Coi, ara fa res penjo un post per dir que no puc escriure i tal i resulta que de cop m’he quedat sola a la feina, be, nomes hi ha un company, però com si no hi fos, ell fa la seva feina a la seva taula i jo escric un post, que xuli eh??

Primer de tot vull donar una mala noticia als padrins dels peixos, em temo que en TONIC esta malalt, la GIN nomes fa que perseguir-lo tot el dia i l’hi mossega la cua, el pobre TONIC s’arrosega per les aigües del acuari com una ànima en pena.

No ho acabo d’entendre, els hi rento l’acuari (al final en comprare un de més gran i els hi posare un motoret d’aquells per que si no cada dia els hi he de canviar l’aigua i no es plan), mengen cada dos dies i a més a més en poca quantitat, que es veu que aquesta especie son molt golafres i si els hi dones de menjar gaire sovint s’enpatxen i la dinyen.

Per tant no entenc per que en TONIC està així, em temo que quant dilluns torni estarà flotant panxa amunt, ho sento, jo he fet tot el que he pogut. La noticia bona es que la GIN està prenyada i aviat serem un menys a la familia i poder 10 o 12 mes, ves a saber, aquesta peixa quant pareixi en pot treure un munt. Us mantindre informats de tot el que pasi.

Canviant de tema, la GILIPICHISFLOWERPOWER, continua igual d’estupida, insuportable i toca collons, però almenys ja no m’envia e-mails amenaçadors, es un gran que eh, no us penseu que es treballa agust tenint una persona davant que nomes fa que mirar-te i amb els ulls et diu de tot (be, jo l’hi faig el mateix, es la ràbia concentrada que porto dins, no m’ho tingueu en compte si us plau).

Avui per fi tindrem l’import de la tassació del pis i aquesta tarda ens ve el paleta i els del centre de recollida de mobles, uns a les 16:00 i els altres a les 17:00, segons el que ens diguin els de la tassació la setmana que ve ens enmerdem amb la resta de papers i ho deixem enllestit. Contant que el paleta ens doni l’import del que ens pot costar fer el bany i la cuina nova, i els dels mobles vinguin aquesta setmana que ve a endur-se els vells, en Hatim i jo farem neteja aquest cap de setmana i el cap de setmana que ve podem comenaçar a treure paper de les parets, fer regates, pintar i començar a buscar els mobles....estic nerviosa, però em fa tantissima il-lussió!!!!!

Ara si, vaig plegant que tinc feina i nomes em queda 1 hora per fer-la, vengaaaaaa, a còrrer!!!!!, que passeu molt bon cap de setmana, prometo respondre els comentaris despres al vespre, quant sigui a casa tranquileta i no descarto comentar-vos alguna dada més sobre el pis, si ja la se es clar.

20 Comments:

  1. Anònim said...
    Hostiesm'alegro per lo del proxim niuet d'amor dela texll,i el Hatim.
    Moltes felicitas de veritat.
    Un petó.
    Lo del peixet sap greu pro aquestas cosas ja pasant,Ah no crec que estigui prenyada els peixos no titan ,la famella escampa els ous i el mascle li tira el seu esperma per sobre,segons tinc entes.
    Jo Mateixa said...
    Gràcies guapu!!!!

    En quant als peixos, si que pareixen, oi tant!!!

    No posen pas ous,almenys aquest no, neixen com la canalla humana, sense comadrones ni epidruals es obiiv, però lo demes, ho fan igual que nosaltres, copoluen i pareixen, crec que es la única especie de peixos que ho fan i es molt gracios veure-ho per que veus com boletes negres que van sortitn de la patatona de la peixeta, més mona ella!!!!! :-)
    Anònim said...
    Nena aixo de la patatona de la peixeta m'agradat, peró segur que no se sembla a la que jo tinc penjada avui al meu post.
    Toy folloso said...
    Veig que no has anat a agafar el llibret de TETRA.
    Las famelles d´aquesta espècie son molt potents i els calen 4 o 5 mascles. Un sol acabarà petant de resec. L´acuari hauria de tenir una cabuda mínima de 20 litres i cal posar-li un motoret-filtre submergit. Els que fan bombolles no serveixen per res, inclús poden enverinar als peixos amb nicotina, a cases de fumadors. Convé que compris una paridora, recipient on els alevins resten separats del pares a fi de que no s´els cruspeixin; tenen tendències infanticides, alguns.
    Si ens els vols mostrar, la técnica per fotografiar-los consisteix a posar un vidre en diagonal entre l´acuari i la càmara, per eliminar els reflexes.
    Uf.
    Tú, quina xerrameca l´altre dia.
    Apa...
    Jo Mateixa said...
    Striper: Em fas por pensant en que tens una patatona penjada al bloc,que cotxinot que ets no???, jejejeje, ara m'ho miro :-P

    Toy Folloso: No, no,no he pogut mirar lo del llibre que em vas dir :-(, però es que clar, nomes son dos peixets i l'acuari es petit, vull dir que no es un acuari, es una peixera.

    Quant tingui el meu piset arregladet comprarem un acuari ben gran i llavors tindrem més peixos i amb moltes més coses com el motor-filtre, etc...

