Les JERC (Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya) ja tenen una diputada al Congrés espanyol. Es tracta de Laia Cañigueral, que ha pres avui l’acta de diputada d’Esquerra al Congrés en substitució de Francesc Canet.

Cañigueral, de vint-i-cinc anys, serà la portaveu d'Esquerra en matèria de Joventut i a la Comissió de Cooperació Internacional. La diputada independentista ha manifestat que està "orgullosa de poder representar el jovent independentista a Madrid i poder donar veu a milers de catalans i catalanes que fan costat a Esquerra Republicana i al projecte de l'Esquerra nacional". La diputada ha afirmat que farà "de l’habitatge i dels problemes juvenils cavalls de batalla" de la seva acció política al Congrés. Així, Cañigueral serà la diputada més jove del Parlament espanyol i l'única representant de les joventuts dels partits catalans a les corts espanyoles.
Cañigueral és membre de la direcció nacional de les JERC, ja que és responsable de la Secretaria de Relacions Internacionals. Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, va complementar la seva formació amb un postgrau en Participació Ciutadana i Desenvolupament Sostenible. Els darrers dos anys, Cañigueral ha desenvolupat la seva activitat professional a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament com a respon.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 03/11/2006)

0 Comments:

Post a CommentDiari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column