Si, si, si, avui per fi hem fet una escapada familiar i els pares i jo hem anat a conèixer la Georgina, es moníssima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quant em arribat en Jordi, el pare de la criatura, la tenia en braços (comencem malament per que els crios s’acostumen massa a que els agafin i desprès passa el que passa), però bé, la nena dormia com un angelet.
Ara em direu que els que us explico es escatològic, si ho es, però resulta que la nena es passa el dia dormint i es desperta de matinada per que te caguera, toca’t els ous i balla, com diria aquell.

Apa que a mi em desperten a les 04:00 del matí per que la nena te caqueta i pa mi que me levanto, però bueno, on s’és vist, que no ho pot fer de dia o que?, doncs no, es veu que durant el dia esta massa enfeinada…dormint!!!!!! I ha de cagar de nit, coi perdoneu, però es que es una gran putada per els pares!!!!!!!

En Pol, el germanet de la Georgina i que ja es un homenet de 6 anys, m’ha dit (confidencialment eh) padrina, no us podríeu endur la peque, es que de nit em desperta per que vol cagar…..jo m’he posat seria (se m’escapava el riure per sota el nas) i l’hi he dit, mira Pol, quant tu erets peque com la Georgina també tenies coses d’aquetes, també cagaves quant volies, també dormies quant volies, també menjaves quant volies i ningú se’t va endur per que molestaves…i ell, tot mirant-me seriós m’ha respost però es que JO no tenia un germà gran a qui molestar (lo del JO ho he posat amb majúscules per que ell hi ha posat molt d’èmfasi al dir-ho), imagineu la cara de gilipolles que s’ha m’ha quedat.

I es que té raó, per que els germans grans han de patir les nits sense dormir per que el germanet petit plora, ja sigui per que s’ha pixat, cagat, per que te gana o simplement per que te ganes de tocar els webs a la penya??, jo no em puc queixar del meu germà petit (bueno, alguna vegada si que em va tocar els nassos, però la majoria de les vegades es va comportar, jejejejeje).

Des de aquí faig una crida a tots els germans grans, a que expressin els seu parer sobre els germans petits i també crido als germans petits per que expliquin si realment ho feien com a venjança contra el germà gran o per el contrari es que certament s’estaven cagant.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 29/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column