Que ens està passant??


Això es el que em pregunto cada cop que algun Blocaire em diu que s’ha penjat del propietari d’un dels Blocs que habitualment llegeix, per que hi ha molts marrus per aquest món de Blogerus encara que no us ho creieu.

Fins al dia d’avui soc conscient de 6 rollos blugerus, amb sexe inclòs, que m’han fet patir i em sembla que em faran patir i en certa manera entenc que hi pugui haver-hi una atracció per la gent que escriu els post, però tant com per partir peres amb les parelles??, perdoneu, això que algú m’ho expliqui per que no ho entenc.

Puc entendre que us enamoreu (digues-l’hi amor, digues-l’hi morbo) d’aquell manso que escriu tant be “que fa escorrem de gust nomes en llegir-l’ho”, o puc entendre que “trempeu” en veure les fotos d’un cul tant sensual com el que fotografia aquella noia, però de veres, que ens està passant??

E-V-I-D-E-N-T-M-E-N-T que jo també tinc fantasies amb els nois de la comunitat (ho sento nenes, però a mi el bacallà pos como que no) i si mai us explico algun dels meus somnis eròtics – festiu amb algun de vosaltres us en faríeu creus i no em reconeixeríeu, doncs servidora es mediterrània i ja s'ha saps, tinc la sang calentaaaaaaa, calentaaaaaaaa, però mai se m’ha passat pel cap embolicar-m’hi.....be, poder alguna vegada, però el cas no es aquest, em vinc a referir (qui deia aquesta frase tot sovint???), que jo tinc parella i ME L’ESTIMO MOLT i no podria, no seria capaç d’enganyar-lo amb una altre persona i crieu-me, n’he tingut oportunitats, però he dit NO i ara, desprès de temps i mirant-ho des d’una altre perspectiva, no m’avergonyeixo d’haver dit NO en aquell moment.

Amb aquesta reflexió no estic recriminant, a ningú dels que jo se que estan liats, el fet de que ho estiguin eh, tant de bo les coses us surtin de putíssima mare i en lloc d’un rotllo la cosa vagi a més...o poder no us interessa anar a més, per que clar...el roce hace el cariño y cariño que te la endiño, però si deixa de ser un rotllo per convertir-se en una relació amb cara i ulls...on queda el morbo de dir tia, tia, tia, que m’he liat amb fulanito i no vegis quina passada!!!!!!!

Reflexionem....

PD: Espero que, qui tots sabeu, no llegeixi aquest post per que si no demà ja em veig compuesta y sin novio i llavors penjaré un SE BUSCA per Mi Mateixa i escriure, amb tota mena de detalls, quin son els blugerus amb els que em liaria i per que.....apalis, sort als que heu començat a fer, del morbo del Bloc, alguna cosa més en la vostra vida.


88 Comments:

  1. Andrea ....de acà y de allà said...
    uyyyyyyyyy ke tema ke has tocado...Da para tesis y tesis..pero yo solo me resumo a lo ke piendo..si surge un rollo entre gete que tiene pareja, e porque habia ya un problema en la preja o en la persona que necsitaba "volar" un poco y arriesgarse a alguna aventura loca.. por que con un bloguero?? por que es una nueva forma de conocerse, pero probablemente ess misma personas años atras en la misma situación se hubieran enroolado con un compañero de studios o con el vendedor del kiosko, quiero decir, con alguien cercao.como han cambiado las frmas de relacionarse, pues te enrollas con un bloguero, como ha pasado con la gente en los chats.. yo lo que he notado en este mundo "bloguer català" es la abundancia de post eróticos.. que no se si serà eso de la sangre mediterranea o que, pero yo aunque ya de por sí soy bastante tímida, vengo de una sociedad muy que muy recatada, conservadora, que de sexo se habla poco y entreamigas, y sin la naturalidad que tiene aquí...en el trabajo de mi esposo me paso roja por las cosas que me dice, que si le hago salir un sudor de pecho, que si te regalan un consolador jaja y yo no estoy acostumbrada a eso, jajaja entonces encontrar tanto blog con contenido erótico pienso que debe acercar a la gente hacia ese lado, (no a todos ojo¡¡¡¡) sino que debe ser màs fàcil que surga esa complicidad, esa intimidad que como dices tu, el roce trae el cariño y.....jajaja esta buena esa frase..pues nada ya he dicho...cada uno según en la situaciñon en la que este e su vida, sabe si le pasaría o no una historía así..o si al menos se lo pensaría..o quien directamente diría no.. cada uno sabrà...y ql que se juegue a ello de verdad que le vaya muy bien, y que sea una buena experiencia..sin dañar a nadie..
    gatot said...
    Nena... que l'andrea ja ho té clar, no? Doncs is ho té clar ella que afirma que ve d'una societat més conservadora...

    No crec que t'hagis d'escandalitzar jo mateixa... el que t'amoïna ha passat sempre i seguirà passant.

    Jo crec, però, que millor si les persones són sinceres d'entrada. Que tots/totes tenim fantasies? És clar.

    Que liar-se en rollo sexe és fantàstic? també.

    Sempre que no s'enganyi i es respecti l'altra persona.

    petons i llepades sabrossonas!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    es que siempre me salen demasiado largos los post..es ke soy asi de hablar mucho..y escribiendo tambien..no tengo remediooo
    Gatot_X said...
    Jo enkara diria més...

    qui es negaria a 6 hores de plaer total, si sabés que ningú ho sabria?

    les meves llepades sí que són sabrossonas!!!!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    a veces con que lo sepa la conciencia alcanza ,no?? pero bueno cada uno es un mundo.. disfrutarlo el quiera intentarlo, no?
    oriol said...
    Participo del que diuen l'Andrea i en Gatot. En el món dels blocs passa com passa en la vida "real", però amb l'afegit, que aquí "dins", tothom s'atrebeix a tot, a ser ell gairebé al 100x100% , i fons i tot a expressar i dir coses que potser per com li ha anat la vida, en el seu entorn, no s'atrebiria a fer o dir. Potser aquí ens atrebim a tot, a ser, i potser alguns s'atrebeixen a mentir gràcies a l'anonimat, així que penso com en Gatot quan diu que endavant mentre siguem sincers...tot i que, què passaria si no fossim sincers? Què passaria si cadascú de nosaltres s'hagués construit un alter ego en el seu bloc? què passaria si en conseQúència un/a es penja de l'alter ego que ens hem fet, o es penja del que precisament l'altre persona ha decidit que no volia que el seu bloc reflectís...No té perquè estar fet amb malícia, en el nostre dia a dia no som transparents amb tothom, inconscientment tendim a protegir-nos, què passa si aquí hem decidit ser tot el que pel que sigui no som en altres circumstàncies?...si Andrea, això dóna per una tesi!
    Així que jo dic si! visca els embolics mentre no facin mal a ningú, però compte, crec que tothom ha de tenir clar que mentre no es "traspassi la possible relació" al món real, ningú ha de pensar que s'ha penjat del que escriu a l'altre banda. Atret/a ? si, clar!
    I això em porta a una refelxió que crec que en Gatot compartirà...i si algú queda amb el "personatge" del bloc que sigui, cadascú fa el seu paper i desprès segueixen amb les seves vides sense més? quin mal hi ha? Entenc les teves reflexions JO Mateixa, però no seria més sa i saludable pensar en la persona que fa el bloc en com ens la imaginem cadascú de nosaltres més que com potser és en realitat? Si un dia posem cara a algú que hem conegut pel que escriu, ja tindrem temps de fer-nos tots aquests plantejaments, no?

