He començat el dia amb mal "talo"

A la Jo Mateixa fa dies que l’hi fa mal el talo del peu dret, però es clar, he de fer molts viatges i pujades d’escales amb tant de transport públic, per tant deu ser cansament. Ahir veient La Passió quasi be no em notava el mal, doncs ja podeu comptar la d’hores que un està assegut veient-ho, però en aixecar-me del seient l’últim cop ja em vaig notar que alguna cosa no anava bé, la fiblada que em va fotré va ser de tela marinera, però jo calladeta estic més guapa i no vaig voler espantar a ningú.

Caminada fins a l’aeri per baixar a Olesa a pillar el tren fins a Sant Boi i en pujar al tren em volia morir del mal que em feia (ei Pep, que no es culpa teva eh, el que passa es que sóc gilipolles i una campeona de suportació del dolor, d’aquí que no digues ni mu).

En arribar a casa bastant de dolor, però en ficar-me el llit desprès d’haver fet el post anterior em vaig quedar adormida i no vaig notar dolor, aquest matí no podia quasi be posar el peu a terra. He anat a l’oficina, en transport públic, coixejant tot el camí i a mig matí, quant m’he pogut treure la feina forta, he demanat que em portessin a urgències.

Total, la Jo Mateixa te una inflamació “preocupant” del talo del peu dret, m’han receptat antiinflamatoris i gel, molt de gel, per baixar la inflamació. A més m’han dit que he de fer repòs, el peu en alt i no caminar gaire, lo justet per anar a fer un pipí i para de comptar.

Demà al matí aniré a buscar la baixa a la meva doctora de capçalera i res, m’han dit que mínim una setmana, però que si em continua fent mal ho allargui a dues, que consulti amb la meva doctora, no fos cas que perdés masa muscular (ah però jo tinc músculs???, em pensava que d’això se’n deien mitxelíns) a la cama.

- Em fa mal quant estic asseguda molta estona, quant camino hi noto “alivio”.
- Que rarita eres no? (es que es del Bilbao la metgessa que m’ha atès).
- No, no, be.....si, una mica, però al caminar no em fa mal per que no recolzo el taló, poso el peu de costat i camino amb la part externa del peu. Em fa mal quant he de recolzar-lo per donar-me inpuls per aixecar-me.
- Pues eso no lo hagas por que si no te vas a joder (així mateix m’ho ha dit) los ligamentos de la rodilla. Debes apoyar el talon para andar.
- Es que si el recolzo em fa mal.
- Pues no andes. Reposo absoluto, minimo 1 semana.

Dit i fet, he caminat lo justet del cotxe (el pare m’ha deixat a la porta) per pujar a casa i ara sóc davant del PC, amb un tamboret sota la taula, un coixí a sobre per que no estigui tant dur i la cama recolzada a sobre.

I m’espera una setmana de nervis, per que tinc molta feina al despatx, però clar, estaré de baixa (demà ja tinc demanada la visita amb la meva metgessa de capçalera) i mínim hi estaré 1setmana, ves que he de fer, si la doctora ho diu....

24 Comments:

  1. euria said...
    ostres tu...després d'un cap de setmana perfecte, ara li donen uns dies de vacances....q és broma!!! Cuida't molt i després de menjar el diclo...que no et faci mal a l'estòmac.

    Ptons i que descansis!
    David JB said...
    És que si et diuen que has d'agafar baixa, doncs això que has de fer, no hi ha més. Jo, la primera setmana de pràctiques a El Corte Inglés en un centre comercial, com que eren 8 hores de peu, i no porto mai sabates, doncs clar, al final se'm va inflar el peu dret, i és això, que no podia ni caminar, un dia vaig trigar de l'estació a casa, més de 30 minuts, quan normalment no trigo ni 5, així que ja saps, repòs absolut, i no pensis en la feina, si estàs de baixa, ho estàs i punt.

    Apa, vagi bé tot ;)
    Metamorfosi said...
    Nenaaa... com estàs??
    Ja veig que una mica fotudeta. És clar, tant treballar, tant gimnàs i tanta Passió!

