"El meu goç en un pos"

Ja se que no es diu així, però en honor al nostre President de la Generalitat el títol no podia ser una altre. Ja us avanço que aquest post serà mega llarg, bàsicament per que en un en faré dos, el resum setmanal del GH9 i com m’ha anat el cap de setmana, que no ha estat gens agradable, ja us ho dic ara.

Començo per com ens ha anat amb la neteja del pis...doncs res, que no l’hem feta, alaaaaaaa i per que?? Us estareu preguntant...doncs per que dimecres ens el venen a netejar i així em aprofitat nosaltres per passar-nos el dissabte a l’Ikea encarregant ja els mobles definitius. Us faig un planning per que veieu com està la cosa.

Dimecres 10....operen a la meva mare del braç, si ja se que no us n’havia dit res, i no ho havia fet per no amoïnar-vos, però com que dimecres i dijous aquest bloc estarà inactiu volia que sabéssiu per que. Si recordeu, el mateix dia que l’avi Ramon es va posar malalt, la mare que estava a Pineda, va caure a casa i durant aquest temps ha estat fent rehabilitació per el braç, doncs be, l’única solució es operar i això es el que faran dimecres, operar-la del hombro. Haurà d’ estar-se 24 hores a l’hospital, i servidora es quedarà amb ella tot el dia i la nit.

Aquest mateix dia ens vindran a netejar el pis.

Dijous 11....no sabem a quina hora donaran l’alta a la mare, però no aniré a treballar per poder-me quedar amb ella. A la tarda, com que el pis l’hauran netejat el dia abans, ens portarn el llit.

Divendres 12....festiu, ja sabeu, el Dia de la Hispanitat, pujarem a Pineda a buscar totes les caixes de l’aixovar (plats, gots, coberts, tasses, etc..., en definitiva, tot el que va a la cuina) que tenim, tornarem al nostre pis i entre divendres a la tarda, dissabte i diumenge, omplirem la cuina amb tot això, a banda de que haurem hagut de lligar que dijous ens portin la nevera i el congelador per tal de dissabte a la tarda fer una escapada a l’Alcampo i carregar-la be de menjar.

Divendres 19 o dissabte 20... ens porten, segurament, el sofà, pot ser que sigui uns dies abans, però això anirà en funció de la fàbrica, esperem que sigui així.

Divendres 26 o dissabte 27....ens porten totssssssssssssssssss els mobles del pis, en Hatim buidarà el seu pis i tant de bo ens ho portessin tot divendres per que així dissabte podríem començar a fer el trasllat sobretot del seu pis, que està de lloguer i no tenim ganes de pagar un altre mes.

I així estan les coses??; doncs no, hi ha més, per que resulta que aquest cap de setmana, tot comprovant que l’escalfador que ens han instal·lat funcioni correctament i hagi aigua calenta, ens hem trobat que la instal·lació està feta com el cul i hem hagut de trucar d’urgències al Gas Natural per que teníem una fuita....pa vernos mataó, com diria aquell. Total, demà dilluns he de trucar al Servei d’Atenció al client per que em donin el telèfon d’un instal·lador oficial per que em vingui a fer de nou la connexió i desprès tornar a trucar per que vinguin els inspector del Gas per comprovar que ja està correcte.

Estic molt emprenyada i m’he fet un tip de plorar, no per que les coses es retardin per que ja veieu que entre una cosa i una altre fins a principis de novembre no ens hi podrem ficar al pis, m’he emprenyat només de pensar el que podia haver passat si hagués explotat tot, buffff.

Passem al següent tema, resum setmanal de GH9....

Per començar una de les dues Chicas de Oro ha estat expulsada per els seus propis companys, que trist, les dues mosses tancades al confessionari i veient per el plasma com els companys deien, davant de tothom, a quina de les dues volien expulsar, Lucy es queda i començar el seu joc com a verdadera concursant del GH9 i l’Ara marxa plorant.

Per una altre banda han perdut la prova setmanal, la qual no he entès gairebé però es veu que tenien que passar una mena d’examen de conduir, total, que durant aquesta setmana nomes podran menjar pa i aigua per que estan castigats, ells acostumats a menjar grans plats preparats per l’Eneko.

En Daddy l’han enviat a Brasil, be, això creuen els companys, però a ell l’han tancat dins de la suite, incomunicat durant una setmana i haurà de fer creure als seus companys via missatges que gravarà, que està a Brasil participant en l’edició que es fa allà de GH. En contrapartida, un concursant de GH Brasil vindrà a passar 1 setmana amb els nois a Madrid, però no es oro todo lo que reluce, doncs el noi es un actor portuguès que haurà de fer el paper encomanat, com la lien els de la productora!!!!!!