    Vinga, bona nit!
    Anònim said...
    Ostres vaja tema Txell!!!!
    Bé, si algú vol pasar a veure un post erotico-festivo escrit a 4 mans amb un altre blocaire que es passi per casa meva o del striper, jajaja!!!!
    Rolletes i més coses n'hi haurà sempre, el món dels blocs és una altra manera de conèixer gent i al ser per escrit i mostrar-te tal com ets (encara que no posin el nom, etc) et dóna més confiança, d'aquí a quedar per conèixer's personalment hi ha un pas i d'aquí a l'atracció un altre...i així anant fent. Encara que si jo m'enrollès amb un blocaire no ho aniria escampant por ahí, de fet no se ni si ho diria ni als meus millors amics (ja saps que la meva intimitat es sagrada i intocable)
    I mai he dit allò de : uau tia, m'enrotllat amb fulanito i que bé, bla bla... la meva vida sexual (o no) no té per que interessar a ningú!!!
    Parlant de conèixe's personalment, el sopar aquell del mileni es feia pels treballadors d'erc, però no veig cap problema per organitzar un altre pel nostre compte i riesgo i convidar qui vulguem, no??? (ja saps el mail)
    Coi, quin comentari més llarg m'ha sortit... bona nit i fins demà guapeta!!!
    Mon said...
    qui no ha tingut fantasies algun cop amb algun/a blocaire? que tiri la primera pedr..no era aixi la frase? Jo estic amb el que diu el Gatot i...que no es maco saber que almeny hi ha algu que li agradaria una estona de passió encara que no es compleixi mai? a i m'agradaria saber-ho.petons i abraçades
    g! said...
    Ostres tu! és que toques cada tema que vaya tela!! Estic endormiscat i tampoc estic gaire inspirat la veritat....mmmmmmmm....saps que, demà dire la meva, aixxxx que ma faras pensar aquesta nit.

    Apa, quina sort que té en Hatim!
    ddriver said...
    et feia mes lliberal...deixals...mai se sap,a vegades aqui coneixes millor la gent llegint la que gent que tens a prop i no saps res.
    Totalment d acord amb andrea i els altres,,i perque no?De les coses mes increibles surten les histories mes grans i si no una experiencia mes a la motxila...
    tothom ha de tenir clar el que vol..a partir d alla...mentres no hi hagi ferits...
    Anònim said...
    Ondia,Jo soc encara aprenent de blocaire, i no m'imaginava que poguesin pasa aquestas cosas es que de fet soc molt inocento jo,Pobret.
    Petons
    Mikel said...
    El mon blogaire ha de ser per cadascu el que vulgui , es a dir hi ha gent que fa servir pseudonim i potser fins i tot fa de dona quan es un home o a l´inreves.
    i n´hi ha d´altres que fem servir el nostre nom i fins i tot publiquem fotografies nostres.
    Tot es respectable i dos no es lien si un no vol.
    No et preocupis que la gent es prou grandeta per saber el que fa ;-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Doncs sort que no és cap recriminació. Collons! El dia que facis un post recriminant alguna cosa ... ja ens podem preparar tots plegats!!!

    Deixa'ls, pobrets, si estan enamorats i s'estimen ... mentre no facin mal a ningú!!!

    Ale, petonets i bon dia per TuMateixa
    estripanits said...
    Què més es pot dir després de la lliçó magistral de l'andrea? Jo no acabo de veure on és el problema: que tu no vols rollo? Doncs no el tinguis! Que sí que en vols? Doncs endavant! La meva filosofia és que cadascú faci el que li rota, quan li roti, sempre que no perjudiqui ningú.

    He tingut la sort de compartir (sí, compartir) rollo amb algunes blocaires i, fins al dia d'avui, han estat experiències plaents i gens problemàtiques: trobo que, a voltes, coneixes molt més bé la gent per aquí que, posem per cas, a la barra d'un bar musical. I... no és veritat que a vegades ens enrollem amb gent que acabem de conèixer?

    Ara... estem parlant només de sexe? Perquè, ben clar, una altra cosa és que "t'enamoris" d'algú virtual: l'experiència, en aquest cas, em diu el contrari del que us plantejava abans: poques vegades acostuma a sortir bé!

    Òsties, em surt llarg també: en definitiva, si es tracta de disfrutar i fer disfrutar, collons!, endavant les atxes, nois i noies, que això són quatre dies com s'acostuma a dir i... CARPE DIEM!

    Petons, llepades, xuclets i xarrups per a tots i totes :P
    Jo Mateixa said...
    Ui gent, o m’heu llegit en vertical o jo no m’he sabut explicar correctament, nem a pams que com diu l’Andrea es pot fer una tesis…

    Primer de tot, em dol sentir-me a dir que jo no sóc lliberal o fins i tot que em veieu amb la ment més oberta...que passa, us heu saltat el paràgraf on deia que JO TAMBÉ TINC FANTASIES AMB VOSALTRES????, jo no he dit que vegi malament que hi hagin rotllos entre la gent dels blocs, que ja som tots prou grandets i cadascu fa el que creu que ha de fer, tampoc he dit que em sembli malament que la gent en general, sigui de blocs o no blocs, es liin, l’unic que dic es que no em sembla correcte fer-ho si tens parella, coi es fàcil d’entendre no???

    Que entenem per lliberal, per que clar, es fàcil dir ue, ue, ue que lliberal que soc, follo amb qui bull i la meva parella no s’entera…val, ets molt lliberal, però i quant es la teva parella la que carda amb qui vol que….la truita es tomba, on està aquest llibrealisme que abans tant pregonavem???

    No em digueu que mai us ha passat pel cap pensar que si vosaltres idealitzeu o somineu amb blocaires o fins i tot teniu trobades sexuals….per que la vostre parella no pot fer el mateix??, total, som molt lliberals, i les parelles no tenen per que saber ni que teniu un bloc, ni que si escribiur amb fulanito i menganito, etc…si la meva parella es un/a inutil i no te ni idea de com va això dels Blocs… i resulta que la teva parella te l’està fotent amb el vei del 4t 3ª, pero no virtualment no, de debo, se l’està follant quant vol per que tu estàs massa entretingut en fotre’t catxondo amb un bloc.

    Perdoneu, es una cosa que em toca d’aprop, tinc gent coneguda a la que els hi ha pasat i em fa ràbia pensar que molts de vosaltres, als que us estimo un munt, pogeu passar per una cosa així nomes per el morbo d’haver-se liat amb algu del món dels Blocs, ah i posa-l’hi bloc com posa-l’hi xat’s eh, la cosa es idem de idem.

    Està ben clar que tots i cadascun de nosaltres som prou lliures i grandets per anar amb qui volguem i fer el que volguem però com heu dit molts de vosaltres (Andrea, Gatot, Oriol, Ddriver, Mikel, Pep) mentre no es faci mal a ningu…la meva reflexió d’ahir nomes volia transmetre una visió que últimament tinc d’aquest mon blocaire, com han canviat les maneres de lligar entre la gent, on està allò de tens foc?? que tant m’agradava a mi??? (bé, m’agradava quant tenia 14 anys, començava a fumar i em posaven catxonda els cambrers de discoteca, ara em temo que ni de conya aniria a lligar pel mon amb aquesta frase estupida).

