Precampanya...es la hora!!!!!!


Monopolitzant els sentiments d’un poble en un recull de mals estars globals no aconseguirem res, i més si tenim en compte que la política d’aquets país està rància, be perdo, AQUELL PAÍS, el del centre del mon, per que el que no passi allà no passa enlloc.

No em cau be en Gallardón, però per ser del partit XX (passo de posar el nom del partit, que desprès ve el degenerat aquell que vol que votem al seu partit, ja sabeu, el Blocaire aquell del PP…collons, ja ho he dit, merda!!!!!!), però millor que la Esperanza segur.

Es com en Piqué, que tampoc em queia be per que era del PP però coi, un cop va marxar s’ha de reconèixer que mal polític no es, si més no va aconseguir fer emprenyar tant als del seu partit que va haver de sortir per la porta…la del darrera??, si, segurament si.

Però no se per que m’enrotllo tant…ai si calla, per que les eleccions son d’aquí…be, el 9 de març i es clar, s’ha de començar a fer campanya. Ara que la meva campanya serà diferent de la dels altres, es a dir, no em basaré en posar a parir al contrari (tingueu en compte que soc militant d’ERC i clar, he d’escombrar cap a casa), però si que miraré de fer una valoració d’aquets últims 4 anys de govern socialista….posant a la balança tot els enfrontaments amb l’oposició, i ei, que cadascú en faci la seva valoració.

El cas es que tots estiguem conscienciats de que S’HA D’ANAR A VOTAR i per que??, doncs be, per moltes raons, principalment per que tenim el dret a fer-ho, un dret (especialment especial per les dones) que ens ha costat d’aconseguir i per que qui no plora, crida i s’exalta en segons que no aconsegueix res (com a mínim el dret a la pataleta el tenim segur i ningú ens el pot negar). De totes maneres, i si no us fa res (collons soc a casa meua i ho puc fer si vull), m’enrotllaré a exposar-vos per que aniré a votar:

1.- Estic fins els ovaris d’haver de matinar cada dia i haver d’agafar 3 transports públics per anar a treballar, que ja ho feia abans de que passes tota la moguda amb l’AVE però coi, quin no plora no mama.

2.- Estic fins els ovaris de passar el final de més justeta, de no poder anar al cinema, o a sopar fora de casa i haver de descarregar les pel·lícules d’Internet i fer pizzes Casa Tarradelles al forn de casa nostre, i tot per que els preus pugen i el sou no me’l toquen.

3.- Estic fins els ovaris de que cada mati, a l’estació de Navas, hi hagi un sonat que m’amenaci amb una navalla (ho ha fet dos dies seguits i jo encara no l’hi he vist la navalla, deu ser virtual, “pero yo la tengo eh”, diu ell) per que no te on caure mort, a banda d’haver d’ensumar la pudor d’alcohol que fan ell i els seus companys, els que dormen a l’estació cada nit.

4.- Estic fins els ovaris de que el meu home hagi de deixar el cotxe al pàrking, una despesa afegida, per que al nostre carrer es impossible aparcar, fins i tot a quarts de sis del mati, on els cotxes ja estan en doble fila i sembla que s’hi passin tot el dia.

He estat convincent o hauria de posar-hi més mala folla????....en propers posts més motius...


14 Comments:

  1. Anònim said...
    Estic d’acord amb tu, hi ha moltes coses per millorar, però en el que no estic gens d’acord es en aquells que es passen el dia queixant-se de tot, però no fan res mes que queixar-se.

    Estic d’acord amb tu en que s’ha d’anar a botar, si ja se que la majoria no confiem em cap partit, però una solucio es votar al que et sembli menys dolent.

    Ah! Benvinguda la precampanya! …però jo, a estic desitjant que s’acabi.
    zel said...
    Ei, "prixosa bunica", bessones, avui bessones, jo més curt, però hem anat a raure a allà mateix...és que quan vull, parlo bé, jo, ara quan m'emprenyo tinc una mala folla que pa què!!!!!! Petons i a votar, tu i jo a fer campanya, que tenim molts bloggueros que passen de votar, tu, i ens daran pel sac! Més petons que el darrer dia, au, pel Hatim també.
    gatot said...
    casi que et comento demà, val?
    culló, que lluny que queda el 9-m...
    Anònim said...
    JoMateixa... sort en tens de mi que de tant en tant dic una xorrada i t'escollones (t'esovaritzes) tot el dia jejeje
    Ara potser ja es tard (però val mes tard que mai), però t'aconsello que vagis a viure a una ciutat més tranquila, o un poble a les rodalies d'on vius ara.
    Anònim said...
    Dona, segurament si que podies haver-hi posat més mala llet o mala folla, com dius tu, però si l'important era que tinguessim clar que TU aniràs a votar, SI, això ha quedat clarissim :->

    Jo ho farè per correu!!!!!!!!!

