Avui tenia un post perfecte, recordava un munt de coses que aquesta setmana m’han passat a la feina, algunes divertides, d’altres menys, però m’ha vingut un flash aquest matí amb una cosa genial per explicar-vos i, no se molt be com ha anat la cosa, m’he trobat que durant tot el dia he anat escrivint el post a la meva ment.

En el moment en que m’he assegut davant del PC per transcriure el post gravat al meu “coco” a un fitxer de Word, per desprès corregir-lo ortogràficament i definitivament, enganxar-lo a Blogger...m’he quedat en blanc.

M’ha passat alguna altre vegada, però crec que mai m’he sentit tant gilipolles, per que...sabeu que passa quant un s’asseu davant d’un PC, amb un full de Word obert, i sense res a escriure??

Doncs be, un comença a parlar sol, a preguntar-se interiorment que passa, per que no me’n recordo del que volia escriure, que faig ara?

I no saps que fer, que dir, que escriure, nomes et venen banalitats, banalitats que al final acabes plasmant en un full de Word, el qual corregeixes ortogràficament i penges a Blogger.

**************************************************************************

Suposo que us n’heu adonat de que a la banda dreta del Bloc hi ha un boto que posa METROO, be, estigueu molt atents aquests dies, per que en un moment donat apareixerà el LOGO DE METROO, la primera persona que clicki al damunt i completi el formulari guanyarà un Ipod i em farà guanyar-ne un a mi.

Podeu clickar ara, si voleu, i copiar el codi METROO per tal de penjar-lo al vostre Bloc i fer guanyar un Ipod a algú altre.

Sort a tothom!!!!!

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.

9 Comments:

  1. Striper said...
    Jo els meus post els tincs preparats en documents, malgrat alguns mai sortiran, pero molts son el que jop dic impulsoius em venen de cop i els trasllado, rapidament al disc dur de la closca o a un troç de paoper i de vegades son els mes comentats . petons.
    DooMMasteR said...
    Uff! Jo he deixat de publicar molts posts per cul a d'això. No aprendré mai la lliçó: Post que ve al cap s'ha d'escriure al moment, ni que sigui un esborrany.

    Salutacions!
    LlunA said...
    aYSSSSSSS a mi això també m´ha passat....tens una historia al cap, i acava per quedar-se al cap...
    No passa res!!!

    Petonets
    David JB said...
    Jo alguna vegada, se m'ha acudit alguna cosa de nit, quan sóc al llit, i llavors m'he aixecat un moment per apuntar-lo en una llibreta perquè després no se m'oblidi.

    És que, de veritat molesta molt quan saps que tenies una cosa interessant per escriure i després va i et quedes en blanc.
    Agnès said...
    Reina! Quin munt de comentaris afalagadors que em deixes darrerament! T'hauré de contractar perquè em pugis l'autoestima!
    Un petó molt gros, i merci per estar per aqui...
    Deric said...
    per això normalment m'apunto les idees en una llibreteta que sempre va amb mi a tot arreu
    Ulisses said...
    això de quedar-se en blanc és lopitjor pk t'agafa la "por alfull en blanc" perquè et troes davant de res i no saps que dir.
    Crec que això li deu haver passat a tothom més d'una vegada així que tranquila la memòria tornarà i ja escriuràs un super post.

    Salut!
    Anònim said...
    Els trens bons nomes pasen una vegada a la vida, si creus que el teu encara no ha passat buscan's!!!!
    Jo Mateixa said...
    Tots plegats veig que teniu mètodes per tal de no quedar-vos en blanc, que si llibretes, que si de seguida plasmar-ho en algun lloc....

    Jo abans duia una llibreta a la bossa i agafaba apunts, d'aquí que em sortissin els posts tant heavys de fa uns mesos amb tantes coses rares, jejejejejeje.

    A la llibreta se l'hi van acabar els fulls i encara no n'he comprat una de nova, ho faré, ho prometo!!!!!

    Gràcies a tots!!!!!

    Nota especial per en ebp, com ja us he dit en el vostre bloc em sembla que no cal que em busqueu parella, però tingueu per segur que us aniré visitant, que lo de celestina era copyright meu i vull veure que tal ho feu!!!!, jajajajajaja.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column