    Perdoneu, el comentari ha estat molt llarg però es que crec que hi habien temes que poder en el post no habien quedat clars, espero que ara si.

    Vaig a fer feina que porto ½ amb aquest ditxos comentari!!!! :-P

    Ahhhhh i no, no era cap recriminació per ningu aquest post, crec que ja va quedar clar ahir en penjar-lo i ara al explicar-lo, si algu s'ha sentit molest o ofès ho sento, no ha estat pas la meva intenció.
    Anònim said...
    On dieu que he d'anar perque em passi aquestes coses ? :D Mira que ho poso facil eeeeeeeeh
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ehem "bull" va amb "v" ... és per treure ferro al teu comentari.

    Com tornis a dir que els meus comentaris i/o posts són llargs, pilles catxo!!!

    "Tens foc?" és tan actual com "Estudies o treballes?" ... no, programo!!

    Petonets
    Anònim said...
    Rotllos entre bloggeros!!! I jo sense assabentar-me... ;-)

    Vec que estàs en tots els lios
    ddriver said...
    "Fins al dia d’avui soc conscient de 6 rollos blugerus, amb sexe inclòs, que m’han fet patir i em sembla que em faran patir i en certa manera entenc que hi pugui haver-hi una atracció per la gent que escriu els post, però tant com per partir peres amb les parelles??, perdoneu, això que algú m’ho expliqui per que no ho entenc."
    he aqui la recriminacio!!Ja s apanyaran!!no estarien tant be,quant tenen necesitat de fer altres coses no?
    No t ho prenguis a mal el coment,pero m ha subtat!!
    Ara amb l explicacio que vols dir que els que no tenim parella tenim permis?
    qUE FOTIN EL QUE VOLGUIN I SI LA SEVA DONA FOLLA AMB EL DEL 4art 3a...(llastima jo estic al 3er 2a)doncs que ho disfruti,que sera perque l hi fa falta!
    agur
    Adam said...
    quines coses mes rares passenr
    Anònim said...
    Apa quin tema per el post,tot plegat es la vida i la vida es allo que et va pasan,mentras estas assegut fen altres plans,jo si que hi ha alguna cosa que dius que grrr,pero ja la comentarem en privat.
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: No et dire noms nano, ho sento :-S

    Pep: Ja se que va amb V, pero tenia pressa per escriure, ho sento. Es que volia superar el record d'allargada amb el comentari que de moment teniu l'Andrea i tu :-P

    Talcomraja: Si que hi soc i no per gust eh, que de vegades em foteu tots plegats en cada merder que tela marinera :-S

    Ddriver: O no m'entens o no em vols entendre noi, ho sento, però jo ja no se com explicar-ho.

    Si tant malament estan amb les parelles que han de pensar en anar amb d'altres coi, que deixin la parella sense enganys dient que no hi estan a gust, que ja no l'estimen, etc..i despres que es liín amb qui vulguin, si o no?, aixi el dolor per la parella de pensar que t'han deixat per que tens un lio amb algu no es tant farragos. El que pasa es que llavors es perd aquell morbo que tant ens excita a tots plegats de fer una cosa prohibida, mal vist, el tipic ens pillaran o no???

    No em prenc malament el comentari, nomes es que no veia per que no m'enteniu si per mi estava ben clar, però ja veig que no ho estava :-P

    Jo no dic que els que no tingueu parella tingueu permis, vull dir que els que no tingueu parella no fareu mal a una tercera persona, si? :-)

    Roquet: No ho saps prou!!! :-S

    Maite: Perdona si t'he ofes o t'ha molestat aquest post, però crec que entendràs que aqui hi digui la meva, que per alguna cosa es el meu Bloc.

    Qualsevol comentari que vulguis fer per aqui o per e-mail serà ben rebut i sempre, evidentment, mantenint el teu anonimat, que jo putades als amics i amigues no els hi faig.
    g! said...
    Aiixxxx no estem fent de tot plegat una pel·licula de Fellini?

    Cada persona, cada relació és una història i una vida. El més important és la llibertat i respecte de cadascú. A partir d'aqui que tothom actui segons dicti la seva cosciencia i els seus sentiments, ja sóm prou grandets no?

    ...ja sóm a dijous!! ole,ole!
    estripanits said...
    Jo és que no acabo d'entendre una cosa i és aquesta mania de barrejar sexe i parella. A veure si ens entenem: qui tingui parella se suposa que follarà amb ella i fins aquí molt bé. Però perquè t'has de limitar a la teva parella? Cadascú és diferent (i sort d'això) i si algú creu convenient enrollar-se amb algú altre malgrat que tingui parella... quin mal hi ha? De què parlem? D'amor? De follar? Perquè sovint són coses ben diferents...
    Andrea ....de acà y de allà said...
    ya me aviso el pep que se reta al de los post largos snif snifff..s que yo hablo mucho..lo siento, lo siento ...ya voy a ver si apendo aquello de resumir jajaja besotes guapa
    Jo Mateixa said...
    G!: El comentari més encertat de tots els que he llegit avui en aquest post...em referia al ole per que ja som dijous eh!!!, jejejejeje.

    Fora bormes, jo no volia crear polèmica, ni dilemes ni res raru, nomes volia fer-vos avinent el que estic percebent aquestes últimes setmanes i be, com que veig que la cosa va en augment, per prevenir més que res, jejejejeje.

    Que si Gerard, que si, que tots som grandets i podem fer el que volem, però SENSE FER MAL A NINGU, QUANT HI INTERVENEN TERCERES PERSONES EN UNA RELACIÓ SEMPRE N'HI HAN QUE PATEIXEN LES CONSEQUÈNCIA, PER QUE HO SABEN i HO PASSEN MALAMENT O PER QUE NO HO SABEN i QUANT S'ENENTEREN ES SENTEN ESTAFATS DE LA PRÒPIA VIDA.

    Estripanits: Tens parella??, o deia per que poder ara mateix te l'està fotent amb algun venedor de seguros que casualment a passat per casa vostre.....si, si, em sembla perfecte que cadascu folli amb qui vulgui nen....però jo parlo de l'amor cap a la teva parella, al respecte mutu que crec que s'ha de tenir per la persona amb la que convius, menges, plores i cagues, no se si m'explico clar, si o encara no? :-)

    Andrea: Nena si has de venir per aqui per escriure 4 ratlles no cal que tornis eh, jajajajaja, tiaaaaaaaa, que jo vull els teus mega comentaris, que m'encanten, de debo!!!!! :-)
    oriol said...
    Ei JO MateixAAAAA!
    No t'ho prenguis com recriminacions pelq ue has dit! almenys el meu comentari no ho era! el que passa és que has fet un post que ha creat opinió! Et van donar un premi per tenir un bloc que feia pensar no? Doncs aquí en tens la prova!!
    Està molt bé dona!
    FEs-ne molts d'aquests que ja veus que tenen èxit!!
    Una abraçada!
    Anònim said...
    Hey Meritxell.
    En cap moment el post m'ha ofes,ni el veig com cap putada als amics, de fet i ha una frase,que crec reconegue deuna conversa,i que a pesar de tot lo que tu ja saps i ha un calificatiu que a pesar de tot em sap greu que estigui.
    i tranquila que no m'ha ofes res.vale i trobo un post interesant.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Es como dice Oriol, da para pensar..y hay personas que conciben la pareja como algo diferente a lo que "la mayoria" entiende por pareja, y tener sexo fuera de la pareja, no lo consideran falta de respeto, sino otra cosa, ke no entiendo .jaja pero es así.. no es mi caso, pero sic onozco gente en ke el sexo, es un item aparte.. no una infidelidad.. besotes
    Andrea ....de acà y de allà said...
    pd..ke alivio ke te gusten mis mega postttt¡¡¡¡¡¡¡¡ mas besoosss
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Com m'agrada que passis per aqui tu, sempre dius coses maques, jejejejeje, gràcies!!!!