L’Oliver està emprenyat, i molt i es que en tota la setmana no l’han deixat dormir i el noi te molt mal despertar, ha tingut un enfrontament amb la Karen per el tema de l’estona que perden al bany, ella es veu que s’hi està molta estona i vàries vegades al dia i ell està mosca per que no pot cagar tranquil. El nano diu que cuando se cabrea piedre los estribos, però els estribos no son el que porten els cavalls???, ai no entenc pas a aquest noi. S’han dit de tot, menys bonita i bonito, ha estat bastant depriment, tot ha quedat aclarit i ja han fet les paus amb una encaixada de mans.

La Karen aquesta es veu que no te molts amics a la casa, doncs abans eren cul i merda amb la Melania i ara no es suporten i vinga tu, més plors al confessionari, jo em pregunto, el paio que els escolta déu pillar unes vacances quant el programa s’acaba!!!!!, bàsicament per recuperar-se de la depressió que els concursants l’hi deuen transmetre, pobre home.

Les nominacions d’aquesta setmana han canviat molt, per tal de guanyar un aliment extra per subsistir durant la setmana, els han fet sortir al jardí, con lo puesto i amb el fred que fot, i escollir els seus nominats, amb el cul enganxat al cotxe que hi tenen per la prova setmanal i davant de tothom, així aconsegueixen l’aliment extra o be marxant al confessionari i dir-ho en secret però perdent l’aliment que els regalen, s’estan creant molts malts rotllos per que ara afloren sentiments, rancúnies que hi ha des de el començament del joc però que s’han anat amagant per por de ser nominats.

La Melania i una de les bessones, collons no se quina es, també han tingut els seus piques, donya perfecta, la primera, es queixa per tot, per que no es neteja el bany, per que no s’escombra la casa, etc...i la bessona es queixa de que no l’hi donen una mica de pa per esmorzar quant en canvi hi ha gent a qui se l’hi permeten tots els capricis.

En Rodrigo s’ha declarat a la Melania i ella, que semblava que estava per ell, l’hi ha donat llargues tot i que se’l mira enfigada (ja m’enteneu).

I així estan les coses...vosaltres que tal???

Nota: De moment el Barça està guanyant 2-0....fa una mica més de mitja hora que han començat.

21 Comments:

  1. Antoni Esteve said...
    Vaja quin ensurt això del gas!
    Espero que tot vagi bé amb la mare i que la recuperació sigui ràpida.

    petons guapa!
    zel said...
    Meeeeessi, Meeeeessi, hola preciosaaaa! Gràcies, ni retard ni punyetes, tot arriba al seu moment, és a dir, els mobles quan toqui, el gas no tocava que voléssiu lliure i sense motor, la mama se li curarà bé el braç, millor operada i fora angúnies, tu passaràs un dia de la hizpanidàaaa fent canvis i moixaines per descansar, no? que el Hatim bé s'ho mereix, i.... deixa fluir, deixa fluir,(jo tampoc m'ho crec però sona bé) Una superabraçadaplenadebonesvibracions i ànims, muacks.
    Jo Mateixa said...
    Antoni: No ho saps prou be, em tremolaven les cames quant els nois d'urgències ens han dit que amb una guspira haguessim saltat per els aires :-S

    Jo també espero que vagi be lo de la mare, que ja durà massa temps la cosa, gràcies guapu!!!!

    Zel: Jejejejejeje, gràcies bonica, espero que tot es vagi posant al seu lloc, que ja ens toca, ha estat un any molt dificil i ostres, ja ens toca poder estar tranquilets :-)

    Petonets ben dolços per tu bonica!!!!!

    Per cert...em guanyat per 3-0, amb una mica de sort el Madrid perdrà...mucho Messi, mucho Messi, oe, oe, mucho Messi, mucho Messi, oe, oe :-P
    rosa said...
    hola guapissima,
    1-que la teva mare es millori ben aviat,
    2-que passis un bon dia de la Hispanidad en tota regla, aixo vol dir anar a veure tot el desplegamiento del ejercito nacional i deixa per un altra dia el pis.
    3-Cuidadin amb el gas malgrat ser natural.
    4- no m'has dit quantes neveres tindras, perque parles d'elles en plural.
    5-m'encanta la frase supermegallarga de la Zel quan s'acomiada de tu.
    6- un petonàs i ja aniràs informa'n sore el pis.
    7-Ah qualsevol dubte jo sóc decoradora d'interiors.

