Al començament

Aquests dies de pluja
I ara ja definitivament
I es que en aquesta casa, qui no corra vola tu.



*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.


14 Comments:

  1. Rita said...
    Com era allò... "quien va a Sevilla pierde su silla"! hahahaha
    ÉS veu molt alegre el vostre niu... :)
    Jo Mateixa said...
    Rita: Jejejeje, gràcies bonica, hi han més fotos de casa nostre dins l'Àlbum Picasa del lateral del Bloc. Les vaig penjar quant vam acabar les obres per que aqui tothom volia saber el color de les rejoles de la cuina, jejejejejeje.

    Petons!!!!
    David JB said...
    Mira, està bé anar canviant les coses de lloc. Jo perquè la meva habitació, que és molt petita, doncs no puc fer cap canvi de res, sinó de tant en tant canviaria alguna cosa de lloc.

    Apa, vagi bé.
    Striper said...
    Veus que endrecat el ultim cop recordo caixes.
    DooMMasteR said...
    De mica en mica s'omple el niu ;-)
    Salutacions!
    menxu said...
    M'agraden els tons de color que pren el pis.
    Jo Mateixa said...
    Em fa gracia com comenteu per que sembla que no sapigueu que fa quasi 6 mesos que som al pis jajajajaja, mare meva, 6 mesos.

    Però be, l'Striper te raó, al principi tot eren caixes i ara ja cada cosa sembla que te el seu lloc definitiu, tot i que ens queda una habitació per enllestir, la del nen d'en Hatim, que continua siguent la dels mals endreços de moment.

    David per pocs que siguin no deixis de fer canvis, una foto aqui, una coseta allà, segur que t'agobiaràs menys de l'espai on ets. Ai Doommaster el niu cada cop s'omple més, no ho saps prou be. I moltes gràcies Menxu per això dels colors, son els que ens van agradar des de el principi :-)
    Robertinhos said...
    això seria un clar exemple de desforestació
    Mikel said...
    ui!! aixo es un bonsai?? jo ho he intentat un grapat de vegades i sempre s´em moren...
    Jo Mateixa said...
    Però a veure Robertinhos, que nosaltres no l'hem talat l'arbre, que el vam comprar a l'Ikea per 99 euros (i això que son barates les coses allà) i si Mikel si, es un bonsai, un bonsai gegant o un arbre nan, no se pas com dir-l'hi, i de moment segueix viu i ja en fa 6 mesos!!!!
    Clint said...
    Com es nota que no tens bons nens petits corrents...aquests altaveus duren dos minuts abans no van a terra!

    I el arbre què? on és l'arbre ara?
    zel said...
    O sigui, que ja li han fotut el lloc, eh? I no l'has defensat, eh, a veure si hauré dde ser padrina de la planta, ( que d'allò que volem ser padrins molts sembla que res de res...)jejejeje, quapa, mes que guapa, sort que ha plogut i s'ha endut una mica d'angúnia, la pluja...Petons!!!!
    LlunA said...
    jejeje Estic amb la rita...M´agraden els colors de casa teva!!
    Jo Mateixa said...
    Perdona Clint però això no es veritat, que la menda lerenda cada 15 dies te un cap de setmana sencer a un vailet de 4 anys que salta damunt del sofà, si,si, del sofà aquest taronja que veus i més d'un cop hem hagut de salvar els altaveus.

    Ara que s'em treuen les ganes de fer padrina a ningú eh Zel per que si n'he de tenir , de nens dic, i m'han de destrossar la planta, ja em diràs tu!!!! De moment l'arbre segueix al balcó, que de fet es on ha d'estar...on s'ès vist un arbre d'interior, oi??

    Doncs va ser tot un dilema triar-los LLuna, jo tinc molt poca imaginació per aquestes coses, en canvi en Hatim de seguida va visualitzar els tons, al final va quedar maco eh :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column