    Maite: Doncs ho sento però no se de quin comentari parles ara mateix.

    Andrea: Doncs la veritat, a mi em sembla molt trist per que si hi ha la necessitat de buscar quelcom fora de la pròpia parella s'està demostrant que no hi ha res que els uneixi, que l'amor ja no hi es i això jo si que ho veig trist. Amb això no estic dient que no ens poguem excitar pensant en d'altres persones (collons que a mi tambe em passa!!!), però no me n'hi vaig al llit, capicci???

    I es clar que m'agraden els teus comentaris llargssssssssss i els teus post llargsssssssssss, jejejejejeje :-)
    Anònim said...
    Guapisima , aclareixo per correo
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Es como las parejas swingger, en donde hay consentimiento de ambos miembros de la pareja, para ke cada uno folle con su contraparte de otra pareja, a veces en la misma habitación de hotel (donde cada uno mira como su pareja folla con otro) o en habitaciones diferentes.. y para ellos es una forma de jugar con els exo que consideran que no tiene porque dañar la pareja..escuche muchos programas de radio en los ke se trataba ese tema, incluso en Uruguay vi una investigación periodistica..y no se porque esas parejas una día charlando se comentan que estaria bueno variar en els exo..y ahi van muy felices..otras parejas no llegan a tanto simplemente consienten que su preja tenga sexo por ahi..porque como te decia, els exo scapa a la pareja..es como "comer con alguien mas" estaría bueno que alguien nos explicara mas como funciona eso..a ver si entendemos como se llega apensar de esa manera..para mi es como decís vos, muy triste..porke se pierde el concepto que uno tiene de pareja, con la cercanía y la unión intgral que conlleva... pero bueno..parece ke los tiempos cambian..y nos toca aceptar
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Buah, l'Andrea és una crack ...

    Txell, tira de la manta!!! Va! jejejejeje. Que vull sentir excuses!! vinga vinga, jejejejeje

    Petonets
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Gracias Angu..pero no veo que te juegues con ninguna opinion ehhhhhh¡¡¡¡¡
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Veus, això ja canvia la cosa, gaudeixes del sexe amb d'altres persones i amb la teva parella al mateix temps, tot i que crec que per fer-ho aixi certament has de ser moooooolt lliberal i no tenir gens d'escrupuls i la frase aquesta de que UN COP NETA SEMPRE ES NOVA a mi no m'acaba de fer el pes :-P

    Els temps canvien, està clar, però per que ens toca acceptar coses aixi??, perdona eh, però si jo pesco en Hatim al llit amb una altre primer l'hi tallo els ous i despres el foto fora de casa.

    En la nostra relació hi ha un diàleg mutu i continu, i penso que si mai s'enamores d'algu altre o tinguès un rotllo amb alguna altre dona m'ho acabria explicant per que jo m'enadonaria, no ha de ser tant fàcil amagar una cosa així.

    Jo preferiria que m'ho expliques i partissim peres abans de que m'enganyes amb una altre i es una cosa que tenim més que parlada, si mai arriva el moment de dir-nos adeu per que ens hem enamorat d'una altre persona o simplement per que l'atracció, el dessig i en definitiva l'amor entre nosaltres dos ha desaparegut ens ho direm l'un davant d e l'altre i a poder ser sense mals rotllos.

    Pep: De quina manta em parles tu ara?¿?¿?, ara no ho pillo.

    Andrea: Aquest Pep no es mulla mai nena, bueno, suposo que quant es dutxa o plou, però poc més, ell prefereix veure-les venir i despres criticar-me via bloc o e-mail, aixi es ell, jajajajajajaja.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Jajajajaja, okis Andrea ... després us faré un resum del que penso ... síiiii, em mullaré, no patixques!!!

    Ale, un petó per a tu i una per la de la manta!
    Jo Mateixa said...
    Pep: Ja tremolo amb l'allargada, la del teu comentari resum vull dir :-P
    Andrea ....de acà y de allà said...
    que lo de acpetar era, aceptar que los tros lo hagan..aquello de "cada cual de su culo un pito", no aceptarlo de mi pareja..noo..yo paos..el mio es mio.y si kiere aire..ke me deje..cuando la pareja no esta bien lo mejor es abrirse camino para no hacerse daño..
    y veremos si se moja este Angu...esperamos con ansias jajaa
    estripanits said...
    Aaaaaaaaaaaaaah, ara resulta que parlem de l'amor... ok, ok, deu ser que com que ja som a dijous estic espès de collons, que jo em pensava que s'estava aprlant d'una altra cosa!

    De tota manera... cada casa (i cada parella i...) és un món i mira tu, que cadascú s'organitzi la vida com pugui o com li deixin, sempre que no vulgui organitzar la dels altres :-)
    Anna said...
    Bufa nena, quin tema que has tret, jejejejeje.

    Infidelitats entre parelles, tema complicat eh!!! Mira, jo penso que les fantasies son fantasies i que tothom te dret a tenir-les, a gaudir-les i com no a viure-les si vol, el que si es cert es que el millor es que ningu en pagui les consequències.

    Jo he tingut parella, de fet encara en tinc i m'hi estic separant i he patit moltes infidelitats, tot i lo malament que m'ho ha fet passat durant anys mai m'havia plantejat deixar-lo per aquest tema, si no per d'altres que ara no venen a cuento, tot i aixi jo mai l'hi he estat infidel, si més no en viu, tot i que ja s'ha sap, les infidelitats virtuals de vegades poden ser tant vives com les carnals.

    Petons bonica!!!
    Denea said...
    ostres nena!!m'has tocat la fibra. dels rollos dels blocaires en se poc, ja que no hi estic ficada. però de relacions que es trenquen i apareixen terceres persones...aiii...
    mira, jo penso que no hi ha cap motiu per engañar a la teva parella, jo tb he pogut fer-ho i no ho he fet. pero a vegades quan les coses no van b, no te n'adones o no vols adonar-te. Fins que de cop apareix aquella persona, que no deixa de passar pel teu cap, que la veus i te la menjaries allà mateix, que t'atrau i et diverteix...i llavors de cop ho veus tot clar...
    si et lies amb algu, es el que tu dius: pot ser en plan: "ui que morbo i se acabo" o pot ser en plan anem fent a poc a poc i a veure que passa. No tinc res en contra aquesta segona opció. el que tinc clar és que aquestes coses passen i que la clau és portar la situació bé per intentar no fer mal a ningú.
    sorry pel sermó...:$:$ aquest tema em toca molt de prop...i no!!!no estic liada/penjada amb cap blocaire!!!xDDD.
    un petonaaaaaas
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Als nostres homes que ni ens els toquin eh nena!!!, jejejejejejeje.