    Força Barça!!!!
    Jo Mateixa said...
    Rosa: Gràcies guapa per tots els teus bons dessitjos :-)

    Pel que fa a les neveres, teniem pensat posar una nevera d'aquelles americanes, de dues portes, una nevera i l'altre congelador, però son molt estretes, almenys el que es congelador.

    A nosaltres ens interessaba un congelador gran per que en Hatim menja sol als migdies i teniem que cuinar i congelar per que ell nomes ho haguès d'escalfar, total, que hem comprat una nevera i un congelador, tot en vertical de la casa Fagor Innovation, d'aquelles grises la mar de mones, no hi ha problemes d'espais en aquest sentit :-)

    Petons!!!!!

    Cristina: Ja ens han dit que la recuperació es llarga (segons la persona i les ganes que tingui de recuperar-se) i dolorosa, però be, s'ha de fer o se l'hi pot quedar el braç completament innutilitzat, encara no entenc com ha trigat tant en decidir-se a operar, mares, ja s'ha sap :-)

    Petonets!!!!!
    Metamorfosi said...
    Hola guapíssima!

    Veig que se't presenta una setmana moguda, que el pis el teniu pràcticament a punt per viure-hi i que la mare, malgrat els esforços per fer la rehabilitació, haurà de passar pel quiròfan.

    Però ben segur que la intervenció anirà bé, que afortunadament l'errada en la instal·lació del gas no passarà d'un ensurt i que els últims detallets del pis i el trasllat serà com ho teniu previst!

    Un munt de petonassos!!!
    LlunA said...
    ayssssss jo sé que és això de fer reformes al pis i esperar els mobles i tota la "mandanga"...horrible!!! però quan veus el resultat i estàs tant bé al teu pis...dius alò de "que nos quiten lo bailao" o alguna cosa semblant!!
    Espero que l´operació vagi molt bé. petons per la mama!
    Anònim said...
    Primer de tot: que no sigui res això de la teva mare. Sempre es pateix encara que no sigui res greu!

    Sé que la setmana serà mogudeta però no oblidis de disfrutar d'aquests moments.
    Jo Mateixa said...
    Meta, LLuna, Tarambana: Moltes gràcies guapes, se que lo de la mare anirà be, tot i aixi estic una mica amoinada, però suposo que també es normal.

    Pel que fa al pis, tenim tantes ganes que aquests dies s'ens estan fent llarguissim i ens costa molt estar lluny l'un de l'altre, les ganes de poder sopar plegats cada nit, tot i que no hi poguem dormir per que ell treballa de nit, ara mateix es el que més il.lussió ens fa i es clar, quant tot son pegues....

    Petonasos boniques!!!!!!!!
    Lluna said...
    Quin mal rotllo, això del gas!

    Però en fi, que vagi molt bé el trasllat, però, sobretot, que vagi molt bé l'operació de la teva mare!
    ERTAI said...
    Bueno, ja veig que encara que no fereu la neteja... heu estat prou ocupats...

    Cambiando de "tercio" (y pasando a la litrona) Espere que la operacio de la teua mare vagi be i que promte es recuperi.

    I... respecte a GH... Millor llegir la teva cronica!!! jajajajajaja!!! (tindrem que nombrarte la "comentarista ofisiá"!!!) ja no em cal seguir el resum setmanal de T5 XD

    Cheeeeeeeee!!! Messi "El puto amo!!!"

    Salutación i que tingues una bona setmana.
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Gràcies bonica, segur que anirà be :-)

    Pel que fa al gas, ja et pots imaginar quin cague em pasat :-(

    Petonets dolça!!!!!

    Ertai: Gràcies per això de la mami, segur que tot anirà la mar de be :-)

    Cometarista oficial jo???, paguen be?? :-P

    El Messi es una canya, cada cop m'agrada méssssssssss :-)

    Molt bona setmana per tu també, petons!!!!
    Anònim said...
    sort que lo del gas al final no ha pasat res, que li vaigui be a la teva marei comte amb els ibuprofenos.
    Ptons
    Clint said...
    Veig que en el teu planning no hi surt la inauguració del llit...(per si se t'oblidava eh ;)

    Per cert, una cosa grossa i peluda que va caure trompa a terra a GH què o qui és? ...

