Qui es la Georgina??

La Georgina està acaba de néixer, fa 3 kilos i 450 grams i te bastant de cabell, em queda per saber els cm’s que fa i de quin color té el cabell i els ulls (si es que ja els ha obert), té encara no 1 dia de vida i es la germana d’en Pol.

En Pol es un noiet ros, d’ulls clars, i de 6 anyets. L ‘hi agrada observar i com no, l’hi agrada ser observat, es dolç, tendre i a l’hora dolentot, però es l’encant que té ell. En Pol i la Georgina son els fills d’en Jordi i la Gemma.

En Jordi i la Gemma son ben diferents, ell es carinyòs amb ella i amb la resta de la humanitat, sobretot amb el seu fill, en Pol i espero que ara també amb la Georgina. Ella, la Gemma, es més freda, però igual de carinyosa quant s’ho proposa, es una marassa de cap a peus, i es una dona molt ocupada, doncs fa de tot, que si tai-xi, que si rai-ki (no se si s’escriu així o no), que si anglès, que si informàtica, punt de creu, mitja…de tot, ja ho vèieu.
La Gemma es filla de la Mª Carmen i d’en Joan, tot i que en Joan va marxar de casa quant la Gemma tenia 4 anys, la Carme es va cassar en segons núpcies amb en Francesc.

En Francesc i la Carme son ben curiosos, la Carme ara treballa a l’arxiu Municipal d’un barri de Barcelona i malauradament en Francesc s’ha quedat sense feina. Ella abans era auxiliar de clínica de l’Hospital del Mar, fa molts anys d’això, i allà el va conèixer i se’n va enamorar. Tots dos son gent senzilla, adorables, tot i que quant no es un all es una ceba i van de cul els pobres, es porten crec que son 8 anys de diferència en l’edat, això mai ha estat un impediment per estimar-se.
La Carme es la germana de la Teresa.

La Teresa està casada amb en Francesc des de fa 32 anys, però fa quasi 40 anys que van junts, un dia de Sta. Llúcia en Francesc l’hi va fer un petó i l’hi va demanar de ser la seva xicota, m’agrada sentir com ho expliquen, per que, sobretot a la Teresa, els ulls se li omplen de llàgrimes. La Teresa i en Francesc tenen dos fills, en Miquel i la Meritxell (Jo Mateixa).

Solets heu arribat a la conclusió de qui es la Georgina??, per cert, en Pol es el meu fiol.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 22/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column