El Destructor ja ha acabat


Quant divendres passat el paleta ens va dir que dilluns començaven amb la instal·lació elèctrica ens vam estranyar, però pensàvem que coi, ells son professionals i sabien per on havien de començar, es lo normal, oi?

En entrar dilluns a casa nostre (perdoneu, es que estem tots dos que no caguem de contents) i vam veure que el bany estava completament destruït, es a dir, que ja havien tret les rajoles de la paret, havien desmuntat tots els sanitaris, la mampara i el plat de dutxa...vam al·lucinar, també vam veure que havien tret tots els sòcols del pis i estaven a punt de posar-se amb la cuina, cony, que ràpid que es aquest noi, el Destructor.

Ahir dimarts ja havien, i dic havien per que ja n’eren dos de Destructors, desmuntat quasi tots els mobles de la cuina, les rajoles de la paret, tant de la cuina com les de la galeria i havien fet neteja del bany, havien recollit la runa i ja la tenien llesta per llençar.

Avui ja tenien la cuina completament destruïda i tot el material recollit, el pis escombrat i la runa del tot tirada.

Demà comencen la instal·lació elèctrica i segurament dilluns ja estarà llest, es a dir, que poder dimarts comencen a refer-nos el pis si el muntador pot venir i si no ens haurem d’esperar a primers de setembre!!!!!!

Ara ja ens entra el cangueli, m’explico, van molt ràpids aquesta gent, hem mirat mobles de l’habitació i del menjador, però no ens hem decidit, nomes hem mirat models i comparat preus, hem d’avisar al pintor per que vingui a mirar que ha de fer i ens passi pressupost, hem de fer els canvis de nom dels rebuts de la llum, l’aigua, el gas i el telèfon...

Tinc la sensació de que tot està anant ràpid, molt ràpid i no se si serem capaços de fer-ho tot (canvis de noms, comprar o com a mínim aparaular mobles, etc..) en menys de dues setmanes, que es el que ens queda de vacances i més si, tal i com em deia ahir en Hatim, ens confirmen que el seu fill passarà amb nosaltres, com a mínim, la última setmana de vacances....

No tinc por eh, no m’està entrant el pànic ni res semblant, nomes penso que estic una mica estressada.... això a les vacances no pot ser bo, oi?

Vaig a fer-me un té i a contemplar com en Hatim segueix dormint al sofà, està rebentat pobre.

19 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    Evidentment ahir no era dimarts, no si ja us dic jo que el meu cervell està fet mistos, ni el té ajuda a aclarir les coses eh, buffff!!!!!
    oriol said...
    ep, que he vist que t'agrada la troba kung fú al bloc de l'andrea. No podia ser menys, al meu poble hi ha coses bones ( a part de mi, jejeje) i una d'elles és la troba! Entra a la seva pàgina web, t'encantarà!
    una abraçada,
    Oriol
    g! said...
    Eiiiii tranquilitat :-) si et serveix, en menys de dos anys jo m'he traslladat tres vegades de pis.

    Vamó avé, fer els canvis de nom és pim-pam i via telèfon, sempre i quant no estiguin donats de baixa els serveis. Mai he tingut problemes alhora de fer-ho.

    Tema paletes, ara aniran més lentets, ya te digo que destrossant són ràpids però per montar i fent la instal·lació elèctrica trigaran una miiiiiica més.

    I tema mobles menjador, us recomano que feu un intensiu i amb una tarda els encarregeu i us oblideu, ja que segurament trigaran uns quants dies a tenir-los, de mentres pinteu vosaltres el pis i amb el que us estalvieu de calés, marxeu tres dies de vacances, si o si, perqué us les medeixeu i les necessiteu :-) si no m'enfado, eh?

    apa vaig a dormir!

    nota: Ostia ara recordo una escena del Jose Ortega Cano cridant als periodistes...-SOIZ UNOS DEZTRUCTOREZZ, NO TENEI VERGUENZA....DEZTRUCTORÉE
    Jo Mateixa said...
    Oriol: Siiiii, m'agraden moltsissim i la cançó que hi ha a ca L'Andrea així que entres, la tinc tot el dia al cap i la vaig canturrejant, jejejejeje.

