Goodbye Sr. Piqué


Estimat President i amic Mariano:

Com recordaràs, fa diversos dies et vaig escriure per comunicar-te la meva decisió de deixar la direcció del Partit a Catalunya i, a més a més, la meva dedicació a la política. Crec que et donava raons més que suficients per justificar la meva actitud. I, penso, sincerament, que totes segueixen sent vàlides.

En un altre moment, i en circumstàncies diferents, ja et vaig oferir el meu càrrec davant la clara des- autorització a la qual m'havia sotmès la direcció a través del Secretari General. La teva sol.licitud, argumentada sòlidament no només en termes polítics sinó, sobretot, humans, i el meu apreci personal i polític a la teva persona, va aconseguir que, aleshores, reconsiderés la meva postura.

Com saps, he seguit treballant, en circumstàncies gens fàcils i en el si d'un Partit en què no falten mesquineses i misèries (que he de dir que es compensen, més que de sobres, amb gent admirable per la qual sento un enorme respecte i reconeixement i que m'han ajudat a mantenir les ganes i la il.lusió).

Recentment, en virtut del que et vaig exposar a la meva carta, vaig arribar a la conclusió que la meva permanència no era sostenible i així t'ho vaig traslladar, amb tota sinceritat i honestedat, i convençut de la irreversibilitat i inevitabilitat de la meva sortida, i des de la convicció que era el millor, per a tu i per al Partit, que fos com més aviat millor.

La teva petició que obrís uns dies de reflexió i, sobretot, la meva profunda voluntat de no perjudicar-te, en vista dels arguments personals que vas utilitzar, va aconseguir, de nou, que ho hagi intentat una altra vegada, sabent, com tu saps, que el meu compromís no aniria, en cap cas, més enllà de les generals i amb l'únic objectiu, en el terreny personal, de contribuir a la teva victòria que desitjo ferventment pel bé d'Espanya i de tots.

Vaig creure que això passava per reforçar la meva autoritat i, fent els canvis i els ajustos necessaris que jo comparteixo, no aprofitar la circumstància per demolir la meva imatge pròpia davant de la societat catalana, i intentar perjudicar persones que, amb errors, sens dubte, però també encerts, s'han deixat la pell pel nostre projecte. I com que és evident que s'ha volgut fer així des de la direcció del Partit, i encara constant-me que no per tu, el mal ja és irreversible. El més dolent és que crec que, conscientment o inconscientment, el mal s'ha fet, sobretot, a tu i al Partit.

Però queda encara temps per a les generals i perquè altres persones es posin al capdavant del Partit a Catalunya i et facin la millor campanya electoral.Sempre mantindré el meu afecte i apreci a la teva persona i al nostre Partit, que m'ha donat l'oportunitat de conèixer magnífiques persones, de descobrir nous amics, i de poder prestar, modestament, un servei als interessos generals, tant en tasques de govern, com des de ja fa quatre anys, des de l'oposició.

Amb tota la meva estima.

Josep Piqué.

Carta de dismissió emesa per en Josep Piqué i acceptada per en Mariano Rajoy, desprès d'en Piqué també va dimitir en Francesc Vendrell. Informació extreta de El Periódico de Catalunya.


Desprès de llegir aquesta carta opinio que el Sr. Piqué ho haguès pogut fer molt abans això de marxar del partit, encara no entenc com ha aguantat tant amb aquesta colla de poca vergonyes.

Gent, a les 14:00 plego i marxo a Pineda, porto el portàtil es a dir que incomunicada no estaré, però tenim gent a casa aquest cap de setmana i es una amiga Madrilenya a la que fa anys que no veig.....tindrem més temaes de convesra amb la dimissió d'en Piqué....que passeu MOLT BON CAP DE SETMANA!!!!!


27 Comments:

  1. Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Se'n va a Convergència fijo ... ja ho veuràs ... és un tiu moooooolt vàlid que pot defensar qualsevol postura ... és un futbolista de la política!!

    A veure, quants de nosaltres no faríem el mateix amb Mr. Acebes per allà! Hombreeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    Bon finde, incomunicada, jejejejeje

    Besitos!
    Jo Mateixa said...
    Pep: Si, si, tot el que tu vulguis, però jo m'he quedat amb la frase... contribuir a la teva victòria que desitjo ferventment pel bé d'Espanya i de tots i m'he cagat :-S

    Vagi on vagi aquest tio no deixara de ser de dretes, i tot i que trobo que no es mal polític, quant més lluny millor, ara be...qui posaran en lloc d'ell??, L'Albertito Fdez, Diaz????...que torni en Piqué!!!!!

