Benvolguts amics i amigues, gràcies per continuar vinguent per casa meva, tot i que escrigui en moments molt puntuals veig que no perdeu l'esperança de que segueixi fent-ho ,això diu molt de vosaltres, doncs veig que teniu confiança en mi, poder més de la que em tinc Jo Mateixa.

En aquest dia especial, 14 de desembre de 2008, on s'ajunten un grapat d'emocions i sentiments m'he decidit a tornar a escriure per, si més no un xic, mirar d'explicar-vos que es de la meva vida actualment, que faig o deixo de fer i per que escric més o menys, es veu que avui si tinc ganes d'escriure.

14 de desembre de 2008, avui l'Ismael, el fill d'en Hatim, cumpleix 5 anys i no el podré veure per que està cel.lebrant el seu aniversari amb els seus pares a Barcelona...amb els pares i els avis, tiets, cosins, etc...

14 de desembre de 2008, La Marató de TV3 porta enb marxa des de les 10:00 i porta ja recaptat 1.286.083 €, la veritat es que es una bona picoçada que esperem serveixi per poder investigar més i millor sobre les malalties mentals que en un moment o altre ens afecten a tots plegats.

Vaig decidir tancar el Bloc, be, deixar-l'ho en Stanbye (s'escriu així??) per que em temia que estava passant per una depressió, no tenia ganes de res, ni tant sols d'estar amb en Hatim, llençava la tovallola a tot i contra tothom i no tenia esme per fer coses, però d'un dia per l'altre em vaig trobar fent un munt d'activitats que m'han reactivat la vida, la manera de fer, de pensar.

Sembla fàcil dir vinga amunt, que tu pots, ànims....i no, costa molt aixecar-se cada matí i anar a la feina fastigejada, sense ganes, però es que també sense ganes de tornar a casa per que el que hi tens no t'omple prou o almenys això es el que penses en aquells moments...donc gràcies al Hatim per la seva paciència i amor, sense ell dificilment estaria escrivint en aquests moments.

He tornat a estudiar, ho faig a distància i per internet, torno a escoltar música i a llegir, activitats que sempre m'han agradat i que tenia abandonades, i estic enmerdada fins al coll en diferents associacions, nomes falta que ara la meva parella Lingüística dins la Plataforma per la Llengüa m'ha liat a fer una associació d'ajuda als inmigranst algerians...si es que no parem!!!!

Però avui he tingut temps per fer una tassa de xocolata veient com en Patufu i la Bunica també col.laboraven amb La Marató de TV3, igual que jo, igual que molts de vosaltres.

Qui diu que Catalunya no es solidària???? Salut per tothom!!!!!

Truca si et plau..... 905- 11 12 13

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi

16 Comments:

  1. Striper said...
    M'alegra llegir aquest post que comença a destilar Meritxell al 100%
    Rita said...
    Bonica... tots són etapes a superar, que ens enforteixen més encara.
    N'has passat una, felicitats!
    Petonets!
    Anònim said...
    Guapeta... jo tampoc he estat molt bé durant uns dies... i m'ha posat trista saber que estaves així, però m'has alegrat al llegir-te contenta.
    Muacs i a seguir bé!
    neus said...
    No sé què dir Txell... Si de cas et deixo una abraçadassa i un munt de petonassos.
    Ànims i tu, si cal, mira't una i altra vegada l'últim quart del partit d'ahir, que s'ho val ;)

    Muas!
    Lourdes said...
    Ànims, preciosa. Un petonàs, i un altre, i un altre.......
    Núr said...
    Nineta! Em sap greu haver llegit que ho has passat tan malament, prò m'alegra saber que les coses sembla que tornen a anar per bon camí i que fas tantes coses! He estat mirant alguns dels vídeos de la Marató (no tinc TV!!!) i he mirat la part que parlaven de la musicoteràpia i m'ha semblat molt interessant! Crec que la música és una cosa fantàstica i no m'imagino com ha de ser no voler escoltar-ne. Em fa contenta saber que hi tornes, i que tornes a escriure, i que en Hatim sigui tan collonut i t'hagi ajudat, que, com diuen a la Marató, cal tenir gent al costat per a superar aquesta mena de malalties!!

    Petons, abraçades i somriures! I avant! :D
    Antoni Esteve said...
    Wapaaaa, m'alegro de sentir de la teva recuperació!
    Apaliiiiiiiiii!
    mukiiis!
    Toy folloso said...
    Guarda una petita reserva d´entusiasme, per posar-lo a totes les coses que facis quan no tinguis ganes de res.
    iiiiieeppale!
    zel said...
    Que n'ets de maca...
    I digues, què estàs estudiant? Ja saps que jo estudio a la UOC, i si et puc ajudar, saps on em tens, suposo que guardes el mail, si no, està al meu perfil...
    Jo tampoc estic fina, només faig que arrossegar-me i ploro sovint, però, el dol és el dol...
    Petons, reina, t'estimo!!!!
    DooMMasteR said...
    Bentornada!! Realmen se't veu amb les piles recarregades :-)
    Anònim said...
    T'he passat un meme, per si el vols respondre. El trobaràs a Meme dels plaers.

    I amunt els ànims! Ens veurem la setmana que ve, no?
    LlunA said...
    No la vaig seguir...si es que porto uns dies...però va anar prou bé, no??
    Petonets
    LlunA said...
    N´hi ha moments per tot...la vida és així de boja...però molts anims, tu pots noieta, tens força!!!
    Amunt!!!!!!!!!
    Més petons
    Jo Mateixa said...
    Ja sabeu que e13 no m'agrada, així que deixo un comentari, jejejejeje.

    Gràcies, gràcies a tots i totes per el vostre interès, per els comentaris auí, per els e-mails, per les trucades.

    Estic be, collonudament bé, cansada però amb moltes ganes de fer coses, i penso passar unes vacances de Nadal fantàstiques!!!!!

    Evidentment que ens veiem d'aqui a res Un que passava, nomès faltaria que no ens veiessim per Nadal!!!!! Ara m'estudio això del meme, jejejejejeje.

    Petonassos pet tots, sou genials!!!!!!
    Joana said...
    Cuida't molt Jo matixa..descansa i fes allò que et faci sentir bé... tingues el teu espai ...tot passai esposa al su lloc.És Qqüesió de temps.
    Una abraçada
    jo artin au said...
    Vaja ho estàs (o estaves) passant molt malament; feia temps que no passava per aquí. Vull desitjar-te bones festes i, havent llegit aquest post, la recuperació total del teu estat d'ànim. Si ja estàs bé, de conya, ja està; però potser, sinó,no et tallis en considerar la possibilitat d'un ajut, d'un bon ajut, professional. Bé, m'he atrevit a aconsellar. Si l'atreviment ha estat excessiu... com si no hagués dit res i desconsidera-ho.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column