Que fa la gent a la Universitat?

Crec que algún cop ja ho he comentat, el pare sempre em diu que jo faig servir la llei del mínim esforç, per tant ja us podeu imaginar que no vaig anar a la Universitat, i la veritat això tampoc em va crear un traume adolescent (estic fatal del coco per mi mateixa, no per influències externes, que consti).
I jo em pregunto, que fa la gent ara mateix a la Universitat??, apart de mirar el meu bloc es clar, per que avui m'he trobat 3 visites desde Bellatera i 1 desde la UPC....que no estudieu???, que fa massa fred per estar estirats a la gespa del campus??, que està tancat el bar de ciències u que??.
Gràcies per visitar-me, però eiii, deixeu algún comentari...por fi, pleaseeeeeeeeeeeeeee.

21 Comments:

  1. gatot said...
    jajajajajajajaja....

    dona.... que ni deu haver que si que hi van a estudiar, no?

    vaja, jo crec que algún n'hi deu haver que hi vagi per això.

    potser un?

    :**
    Anònim said...
    no es va a fer relacions socials?
    Anònim said...
    Qui t'ha dit que són alumnes de la universitat? Podríen ser professors o el mateix degà. A més, saps que estudiant pels motius que siguin et pot "sobrar" temps entre classe i classe i busques distreure't. Que millor que la blogosfera. Vull entendre que la gent que estudia a les universitats està prou preparada per poder distreure's i aprovar els exàmens, sense cap dubte.
    Ara, poder no et deixen cap comentari perquè els hi fas por ;) ;)
    Ah! M'agrada molt el bolígraf que tenies de capçalera a blocat. El tornaràs a posar (sóc un nostàlgic :P ).

    Altra cosa: Em penso que fumes molt i que escrius sms en segons (intuïcions meves), Sí?
    Jo Mateixa said...
    Gatot: mmmm, segur que hi van a estudiar??, jo si hi anès no ho faria, es deu estar de conya a la gespa estiradeta prenent el solet, jejejejeje.

    Deric: Si, això tenia entès, però a estudiar també ehhh, jejejejeje

    Bruno: Ostres....això no ho habia pensat, poder son profes o el degà???....ualaaaaaa, quina poca feina que tenen no?, jejejejeje.

    Ja m'imagino que a la Universitat no tot es estudiar i estudiar i que es poden fer descansos, però tant com possar-se a internet a visitar Blocs??, nu se, nu se, jejejejeje.

    En quant al Boligraf....no se com es pot fer, intentaré que algun expert (lease Gatot), m'expliqui "trucus" del Blogspot a veure si ho aconsegueixo :-)

    Com saps que fumo molt i que escric molts sms i a més ràpit???, Bruno, confesa, qui ets???, jejejejejeje.

    Petonets per tots guapossssss!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Per cert!!!!! Que els hi faig por????, per queeeeeeeeeeeeeeeeeee???, si sóc molt "bona minyona" jo.....:-)
    Adagio said...
    jo nosoc! xDDD
    pq jo sóc com tu.. al mínim esforç per això tinc un CFGS i no un docctorat jaja
    petooooons wapisimaaaa, en cada post de blogger estas més guapa jaja
    Jo Mateixa said...
    ....perdona la meva ignorància Dagio, però...que es un CFGS???

    Això de que a cada post del Blogger estic més guapa va amb "recotxineiu o que"?, jejejejejeje.

    Petonets "GUAPOOOOOOO" :-)
    adagio said...
    clar és una forma més frik! jajaja

    això es Cicle Formatiu de Grau Superior ale ja saps alguna cosa més!

    cada comentari k fas estas mes.. jajaja
    Anònim said...
    Jajajja, a mi no m'estranya que la gent miri blocs a la Universitat: jo ho faig quan puc des de la feina... Bé, ara no, que no ens funcionen els ordinadors!

    Una abraçada!
    Anònim said...
    Ahhhhhhhhhhhhhhhhh, nunca te acostaràs (sola que el meu nen treballa de nit i els pares ja en tenen prou amb una okupa, servidora) sin saber una cosa mas :-)

    Digues, digues, com estic en cada comentari??, jajajajajajajajajajajaja...tas loquito, loquito!!!!!
    Anònim said...
    Spock guapoooooooo, jo també miro els Blocs desde la feina (shhhhhhh, es un secret, ostres, ho haguès tingut que posar al Meme d'abans, oi???), però es que coi, la feina es la feina, ja se sap, a la feina vas per no fotre el huevo, però a la Uni???, no, no, els de la Uni han d'estudiar!!!

    P.D: Please, qui miri el Bloc desde la Uni que deixi un comentari, petito si vol, però que el deixi que em fa ilu :-)
    Anònim said...
    Ei que no estic desapareguda wapissima! :P
    Jo Mateixa said...
    Ho se, ho se Gemminoleta guapa!!!, et segueixo per l'sbaglio, però es que trobo tant a faltar el te Bloc propi, com portes el trasllat, ja t'has decidit??

    Ja veus que jo si i es que estaba del Blocat fins allà y mucho más, jejejejejejejeje.

    Cuide't moltissim por fi please, una abraçada de tot cor!!!!!!
    Xavi said...
    hola!
    jo visito des de la upc, sóc becari i tinc poques ganes de treballar... XD :D
    Jo Mateixa said...
    Ualaaaaaaaaaaaaaaa, em visita un becari!!!!, això es un gran honor, per que a més es un becari que no te ganes de fotre el huevo i em visita, que monooooooooooo.