    Estripanits: Doncs si, parlavem d'amor, de les infidelitats entre parelles :-)

    Per mi no es el mateix follar que fer l'amor, follar pots follar amb el butanero o el carter o amb algu amb qui et ve de gust despres d'un calenton, fer l'amor ho fas amb la persona que de debo t'importa, amb ella de la que n'estàs enamorada, vaja es la meva opinió.

    Anna: Completament d'acord, res a afegir, jejejeje. I siiii, les infidelitats virtuals moltes vegades poden ser més vives que les carnals!!!! :-P

    Denea: De sermó res nena, que pà eso estamos, jejejejejeje.

    Entenc perfectament el que dius, a mi també m'ha pasat, tenir aquesta sensació de que a més d'un me'l menjava i sense posar-li sal ni oli, jejejejeje, però soc conscient de que tinc parella, una parella estable amb la que m'en vaig a viure, si tot va be, aquest mateix mes d'agost, i no em plantejo aventures sexuals (com a mínim carnals com diu l'Anna), sempre es pot jugar via internet (tot i que no fa gaire m'en vaig assabentar de les coses que es podien fer gràcies a algu que ha escrit un comentari avui aqui :-P) i deixar volar la imaginació, però d'aqui a quedar i que passi res més....NO, ho sento però NO.

    Segur, segur, segur que no tens cap lio amb cap Blocaire????, jajajajajajajajajaja.

    Nois, no em proposeu cites sexuals per el messenger que tinc home eh!!!!!, jajajajajaja
    una més said...
    Em deixa sorpresa la quantitat de gent suposadament "lliberal" que corre per aquest món.

    Tots som grans i podem fer el que vulguem? Sí, oh i tant!

    Esperem que no arribi el dia que haguem de saber que la nostra parella ens l'està fotent/ens l'ha fotut. Ja veuríem quantes d'aquestes opinions seguirien en peu. És clar que davant d'una infidelitat sapiguda no tothom reacciona igual...

    Per mi la qüestió és: la gent que és infidel, perquè ho és???

    És a dir, si hi ha tants rotllos "por ahí", si és tant habitual... perquè està tant mal vist? Davant un percentatge tan elevat de gent que té parella i s'embolica amb d'altres... no hauríem d'esperar que no ens sorprengués/escandalitzés?

    Potser hauríem de reflexionar més sobre la qüestió. Perquè....

    SI gent amb parella s'embolica amb una altra persona... segur que SEMPRE és perquè hi havia problemes entre la parella? O potser només es tracta del fet de viure una exèriència nova?

    Personalment estic d'acord amb la Txell i crec que si tens parella t'has de pensar molt bé algunes coses abans de fer-les.

    I si es tracta d'experiències noves... cony, llença't fent "puenting" des de dalt d'un campanar.

    Salut a tothom!

    P.D: I felicitats pel "Thinking award".
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No patixques que no m'enrotllaré ... i tu d'on treus que no em mullo? Que sigui mesurat en les meves paraules no vol dir que no em mulli ... creu-me!!!

    Mira, avui m'he dutxat i escolta, xoooop de cap a peus ...

    Ja avanço que pel que he llegit la meva postura seria estil Andrea ... però sí, faré un comentari més o menys extens ... i no em critiquis que mira l'Oriol i l'Andrea ... i no els has dit res!!!

    Buaaaaa, sóc un incomprés!!!

    Ale, fins d'aquí a una estona ... o ratu
    Denea said...
    jajajajajajja
    nono...xDDDD si jo no estic gairebe ficada en aquest món...
    jo vull puntualitzar, que en cap moment he defensat el tema de la infidelitat. i que com tu dius, si estas be valores el que tens i veus que no val la pena i queda només en un pensament. però quan no estas bé...t'asseguro que ho valores tot al revés i veus que no estas be i es llavors quan es possible partir peres. no per un rollo sino pq t'has adonat que no anaves enlloc. aix...nose si m'explico xD. ara això si...les banyes...MAI!!!!! :$:$ una abraçada guapa!!i felicitats per lo d'anar a viure junts :)
    Jo Mateixa said...
    Una més: Simplement chapeau :-)

    Es el que deia abans, quant un fa i desfà sense pensar en la parella tots som molt lliberals, però si la truita es girà i som nosaltres a qui ens posen les banyes ja no ho veiem tot tant divertit ni excitant.

    Crec que hauriem d'apendre una mica més a respectar a les nostres parelles i a deixar ben clar el per que no hi estem a gust o per que em deixat d'estimar-les abans de que s'enadoni que que l'estem enganyant.

    Petons preciosaaaaaa i gràcies per les felicitacions, t'estimu!!!!!

    Pep: Per mi ets pots enrotllar tot el que vulguis, avui tothom te ganes de dir la seva per tant endavant, jejejejejeje.

    No et criticaré, com tampoc he fet amb ningu dels que ha comentat avui, vaja, si ho he fet ha estat sense voler, tots tenim les nostres opinions i per això m'agrada que hi participeu dient la vostre :-)

    Denea: Hi havia entes millor en el primer comentari, ara m'he fet la pitxa un liu que en diuen :-S

    Jajajajaja, t'entenc dona, t'entenc :-)

    Gràcies per les felicitacions!!!! ;-)
    Clint said...
    collons!!!!! toma post! jajaja però criteris personals a banda...com pot ser que tu sàpigues això de les 6 persones? collons t'enteres de tot tu! jajaja quina crack!
    Jo Mateixa said...
    Clint: No, no, res de criteris personals a banda, aqui es ve a opinar eh, xerra va, que en penses tu de tot això??? :-P

    Doncs no m'ho preguntis a mi, si de cas pregunta-ho a les persones implicades per que m'ho expliquen a mi, poder per que miro de no jutjar-los, i procuro aconcellar, sota els meus criteris, pero mirant les coses sempre des de les seves situacions personals...vaja dic jo, si ells/elles opinen diferent que ho diguin :-)
    Anònim said...
    Msobre aquet tema a pesar de las conviccions que un pugui tenir, ningu no esta lliure de caure un dia de quatre potes,han caigut torres molt altes i no parlo exclusivament d'aqui, ni de mi.
    una més said...
    Estic d'acord amb el comentari, que més o menys ja apuntava l'Andrea. Pel que es veu és freqüent que en questes situacions un s'hi trobi, sense buscar-ho (o això diuen). Per tant, com podem saber com reaccionariem si ens hi trobessim: mai es pot dir d'aquesta aigua no en beuré...

    Però sí que crec que quan t'hi trobes, TU tens la moneda a la butxaca, i pots triar que sí o que no. Per tant... no sé si està gaire ben fet passar-li el mort a la teva parella, amb l'excusa que hi havia alguna cosa que no anava bé.

    La persona que ha rebut la "cornada" pot revisar la situació per a veure si hi ha alguna cosa que pot canviar de cara al futur: és a dir aprendre de l'experiència. PERÒ PER A ELLA MATEIXA, mai pensant en qui ha "trencat el contracte".

