100% Ateneu Santboià. Quina ràbia!!!!


I es que avui a les 09:00 tenia que estar al recinte del Fòrum per assistir al 25è Congrés Nacional d’Esquerra, però a quarts de set del matí m’he llevat amb l’estomac tot remogut i a hores d’ara encara ho està.

No se si es que he menjat quelcom que m’ha anat malament, però fos el que fos m’ha fet anar de caguetes tot el dia i no m’he volgut arriscar a anar a Barcelona i haver de parar a mig camí.

He estat seguint les noticies, els avançaments dels Telediaris, la ràdio i fins i tot la premsa d’Internet.

Hi ha una esmena que a mi no m’han agradat que s’aprovés, poder per que es de l’Uriel Bertran i a mi aquest nano...no m’agrada gens. L’esmena obligarà a incloure en la ponència oficial la separació de càrrecs de govern i de partit, en contra del criteri de la direcció.

D'aquesta manera, Joan Puigcercós podria ser candidat a la Presidència de la Generalitat, però hauria de deixar la presidència del partit si tingués opció i decidís tornar a entrar a formar part del Govern.

De moment els pactes que s’havien plantejat han quedat dissolts i no hi ha un principi d’acord.

La nit es llarga…

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.

15 Comments:

  1. Striper said...
    Sincerament no crec que la separació de carrecs sigui dolenta per que al final hi ha gent que acaba enquistada a tots els llocs.Ja estas millor?
    Jo Mateixa said...
    Tinc els meus motius per considerar que no es una bona opció, però be, si s'ha votat i la majoria hi ha estat d'acord, res a dir.

    Buenuuuu, tinc l'estomac a 3/4 de quince, no se si es meu o de qui, buagggg :-S
    Denea said...
    preciosaaaaa un arros bullidet i al llit eh? fes bondat que aixo et passa per treballar massa. Per cert t'he enviat un mail :P. Un petonas i que et milloris. Jo aquests dies menjo molt poquet :_ semblo una formigueta...però bueno...es lo que hay!
    Anims bonica!!!
    Clint said...
    Ai mosss, com anem? millor? tot això és per el congrés aquest, segur!

    fa dies que hi dono voltes a un post sobre E (que jo no és ERC) però em salta el mall massa ràpid!

    A veure com acaba tot plegat, però té pinta de que encara no han sortit els ganivets...
    Jo Mateixa said...
    Dolça Denea, t'he respost el e-mail ara mateix. Menja si et plau, i cuida't, cal que tinguis força. Un petonas enorme bonica!!!!!!

    Bueno Clint, tinguent en compte que m'està vinguent la regla en aquest precis instant...si, podriem dir que estic millor, si més no ja no vomito ni vaig de caguetes :-S

    Fes, fes un post parlant del tema, ja saps que m'agraden els teus Cops de Mall :-P
    Andrea ....de acà y de allà said...
    ke te mejoresssss
    menos mal ke has dicho lo de laas caquetas ehh ke sino te hacia con bombo ya jajaja
    LlunA said...
    Cuidat la panxota...jo crec que s´ha remogut pq la volies portar a "coses d´aquestes de politica" jijijijij
    Joana said...
    I una camamilla amb una mica de til.la perquè aquests polítics ens posen dels nervis!
    Bona setmana wapa!
    Jo Mateixa said...
    Gràcies Andrea, LLuna i Joana, la panxolina ja està millor, tot i que dissabte al vespre em va venir la regla i creía que em moria de mal d'ovaris, per déu, que malament ho vaig passar.

    Suposo que dels mateixos nervis dels dies passats s'em va retrassar i es clar, el cap de setmana s'estaba preparant per fer-me mal de debò :-(

    Però ara ja estic be, crec, si més no ja no tinc vòmots ni caguetes :-P

    Això si que no t'ho permeto sinblanca, ho sento però el video aquest l'hi ensenyes a un altre, aquí partits de la selecció espanyola no gràcies.
    Sinblancaporelmundo said...
    Pero, guapa, una hembra de las de armas tomar como tú -aunque últimamente con mal de ovarios, qué horror, maca- debería de alegrarse de ver a 22 machos tras un balón... Ahhhhhhhhhhhhh
    Jo Mateixa said...
    Quant siguin els de la selecció catalana els que juguin m'alegraré molt, mentrestant més aviat me la sua el que facin aquesta colla.

    Tant de bo els eliminin el més aviat possible, no es comprensible que un país, el vostre, s'aturi per que jugui la selecció, autenticament patètic.
    Sinblancaporelmundo said...
    jajajajajajajajajajaajajajajaajaja

    El veritablement patètic, guapetona, és que quan juga la selecció catalana aquests partits amistosos en els quals li han de pagar un pastón als jugadors d'aquestes seleccions i en els quals han de subornar a mig federació nacional de qualsevol país tercermundista, el nou camp es quedi mitjà buit i la gent passi de veure'l per televisió.

    Això sí que és patètic i us mostra en quin món de colors viviu els naZionalistes en el qual no veieu la realitat de les coses.

    La realitat és que els catalans se senten espanyols i segueixen a la Selecció Espanyola.

    Losientomiamol!
    Anònim said...
    Sobre la qüestió d'esquerra no opinaré perquè no en tinc ni idea. Només espero que s'arreglin aviat perquè tant socialista per aquest món tampoc no em fa gaire gràcia!

    Ja et trobes millor, cagona? hihihi
    Charlie said...
    Bufa! Jo quan tinc l'estómac remogut no puc ni escriure!
    Jo Mateixa said...
    Com ja pots haver vist Núr si, ja estic millor, gràcies :-)

    Jo tampoc tenia gaires ganes d'escriure mentre vòmitava eh Charlie, jajajajajajajaja

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column