    Doncs si t'han dit repòs, a reposar, que si fos tendinitis és molt tossuda!

    I compte amb els antiinflamatoris: prente'ls després dels àpats que sinó et destrossaran la panxulina!

    Cuida't moltíssim princesa! Petonassos!!!
    Anònim said...
    ànims noia!!

    toca ser forts!!

    t'ha dit quelcom sobre escalfor o fred? a mi la darrera lesió, la manta elèctrica em va fer miracles... :) però millor no em facis cas no sigui q s'espatlli i em sentiria fatal...

    bé... força i que et milloris guapa!
    gatot said...
    A veure si t'ho he ciber-encomanat? ja em fotria força, eh? :DD

    De fet... quan l'arare em va insinuar (és una forma de dir) que si m'havia plantejat anar al metge, si que vaig recordar llunyanament que feien una cosa, un paperet que en deien "la baixa", però ràpidament em vaig mirar el contracte que em van donar fa una setmana i... si... ho diu ben clar: "les situacions d'incapacitat temporal (i unes quantes més...) interrompran el període de prova".

    O sigui, qu e no em puc posar malalt... fins d'aquí a un mes i mig! :DDDDD

    En fi, tu que pots... fes-ho ben fet i reposa. I si estàs molt capficada amb la feina... sempre pots proposar que te la deixin fer des de casa i convertir-te en teletreballadora! T'imagines que et diguéssin que si?

    petons i llepades anti-inflamatòries!
    Mikel said...
    Aixo es començar el dia amb mal peu.... de totes formes tranquila , segur que si fas bondat s´acaba solucionant ;-)
    Anònim said...
    Que no sigui res. Reposa i a millorar-se. Tens tota la vida per treballar, una setmana de descans no et farà cap mal :P
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Què dius? Això t'ha passat? Aixx, si ja ho sabia!!! jejejejeje

    Vaaa, que no passa res! Una setmaneta de descans t'anirà de conya, cigonya!!!

    Un petó i endavant les hatxes!!!

    PD: No, no va ser culpa meva ... però si m'ho arribes a dir et porto a coll i bé ... i haguéssim semblat el Kevin Costner i la Whitney Houston a El GuardaEspaldas ... bé, en aquest cas, el GuardaTalones!!!

    A cuidar-se molt!
    Anònim said...
    Cuida't molt JO!

    Ja t'han fet una radiografia... que aquest matasanos no s'ho miren gaire tot aixo... A mi em va passar alguna cosa semblant. Cada vegdaa que apoyaba el talo, veiea els estels. Em van receptar antiinflamotis i no em van fer res. Al final tenia un espolo. Aixo passa quan s'acumula calci al final de l'os que toca al talo i creix un espolo... como los gallos de pelea! Pero fa un mal espantos!!!
    Un perill aixo de possar al blog les malaties d'un/a i que despres anem tots, expliquem les nostres penes (pren-te aixo, fes allo, a la meva iaia...) Ja saps de que parlo!! Res, lo dit descansa!!
    Anònim said...
    quina ràbia la gent soferta que aguanta fins l'últim moment per tal de no molestar a ningu!!

    (com jo)

    Quina ràbia la gent que es pensa que és imprescindible i que sense ells el món no funciona!!

    (com jo)

    Ei. Que és amb carinyu... i a descansar, a fer el ronso, a oblidar-te dels maldecaps i ja veuras com en una setmana estas la mar de bé.

    apa
    neus said...
    mosseta!!! veus com tanta Passió no pot ser bona?!?!?! jajaajjaajja

    Res, a descansar i deixa la feina de banda, que igualment per més voltes que hi donis no la podràs fer, a fer bondat i que et cuidin, que ja toca!!

    Un petonàs, guapa!!!
    Anònim said...
    Cris: Ja ho faig ja bonica, el que passa es que em fa ràbia per que lo de la piscina ho haure'm de pospossar per més endavant i el finde del 5 i 6 de maig voliem marxar amb la Pneya del Barça a San Sebastian, no se si podre'm :-(

    Per cert, si em fes fregues de voltaren pomada que, m'aniria be??, a veure si aixi baixa una mica la inflamació, no?

