Aclariments, Orfeó, Arbres i Avis

Es veu que l'últim post que vaig escriure ha suscitat mals rotllos entre alguns de vosaltres, alguns que m'heu enviat e-mails per aconcellar-me que no tiri per la borda la relació que tinc amb en Hatim per una "aventura"....

Com diria en Pierino (GH9), flipaaaaaaaante, m'he quedat a quadres quant he llegit alguns e-mails que m'han vingut de persones que m'estimo i que, en lloc de opinar i aconcellar s'han dedicat a jutjar el que faig o deixo de fer i he alucinat.

Per començar us diré que el post es un post inventat, no es una cosa que m'hagi passat, ja sabeu que de vegades escric poesía o alguna historieta inventada, i coi, vaig i escric un post diferent i us escandalitzeu per el que estic fent amb la meva vida de parella???

Que quedi clar, m'estimo molt, moltissim al Hatim, tinc molt clar que ell es l'amor de la meva vida (això no vol dir que sigui cega i no miri a altres homes, que estic enamorada però gilipolles no ho soc eh) i mai jugaria amb ell per fer-l'hi mal, si mai deixo d'estimar-l'ho l'hi ho diré i punt, no l'hi amagaré, això mai.

L'escrit que vaig fer simplement era un missatge d'una dona enamorada a un desconegut, però era i es ficció i qui no ho vulgui entendre així i m'hagi de fotre a caure d'un burru no cal ni que entri aqui de nou, que a fi de compte això es casa meva, no??

Tema "zanjat" i punto.

***********************************************************************************************

Per altre banda, i no te res a veure amb el tema, voldria que passessiu per Ca la Una més en aquest món de mones, ella i l'Orfeó de Sants necessita que els hi doneu un cop de mà, estan visquent una situació engoixant per que la nova Directiva no els permet ser l'Associació que han estat durant 100 anys. L'Orfeo de Sants necessita que la gent s'hi comprometi i ajudi a que la Directiva els faci cas.

***********************************************************************************************

Aquest es un post complert, ja ho veieu, i ahir vam viure un dia de dol a Sant Boi, doncs el camp de Besibol, degut a les fortes ratxes de vent, es va mig enfonsar, matant a 4 nens i deixant un bon grapat de ferits greus, s'han decretat 3 dies de dol. Deixo unes fotos dels arbres caiguts del meu carrer.


Per cert....el recordeu????, vaig estar xerrant amb ell una bona estona, l'home de déu, s'estava fumant un puru amb 94 tacos que te, quin crack d'avi per déu, quin crack!!!!!


Que tingueu molt bona setmana!!!!!!!!

19 Comments:

  1. LlunA said...
    Jolin! Jo m´ho vaig pendre com una historia d´aquelles tontes sense paraules en veu alta que passen al metro, al bar on sempre fas el café...etc etc. Però mai no vaig pensar que enganyis al Hatim!!! Que de tota manera pensi jo el que pensi en tot cas és la teva vida i ningú no t´hauria d´insultar ni dir res de mala manera, no? Com està el pati!!!!!!
    Bueeeeeeeno, el vent de dissabte em va fer molta por, la veritat, vaig sortir de casa només un momentet. I la notícia de St. Boi, terrible...

    Un petonet
    Striper said...
    Jo no ho vaig pendre de cap manera, pero en tot cas crec que ja ets grandeta, En referencia al avi jo le he conegut i es veritablement autentic.
    Jo Mateixa said...
    Ja ho se LLuna bonica, ja se que tu no vas mal pensar, es nomes que a vegades tinc la sensació de que la gent es creu amb dret a tot. A mi m'està molt be que opineu, coi per això escric, per que tothom hi pugui dir la seva, el que fa ràbia es que qui em va escriure els e-mails no va tenir prou valor per deixar un comentari aquí, suposo que debía tenir por del que la resta poguéssiu dir-l'hi :-P

    Ho se Striper, ho se (per cert, estàs molt guapo amb el nou look) :-) En tot cas, com be dius, si fos cert ja soc prou grandeta per decidir el que faig o deixo de fer amb la meva vida, oi?? Que gran l'avi, que gran, veritablement va estar encantador, nomes feia que somriure el punyetero, però te greus problemes de salut, s'ofega sovint, per això no entenc com es podia estar foten un puraco el paio, jejejejeje.
    zel said...
    I si tens el que tinguis amb qui vulguis, tu mateixa, no seré pas jo qui et jutjarà, collons...

