, i segur que desprès de patir la malaltia mes mortal del nostre temps, LA CARRETERA se’n sortirà d’aquesta situació.

    No tan sols es un pressentiment, sinó es un desix de tot cor.
    Striper said...
    Detsijem que es recuperii tot quedi amb l'ensurt.
    Anònim said...
    Encara record aquell dia que es va acomiar de ca'n Barça amb aquelles llagrimes, em va tocar el cor...m'agraden les persones sensibles. El meu home diumenge dematí mirava els diaris esportius per internet i em va cridar per donar-me la notícia, ho sent molt, segur que se'n surt.
    Veus que te mareixes el premi, sempre penses amb tothom. b7ts i bona setmana.
    Txell said...
    Txelli... la cosa ja va millor! D'aquí poc i tot segueix igual li treuran la sedació! TOquem fusta!
    rosa said...
    em va saber molt greu ja m'imaginava con l'Urruti.
    nena era veí meu a Sant Just. vivia al costat d'en Jordi Portabella
    Anònim said...
    Osrtes, fins al final no sabia de què parlaves...ningú està lliure de patir un accident, d'estar malalt, futbolista o no...
    Oriol said...
    sembla que de moment tot va a estabilitzar-se.
    LoveSick said...
    No conec personalment a l'Amor però em cau ben prop i va ser una maleïda sorpresa alçar-se de bon matí diumenge i sentir la notícia. Afortunadament trucarem a Barcelona i ens digueren que estava millorant-se i fora de perill, tot i que estarà a l'hospital durant la setmana. Ja veurem....

    Per cert, molt bonic el blog!
    DooMMasteR said...
    Pobre home! Esperem que tot vagi bé!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column