L'últim cigarret va ser ahir al vespre, a les 23:45, quant vaig anar a dormir, jo no ho estic deixant, però es que em vaig quedar sense.
Aquest matí n'hi un bar obert al barri, tot fosc, sol, negre, res, no hi ha tabac. Al bar que hi ha a l'estacíó del tren la màquina s'ha espatllat, al bar del metro de Avgda. Carrilet avui no en tenen i al quiosc del costat no n'ha venut mai.
A la Granja on esmorzo abans d'entrar a la feina la màquina està "xunga", però siiiii, puc treure un paquet, però es tard i no tinc ni temps de fumar, son les 12:23 i encara no he pogut fumar n'hi un cigarret, tinc el mono??, jo no ho he deixat, jo no estic preparada per deixar-ho, no, no, JO VULL FUMAR, i ho faré...a les 14:00, quant plegui de la feina per anar a dinar :-(

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Home si ja portes tantes hores sense fumar, aprofita ... ara que tu mateixa... saps el que vull dir ??? Però si ho deixes jo també !!! Paraula de Farlopa
    Anònim said...
    De debó ho deixaries si jo ho deixes???, mmmm, no m'ho crec, jejejejejejejeje.

    El primer cigarret d'el dia ha estat a les 17:25, per que a les 14:00 que podia no m'he n'he recordat!!!!
    Anònim said...
    Amb les facilitats que t'estan posant tots el del barri per deixar fumar i tu aqui resistint-hi.
    Jo Mateixa said...
    Si William, es que no tinc cap altre més vici, que vols noi, en alguna cosa m'he d'entretindre, no?

    Jejejejejejeje, tu fumes?, no, suposo que tú no fumes, tú aquetes coses no les fas oi? ;-)

    Ja podries fer el meme ja, que vull saber més coses de tú!!!

    Besitus!!!
    Anònim said...
    Si de debó però em de demostrar-ho d'alguna manera per tant jo ja rumiare i aquesta setmana faig el post que et vaig prometre dedicat aquest tema, i després tu decideixes.
    Jo Mateixa said...
    Redeu, redeu, redeu com diria l'Avi...Farlopa es que jo no se si estic preparada per fer-ho...(ostres aixo ve a ser com quant vaig anar al llit amb un tio el primer cop, brrrrr)

    No se si les meves neurones estàn llestes per fer un pas tan crucial a la meva vida, bé, tu fes el post i jo en pendre nota i deiciré que faig, gràcies per rumiar-hi tú, jo no podria ;-)

    Besitusssss

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column