    Se lo de la paridera, de fet jo ja he tingut peixos d'aquests a casa fa anys i se com pareixen i el que s'ha de fer, pero t'agraeixo moltissim els consells eh!!!!!!
    Anònim said...
    Es que la Gin es molta Gin i necessita molts Tonics per quedar satisfeta....haurà sortit a la padrina, jejeje
    M'alegro moltíssim per tu i el Hatim!!!!! la Txell se'ns casa... snif snif!!! VIVAN LOS NOVIOS!!!! ;)
    Coi, vaja nom que li has posat a la compi de feina, no??? ja el pots pronunciar bé??? gilipidkslfndsfkhdjkfmghjr
    Petons guapisima!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Doncs es veu que si nena, que la GIN es una folladora nata, jajajajajajaja.

    Eiiiiiiiiiiiii, para el carro, qui diu que ens casem???, jo no ho he dit pas :-P nomes dic que ens anem a viure junts i ja estàaaaaaaaa :-P jajajajaja.

    El nom me'l va suggerir una amiga i trobo que es genial, l'hi escau moltissim, jejejejeje.

    Petonassos guapissima!!!!!
    Joana said...
    Quina pena pel peixet!!!
    Bon capde! wapa! i neteja neteja!!!!
    Cristina said...
    Jo només dic: Bon cap de setmana!!!!!
    Anònim said...
    gilipichis...? molt bo!
    ddriver said...
    pobres besties
    euria said...
    Jo només et dic que em van regalar 5 peixos i cada dia de la setmana me'n vaig trobar un surant de panxa enlaire....i jo no els hi vaig fer res de mal!!! Potser aquest cap de setmana el Tonic es recupera!!! ja explicaràs.
    Moltes felicitats per lo del pis!!i tant que ha de fer molta il.lusió!!
    Pel que fa a la Gilipichis....deu meu...he anat seguint aquests dies la història i pobre noia....ja té prou desgràcia a ser així!
    Ptons i acaba de passar un bon cap de setmana!
    Anna said...
    Peixos...pobrets :-(

    Gilipichisflowerpower..que la bombin :-P

    Pis...felicitats!!!!!!

    :-)
    Jo Mateixa said...
    Joana: Espero que estigui viu demà :-S Ja n'hem fet de neteja ja, tinc agulletes!!!!!! :-(

    Cristina: Que tal el teu nena????, espero que genial :-)

    Aran: A que si??? :-P

    Ddriver: Espero que encara estiguin vius :.-(

    Euria: Tiaaaaa, això es que estaven malalts, no???, pobrissons :-(

    Gràcies per lo del pis!!!! :-) a veure si teniu sort vosaltres tambe i enllestiu ja d'una vegada eh!!!!!

    Per lo de la Gilipichisflowerpower doncs si noia si, prou pena te ella de ser així, lo fotut es que abans no ho era :-(

    Petons per tu també!!!!

    Anna: Doncs si, pobrets :-(

    La Gilipichisflowerpower, ves, com tu dius, que la bombin.

    Gràcies per lo de pis!!!!! :-)
    Metamorfosi said...
    Pobret... com està en Tònic? I si els separes?

    Un suggeriment per tractar amb la gili: diria que no hi ha res que foti més a una borde d'aquesta mena, que tractar-la simpàticament (sense passar-se, que no s'ho mereix)... perquè se li fa evident la seva estupidesa superlativa.

    Regala-li un somriure i li demostraràs que li dónes mil voltes! :)

    Petonassos guapíssima!

    P.D.- Què tal el cap de setmana?
    Jo Mateixa said...
    Meta: Doncs no se com està, fins demà que no vagi a la feina no ho sabré, però espero que estigui viu per que si no :-S

    En quant a la Gili...es exactament com la tracto, jo super amable, amb un gran somriure cada cop que em dirigeixo a ella, i se que la foto malalta actuant així, però jo val molt més que ella en aquest sentit, no seré enginyeria com ella, però si que sóc més persona, això segur :-P

    El finde normalet, fent molta feina i amb agulletes, estic fent un post, així que pugui el penjo. Tu que tal????, petonets guapissima!!!!!!!!!
    yrun said...
    A veure tia, com t'hem de tenir en compte que tu miris amb cara de rabia a la porca akesta k li has posat el nom tan dificil? Si és la mar de normal! Jo la mataria a base de mocs tia! Mols mols! Kina rabia m'ha fet nomes de diru!!!

    Sento molt lu del peixet :( Però espero que et recomprensi lu de la peixeta! :P

    Petunets guapaaaaaa!
    Jo Mateixa said...
    Yrun: Noooo, com diu la Meta, ser simpàtica i meravellosament agradable amb ella l'hi fa molta més ràbia nena, s'ha de planejar un bon atac si es vol guanyar la guerra ;-P

    Espra, espera, no corris tu ara, a veure si demà encara estpà viu, espero que si!!!!!

    Petonets guapissimaaaaaaaaaaaa!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Postejo perquè després no es digui!!!

    Treure papers és la cosa més desestressant que he fet mai ... canalla, si esteu histèrics ... treieu papers de la paret ... és genial

    Petonets
    Anònim said...
    Ostre feia dies que no podia passar...caram en Tonic...espero que es recuperi...

    Felicitats, això del pis ja rutlla!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column