Premi Blog Solidari

No m’agrada estar tants dies sense escriure al Bloc, no m’agrada estar tants dies sense poder-vos llegir, sense poder-vos comentar, quant això em passa de dins sento com una peneta, si ja ho se ja, es una peneta tonta de collons, però soc així jo i ara amb l’edat que tinc no em canviareu, vaja.....espero que no pretengueu canviar-me.

De fet qui se segur que no em vol canviar es en Gatot, si no, no em donaria el premi que em dona, un premi que em sorprèn molt per que no se pas si me’l mereixo jo.

En Gatot m’atorga el premi al Blog Solidari, i ostres, si començo a llegir els meus posts, a fer memòria històrica del que ha estat aquets Bloc al llarg d’aquet any llarg no veig un post en concret que es pugui dir solidari envers als altres, es a dir, he parlat de molts temes, he tocat molts punts, suposo que a la llarga que si unim els punts que hem tocat acaba sortint un dibuix complert i aquest dibuix es el Diari de Jo Mateixa, calla que poder si que me’l mereixo el premi :-P

No, no...no em fa res explicar-vos el que em passa a la vida però suposo que enteneu que no us ho explico tot, per que si no perdria tota la intimitat que un te a la seva pròpia vida, en els Blocs un explica allò que vol compartir amb els demes, siguin coses bones o dolentes, però sempre, sempre, queden cosetes, detalls que un vol guardar per ell mateix o per la gent més propera.

Tot i això, tot i no explicar-vos tooooooooooooooooooooooooooooot el que em passa a la vida (penseu que podria ser molt avorrit i tampoc es tracta que us adormiu mentre em llegiu) penso que heu estat partícips tots plegats de les cabòries viscudes aquí, a casa vostre, a casa meva i que espero que si voleu en visquem junts moltes més.

In the winner is.....vaja, que jo concedeixo el premi a....

La Namasté, per que ella si que fa coses per els altres, per que tant a la seva vida professional com a la particular comparteix sentiments i vivències amb altre gent que l’omple de vida.

A la Lourdes Escardívol amb THEMIS, per que està fent una grandíssima feina de memòria històrica sobre el nostre poble, Sant Boi de Llobregat, estic molt orgullosa de poder dir que la conec en persona!!!!!

A l’Edu Casabella, per ser un lluitador, per dir les coses clares, tal com son, tal com les veu, per ser solidari amb moltes causes sobretot a les que implica el nostre país, la nostre llengua, el nostre esperit català.

A l’Estela, per la seva solidaritat i comprensió amb la gent immigrant que aterra a casa nostre, per ser ella mateixa i deixar-nos veure com es, per compartir un mica del seu mon.

I el premi diu que "es tracta de distingir set blocaires que compartisquin idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho facen d'una manera totalment altruïsta, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir. És una cadena: cal enviar un correu als nous blocs distingits i aquests, a la vegada, han de continuar la cadena amb set blocs més, i així successivament", però fent una ullada per la xarxa he vist que molts de vosaltres ja el teniu, llavors he pensat que per que tothom pugui tenir-ne, més val no fer coincidir els premiats, que ara veig que hi ha gent que en te dos o tres i gent que també s’ho mereix i no en te cap encara, m’enteneu oi?

14 Comments:

  1. Joana said...
    felicitats wapa!!!
    Bon cap de setmana !
    Reina Letizia said...
    Felicidades por el premio y felices fiestas tb.

    Besos de Princesa
    El veí de dalt said...
    T'entenem perfectament, xiqueta. Ja saps que ets una "veïna" especial, tu. Felicitats pel premi.
    Anònim said...
    No ho dubtis...te'l mereixes de totes totes aquest premi...sempre penses en tots nosaltres i això és mereix un premi...si senyor...


    Moltes felicitats!!!!!!
    Terra said...
    Enhorabona!! Si que t'entenc.
    Te'l mereixes!
    Anònim said...
    Ja sabem que tot, tot, no es pot explicar, però jo prefereixo la sinceritat casolana, relatar el que et passa dia a dia a contar altres histories.

    Moltes felicitats!!!!!!
    Clint said...
    Sí que el mereixes tonta! Qui fa posts d'aniversaris? qui deixa comentaris preguntant què passa al que no escriu dos dies seguits? Qui es fixa a l'hora de donar els premis a gent que segur que no el té?

    Vinga, nem a veure el Barça no? (també són solidaris, Unicef, esperem no ser-ne amb els valencians!!!!)

    Petó
    LlunA said...
    Moltes felicitats pel premi! és clar que te´l mereixes! per les teves paraules, per compartir tant amb nosaltres, per fer-nos riure, per fer-nos pensar. Per ser com ets, natural, tú mateixa!!!

    petonets
    zel said...
    Hoooola, tu amb l'auditoria, jo amb el refotut virus "dedaltidebaix", que sort que els meus fills estaven al cas i em van cuidar la "nit de marres", perquè el pimpollo roncava al meu costat com un cosac i no es va enterar de re, de bemberrè! Nena, que xula la casa nova quina pau i quin goig, doncs mira jo també m'he treobat amb 4 solidaris, i he decidit que, 7x4=28, el tió durà un premi a tots i totes els i les meus meves prefes, (bé amb el gènere, oi) Petonassos
    Jo Mateixa said...
    Moltissimes gràcies a tots, espero que els premiats se n'hagin adonat, si no ara faré una volteta per els Blocs i els hi ho notificaré :-)
    Anònim said...
    felicitats, sempre penses i tens lletres per a tothom. Et mereixes aquest premi...molt be..molt be plas, plas, plas.
    Lourdes said...
    Caram, noia, MOLTES FELICITATS!!! I moltes gràcies pel reconeixement a la meva aportació a la memòria santboiana. Venint de tu, m'afalaga encara més, perquè estic absolutament segura que és sincera i sentida. Felicitats una vegada més, i gràcies per la teva naturalitat i per compartir amb tots nosaltres les teves vivències. UN PETONÀS MOLT FORT!!!!!
    Estela said...
    moltes gràcies guapa! rebo el premi amb molt de carinyo vinguent de tú.una forta abraçada.ah!i també moltes felicitats per tú, es clar.Per cert l´Eric Luna també m´ha otorgat l´honor, el seu blog "el nou galileu "és força interessant, si tens temps fes una ullada. un petonàs.
    Jo Mateixa said...
    Kpitana: jejejeje, gràcies guapa :-)

    Cristina, Lourdes i Estela: Gràcies a les tres, vosaltres si que us mereixeu aquest premi!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column