    Ara em miro la web, total, no tinc son i no tinc res més a fer :-P

    Una abraçada nomes??, joooooo, que sosos que sou els nois :-P

    Petonets!!!!

    PD: Tema...arreglat ja???

    G!: Valeeeeee, per que m'ho dius tu m'ho pendre amb més calma :-)

    Si, si, hem de mirar ben be els mobles i lo de pintar ho fariem nosaltres si poguessim fer-ho entre setmana, però si ho fem nosaltres nomes podrem els caps de setmana, per tant les obres s'allargarien com la Sagrada Familia :-S tampoc podem permetren's el luxe d'anar a cap lloc ara mateix, no tant per calers com per coses que s'han de fer per aquí, però al mal temps bona cara, no?, doncs res tu, calma, tes calentons i molt de tabac per calmar els nervis, jajajajjaja.

    Petonets i bona nit!!!!!!

    Nota per la nota: Calla, calla, que mentre feia el post recordava l'anecdote del Ortega Cano i em pixava de riure jo soleta :-P
    Toy folloso said...
    Amb les runes, passa com el miracle dels pans i els peixos, es multipliquen.
    Una petita reforma interior son dos o tres camions de runa, ¡i ara en foten pagar de treure-la!
    Puji said...
    Com diu en G, a destruir es va molt ràpid, però a construir no tant, així que tranquila.

    Jo també em pensava que al link de "destructor" posaries l'Ortega.
    Boira said...
    Ei! No t'estressis! Hi ha temps per tot, jo també m'he traslladat uns quants cops, (masses) i t'ho dic per experiència. El g! te raó, van molt ràpid destruint, però a l'hora de fer la cosa s'alenteix molt. Pel tema dels canvis de nom, molt fàcil i ràpid. Lo de pintar és ficar-si, si només podeu el cap de setmana ho podeu fer per parts. Jo m'he pintat uns quants cops el pis, i que vols que et diga, t'estalvies molts diners! I en dos o tres dies de ficar-si fort el pinteu. I els mobles, aiii...els mobles. A mi encara me'n falten, ;) Mira, un consell, no us precipiteu compreu estant segurs del que compreu. Pensa que tinguen la cuina, el water , una taula, 4 cadires, i un matalàs amb somier ja podeu viure, jo em vaig passar 4 anys sense habitació, només amb el matalàs i el somier i a tot t'acostumes. Ja veuràs com a poc a poc tot agafa forma, és normal que estigueu nerviosos.

    Un petò maca!
    Metamorfosi said...
    Tranquilitat i bons aliments!
    I sense estressar-se, que de mica en mica s'omple la pica!

    Que vagi molt bé el projecte, guapíssima!

    Petons!!!
    Joana said...
    Aixxx....I el que et queda!!! Perquè mira que són matussers els paletes i companyia. I els guixaires ni t'ho explico.Et deixen guix a tot arreu...jajaja i els pintors...Bufff...
    Sort que amb tanta il.lusió no es veu tot!
    Que sigui lleu!
    I moltes gràcies per tot!
    Bon cap de setmana!
    Anònim said...
    Poc a poc i bona lletra, encara que ells vagin molt ràpid...tu no t'estressis, ja que em diras quines vacances son aquestes si t'has d'estressar! Per aquí tenen raó, destruir es fa rapid, pero ara la cosa ja anira més pausada...tu tranquila, pensa en la i.lusió que hi esteu posant tots dos i se't passaran els mals ;)

