Buscant una persona que ens ajudi

Els metges ens han posat entre l’espasa i la paret, la iaia no està prou malament com per estar ocupant un llit a l’hospital, per tant tenim aquesta setmana per buscar una persona que pugui venir a casa a ajudar-nos, doncs segurament l’hi donaran l’alta a finals de setmana. De totes maneres d’ahir en avui ha fet un baixó, doncs ahir al vespre es va fer caca a sobre i avui també i comença a estar una mica desorientada i repetitiva en les “ordres” que vol que complim, per tant no se si l’hi donaran o no.

No busquem a una persona titulada, vaja, si fos infermera o metge millor, però ens temem que això serà impossible i més tenint en compte els preus que ens han donat (una empresa que s’hi dedica i de les més barates que em trobat ens cobraven 4.000 euros mensuals), per tant busquem:

* Dona de confiança, que es pugui desplaçar a Sant Boi de Llobregat, per ocupar-se de dues persones de més de 80 anys, per fer tasques domèstiques i principalment ocupar-se d’ells.

* Hauria d’estar-hi tot el dia, es a dir, busquem algú que faci torn de dia i de nit, que cuini, faci rentadores, cusi, planxi, faci la compra amb l’avi que es l’únic dels dos que te prou mobilitat com per sortir al carrer. Caps de setmana inclosos (suposo que lliuraria un dia a la setmana, això ja no ho sé).

* No estaria sola, doncs la meva mare i la tieta l’ajudarien en alguns moments del dia, (la mare als matins i la tieta a les tardes), però la major part de la feina la faria ella i diem ella, una dona, sense ànims de discriminar a ningú, però es que la iaia es negarà a que un home la renti, l’hi eixugui el cul, la banyi, etc....

* D’aquesta manera, tenint una persona a casa la mare tindria més llibertat per poder fer la compra i les tasques de casa nostre, sense oblidar-se dels avis òbviament, però principalment per no caure malalta ella, ni física ni mentalment.

Oferim:

* Allotjament, esmorzar, dinar i sopar.
* Contracte com a empleada de la llar, assegurada a la Seguretat Social.
* No importa que la persona sigui estrangera i sense papers, es mirarà la possibilitat d’arreglar-l’hi els papers per fer-la legal a Catalunya.
* El sou no el sé, però bé, suposo que tot es pot parlar i arribar a un acord.

L’adreça de contacte es meritxellsalip_serret@hotmail.com.

Si us plau, que s’abstingui gent que no hi estigui realment interessada, ens urgeix molt i no podem perdre el temps.

8 Comments:

  1. Candela said...
    Faré còrrer la veu a veure si trobo algú que us pugui ajudar. Molts ànims!
    gatot said...
    eps bonica...

    segur que trobareu algú que us podrà ajudar... jo també miraré de buscar a veure si trobo algú.

    petons wapa
    Anònim said...
    Gracies macus, gràcies, nosaltres portem tot el dia penjats al telèfon fent trucades, acabarem bojos!!!!
    Anònim said...
    que hi hagi sort. Jo des d'aquí a dalt poca cosa puc fer.
    Anònim said...
    Per experiència és un gran problema trobar aquesta persona, amb això no vull dir que no la trobeu. Heu de donar veus arreu. Hi ha moltes persones amb la necessitat dels teus avis i també moltes altres que s'hi dediquen a cuidar-los. La meva àvia té 94 anys i no es val per ella mateixa a part de fallar-li molt la memòria. La vam portar a la millor residència que vam trobar i s'abstenia de mejar i esgarrapava a les infermeres, així que la vàrem treure. Donat el preu que cobren i la necessitat vàrem de vendre la casa de l'àvia per poder pagar una persona que està les 24 hores amb ella. He fet una consulta i ara mateix no m'han pogut donar el telèfon d'un lloc (crec que és una congrecació de monjes o alguna cosa així)que per provar no quedi. Ja te'l donaré quan el sàpiga. Sé que la teva situació és urgent i no gaire agradable, tan de bo que puguis tenir sort. Ànim!!!
    Anònim said...
    Escarabat: Gràcies maco, ja se que desd on ets tu poc pots fer, però ja m'animes molt deixant el teu comentari, un petonet ben gran!!

    Cris: Estem buscant Cris i demà tenim dues entrevistes, dues persones amb molt bona predispossició, a veure que tal, però gràcies de totes maneres, ets un sol!!!!!

    Bruno: Si es una passada les peles que demanen, el que passa es que es molt comprensible, per el que demanem volen cobrar i molt. Demà tenim dues entrevistes amb dues persones, a veure que tal va. Ei Bruno, anime't eh, que ja he vist que estàs de bajon i no m'agrada veure't aixi guapu!!!!!
    neus said...
    4.000 al mes? mareta meva quin robatori!
    Anònim said...
    Tal com et deia he aconseguit dos telèfons on pots demanar persones:
    93 418 63 05 preguntar per Sor Encarnación i un altre, 93 458 83 62/217 30 20 i dir que truques de part d'un dels mosséns de Molins de Rei. Tant de bo tinguis sort!!! Una abraçada.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column