100% Ateneu Santboià. Desprès del dia X


No me’n puc estar de fer una valoració del que JO i nomes JO, des del meu punt de vista, en faig del dia desprès, el dia desprès de que Catalunya torni a se esclava d’Espanya.

Internament em faig una sèrie de preguntes, les quals voldria que algú em respongués, però no algú mundà com qualsevol de nosaltres, no, no, algú que en sàpiga de política, algú que estigui ben emmerdat en aquest mon polític i em doni respostes als meus dubtes.

1.- Per que el Català emprenyat s’ha cagat a les calces i a votat PSC o PSOE en lloc d’arriscar per el seu país?

2.- Per que hem creat plataformes, hem anat a manifestacions, em fet posts emprenyats, indignats, fastiguejats i desprès ens em conformat en donar suport a partits que no ens ajudaran com a País davant de Madrid?

3.- Per que ens resignem a pensar que un partit polític Català no te dret a estar a Madrid o no te prou força per ajudar-nos?

Ho sento, jo no puc, no vull, no em resigno a haver de confiar en CiU 4 anys esperant que ajudin al PSOE a Madrid, esperant que ens doni als Catalans allò que necessitem, volem i es nostre.

Votar a partits Catalans no era mala idea per fer front al PP, per fer front al PSOE, per fer front a un govern fet a Madrid, governat a Madrid i que mira a Catalunya amb distància. Però està clar que no tots els partits Catalans saben donar a Catalunya allò que necessita.

Com be l’hi deia a l’Oriol aquest matí (que per cert, ha fet una grandíssima reflexió), el català emprenyat amb Espanya s'ha baixat els pantalons, com sempre, i a preferit donar un vot...útil?? per tal de fer front a una Espanya PEPERA, mesetaria, profunda i sobretot rància.

Quins 4 anys ens esperen ara???

Qui tingui la resposta que es presenti a les meves eleccions particulars, que jo el votaré.

Visca Catalunya!!!!!

*******************************************************************************************************************

Estem sense noticies del Tribunal Suprem per el cas de l’Ateneu. Seguiu adherint-vos a la Campanya 100% Ateneu Santboià , impulsat per la Lourdes Escardívol, si us plau, l’Ateneu us necessita!!!!!!

12 Comments:

  1. oriol said...
    No et puc dir més que el que ja he dit al bloc, i que t'he contestat en els comentaris. Sembla que preferim poder-nos queixar que buscar les nostres pròpies solucions. POtser hem d'acceptar que el caràcter català ( si és que encara existeix ) es resigna, no lluita!
    Tanta mani, tantes plataformes, tan dret a decidir, tant emprenyats...tu i jo ens podrem queixar si les coses no van bé. D'altres podran?
    Gràcies per això de la magnifica reflexió!
    Bon dia!
    Anònim said...
    jo crec que l'enemic el tenim a casa, i de fa temps que a ERC li toca reflexionar sobre qui recolza i els merders interns que fan perdre confiança amb l'electorat. Campanya bipolaritzada? Doncs malhauradament si, però no ens enganyem i no val agafar-se a aquesta excusa. A ERC es viu en un núbol i no miran més enllà de dos pams, jo els hi vaig perdre la confiança esperant que un nou corrent aclareixi cap a on han d'anar. Llamazares té el valor de plegar (ser que és un cas diferent). Tindran el mateix valor en Carod, Puigcercós i companyia? En el seu moment van tenir l'opció de fer un front amb CiU i es van equivocar, ara toca purgar, reflexionar i pendre decisions.
    En fi, potser la travessia del desert a acavat per uns i comença pels altres.

    Per cert, com a pitonissu afegeixo per dir que el Rajoy el fan plegar, la Esperanza recolzat per aznar voldra pendre el relleu, però les bases del PP faran pujar al Gallardon...."la venganza se sirve en un plato frio, no?"

    apa, animus tu!
    g! (he tornat momentaneament) :-)

    petonassu
    Anònim said...
    aiiiiixxxx m'oblidava que vivim en una societat conformista, individualista i amb una escala de valors preocupant..... ves a saber, potser una vistoria del PP ens hagues fet reaccionar

    g!
    Clint said...
    Txell si mirem el tripartit, qui s'ha endut els cops? Potser és que part d'aquests catalans emprenyats ho estaven per això? Jo la veritat és que no he acabat d'entendre la campanya d' Esquerra, estan més pendents del consell general que tenen aviat i de fer-se la traveta que d'estar per la feina i s'ha notat.