    Per tant, tot i que no es pot dir "d'aquesta aigua no en beuré", tot em porta al que deiem abans: perquè estan mal vistes les infidelitats (blocaires o no) si tanta gent ho és?? Per quina raó/raons condemnem els infidels si no passa res? si no té res a veure ammb la teva parella? només amb TU??? Perquè ens sentim com ens sentim quan la nostra parella s'ho fa amb una altra persona??

    I pel que fa a això de les infidelitats "blocaires"... jo no penso que als blocs la gent es no es mostri com és. Ens mostra una part del "tal com és".
    I aquesta és la part més atractiva, la que impulsa a voler-se conèixer... impulsa a allò del "rose hase el carinyu".

    Però dia a dia, una persona és un TOT molt més gran i complex que un post (i això també val per la vida "real). I la majoria de vegades en aquests tipus de rottlos aquesta complexitat, aquest TOT no hi és; sinó les coses seríen molt diferents.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    A veure si aconsegueixo donar la meva opinió ... i a veure si aconsegueixo que s'entengui i tot ...

    - Tema enamorar-se d'algú per un blog. A veure, jo entenc, perquè a mi m'ha passat, que et trobis a gust llegint un blog, que t'agradi com s'expresa aquella persona, que et sentis motivat/da pel que comenta, fins i tot que hi tinguis una certa complicitat amb els teus comentaris versus els seus. A més, si és algú/na que aconsegueix aportar el que molta gent necessita, que és una mica d'aire fresc a la seva vida ... encara més. Tot això és veritat ... és així i a mi m'ha passat i a molta altra gent també. Enamorar-se? Home, només per un blog, jo ho veig difícil. L'enamorament ... o si voleu la simple gràcia ... no la fa un blog, la fan el dia a dia, els mails, els xats, el compartir coses ... però també i molt més important, la fa la persona, el contacte, el mirar als ulls, el veure com s'expressa, el notar com es diuen les coses, una rialla, un gest, una mà, ... per telemàtica, només són lletres, plenes d'emocions i d'expressions si voleu (jo intento posar-hi la meva, si us arriba o no, és una altra cosa) però només lletres al cap i a la fi. Que un blog sigui un punt per partida per alguna cosa ... clar que sí, perquè no? ... però només és un punt de partida ... i ja està. Un punt de partida modern, si voleu, però un punt de partida al cap i a la fi ... És un "ensenyar la part maca", que diu la UnaMés ... però no oblidem que darrera hi ha més coses que hem de conéixer ... si es vol, vaja

    - Tema "al liu que ve de Riu". I a partir d'aquest punt de partida poden sorgir coses. Però jo sempre he cregut que cal tocar de peus a terra i cal ser honest ... honest amb l'altra persona i honest amb tu mateix. I cal tractar sempre de no fer mal a ningú. Si és així, endavant les hatxes ... si hi ha terceres persones implicades, penso que sempre va bé parar una estoneta el món i pensar si ens agrada la nostra vida, si estem disposats a engegar-la a dida o simplement, si li volem fer mal a algú que ens estimem. Si malgrat tot això vols tirar endavant ... tu mismo con tu mecanismo ... si no ho vols ... doncs mira, potser perds un/a gran amant però potser guanyes un bon amic ... i els amics són aquella espècie estranya que tothom diu que en té molts però que quan calen ... costen de trobar.

    Vale, ho sento Txell, m'he enrotllat massa ... coi ... mira, avui escriuré un post ... jejejeejej

    Petonets i fins demà! No em critiqueu massa, eh?
    gatot said...
    A veure jo mateixa:

    ja sé que tinc un concepte de parella allunyat del tradicional.

    Ho explicava en un post que crec que et vas saltar:
    http://gatot84.blogspot.com/2007/04/amor-amistat-i-sexe.html

    En tot cas, per a mi, una cosa és enganyar (que crec que no és recomanable MAI), i l'altra ser tant possessiu que no puguis permetre que la teva parella faci alguna cosa que a tu no et vingui de gust.

    Si tingués parella, que no en tinc ni en vull, i li agradés anar a veure un espectacle de dansa i a mi no (hipótesis), em semblaria perfecte que hi anés amb amics o amigues a qui si els hi agradés. I no per això tronotllaria la parella.

    Em sabria greu que em digués que anava a un enterrament i en canvi anés a l'espectacle d'amagatotis.

    I amb el sexe em sembla igual.

    Et poso una altra hipòtesis: imaginat que tinc parella a qui li encanta fer-me felacions (o sexe anal, o altres pràctiques) però en canvi no es vol empassar el semen. Si resulta que conec algú que a més de encantar-li em dona plena satisfacció... perquè no en podria gaudir si ella ho sap? O hauria de frustar-me de per vida?

    I el mateix penso si fos al revés, eh?

    Apa, si no volies caldo, dues tasses!
    estripanits said...
    No puc menys que estar completament d'acord amb l'expressat pel mestre Gatot: nen, jo anava a dir una cosa semblant, però tal com ho has expressat tu, no em queda res per dir.

    Au, fins demà! Petons ben gustosos per a tothom :P
    ddriver said...
    lamentablement la traiduria,l alevosia i les cabronades estant al orde del dia.
    En fi cada un ha de ser conscient i consecuent en la manera que vol deixar la seva parella.Pero per l ho demes ja s apanyararn
    Jo Mateixa said...
    Striper: Ningu ho ha posat en dubte això, l'únic que he dit es que es molt trist haver de caure en això.

    Una més: Res a dir per que hi estic d'acord :-)

    Pep: Re home re, estàs perdonat, es més, m'ha agradat molt que donessis el teu parer encara que hagi estat en un comentari tant llarg, jejejejeje.

    Gatot: Està clar que si la meva parella em diu que no puc sortir amb els meus amics (homes o dones) per que a ell/a no l'hi agraden li canto les 40, per mi els amics son sagrats, l'altre cosa es que la meva parella es pugui ensumar que hi ha alguna cosa entre aquell amic/a i jo i llavors tingui motius prou clars per no deixar que m'hi acosti.

    No crec que t'haguessis de frustar, poder parlan-ho amb la parella es podria arrivar a un entendiment. Segur que a ella l'hi podria encantar coses del sexe que a tu no (be, en el teu cas seria raro per que clar, tu fas de tot, jejejeje), però imagine't en un altre cas i explique'm si es raonable que per que la teva parella no s'empasi el teu semen t'has de buscar un lio por ahi, perdone'm, però no em semblaria just per la teva parella.

    Apa, va, intenta convençe'm d'una altre manera que asquesta no ha colat :-P

    Estripanits: Doncs si el que anaves a dir es el mateix que ha dit en Gatot pren nota de la meva resposta, paso d'escriure-la de nou, jejejejeje.

    Ddriver: Però pel sols fet de que estiguin a l'ordre del dia no vol dir que ens hi haguem d'acostumar, no creus?? Completament d'acord amb el que dius.

