A sant de que em passeu un Meme???

Doncs si, no diré noms però a mi m'ha arrivat el Meme que crec que va començar la Candela, i com que servidora es "bona minyona" el faré, però no explicaré secrets per que crec....que no en tinc, però si coses per que em conegueu una mica millor, començo doncs:
1.- Quant vaig nèixer el pare no es creía que fos filla seva, doncs tenía els ullets atxinats, però en veure'm el cul va adonar-se que si, efectivament sóc sang de la seva sang, per que a la natja esquerre tinc una piga igualeta a la de la tieta Antònia, la germana del pare.
2.- La primera vegada que vaig fer l'amor amb un home de veritat (no valen els roces ni els magrejos xorres de quant s'es mig criatura), ho vaig fer amb algú que feia anys que no veía i que m'he trobat per aqui, en el mon dels blocs....obviament no diré el seu nom, si em reconeix que sigui ell el que ho digui.
3.- Fa 9 anys que estic apuntada a l'autoescola i nomès hi he anat 1 cop, el día que m'hi vaig matricular, mai més. Em fan por els cotxes, jo em veig súpermega preparada per conduir, però la gent està molt volada i tú vas tranquilament per el teu carril i bé un gilipolles i te la fot, no, no, passo.
4.- En Hatim m'ha ensenyat a fer rots desde dins. Si, si, des de dins, d'aquells tant forts que solen fer els tios quant no poden parar de veure cervessa?, doncs d'aquets i ara sóc una megacrack dels rots desde dins (que passa....vosaltres no en feu de rots u que??).
5.- Aquest no es un secret meu, ni cap cosa que em passi a mi, però ho pateixo, tinc un company de feina al que l'hi cantà l'alè i es repugnant!!!!, jo ja no se com dir-l'hi i clar, la que ho pateix sóc jo per que sempre que ve a dir-m'he alguna cosa m'aguanto la respiració i crec que em posso morada i tot, espero que no es noti gairé, com l'hi puc dir sense que s'ofengui???.
Apa, neu servits, ja sabeu alguna coseta més de mi :-)

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Hola!!
    Juraria que ja havia fet un comentari abans, però no sé que ha passat.

    Simplement saludar-te, que no sabia que t'havies canviat de bloc (estava desconnectat d'aquest mundillo).

    Una abraçada.
    Jo Mateixa said...
    Si, si guapo he canviat per que el Blocat em tenía fins allà i com que tú no hi ets mai....fa dies que no penjes res, va tot bé???

    Almenys aqui les coses son més trànquiles i de mica en mica vaig fent això més "meu".

    Petonasos i abraços a dojó!!!!
    gatot said...
    epssssss....
    jo no sóc de memes tampoc eh?

    però vaja que està molt bé conèixer cosetes que potser no sortirien mai en un post!
    :)

    El tema del cotxe.... entenc que qui viu a Barcelona pot evitar tenir carnet i cotxe (estalvi de pasta) perquè teniu força possibilitats de transport públic. Ara, si et planteges mai venir a comarques gironines... serà necessitat que te'l treguis!

    Els rots.... jajajajaja, si que sembla que només els homes hagin de fer orts, no? (Tinc una amiga que fa rots "d'home" impressionants). Però jo no vaig aprendre a rotar, fins fa un parell d'anys, ves per on!

    I el tema de l'alè... jo li diria directament. Amb delicadesa, i plantejant-ho com que potser ell no se'n ha adonat... i que li dius tant per ell mateix com per tu. I que en darrera instància... si no hi pot fer res...que et parli des d'una distància prudencial.

    Sovint, aquestes coses, un mateix és el darrer d'adonar-se'n!

    :**
    Jo Mateixa said...
    Visc a Sant Boi Gatot i tinc una hora de camí (patejada fins l'estació, tren i metro fins a la feina), al vespre torno amb el cotxe amb pare i vaig patint tota l'estona (i l'home condueix la mar de bé), però no puc evitar ser poruga en aquest sentit.

    Rots d'Home??, ostres com els meussss, que guay, em presentes la teva amiga?, poder podem intercanviar rotets, si més no, estrategies per fer-ne de més sorollosos, jejejejejeje.

    En quant a l'alè...es que ja l'hi he dit allò, eh tio que et canta la boca, però no es dona per enterat :-(

    Petons guapissim!!!!
    Anònim said...
    Jajajajaj, Definitivament ets genial Jo Mateixa! Jo vaig aprendre de petit a fer aquests mega-rots (sabia dir les cinc vocals i hola què tal en dos rotets consecutius, digue'm guarro), i des d'un dia que li ho vaig comentar a la meva filla per fer una mica de brometa, pretén que li ensenyi!

    Un petonàs!
    Anònim said...
    Mare de deu santissima i l'hi ensenyes a la nena a fer rots????, que fort!!!!!! quina edat té la nena??

    Ostres jo nomès els se fer aixi en plan...com s'escriu el soroll d'un rot??, es que no se escenificar-ho ara, quin frustre por dios bendito, bueno, vull dir que nomès els se fer però no parlar-hi mentre els faig, jo vull que m'ensenyis!!!!!!!

    Gràcies per lo de genial, m'has fet pujar els colors :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column