    Gràcies Xavi, torna quant vulguis!!!!

    P.D: Bruno, veus com no faig por???, els Universitarias també deixen comentaris, elis, elis, putxinelis...tic fatal del tarro, ho se, en sóc conscient :-(
    Anònim said...
    Bueno, no tot va a ser estudiar, a la universitat hi ha temps per tot. No només s'ha d'aprendre dels llibres, hi ha moltes més coses de les que aprendre (bar, gespa, blocs, festes, ...)
    De tota manera una (o més) de les visites de l'autònoma son meves que soc becari de recerca. Em sembla que ets meś popular entre els profes (becaris) que entre els alumnes.
    Una abraçada
    Anònim said...
    Ostres Saforenc, había d'haver caigut que podies ser tú un dels meus visitants Universitaris :-)

    Jo pensava, o almenys sempre m'havien fet creure, que a la Universitat nomès s'hi podia anar a estudiar, però ja veig que no, si arrivo a saber que us ho passeu tant bé jo també hi haguès anat, jejejejejeje.

    Així que sóc més popular entre els profes (becaris) que entre l'alumnat???, interessant....hauré de fer un post sobre això :-)

    Petons guapissim!!!!!!
    Anònim said...
    No sóc endeví, però ja et vaig dir que estàs controlada fins hi tot per la CIA. Sí ja veig que no fas por, però ves amb compte: sé el que vas fer l'últim estiu... (jajajajajja). Jo quan sigui gran vull ser com tu, on s'estudia això?
    Jo Mateixa said...
    Bruno: No se, no se, vols dir que no ets estudiant de l'Aramis Fusté?? saps moltes coses de mí...que consti que se segur que no ets tú el primer home amb el que faig fer l'amor de veritat...vaja, crec, mira que si ho fosis??, tierra tragameeeeeeeeee.....

    A veure si ho endevines.....el que vaig fer l'últim estiu dic, segur que n'hi t'ho imagines, elis, elis, jejejejejeje.

    Quina edat tens????, perque segons l'edat et puc adreçar a un psiquiatric o a un altre, ho dic per lo d'estudiar per ser com Jo Mateixa, juasjuasjuasjuasju.

    Petons guapo!!!!!
    Anònim said...
    Ostres, no fotis, l'Aramis fuster... Nooooooooooooooooo!!!! No és fàcil ni difícil poder dir algunes qualitats i/o descripcions vers la manera d'expressar-se i posar-li una pincellada d'imaginació i encara i així pots errar.
    No et tallis ni un pèl, fes-me 10 preguntes, que riurem una estona perquè els dos crec que estem més o menys igual (psiquiàtric), però no el de Sant Boi... (Ara que dic això quan era voluntari socorrista de la Creu Roja havia anat a tots els hospitals, així que coneixo MOLT BÉ els psiquiàtrics, per sort i/o per desgràcia). Per cert, tela amb l'hospital de Sant Boi, fa molta por (OhOooooohhhh!!!!). Clar que per por l'hospital "Meritxell" d'Andorra, allò és un escorxador amb tots els respectes.(Té el mateix nom...). La meva edat és fàcil de saber, per descomptat que és molt més que la teva. Jo mirava "Jaky i Nuca", "Mazinger Z", "Marco", etc., el problema és que encara m'encanten els dibuixos animats, que hi farem...
    Puzzles: M'encanta fer les coses amb carinyo, paciència i tranquilitat.
    L'any passat, a part de prendre el sol com una "lagartija" et vas fotre més gelats del compte (jajajjajajja).
    Jo Mateixa said...
    Es cert, es allò de dime con quién andas y te dire como eres...o algo així, tot i sabent algunes coses d'una persona i imaginant-ne d'altres ets por confondre, però tú em tens sorpresa!!!!

    Veus, això de lo de la Creu Roja no ho sabía o si ho has posat al Bloc igual no ho recordo i si, si, el Comarcal de Sant Boi es un caos (jo vaig fer les pràctiques d'auxiliar de clínica allà i el primer dia es va morir una nena recent nascuda, quant vaig arrivar a casa els vaig dir que ho deixava, però por mi ovarios que no ho vaig fer)i, si, si, estic d'acord amb tú, els dos estem ben sonats, jejejejeje.

    Ets pots creure que he anat dues vegades a Andorra i no he visitat mai l'esglesia de Meritxell??, millor això que un hospital, encara que porti el mateix nom que jo, bé, jo porto el seu, bueno, això, que ens diem igual :-)

    Eiiii, que jo també veia en Jacky i la Nuca, i en Marco, i l'abeja Maya, que som de la mateixa quinta nen!!!! i jo els findes mentre em vesteixo em trago el Doraemon!!!!

    Tot ho fas amb carinyu, paciència i trànquilitat??, que monoooooooo :-)

    Ostiessssssss, ara si que m'has deixat bocabadada, si, si com una lagartija....però saps a on? :-) i si, els gelats m'ecanten i més els que fan al Poble on els pares passen les vacances, va vinga, saps on és?, si homes si, segur, mire't el Bloc i ho veuràs de seguida.

    Bona nit guapissim, demà amb calma em penso les preguntes i les hauràs de respondre totes eh!!!

    Petonetssssssssss

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column