Temes varis


Demà el Barça s’enfronta al Saragossa, allà, a casa d’ells, partit de Copa del Rei, espero que en Ronaldinho faci un bon partit, si no tan increïble com el de diumenge, com a mínim que ens faci aixecar del seient més d’una vegada. L’Eto’o no està convocat...no comment please.

La setmaneta que l’hi espera al Barça es d’infart, demà quarts de final de la Copa del Rei amb el Saragossa, dissabte o diumenge (ara no ho se segur) lliga contra el Sevilla, la setmana següent Xampinyons ligue contra el Liverpool a Anfield Road i el dia 10 de març....Barça – Madrid.

Prous maldecaps que tinc i ara he de pensar en el Barça i els seus reultats??, doncs si, si, si, es una manera d’esbargir-me, per això l’hi he demanat a l’Adagio que munti ràpid una porra per Barça – Madrid, us hi apuntareu, oi?

Demà tenim dues entrevistes per el tema dels avis, avui ens hem passat el dia al telèfon trucant, consultant, fent corre la veu, etc...i ja sabem preus, horaris, disponibilitats de la gent que se’ns ha ofert, total, demà a les 16:00 ve una senyora i a les 17:00 una altre, ja us mantindré informats.



Un projecte pilot per a l'autonomia personal i la vida independent que fa durant aquest any l'Ajuntament de Barcelona pretén aconseguir que 20 persones amb discapacitats físiques, i que no estan ingressades en una residència, tinguin una vida més autònoma amb ajuda d'un assistent personal.
El programa, que s'ha presentat avui, és pioner a Catalunya i és dels primers que s'implanten a Europa --només hi ha experiències prèvies similars al País Basc i en algunes ciutats del nord d'Europa--.
Segons el regidor de Benestar Social, Ricard Gomà, aquesta iniciativa representa "una alternativa" a l'ingres residencial o a l'atenció familiar, úniques opcions fins ara per a aquest tipus de discapacitats.
Gomà ha afegit que es tracta del "primer esglaó d'un canvi de model" perquè les persones amb grans discapacitats puguin "desenvolupar-se de forma autònoma".

4 Comments:

  1. neus said...
    Aviam, per parts.

    Tema Barça, no puc comentar sobre l'Eto'o? vaja... doncs així no dic res :P bé, una coseta... tu has vist la foto de la revista RollingStone? quin bé de déu!!!!

    Tu fes-los servir per descarregar energies negatives i adrenalina i tant que í, per això hi són ;)


    Tema avis, espero que trobeu a una bona persona i que la iaia i l'avi n'estiguin contents i vosaltres també. Que hi hagi sort.
    Ja saps que també entenc i comprenc tot el que pogueu pensar i passar en aquests moments...
    Potser sonarà extrany, però a la que s'ha de cuidar bé és a la teva mare. Fes-li una abraçada solidària d'una garrotxina.


    Anem millorant prestacions, però ens hem muntat la vida tan malament com hem sapigut i ara no podem arribar enlloc, ens falten mans, ens falta temps, ens falta espai, ens falta capacitat... ens falta... ens falta... ens falta... ens falta aprendre a viure de nou.
    No pot ser que no hi hagi temps per cuidar als qui t'estimes, ni temps ni facilitats...


    Un petonàs reina.

    Nanit! :***
    Anònim said...
    Molta sort en el tema avis! I pel Barça, doncs si guanya bé...i si no com a mínim que juguin bé.
    David JB said...
    El barça no passa, i és simplement perquè aquesta competició no els hi interessa, ja ho va dir el rijkard o com s'escrigui ara, que l'any passat sens això van guanyar dos títols, així que si perd, entrarà dins les previsions del club. La Copa del rei ja no interessa als equips grans.

    A veure si trobeu una persona aviat i no heu d'estar durant dies, que sí tal, que si qual, perquè és un autèntic pal estar així mentre busques algú.

    I tot el que sigui millorar, és bo.

    Que vagi molt bé ;)
    Anònim said...
    Elur: Dona, no coment please, no coment please...tampoc cal que t'ho prenguis al peu de la lletra :-P siiiii, he vist la foto, quina pell, quina suavitat es deu notar al lliscar les mans per la seva espatlla i arribar fins a aquell començament de culet dons molsut, dur, mmmmm, esta "tremendisimo"!!!!!!

    No sona pas extrany bònica això que dius de la mare, ho se, vaja, ho sabem, en som conscients de qu ela mare ho està pasant fatal i tots hi estem col.laborant tot el que podem, gràcies, quant arrivi al vespre l'hi ensenyaré el te comentari i l'hi faré l'abraçada que em dius, segur que l'hi encantarà :-)

    En quant a l'últim tema...doncs si, massa estres, masses coses i no tenim ni temps per estar amb qui més ens necessita, ai que joderse!!!!

    Pd40 i David: Com be diu en David el Barça passa de la Copa de su majestad (aquesta es la copa que en temps de Franco l'hi deiein del Generalisimo?????, fill de putaaaa)...perdó, es que es dir Franco i la pinça del cap s'em desconnecta :-O Pos res tu, que la gianyi el Saragossa, ara que, si la guanyem nosaltres tampoc passaria res, no?, jejejejejeje

    En quant als avis, doncs avui tenim dues entrevistes, a veure que tal per que urgeix moltissim.

    Per cert David, que no vaig veure el teu e-mail fins ahir al vespre i era molt tard ja, si tinc una ratet despres m'enrollo i et contesto vale guapu??

    Que passeu un molt bon diaaaaaa

    PD: Volia fer un post pero em diu que el Blogger esta xungu...clar com que els de Blocat ens hem passat a Blogger ara ho estem saturant...com vegi aquest comentari en Sir William ja l'hem cagat :-S

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column