    D'altra banda, perla de la mar, anirem cap allà on ens demanes.

    I finalment un petonàs i una superabraçada, que ja m'agradaria fos de cos a cos! Guapa!
    Anònim said...
    Eii Jo mateixa!!! Al llegir l'inici del post la que m'he quedat a quadres sóc jo.. osti tú no hagués pensat que algú podria mal interpretar una història de les teves... de totes maneres i tal i com ja t'han dit abans ets prou grandeta per saber el que fas (en cas que fessis alguna cosa..)

    Ara aniré a veura la Una més...

    Petons i abraçades!!!
    neus said...
    n'hi ha que tenen molta poca feina, eh?
    Visca la llibertat individual, coi!

    una abraçada, guapa!!
    Jobove - Reus said...
    L'avi del filiprim com aguanta el condenat !!!

    salutacions
    Núr said...
    Hi ha gent que té molt poca feina... i també n'hi ha que es pensen que tenen dret a dir qualsevol cosa pel fet que hi ha confiança. Sempre he dit que ningú no té dret a retreure res a ningú: cadascú és responsable dels seus actes i pensaments, i si s'equivoca és responsabilitat seva adonar-se'n i rectificar, si és que creu que ho ha de fer. No tenim dret d'anar assenyalant amb el dit ningú. Ni tan sols permeto a ma mare que em retregui res!

    Tan rebunik que t'havia quedat, i ara hi han fotut com regust de ranci, coi!!!
    Antoni Esteve said...
    Sigui per mal entès o no, ningú pot jutjar a ningú.
    Joer, l'abuelu es el puto amoooo!

    petons!
    DooMMasteR said...
    Jo tampoc vaig pensar pas malament... No trobo el motiu :-)

    Sap molt de greu lo dels pobres nens... Quina desgracia! :-(
    Anna Tarambana said...
    I, jo sense haver-me llegit el post anterior! M'hagués agradat llegir sense saber tot el què ha vingut després per saber què hagués pensat... Pe`ro bueno, en tot cas totalment d'acord amb tu, la teva vida és teva i si elpost hagués estat real, com a lectors ho haguessim hagut de respectar, normalement, en situacions així, ja ho deus passar puta, com per què et megin més el tarro!

    Una abraçada ! :)
    yrun said...
    Jolin Matti!!! Que estava flipant ja!!! Amb el temps que he estat desapareguda i dic! Ostres quin munt de feina que ha fet aquest penco! jajaja!

    Ningú t'he dret a jutjar-te més que tu, encara que sigui una broma!

    Un petonet i vigila amb el vent perill!!! ;P
    una més said...
    Bé... "qué decirt"??

    Ja veus que jo no t'he escrit ni una paraula al respecte: qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra (en cas que hi hagi pecat).

    I pel tema Orfeó... moltes gràcies, de veritat!

    Un petonet!

    Per cert, jo anava a fer un mini post que tenia algun tipus de relació amb els Santboians, però després de la desgràcia... em sembla que m'esperaré un temps.
    Jo Mateixa said...
    Zel, Ariadna, Elur, Té la mà maria, Núr, Antoni, DooMMaster, Tarambana, Yrun (holaaaaaa nena, quant de tempsssssss),Una més...gràcies, gràcies a tots per la vostra comprensió.

    Ja veig que les persones que han criticat per e-mail segueixen sense ser valentes i donar la cara :-(
    neus said...
    no els ha de ser fàcil no reconèixer públicament que l'han cardat al pal! si és que...
    un petó, guapa!
    Anònim said...
    I’d give up my life if I could command one smille of your eyes, one touch of your hand. acaiattic ladders
    Luckyluke said...
    When someone allows you to bear his burdens, you have found deep friendship.cursos de inglés en Méxicoseo article writing
    createforumsfree said...
    If you don't want to spend a lot of time writing articles to promote your business, write about
    topics that you are very familiar with. If you are an expert in a specific topic, you should write
    about it. Your articles will sound natural and the content will be more valuable to your readers.
    Plus, you won't have to spend time researching a topic that you are not familiar with.
    Style.
    Proactol Plus ReviewsAustralian Yowah opal
    TungKop said...
    Food Fight Erupted in Prison
    Inmates released two correctional officers they had held for a week in the tower at the state prison complex. The inmates captured the officers a week ago after the two officers tried to quell a food fight in the main dining room. The food fight erupted when the prisoners discovered that their candy ration had been cut in half.Igrice

    rapid weight loss

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column