    Que bo lo de l'Ortega Cano...detructoréééé! XDD
    Denea said...
    xDDDDDDDDDDD q mona!!!!
    ais...quien pudiera...
    aixo em recorda que l'altre dia li vaig dir a ma mare "que em quedava poc temps de viure a casa amb ella" i la seva resposta va ser: "no facis tantos castillos en el aire" en fi...un anyet i espero estar en una situació semblant a la teva!!
    anims i petonets!!
    i sobretot..molta paciencia!!!!!!
    Anònim said...
    Ja us falta menys, em fa gracia lo del Hatim pobret al sofa, segur que quant pasi un temps pensaras ja esta un altre cop al sofa fen el vago.ja ho veuras !!!!!
    Anònim said...
    Com diuen per aquí... tranqui que tindràs temps de pintar i repintar i cambiar els mobles i els electrodomestics i encara estaran els paletes por ahí... posant baldosa per baldosa, jajajaja
    Petonets guapiiiii
    (jo també estrenaré piset d'aquí poc, jeje)
    Jo Mateixa said...
    Nois i Noies........veieu quines hores son??, doncs es l'hora en que m'he pogut posar al Bloc, estic baldada, cansada i morta de son, el meu home i jo ens n'anem a clapar, que avui ha estat un dia dur, demà post, no se en quin moment del dia, pero n'hi haurà, segur!!!!

    Gràcies a tots i totes per els vostres comentaris i tranquils, ens pendrem amb paciència la llarga espera dels paletes (que nets ho son, això es d'agrair).

    Petonets de bona nit per tots!!!!!!!
    Clint said...
    Ei bonica! paciència que tot això si no fos durant les vacances seria pitjor! jejeje però tranquil·la, per que en algun moment pararan a esmorzar...i llavors la mitjana se'n va per terra! Descansa molt! i tria ràpid els mobles que tenen un termini d'entrega que fot cagar!
    Anònim said...
    Destrurtores!! Doncs sí que van ràpids aquesta gent; espero que la rapidesa no estigui renyida amb la qualitat (ha quedat bé això, eh?). Però ja veuràs que quan tinguis el pis refet (refurbished) tindràs una agradable sensació i diràs "això ja comença a estar encarrilat!".
    Antoni Esteve said...
    jajaja, estres a l'estiu es difícil de portar, però si no era ara us hauria tocat en un altre moment.
    Penseu que el millor de tot es que són ràpids i això us ajudarà a passar l'estres en el mínim temps possible i podreu començar la vida plantejada.
    Quina il·lusió, no?!

    Ànim guapissim que això ja ho teniu!
    Oriol said...
    el destructor va molt ràpid, però organitzar els elements que t'ha de venir ara, serà més entretingut. Sobretot paciència i si hi ha alguna cosa que creus que no queda ´bé, que la tirin i la tornin a fer, que la típica frase "ja ho farem" s'acaba convertint en "no ho farem mai més".
    Jo Mateixa said...
    Clint: Calla, calla, no m'en parlis dels terminis de lliurament dels mobles i electrodomèstics que m'agafen ganes de plorar :-( pero be, els hem mirat i remirat, alguns els hem provat (sofàs, cadires i llits) i mola molt fer-ho!!!! :-)

    Sir William: Son gent coneguda per la familia els paletes, en el seu moment ens van fer el bany i la cuina dels pares i em mereixen tota la confiança del món, però de vegades ja s'ha sap que la confiança fa fàstic :-S Tots dos tenim moltissimes ganes de poder seure al nostre sofà o estirar-nos al nostre llit i dir JA ESTÀAAAAAA TOT!!!!! :-)

    Antoni: Siiiiiiiiii, fa moltissima il.lussió preprara-ho tot pero com ja l'hi dic a en Sir William frisem per tenir-ho tot llest i acabat, de debo, quines ganessssssssssss!!!!

    Oriol: El paleta ja ens ho ha comentat això, que si conforme van fent hi han coses que no les veiem clares o que no ens acaben d'agradar, sense compromis, els hi diguem i ho refan, menys mal, però no crec que pasi per que ho tenim tot bastant clar, si més no sabem que volem i a on, a veure que fan despres aquesta gent, jejejejejeje

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column