    Petons maca!!!
    Puji said...
    Em sembla que hauràs d'anar a buscar el mall.
    Carles TV said...
    Osti! Doncs els teus estan governant des de fa un temps en coalició amb el PSC-PSOE i les coses, com dius, molt bé no van. Ja els hi has dit? No veig tampoc en Carod amb gaires ganes de fer autocrítica ni replantejar-se l'estratègia tripartita. I així anem! Està apoltronat!
    rosa said...
    dacord amb tu i tant!...Jo també estic fins els collons ( a mi m'agrada més dir collons) de moltes coses. i sobra tot anar a votar.


    INFORMACIÓ: el dia 24 de gener a les 8 del vespre, a Sant Feliu de LLobregat a la sala de la torre del Roser (davant la biblioteca) Presentarà el seu llibre "Disculpin les molèsties" en Xavier Vendrell.
    Jo Mateixa said...
    Soler: Home jo tampoc estic d'acord amb els que es queixen de tot i no fan res, per això miro d'anar a totes les manifestacions possibles i si he de presentar queixes a l'ajuntament del meu poble per alguna cosa que no veig be ho faig, ara que, on vaig a queixar-me per lo del tema de l'AVE si resulta que FGC m'ha dit que no em tornar els bitllets gastats per que com que abans del tren agafo el bus no serveix....quins collons!!!!!

    Zel: Avui vaig una mica liada, però miraré de passar sens falta per el teu bloc a veure que hi dius tu :-) "prixosa bunica" que mona que ets :-) guapaaaaaaaaaaaa!!!!

    Gatot: Uiiii, no estem fins, ja ho veig, vinga, vinga, aquest ànims amunt!!!!!!!!!!! :-) Un petonet dolcet, dolcet a veure si t'animes

    ROVIBA: Doncs si carinyu si, menys mal que bens i dius alguna parida que si no :-P No vull pas anar a viure a un altre lloc, m'agrada molt Sant Boi!!!!

    Mandarina: Ostres clar que ets fora de Catalunya, no enyores la poitica d'aqui, les manifestacions, etc...? buenu suposo que encara no t'ha donat temps d'enyorar casa teva o si?? Petons guapissima!!!!

    Puji: Uaaaaa, es cert, ara mateix hi vaig!!!!!! :-)

    Carles TV: Primer de tot, BENVINGUT :-) i es clar que els "meus" ho fan malament, tots som humans i tenim dret a equivocar-nos, ei i si no m'agrada com ho fan també em queixo eh.

    Aquests dies aniré fent valoracions de tots els partits politics, ERC també, que pels sols fets que siguin els meus no vol dir que siguin els millors, que una te ulls a la cara i també hi han coses del meu partit que no m'agraden :-)

    Rosa: Jejejejeje. Escolta, poso aquest anunci que has deixat dins l'apartat de CONVOCATÒRIES BLOCAIRES eh???

    Petonasos guapiiiiiii!!!!! :-)
    DooMMasteR said...
    Encara no tinc clar a qui votaré aquestes eleccions... Ara, el que està clar és que no serà ni PP ni PPSOE.

    Suposo que al final votaré Esquerra, però la submissió a Montilla m'irrita :-)

    Petons!!!
    Jo Mateixa said...
    DooMMasteR: Així m'agrada home!!!!!!, jejejejejeje.

    No va en serio, a mi tampoc m'agrada haver de baixar-me els pantalons davant del Montilla, però tots ho hem fet algun cop (jo no eh, que soc molt timida) davant d'algu que mana, tot sigui per que el país vagi millor, jejejejejeje.
    Anònim said...
    El que està clar és que HEM D'ANAR A VOTAR! S'ha d'acabr aquesta apatia! :S
    Estic d'acor damb el DooMMaster la "submissió" a Montilla fa ràbia! :(

    (Per cert, tema fulla ECEL, si pots i et va bé, em passaries aquesta mega fulla que dius que has fet? A mi encara em queda molt per control·lar totes aquestes despeses però segur que em farà servei! Gràcies! :*)
    Striper said...
    Ja m'agrada que vaiguis fent campanya a veure si algun politic s'adona dels problemes , perque sembla que visquin a un altre mon amb un altre sou segur, i que el poder els trastoca la buxaca segur el hi fa mes bulto, a mi m'estan decepcionant tots. i quant s'adonaran de que els preus estan en euros i esl sous aen pesetas.
    Jo Mateixa said...
    Srta.Tarambana: L'informo que la fulla d'Excel va cami de casa seua :-)

    Striper: Vols que algun dia se n'adonaran d'això de que ara anem amb euros???, no se pas, no se pas :-(

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column