    CADASCU HA DE SER CONSCIENT i CONSEQUENT DEL SEUS ACTES i DESPRÈS QUE NO VAGI PLORANT PELS RACONS
    Antoni Esteve said...
    buf...tema escrabrós i amb molts matissos, però al meu parer i per experiència pròpia, alguns força clars.
    Sota el meu punt de vista, el terme 'lliberal' se l'apropien masses persones, moltes d'elles desconeixedores de la definició exacte del terme. Es cert que el terme, cada persona el pot interpretar a la seva manera, però en la realitat sol te una definició.
    Algú deia que el sexe i l'amor són coses diferents, totalment cert, però també es cert que van molt lligats, però el sexe fora de la parella ha de ser consentit i no amagat. Moltes de les persones que interpreten el sexe fora la parella com una cosa normal, són persones que s'enganyen i necessiten una excusa per sentir-se bé, perquè no són capaços d'enfrontar la realitat amb la parella.
    Dins la majoria de parelles, considerades estandar, tenir sexe fora de la parella, es sol produïr perquè la parella no funciona.

    Vaja, es podria escriure un llibre i cada llibre seria diferent.
    Aquest es una part del meu.

    Ara el que realment importa!

    En Hatim te sort perquè l'estimes de manera justa. I ets justa perquè saps reconeixer que a ell li faría mal que l'enganyessis i perquè també saps que a tu no t'agradaria que t'ho fessin.
    Ets capaç de distingir i valorar.

    Es cert que no tenim més remei que confiar amb la parella, tot i que sabem que confiar pot fer mal.

    petoooooons!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Has trigat en comentar per ha valgut la pena, jejejejejejeje`.

    Moltes de les persones que interpreten el sexe fora la parella com una cosa normal, són persones que s'enganyen i necessiten una excusa per sentir-se bé, perquè no són capaços d'enfrontar la realitat amb la parella completament d'acord amb tu, crec que jo no ho haguès pogut explicar millor :-)

    Crec que l'hi diré a en Hatim que es llegeixi el post i en faci una valoració, a la seva manera es clar, encara se n'hi podrà treure més suc, jejeje, gràcies, m'ha agradat molt el teu comentari :-)

    Petons per tu també!!!!
    ddriver said...
    es lo que hi ha,nos guste o no,alla cada un amb la seva creu
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Anguuuuuuuuuuuuuu¡¡¡¡¡¡¡que bonito post..hombre...largo como los míos, pero de acuerdo con lo que decís, (que se nota que te has tomado tu tiempo para meditarlo) un besote gigante.. quiero mas post largos Anguuuuurinnn
    Andrea ....de acà y de allà said...
    ddriver..ke te parece ..Cada uno de su culo un pito¡¡¡¡
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Poz zi :-P

    Andrea: Angurin???, ai mare, menys mal que l'hi dius tu que si l'hi dic jo demà ja no ho explico per que m'envia e-mail amb unes mans que surten de la pantalla i m'escanyen directament, que agosserada ets nena, jejejejejeje.

    Cada uno de su culo un pito??, curiosos que sou al teu pais eh, jejejejejejeje :-)
    Andrea ....de acà y de allà said...
    agosserada?? no llegue a esa palabra en mi autoaprendizage de catalàn...ke es eso... pues casi que me dices perraaa jajaja explicate ,tu.. jaja y si a que es gracioso.. ahoa ke pito se le dice al pene jaja asi ke no se si es cada cual de su culo el pito que quiera..o si es pito de estos que hacen ruido..nunca pregunte...siempre quedo ese dicho..asi y mejor no pregunta jaja dejemoslo asi cada cual que con su culo haga lo que quiera jaja
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Jejejeje, no dona no, AGOSSERADA vol dir atrevida, et deia que si que ets agosserada de dir-li Angurin al Pep, jo no ho seria per que se que a mi em fotria bronca, però a tu segur que no t'en fot :-P

    Ara si?? :-)

    Be es clar, aqui el penis rep molts noms, mira, ja en farem post un dia de com COM LI DIEU AL VOSTRE SEXE REALMENT??, jajajajajajajaja.
    oriol said...
    Això que has provocat em sembla que brutal i genial. DEsprès perquè diguin que no ens interessa parlar, pensar i reflexionar! mira si reflexionem i opinem!! 63 comentaris en un matí laborable! i tenin en compte que segur que tots n'hem deixat un o altre en un altre bloc, la conclusió és: o tothom està de vacances ( que ho dubto ) O LI FOTEU MOLT LA PIRULA AL JEFE!! jajaja
    Andrea ....de acà y de allà said...
    nooo nooooooo..ni de vacaciones, ni nada de jefes..yo trabajo de 1 a 5 y de 8.30 hasta ke las velas ardan..asi ke al menos yo..etsoy en casita descansando frente al ordenador jajaja besooss Oriol...
    Jo Mateixa said...
    Oriol: es que estem tots amb el sindrome pre-vacacional, jejejejejeje.

    Ei que jo la feina del dia me l'he treta en un plis eh, i no he pogut visitar mes que dos o tres blocs dels que miro normalment per que el jefe el tinc aprop i la pava de la copmpanya també, que si no, bufff, arrasaba amb tots els Blocs, jejejejejeje.

    Andrea: Ostia, curres de nit??, quin pal, com en Hatim, es horrible pencar de nit :-(
    gatot said...
    A veure, jo mateixa: veig que no has tingut temps de llegir-te el post que et deia abans. Te'n faig un resum molt resumit.

    Per mi el model de parella tradicional és un fracàs. Només entenc la parella sempre que sigui capaç de tenir sentiments no possessius.

    Estic totalment segur que si això s'aconseguís, hi hauria moltes menys depresions, menys enganys, menys ruptures i, sobre tot, moltes menys "la maté porqué era mia".

    Per sentir-me al·ludit, per l'antoni i la jo mateixa:

    "Moltes de les persones que interpreten el sexe fora la parella com una cosa normal, són persones que s'enganyen i necessiten una excusa per sentir-se bé, perquè no són capaços d'enfrontar la realitat amb la parella."

    A mi no m'agrada "enfrontar" la realitat amb la parella. A mi m'agradaria (hipòtesi) si algun dia tinc parella, viure i compartir la realitat amb ella. I em sembla que això només és possible plenament si la relació es basa en el respecte a la llibertat de l'altra, en la sinceritat total, i en l'amistat no possessiva (lliure de gelos).

    I no és una utopia.
    Jo Mateixa said...
    Gatot: No he pogut llegir-me el post encara, he anat bastant liada, però no pateixis que ho faré tot i que em sona que ja l'he llegit, més que res per el títol.

    A veure, entenc que l'Antoni feia aquesta comentari tenint en compte que els lios acostument a podruir-se (no sempre, ok) per un mal entendiment amb la parella, per un vull això però ell/a no m'ho dona i per això ho busco en un altre lloc, per una NO conversa entre els dos, etc...

    Mai m'hi he trobat en una circumstància així, però alguna l'he viscuda de ben aprop i es certament angoixant pensar que la persona amb la que fa 35 anys que vius i comparteixes secrets, amors, dolor...ara ha decidit que prefereix a una noia més joveneta per que l'hi xupa millor, i a més ho porta d'amagat i es pensa que la resta de la gent es gilipolles i no se n'ha adonat....i nomes es un exemple.