    Nennnn, que no estaré incomunicada homeeeee, que porto el portàtil!!!! :-)

    Besitosssss!!!!
    the silver blue sea said...
    Bon cap de setmana Txell i un petonet (ah! i felicitats per un post que ens va fer pensar a tots, potser més del compte i tot... jajaja, l'anterior vull dir) Apa, siau!
    Jo Mateixa said...
    The Silver Blue Sea: No si ja sabia jo que el post d'avui no us faria pensar gaire, jejejejeje. Gràcies preciosa, bon cap de setmana per tu també!!!!
    oriol said...
    Bon dia!
    REspecte a en Piqué, se'n podrien dir moltes coses. els meus profes de la uab m'explicaven que l'havien tingut al costat amb el puny aixecat quan militava al psuc. no lliga massa amb la frase dedicada a el sr rajoy oi?

    Pel que fa als succesors seran: o el feixista del dvd de badalona i/o el sr daniel cirera. És a dir, dos angeletes acebes a la catalana!

    Esperm que s'enfonsin, tot i que la seva idea sembla que és guanyar els vots perduts des de que va marxar Vidal i Quadras.

    Vinga!
    Anònim said...
    Jo no soc gens PP, ni de deretas, pero penso que dins del Pp, El Pique era una gota de aigua fresqueta, i a part de que tenia un discurs, força populista dereta, no em queia malament, potser perque era molt diferent a Acebes and Company.a veure qui posarant ara.
    oriol said...
    No entenc massa aquesta actitud que tenim quan algú plega. Piqué és dels que ha presentat totes les al·legacions a l'Estatut de Catalunya. Molts dels quals idèntics als que té Andalusia. És a dir, el senyor Piqué ha ajudat a a la catalanofòbia que tants vots dóna al PP espanyol. Així, que per mi, si era tan bo i lligava tan poc amb els ACebes i Zaplanas, que hagués plegat abans.

    Apa, Piqué, cap a casa!


    Sembla que no llegim els comentaris anteriors:Els substituts són:

    O en Daniel Cirera o el senyor del pp de badalona. el del dvd racista!
    Clint said...
    com ja he escrit en el meu blog, més d'un polític hauria de agafar exemple (tot i que deu ni do el temps que ha aguantat!) però ja se sap que en política es té un aguante!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    que mal viven algunos no¡¡¡¡¡ ya pelagmos..joder..y yo tirando hasat el sabado de nocheeee, joder..y encima a pineda ..nena que mala vida... jajajaja
    que te lo pases lindo, disfruta de las amigas que son lo mejor que hay,.. cuidate guapa
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Gran nen, gran, completament d'acord amb tu, aquest paio hauria d'haver marxat molt abans, no podem oblidar que es de dretes i que mai ha parlat be de Catalunya.

    D'on has tret els possibles candidats?, ho dic per que la edició digital del diari parlaven del Fdez. Diaz com a més fervent candidat.

    Clint: Es clar que es te un agunate, mentre es pugui viure del cuento i anar omplint les butxaques a conte dels altres!!!!

    Andrea: Gràcies guapa i no et cansis gaire tu eh!!!!, petonasus ben grans!!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Home, aquest paio serà de dretes tota la vida, clar que ho serà ... i les paraules que ha dit ... coi, que mira d'on ha sortit ... mai t'has de tancar les portes a res, tu!!!

    Suposo que posaran a l'Albertito i a algú més afí amb la cultura espanyola del PP. Ja ens podem posar a tremolar ... perquè molt fatxa i tot el que vulguis ... però no parava els cops ni res, el paio!!!

    M'agrada això que posis els noms de les persones en negreta ... mola mola .. que saps HTML??? jejejejej

    Un petó!!!
    estripanits said...
    Doncs jo no veig que si se'n va a can CiU com diu el Pep això sigui incompatible amb el seu desig de que guanyi el Marianito pel bé d'Espanya... o si no que ho demanin al Duran Lleida, no?

    Apa, no feu bondat el cap de setmana i estripeu força, eh?
    ddriver said...
    torna al PSUC.
    PAINEDAAAAA!!UIIII
    Oriol said...
    bones txell, sóc l'altre Oriol, el que em vinc a referir :-) .
    Doncs començo a pensar, pel que he pogut anar llegint, que en Piqué no només ha dimitit per una qüestió de conviccions, sinó que potser hi ha altres raons econòmiques. Potser no li han equiparat sous als seus homòlegs? no sé,...ho llenço a l'aire...i aparteu que quan caigui no sigui a sobre.
    En quant al post anterior, ...¿ no hi ha cap possibilitats de noms?.
    Bon cap de setmana.
    Anònim said...
    Ja tocava que akest home dimitís,pq no sé com a aguantat tant de temps amb totes les que ha passat(com el Gallardon,però bueno)...
    Que tinguis un bon cap de setmana!!
    Anònim said...
    ...Ha aguantat tant perquè ha passat per tots els partits, excepte el socialista i se n'ha anat perquè ha vist que no podia rascar poder. Primer va ser bandera roja, comunista de cap a peus (com el Jiménez Losantos, per cert); després va passar una època prometedora des del punt de vista de les seves aspiracions a convergència i, com que el Mas i el Pujol no li deixaven avançar... va saltar al PP, partit que, amb Aznar, era a punt de guanyar les eleccions. I li va anar bé, no ho oblidem: va ser portaveu del Govern quan van fer fora al filonazi del Miguel angel rodríguez, va tenir una cartera de ministre de la què encara en deu cobrar alguna coseta i ara agonitzava com a Secretari General d'un PP català que mai del món es menjarà un torrat, per sort!

