Avui celebrem dos Aniversaris Blocaires, ja es curiós ja que en un mateix dia en tinguem 2, un de una Blocaire i un de un Bloc. Com que no vull que cap dels dos es quedi sense post d’Aniversari en farem un conjunt, intercalant coses de l’un i de l’altre. Aquests seran els últims de l'any 2007...comencem doncs....

La dona que avui fa anys ha passat per un any ple de canvis professionals, podríem dir que aquest any ha estat intens i que, per el que vaig llegint en el seu bloc, cada cop està més contenta i establerta.

El Bloc que avui fa anys es un Bloc amb esperit viu, tot i que la seva autora escriu quant pot per que es una dona molt ocupada sobretot per la seva vida familiar i no disposa de molt de temps per relatar-nos el seu dia a dia.

La dona que avui fa anys ens ha mostrat com de dura pot ser la vida si vens d’un altre part del mon, com de difícil ho te la gent que la justícia castiga, tant si s’ho mereixen com si no. Es una lluitadora nata, amb empenta, amb ganes de donar als demés el millor d’ella mateixa.

El Bloc que avui fa anys ens mostra el dia a dia d’un personatge menut, les seves inquietuds, les seves baralles amb el mon, som partícips dels seus per que’s, de les seves experiències i de les seves frases que molt sovint ens deixen amb la boca oberta.

La dona que avui fa anys ha ajudat al medi ambient fa ben poc, ben fet bonica!!!!

El Bloc que avui fa anys ha celebrat fa pocs dies l’aniversari del seu protagonista.

Un 30 de desembre de....no s’ha sap quin any va néixer la Abogada en BCN, bonica, espero de tot cor que aquesta nova etapa que has començat fa pocs mesos et doni moltes satisfaccions, tant professionals com personals.


MOTLISSIMES FELICITATS GUAPISSIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un 30 de desembre de 2006 va néixer El Pol es fa gran, Mama del Pol.... que sapigyuès que m’estimo al teu fill com si fos meu i sento ben proper tot el que ens expliques que l’hi passa.

MOLTISSIMES FELICITATS AL BLOC I A LA SEVA AUTORA!!!!!!!

10 Comments:

  1. Abogadaenbcn said...
    Només puc dir...GRÀCIES! i que ets una tia collonuda. De veritat. Moltes gràcies. Bones festes i que tinguis un 2008 hipermegafantàstic!
    the silver blue sea said...
    Que passis un molt bon cap d'any al costat dels que estimes i que el 2008 sigui genial per a tu Txell, guapa! Un petonet!
    rosa said...
    No creus que després dels torrons i les neules ara m'haig de fotre el pastís? tu el que vols és que el meu culet s'engreixi.
    Anònim said...
    reina demà t'escric unes lletres de cap d'any..b7ts.
    aquests pastissos son brutals, son tan bons compareixen.
    molts d'anys a les dues blocaires i especialment a la poc pacient de la meva part..
    Metamorfosi said...
    Doncs felicitats a totes dues!

    Bona entrada d'any nou guapíssima!
    Petooons!!!
    Anònim said...
    Moltes felicitats a la blocaire i al bloc!!
    I felicitat per tots els que llegiu el bloc de la Jo Mateixa i per supost, a la Jo Mateixa, que ens fa sentir tan i tan bé amb aquestos posts, amb els detallets que sempre té amb tots! És la canya!!
    Bon any nou!!!
    Anònim said...
    Moltes gràcies guapa!!!
    Si en Pol ja té 5 anys!!! mare meva!!! a veure com anirà el camí dels sis..us aniré mantenint informats!!
    Gràcies per pensar en nosaltres Txell!!

    Petons tothom!!
    Anònim said...
    L'anterior és meu es que m'he equivocat de botó alhora d'apretar..jijiji
    Mestra Lluna said...
    veig que arribo tard en lo dels aniversaris. El meu va ser el 24 de desembre, però que hi farem. Potser l'any que vé.
    Moltes felicitats als "cumpleañeros".
    Petons.
    Jo Mateixa said...
    LLuna Nova: Sempre et pots apuntar a la nova tongada dels Aniversaris Blocaires tot i que aquets any canviaran una mica per que em reprensta molta feina i ara per ara no disposo de temps per fer-ho :-(

    Pero tu tranquila, jo m'ho anoto i l'any que ve seràs felicitada, oi tant que si!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column