    Ho sento, no em faràs canviar de parer, es la teva opinió i saps lo molt que la valoro per que t'estimo un munt, però soc Aries del 75, collons, que soc cabuda de mena i no penso baixar del burru :-P

    Petonssssssssssss guapu!!!! :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Oye Andrea ... com que Angurín? Què collons vol dir Angurín? Mira que te la foto, eh?

    Collons, aquí dones un ditet i t'agafen tooooot el punyetero braç ... quina gent els de Sant Boi ... mira, ja em caieu malament i tot, tu

    Ale, petonets per qui en vulgui!!!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    no te enfades Anguuuuuuuuuuuuu ...señor "anguuuu"¡¡¡¡¡ mil diculpas..
    Andrea ....de acà y de allà said...
    Señor Angu: Disculpe el abuso de confianza que ha habido por mi parte. Sepa que es una forma de expresar cariño que tiene quien suscribe ( a mi esposo le digo Pablin..a mi mejor amigo Alvarín).

    Espero me diculpe y que este incidente no dañe nuestros lazos de amistad..

    Atte., Andrea


    Jomateixa: ya te puse en msn (es la direccion ke tenes en el perfil no?) besoossss
    Lluna said...
    6 rotllos blogueros? I jo què faig, soltera i sense rotllos?

    (Ei, que això no és cap proposició per cap noi que pugui passar per aquí!)
    gatot said...
    no et vull convèncer de res, jo mateixa, només volia que quedés clar el perquè penso d'una manera o d'una altra...

    És més... per l'exemple que dones... dius que "ho porta d'amagat". Precisament, si hi hagués sinceritat, respecte i llibertat, no li caldria amagar res.

    Petons també per tu, que també t'estimo (amb el teu permís i el de'n Hatim)
    Candela said...
    Ei, he vingut perquè m'han dit que el post d'avui no m'ho podia perdre!!! rollos bloguerosss?? jo visc en la ignorància total!!

    Demà intentaré dir-hi la meva!
    Anònim said...
    Jo!! M'he llegit el post, els 75 comentaris... i ara gairebé no sé ni què dir.
    En Gatot potser té tota la raó del món, si existeix eixe tipus de parella que ell diu. Però jo crec més en la parella que viu la JoMateixa i d'altres que venim per aci.
    Banyes? No, gràcies. Al cap dels animalets que en tenen i prou.
    Petunets guapaaa!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Així m'agrada, Andreíta, amb respecte ...

    Eiii, que et dius igual que la filla de la Belén Esteban, tu, jejejejejeje!!!

    Ai, m'ha encantat la disculpa oficial, què vols que et digui!! ;)
    Jo Mateixa said...
    Andrea: Si, si, l'adreça es la que posa al perfil, m'hi connecto ben poc al MSN jo i si ho faig es al vespre i mitja horeta.

    LLuna:Calla dona, calla, i si et surt un rollete que eh???, jejejejeje.

    Gatot: Ni a mi ni al Hatim ens has de demanar permis per fer-me un peto a mi...be, depen d'on m'el volguessis fer poder si, jejejeje, guapu!!!!!!! :-)

    Candela: Espero el teu comentari que em temo que ja se quin serà, jejejejeje.

    Palito: :-) una dona amb les ides ben clares, si senyor!!!! :-)

    Pep: T'has fatal nen :-S jajajajajajaja.
    Candela said...
    Només volia dir que quan he estat en una relació que feia aigües per tot arreu he trobat mil motius i justificacions per anarme'n amb altres al llit. Que si el sexe és només sexe, que si això que si allò altre.

    Però quan tot va bé no sento ni el desig ni se'm passaria per el cap fer-ho amb un altre.

    Jo he estat una infidel, i a més de les mentideres així que he sigut molt i molt dolenta i molt mala persona i me'n penedeixo la veritat. Però sempre en relacions que ja estaven mortes.

    En quant als blocaires, he tingut mil temptacions i de les quatre o cinc propostes serioses que m'han fet he estat ben a punt de anarme'n amb algun, és ben veritat. I si no hagués trobat al Lumi segurament m'hagués acabat fent-ho.
    Clint said...
    em penso que heu esbiaixat el tema...no tant sols ses infidel fotent-li amb un altre...jo per exemple no li he explicat que tinc el bloc...per tant txell, ara li estic sent infidel amb tu...(intelectualment eh Hatim!), què et sembla! jajaja

    És que només penseu en el sexe!

    I ja trigues a informar dels 6 bloggerus, això si que té morbo!
    Anònim said...
    Ostres arribo tard...després de 80 comentaris!!!! res del que pugui dir no s'haurà dit...per aquesta raó resumiré la meva opinió en poques paraules:

    El més important, en una relació sigui del tipus que sigui i del lloc on sigui...és que hi hagi sinceritat entre els membres de les parelles (o trios o multituts..)i confinaça en que l'altre part (o parts) són sincers amb el tipus de relació que tenen i volen...Per tan l'engany no hi té cabuda...

    Bona nit i bon cap de setmana
    Anònim said...
    doncs jo estic totalment d'acord amb el que dius.

    veig el bog com una altra via de comunicació.

    totalment apta per a l'enamorament també, evidentment.

    I clar, hi haurà qui en farà un bon ús, i hi haurà qui no tant. Qué hi farem?!

    petons!!
    Déjà vie said...
    suposo q no tots pensem igual i no tots tenim parella, ni tots tenim una relacio forta amb la nostra parella o sencillament surgeix. Els blogs tots sabem q enganxen i mes si els llegeixes dia a dia i vas imaginant una persona q no coneixes. ais...
    Jo Mateixa said...
    Candela: En Lumi te molta sort de tenir-te, igual que en Hatim te molta sort amb mi, jejejejeje.

    Clint: No t'amonis, en Hatim també t'ha llegit alguna vegada i sap que ets de fiar :-P

    Mama del Pol: El principal es que les coses es parlin, es deixin clares de bones a primeres i que si per el que sigui hi han coses de la parella que no t'agraden en parlis amb ell/a i ho aclareixi per tal de que desprès no pasin coses d'aquests. Petons guapissima!!!!!

    Esteve: Si es que aquest món dels Bloc tieneeeeeeeee un peligroooooo :-P

    Dájà: Si noia si, si es que cadacsun de vosaltres teniu un encant que enganxa, d'aquí que sigui tant dificil no poder estar sense vosaltres :-)
    Antoni Esteve said...
    renoi!
    Ja ho deia jo, es pot escriure un llibre que cada un seria diferent!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Doncs segurament si, jejejejeje.
    El veí de dalt said...
    NEna!!! Que has muntat un consultoria Helena Francisc del Món Blocaire i jo sense saber-ho! Has trencat el record Guinnes dels comentaris al post, oi? Això deu ser que el tema "da pa mucho". En fi, ara ja sé que no he de venir a demanar-te sal a alters hores de la matinada...per si de cas. Que dius qeu saps de 6 rollos blocaires? Coi, jo pensava que ja hi havia 66! Si en aquesta escala no para d'entrar i sortir gent!
    Jo Mateixa said...
    Veí: Doncs es veu que si que casa meva es semblant a un consultori, jejejejeje.
    A casa meva pots venir sempre que vulguis, ja ho saps, casa meva es casa teva també!!!!! :-)

    Si n'hi han 66 o no...això jo ja no ho se, jo nomes en se de 6 i em sembla que ja en son masses, jejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column