    Ara es dedicarà a l'empresa privada i li anirà bé, no patiu. tot i que, si la cosa de la política crea l'addicció que diuen que crea, encara li queda el PSC per provar....

    Una abraçada gran i bon cap de setmana!
    Anònim said...
    doncs a mi ja m'està bé q plegui... no li profeso admiració més enllà de les seves dots, evidents, cal destacar.

    s'estan radicalitzant... a veure com els surt a les eleccions... em temo que bé...
    euria said...
    Bon cap de setmana Txell!!! Quina activitat ha tingut el blog aquests dies que he estat una mica out! :D En Piqué ja tardava massa a dimitir. Voleu dir que anirà a un altre partit??? No seria canviar de jaqueta massa sovint? Jo crec que podrien dimitir-ne molts més :D!!!
    oriol said...
    VEus Txell, Daniel Cirera.
    Joana said...
    Jo crec que darrere la dimissió d'en Piqué hi ha el complot format per l'Acebes i en Zaplana que són pitjors que en Mariano, que no pot amb ells.
    Per a catalunya en Piqué no ha estat un mal polític...tot i ser del PP.És un bon orador...El que passa és que el PP a catalunya fa aigües per tot arreu. Jo conec en Millo ( Girona )que el va cridar en Piqué ( em sembla que estava a Unió) i també fa aigües...o sigui que ja veurem com se'n surten...
    Bona setmana guapa!
    Jo Mateixa said...
    Pep: Ja veus que no han posat l'Albertito, per sort, però no se qui es pijtor, si aquest o el Cirera, jajajaja. No, no, jo sóc tonta i no se d'HTML, en Gatot que es un sol i m'ha explicat com fer-ho :-)

    Estripanits: Home, tindria la seva llògica que marxes a CIU, total, es més o menys el mateix, jejejejeje.

    Ddriver: Siiii, a Pineda!!!! :-)

    L'altre Orol: Ostia, si es que les peles mouen muntanyes, que trist no???, en quant als noms que em demanes.... EVDIDENTMENT QUE NO ELS DONARÉ...ells/elles confien en mi, ho sento :-P

    Ainos: Això dic jo, no entenc com pot haver aguantat tant de temps :-S El meu finde molt be!!!!, el teu que tal?? :-)

    Spock: Joderrrr, m'has matat en llegir que va estar amb el Lo Santos (aquest cabró no es mereix que l'hi possi el nom en negreta, ala, a joderse!!!!), quin fàstic l'hi tinc, a veure quant puc fer un post de comiat d'aquest paio també :-P

    Esteve: Espero, per el be de Catalunya, que els hi vagi fatal i aqui perdin vots, no ens enganyem, molta gent, sobretot la gran, voten a la persona i no als partits polítics i menys als seus programes.

    Euria: Noieta, completament d'acord amb tu, jo fotia fora a la Espe, al Gallardon, al Mariano, a l'Acebes, al Zaplana...i anari nant tu, tots els del PP foraaaa (Tampoc es mereixen que posi el seu nom en negreta apa ;-P )

    Oriol: Si noi si, el Cirera dels collons, que xungu ho veig tot plegat :-S

    Joana: Jo d'això també n'estic convençuda, val a dir que l'home tenia oratoria i poder de convocatoria però aquests dos cabrons han fet el que han pogut per enfonsar-lo i de retruc per deixar a Catalunya a l'alçada de la merda pudenta :-(
    Anònim said...
    No no, no he dit exactament que el Piqué estigués amb el Jiménez Losantos, sinó que tots dos van ser comunistes, militants de carnet al PSUC. Si van ser companys de cèl·lula o no... això ja ho ignoto :)

    Una abraçada!
    Jo Mateixa said...
    Spock: Ahhhhhhhhh, bufff, menys mal, gràcies per l'aclariment!!!! :-)

    Abraçades, petonets i el que faci falta guapu!!!!!! :-)
    Anònim said...
    Tant el PP com el PSOE han donat per perduda Catalunya; clar que el PSOE té una massa de borregos que incomprensiblement els vota...
    I a veure com acabarà el Piqué, va començar al PSUC...
    Mon said...
    i ha escrit tot aixó en català?
    Mon said...
    spock: Losantos era del Partit Comunista va abandonar les lineas marxistes per pasar a les maoistes i el 1980 va ser candidat pel PSA (Partido Socialista Andaluz del Rojas Marcos)
    Jo Mateixa said...
    Sir William i Mon: Gràcies per els vostres aclariments, ara ja no hi ha cap dubte on va estar aquest paio abans :-)

    Per cert, no, evidentment que no ho va escriure en català, es la traducció que n'ha fet el Periòdico :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column