    A més això del senat...no crec que doni massa opcions de pressionar gaire els sociates al congrés.

    Ara toca reflexionar i una mica de neteja tampoc estaria malament! (i ara no se si parlo del Barça!)

    I vinga, petonets, que només seran 4 anys!
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Ai nano, que serà de nosaltres dos, Catalans incompresos, cridaners i no gens conformistes que només fem que dir les veritats i veiem, resignats, com la resta s'en mofen...fem una cervesa??, jejejejeje.

    Petons guapu i ei, anima't, tenim 4anys per lluitar, no ens enfonsaràn!!!!!

    G!: Nennnnnnnnnnnnnnnnn, quina ilu veure't per aqui, com va tot, que fas, com estas, t'has casat ja, tens nens, has tornat per quedar-te?????? Que si, que si, que ERC ha de fer neteja de moltes coses, però el poble català es un cagat de merda, ho sento, es el que opino.

    Una abraçada super mega gran i un petonarru d'aquells ben sonor!!!!!

    Clint: Parlem del Barça millor???? No et dic pas que no sigui veritat el que dius, jo nomes he dit que estic dolguda per que la gent semblava molt empipada i desprès, alhora de la veritat....el broquil s'està florint, tu ja m'entens...oi?
    oriol said...
    Puigcercós acaba de deixar el govern per dedicar-se al partit!
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Ho acabo de sentir, que fort, que fort, que fort...vols dir que no ens han llegit aquesta gent i començen a fer quelcom productiu??? :-P

    Personalment crec que es una molt bona pensada, tant de bo ho haguessin fet abans!!!

    A veure que passa ara....
    Striper said...
    Crec que el daltavaix de ERC esta molt marcat per els conflictes interns que arrosega,que ha donat poca confianza al votants, l'alza del PSC, a vingut donada per frenar una victoria del PP, tu dius que ens queda confiar en CIU, te un punt al seu favor que un suport no sera a canvi de un ministre, lo futut es que el Psoe te marge per enar buscant novias i no tenir compromis sero amb cap, la unica alternativa que queda es el PSC, i la presio que es tindra que exercir sobre ell per que defensi Catalunya, per sobre de Bonos, Chaves i demes.
    Jo Mateixa said...
    Striper: No, no, jo dic que no em resigno a confiar en CiU i que espero que algu faci el que ha de fer.

    Un cop de puny damunt la taula i un mecaguntot ens caldria a tots plegats, a veure si despertem d'una vegada, que no podem anar dient que n'estem tips dels sociates i quant es el moment va i els votem, no fotem home, no fotem!!!
    Anònim said...
    holaaaaaaaaaaaaaaaa no encara no m'he casat, si tot va bé al juliol, glups :-)

    Per la resta de conya però atavalat, aixi que de tant en tant passare per aqui, com no!

    apa, petonets
    g!
    rosa said...
    És ben cert què la gent ha tingut por, i també és cert qu l'esquerra de Catalunya ja no és la que era...aquella esquerra què no tenia por, n manc``aven les forces ni l'empenta...Jo sóc militant d'ERC i sempre els hi dic que semblem ovelles.
    Jo estic indignada, però sabia que minvariem....però no tant.
    Jo Mateixa said...
    G!: Uauuuu, al Juliol està aqui mateix eh, uauuuuuuuuu, quina por, jejejejejeje. Ja saps que aquí es casa teva, pots passar sempre que vulguis :-)

    Petonarrus guapissim!!!!!

    Rosa: Si noia si, es veu que lescoses han canviat, la gent s'ha fet gran, més poruga...i al jovent l'hi falta motivació, a veure si ara les coses es comencen a arreglar.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column