Ahir

Ahir va morir la tieta de la Núria, tot ha estat molt ràpid i la veritat, a mi em costa d’entendre que ha passat.
Una dona de 68 anys ingressa per un “amago” d’infart a la Creu Roja d’Hospitalet, val a dir que es diabètica i que fa anys va ser operada d’un càncer d’estomac, gairebé no ho té la dona, però supera l’infart i es queda uns dies ingressada per controlar-ho tot.

A algú se li passa de controlar-l’hi el sucre, 495, massa alt, però ningú no fa res, ningú l’hi administra la insulina i com que no pot ingerir menjar per que no té estomac l’hi enxufen al suero, té dolors, molts dolors i no saben per que, així doncs l’hi comencen a administrar calmants (72 hores desprès que entres a l'hospital i 48 hores desprès de tenir el sucre per els núvols) i l’únic que fan es intoxicar-l’ha, doncs el seu cos no assimila tanta medicació de cop (això passa quant se n’adonen de que l’estan cagant amb el tema de la insulina), entra en coma.

Però es un coma raro, des de el meu punt de vista i això no l’hi he dit a la Núria (que quedi clar que el que explico és el que m’ha explicat a mi la Núria), per que es desperta de tant en tant i no es conscient del que està passant, jo he estat buscant per Internet per que això d’un coma en que el malalt es vagi despertant i torni a entrar en coma vàries vegades no ho havia vist mai, no he trobat res que en faci referència, el dia de Nadal ho parlaré amb la tieta Antònia (es ATS de l’Hospital del Mar), a veure que me’n diu.

Total, que la dona es va morir ahir de matinada i avui la Núria a anat a l’enterrament, està desfeta, no tenien molt de tracte, però bueno, era la seva tieta, hi havia d’anar.

Els fills de la difunta no volen sentir a parlar de negligència mèdica (quins collons que tenen) i no han volgut que li fessin l’autòpsia per que, segons els metges, s’ha mort per un culpa d’un virus…..

Un virus que fa que no et controlin el sucre quant saben que ets diabètic??, un virus que per calmar-te el dolor et droga de tal manera que et fa entrar en coma…venga ya hombre, no me jodas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest virus es diu SOMOS MÉDICOS Y NO TENEMOS NI PUTA IDEA DE COMO SALVAR A ESTA MUJER!!!!

Pobre senyora, no dic pobres els fills per que crec que son gilipolles si no reclamen a l’hospital una investigació, però pobre ella (la morta...per haver-se mort es clar), pobre la Núria que està feta caldo, pobre la mare de la Núria (es la cunyada de la difunta) i pobres els de l’hospital si això s’acaba investigant!!!

PD 1: Una noticia dolenta (la de dalt) i una de bona, Miquel si em llegeixes que sàpigues que ja tenim Georgina, ha nascut aquest matí i ha fet 3kilos 350 grams!!!!, olé, olé i olé!!!!!!!.

PD 2: He estat tot el matí sense Internet, estoy de Telefònica fins allàaaaaaaa, recordeu-me, quant us vagi bé, que faci un post cagant-me en l’ADSL dels nassos.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 21/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column