La persistència de la memòria


El rellotges vells i estranys damunt els arbres arrosseguen el temps amb ells i nosaltres nomes podem mirar enrere i comprendre que, mai temps passats foren millors que aquests que vivim ara.

Que la sorra humida no els faci malbé com la vida ens malmet a nosaltres, que el temps no passi per tots al mateix ritme, única i exclusivament, per aquells que ja ho tenen tot fet i que volen descansar, i per la resta de mortals, el temps s’aturi per poder sentir el plor d’un nadó o l’olor d’un cos nu.

Que les coses tornin a estar en ordre i puguem mirar els rellotges sense por del que va ser o serà, però sobretot amb la convicció que ha valgut la pena ser-hi ara i sempre.

Es curt, ho se, però ja em perdonareu, no estic gaire inspirada avui. Accediu a Relats Conjunts per veure els dels companys Blocaires.

11 Comments:

 1. Alepsi said...
  Molt bona reflexió nena! Molt bona, de debó. Veig que el quadre està inspirant molts dubtes existencials i reflexions sobre el temps i l'espai... molt chulu!!!
  Pep ... però posa-li Angu, també said...
  Un petonarrrrrrrrrrrrrrrrrrrro!

  I tots els ànims del món mundial!!!

  Cuida't molt!
  Clint said...
  Estigues segura que ha valgut la pena ser-hi!

  Vinga petonassos
  Clint said...
  L'autor ha eliminat aquest comentari.
  Anònim said...
  És molt maco!! Felicitats!
  Anònim said...
  Jo crec que sí has estat molt inspirada, perquè sembla que aquest quadre inspira una mica d'inquietud i reflexió a la gent.

  El teu relat és molt maco i m'ha agradat molt! Un petonàs! 8¬)
  neus said...
  preciós...


  una abraçada, bonica! cuida't!
  David JB said...
  Un relat molt maco.

  Un petó molt fort i una abraçada ;)
  Agnès said...
  Molts, molts, molts petons, ànims i endavant reina!
  Barbollaire said...
  Preciós...

  Un petonet dolç ;¬)*
  Jo Mateixa said...
  Gràcies a tots!!!!

Post a CommentDiari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column