    Petons per una setmana intensa intensa!
    Itf said...
    Uuu... quina feinada!! Molts ànims! Recordo quan vam canviar els lavabos de casa vam fer una foto abans per després comparar-ho. Quan ho veus, te n'adones de que la feina ha valgut la pena.
    Anònim said...
    És normal k estiguis amoinada, però les intervencions del braç no solen donar massa problemes, i si abans no estava bé, millor solucionar-ho com més aviat millor.
    Clar, k s'opera en plena operació de neteja i trasllat del pis eh? llesta llesta ta mare
    Jo també estaré uns dies "missing" pq divendres començo les vacances fins el novembre, així k no sé kuan em podré connectar.
    Espero k ta mare torni a tocar el piano aviat i pogueu inaugurar el piset de seguida. Paciència amb els instal·ladors, muntadors, proveidors...
    petons
    jana
    Boira said...
    Ostres! Espero que vagi molt bé l'operació de la teva mare, ja ens explicaràs!
    Pel que fa al Gran Hermano ja m'he despenjat molt i no m'entero de res! Només em poso al dia amb els teus posts, :)
    Jo Mateixa said...
    Striper: Gràcies guapu, segur que toT anirà be.

    Pel que fa al gas, han vingut aquesta tarda a mirar-s'ho uns instal.ladors oficials de Gas Natural, em cobraran 490 lelos per fer tota la instal.lació nova més una sortida de gasos que els que ho van fer no habien previst.

    Aquest mati he parlat amb el paleta i m'he cagat amb ell, evidentment la factura de la nova instal.lació del gas ja m'ha dit que la pagarà ell.

    Demà a les 09:30 vindràn a fer-ho els instal.ladors autoritzats :-)

    Clint: Jejejeje, no se m'oblida una cosa tant i tant important, però voldríem poder estrenar-lo el mateix dia que ens instal.lem, tot dependrà de si els pares es queden aquí el cap de setmana o marxen a Pineda, si es queden no tindrem més collons que anar a dormir al nostre pis per que aquí no hi ha lloc per 4 persones.

    Pel que fa al tio gros i pelut, jejejeje, es en Bruno, el concursant de GH Brasil, que en realitat es un actor portuguès que es fa passar per concursant, però els d'aquí no ho saben, jejejejeje.

    Petons guapu!!!!!

    ITF: Nosaltres no hi vam ser a temps a fer fotos del antés, però el desprès es nota moltissim, els pares l'han vist aquest cap de setmana i han flipat :-)

    Jana: Doncs si noia, estic un pel amoïnada per que clar, l'han d'adormir del tot, te un sobrepes excessiu i es una operació propera al cor, tot i així les proves i anal.lisis han sortit totes be i no hi ha cap inconvenient per operar, a veure que tal!!!!!

    Cony nena, tu si que vius be, vacances al novembre???, que tranquileta estaràs, t'enyoraré molt!!!!!! :-)

    Si la mare toca el piano tia, serà un miracle per que no el sap pas tocar, jejejejejeje.

    Boira: Gràcies bonica, segur que tot anirà be :-)

    M'enalegro de ser la teva informadora del GH9, jajajajajaja.
    Anònim said...
    Mare meva, quantes novetats!!
    Molts ánims per la mare i per tu, segur que tot anirà bé. Lo del gas, vaja tocada d'ous, menos mal que ho vau detectar, que si noooo!!! No vegis.
    I lo de gh9, gràcies per posar-ho perquè mai tinc temps de mirar-ho i aixi estic "al tantu" del que va passant.
    Gràcies maca!! El meu finde, treballant, però normalet. Ja queda menys per al pont del pilar i la hispanitat i volaré com un ocellet als braços del meu regalizzzz...mmmm...
    Petons!!
    Jo Mateixa said...
    Palito: Si nena si, han estat uns dies moguts i delicats, però espero que tot vagi com ha d'anar, ja falta poc per quasi be tot i ja en tenim ganes de que operin a la mare i no hagi de patir el dolor que pateix, que ens acabin les obres i ens puguem instal.lar al pis.

    Gaudeix dels teus dues amb el xicot i aprofitel's be!!!!!! :-)

    Petonasos bonica!!!!!
    Estela said...
    jo feia anys que no mirava gran hermano i aquesta edic num 9 m´he enganxat una miqueta com tu, tot i que no m´agrada gaire, aquesta vegada hi ha uns personatges dignes de veure, a mi no m´ha agradat la baralla de la karen amb el nen canari,la història de la "Amor" també hi ha per parlar,i les bessones no diguem , bé ja xerrarem de com acaba tot això, que entre Pieros i Amdalahs...una abraçada.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column