S’acaben els temes de conversa?

Quant vaig començar aquest Bloc, bé, el de Blocat, tenia molt clar que com a mínim, hauria d’escriure un post al dia, no per obligació, si no per que tenia moltes coses per explicar al cap del dia a dia i volia compartir-les, no se amb qui (en aquell moment no sabia que estàveu tots per aquí), però amb algú, això segur. Tinc amics i dels bons amb els que es pot xerrar molt i molt bé de temes diversos i amb la família sempre hem pogut parlar de tot, mai hi ha hagut tabús, però de vegades t’agrada parlar de coses que poder la resta de la gent no entén ni pretén entendre, per que no te temps, per que no els ve de gust, etc...i les vols deixar anar així, sense més.

Si que he de dir que alguns dies no m’ha vingut de gust escriure, bioritmes baixos, el Cacaolat del matí que estava travessat al cap en lloc de l’estomac i d’altres “palles mentals” m’han impedit escriure moltes coses que volia, d’altres dies hagués escrit sense parar, la sensació es com quant agafes un bon llibre i no pots parar de llegir, m’enteneu oi?

Moltes vegades he pensat...i si un dia ja no tinc res a dir?, i si un dia la gent deixa de venir per aquí, no deixa cap comentari, ja no interessa el que dic? Segur que això us ha passat alguna vegada i suposo que es degut a la inseguretat que tots tenim dins i que costa admetre, per que? Això ja no ho se pas, hauré d’anar a un psicòleg, cada cop el cap em puteja més i les idees, juntament amb les neurones, van més de cul, serà l’estrès dels últims dies.

Les temàtiques dels Blocs son ben variades, si més no, els que llegeixo habitualment, n’hi han de molt personal, n’hi ha dedicats a l’esport, al sexe, a la política, a la natura, n’hi ha de divertits, de tristos, de dolços, n’hi ha de solidaris que em fan plorar, n’hi ha de neguits personals que em fan pensar molt, n’hi ha també dels que la temàtica no m’atrau però que m’arriben a l’ànima, no se per que, poder per que m’he creat un personatge a l’altre banda que em sedueix i m’intriga i fa que cada dia vulgui llegir, més i més d’aquella persona.

Tot això per que us ho dic?, doncs per que estic burra perduda, per que no sabia que escriure quant he començat i al final ja veieu, n’ha sortit un post, una mica “bleda”?, si, bastant bleda, tot s’ha de reconèixer.

Avui encara no he pogut llegir el diari, ni tant sols he vist les noticies, quasi bé no he pogut mirar els vostres Blocs i a molts pocs us n’he deixat comentaris, però es que a la feina semblo un zombie, de la taula a la impressora, de la impressora a la taula, de la taula al WC, del WC a la taula, de la taula al carrer a fer un cigarro, de fer un cigarro a la taula i així la roda torna a començar, quin avorriment, no?, per sort demà es divendres i dissabte hi ha el Barça – Madrid, a veure que fem.




Per cert, ja tinc el telèfon de YOIGO, ara caldrà que m’esperi al dia 15/03, entre les 03:00 i les 06:00 a que es faci efectiva la portabilitat, aquest mati m'han dut el telèfon i he trucat a VODAFONE per preguntar si es podia avançar el tema de la portabilitat, però m’han dit que NO, que esta programada per el dia 15/03 i no es poden fer canvis, que hi farem, de moment jo he posat la targeta nova al mòbil, l’he encès i he estat xafardejant les opcions, es més monu el meu nou mòbil de YOIGO!!!!!!!

Us penjo fotos del kit complert que m'han enviat....

Passaria res si em decidís a canviar la plantilla del Bloc?, poder no tota, però si el color, que me’n dieu??

5 Comments:

  1. Carles said...
    Per mi cap problema. El blanc és un color maleït pels blaugrana :-P

    Salut!
    Anònim said...
    Hola,

    No fa gaire que llegeixo el teu blog, i encara que algun dels temes que hi comentes no m'agraden (quan parles del futbol, per exemple), en general esta be. M'agrada quan expliques coses teves, que t'han passat. Sembla un blog sincer, expliques sentiments que, almenys a mi, m'arriben.
    Així que t'animo a que continuïs i segur que trobaràs temes per parlar-ne aquí al blog.

    Anims

    PD Potser canviar la plantilla, serà com una renovació i t'agafaran ganes d'escriure noves coses
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    I fins aquí ... el primer capítol de REFLEXIONS AL CAPVESPRE DE LA JOMATEIXA ... joder, nena, nena, nena!!! Si no tens res a escriure ... doncs poses una cançó que defineixi el teu estat d'ànim ... però que tu no tinguis res a escriure ... és tan probable com que demà el Barça guanyi 5 a 0 ... t'imagines? ohhhhhhh! Va, no siguem tontos!!!

    I si ningú t'escriu? Doncs mira, llavors sí que serà un monòleg!!! Tonta! Ja saps que com a mínim 1 t'escriurà!!!

    Maco el kit Yoigo, maco ... llàstima que ara sóc Vodafone que sino ... ves que no me n'hagués fet, jo, de Yoigo ... Per cert, Yoigo deu voler dir Yo oigo , oi? És que sóc com lentet i se'm va acudir l'altre dia mirant (perdó, patint) el partit del Liverpool

    Petonets i bon dia per a TUMATEIXA!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    PD: I si canviessis de color ... vigila quin poses ... que no m'hi vull deixar la vista ;) jejejejeje
    Jo Mateixa said...
    Carles: Hola maco, m'enalegro de que tornis a escriure en el teu Bloc, saps que tens linkat al meu germa??, jejejejeje. No, no, blanc no, la cosa està en que jo no se modificar plantilles i haure de "jugar" amb les que hi han aqui, però vaja, no em corre pressa, ho aniré fent de mica en mica.

    Merrameu:Aixxx, el futbol, a en Saforenc tampoc l'hi agrada quant parlo de futbol, o era de politica??, la cosa es que el Bloc es meu i els temes els proposo jo i la gent diu o calla, segons les ganes que en tingui, però el que sempre intento es fer-vos veure el meu parer, sobre diferents temes. Gràcies per el te comentari, m'encanta la gent sincera i tu m'encantes :-)

    Pep: Ai nino quins dies més tontos que porto, tot m'afecta (aquesta vegada si, es per culpa de la regla, ja se que no cal la informació, però aixi et pots anotar al calendari el dia i pel mes que ve saps que no m'has de fer enfadar, jajajajajaja). Lo de possar nomes música es exactament el que volia fer ahir, però el Goear no funcionava, per tant habia d'escriure, però el que?, doncs el que va sortir.

    Per cert, un bon dia en Bruno em va dir i te tota la raó, que no cal que la gent et deixi comentaris cada cop que et llegeixi, es ben cert ;-)

    Ostia...no ho habia pensat això de YO OIGO, que fort!!!!! :-P


    Pep de nou: Tu quin m'aconcelles???

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column