El Nadal ja ha passat??

No, no, encara no, encara ens queda cap d’any i reis i menjar com a porcs, buagggggg, i patir mal d’estomac (no ha estat el nostre cas, per sort).Per els que em van dir que el dia de Nadal en un restaurant seria “estupendo”, GRÀCIES!!!, teníeu raó, va ser fantàstic, llògicament no es el mateix que dinar a casa els avis, però l’important es que hi érem tots, tots els que hi havíem de ser, of course.

El lloc us el recomano, es diu Posit, es el Posit de Pescadors d’Arenys i que ara també està a Barcelona i està on abans estava el Planet Hollywood, al costat mateix del Baja Beach. La veritat, nosaltres vam estar genials, vam menjar molt bé, en una sala per nosaltres sols, el servei un pel fluixet, però per nosaltres el més important era que estàvem amb la família (ho dic per que abans d’anar-hi vaig llegir comentaris sobre el restaurant i em vaig cagar, pintava car, antipàtics, etc... i amb nosaltres no ho van ser.

Per Sant Esteve a casa dels altres avis, cuinant la mare (recordeu que us vaig que l’avia ja havia cremat 4 cassoles?), la mare no es va voler arriscar i va fer ella el dinar. Vam estar bé, prou bé i no, l’àvia ja no recordava el mal rotllo del dia abans, els meus plors, etc...

Aquí no hi vam ser tots, el tiet Francesc, el marit de la tieta Mª Carme, està a casa amb pneumònia i la Gemma, recent parida i a l’hospital no va venir, ja érem 6 persones menys, total, els pares, els avis, en Miquel, en Hatim i jo, va estar prou bé (hagués pogut ser millor, però es que els dinars de St. Esteve a ca els pares de la mare son una batalla campal i cony, cada any es igual).

Per cer, la nit bona a casa els pares, amb els avis materns inclosos i siiii, les mateixes historietes de la guerra de l’avi, els mateixos renecs de l’àvia, etc...

Per Cap d’any nomes serem 16, que fort, hem arribat a ser fins a 30 persones!!!! Però es normal, la gent es fa gran i cadascú fa la seva.

La Colla del Demonyo Dojo (ve d’un acudit, un dia us l’explico) fa molts i molts anys que s’arrossega, jejejeje, els nostres pares fa més de 40 anys que es coneixen i els fills ens hem anat acoblant a les sortides, als carnestoltes, als Nadals, als Caps d’Any, etc...

Jo sóc la gran, de la “canalla” dic, no sabria dir les edats (desde els 31 que son els meus i fins els 14 de l’Anna Ib. i la Paula) de la gent que ve darrera, però si recordo els seus noms, como nooooo: Sílvia, Àlex, Robert, Raquel, Miquel, Heleia, Laia, Mireia, Anna Ib., Anna N. i Paula.

Hi ha hagut gent de pas, gent que ha vingut algunes vegades d’acampada, però que desprès, com es sol dir, por H o por B, han marxat, ells son: Oriol, Maria del Mar, Toni, Raúl, Sílvia.

Espero no haver-me deixat a ningú tot i que si es així, algun “capullet d’alelí” deixarà un comentari i em rectificarà, oi Miki??

I ara no se a que ve que us expliqui això de la Colla, se me’n va l’olla...ah si coi, per que la nit de Cap d’Any de “canalla” nomes hi serem, l’Heleia, en Miquel i la meva cunyadeta Núria, poder la Sílvia, en Hatim i jo, la resta seran els papis, tot i que l’Encarna (la mare de la Raquel i s’ha germana Maribel) no vindran, en Patxi i la Carmen juntament amb l’Anna Ib tampoc per que tenen l’àvia fotuda i em sembla que no em deixo a ningú més.

Bé, espero que la peli que triïn les dones per anar a veure valgui la pena, que estic una mica tipa de veure coñazos com “Princesa por Sorpresa” i “Princesa por sorpresa 2” (que vaya rollo de pelis cony!!!!).

No se quant podré tornar a escriure, demà faig festa a la feina (tinc un jefe que es un solete i no ho dic per el meu jefe directe que es un....es mun pare, ho dic per l’altre, el que m’ha dit, Meri, demà no vinguis eh que estaràs sola i no fotràs ni el huevo, que mono ell).

Pos eso, que com que no se si podré o no escriure us

DESSITJO DE TOT COR QUE TINGUEU UNA MERAVELLOSA SORTIDA D’ANY PERÒ ENCARA MÉS MERAVELLOSA ENTRADA, FELIÇ 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 29/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column