    Euria: Si, si, la mare sembla metgessa també, jejejejejeje, LES PASTILLES DESPRES DE MENJAR QUE SI NO ET FARÀ MAL L'ESTOMAC i res, dit i fet :-)

    David: A veure David, explique' això de que per treballar no portes sabates, comorrrrr??, al Corte Ingles has de treballar descalç???? :-P guapu, em cuido, trànqui!!!! :-)

    Meta: Preciosaaaaaa, ja veus, aqui estic, asseguda davant del PC amb el peu damunt el tamburet i una bossa de pèssols (ara ja comença a descongelar-se es el que dinarem avui) i fumant com una burra (la mare m'acaba de dir que a la feina no es fuma, jejejejejeje i es que estic treballant via e-mails :-)

    Esteve: Si, si, m'ha recomanat molt de gel i aixi estem, amb els pèssols congelats al peu, jajajaja.

    Gatot: Es que et tenia una mica d'enveja, jejejejeje, home si despres de 10 anys treballanta l'empresa no em puc agafar 1 setmana de baixa aniriem lletos, no?? Ahhhh i si, noi, si, sóc una teletraballadora, ja he fet no se quantes trucades a clients i proveïdors i l'e-mail no paraaaaaaaa :-S

    Mikel: Això espero, això espero, jejejejejeje :-)

    Pd40: Ah no això si que no, una setmaneta d'estar a casa a cupero de reina no em farà pas mal...espero, jejejeje, tot i que a lo bueno se acostumbra uno rapido, jejejejejeje

    Pep: Homeeeeeeeeeee, gràcies, gràcies, hagues molat fer de Withney (m'encanta), però no era plan, que de l'Ateneu al aeri hi ha un catx gros, jejejejejeje :-)

    Carlitos: Em van fer radiografies (i em van fer esperar 1 hora i mitja per donar-me els resultats, total quasi 4 hores esperant) i em van dir que tinc una calcificació molt petita però que no està localitzada al mateix lloc on em fa mal (fa 15 anys em vaig fer un esquinçament a aquest peu), de totes maneres i tenint en compte que em van fer esperar bastant es van portar molt be :-)

    Escarabat: Si es que no podem ser bons nino, la gent bona com nosaltres sempre surt escaldada i si no ja ho veus, jo de baixa i pencant desde casa, hay que joderse, jejejejejeje :-)

    Elur: Donaaaaa, que la Passio no en te la culpa!!!!! el mal ja hi era, el que va fer es engrandir-l'ho però res més, a més, vaig gaudir de molt bona companyia i va ser un dia formidable, de debo que m'ho vaig passar genial i no ho canviaria per res del mon :-)

    Gràcies a tots!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Si la doctora ho diu doncs a fer bondat i no posar el peu a terra, ànims i a cuidar-se esperem les teves cròniques de quant t'estiguis aborrint ... aleshores si que serà tremendo els posts que ens pots fer jajajaja
    David JB said...
    Al que em volia referir és que, quan vaig treballar a botiga, com que cal portar sabates, i jo no en porto mai, en posar-me-les, doncs clar, del poc costum, i de que em quedaven petites, doncs em va passar això del peu, no vull dir que treballés descalç, jaja, només faltaria.
    Metamorfosi said...
    Pero buenuuuuu... com que fumant com una burra??? Que no veus que d'aquesta setmana en sortiràs amb el talò nou i els pulmons i les dents ben ennegrits???
    Que no, que no... caramels d'eucaliptus!

    Sigui com sigui... cuida't molt princesa!!!

    Petons!!!
    Charlie said...
    va, ànims!, que això no és res!
    Puji said...
    Doncs au! aprofitqa per desestressar-te i passa uns dies de la fenya que estàs en el teu dret!
    Anònim said...
    Farlopa: No et penssis tu que feina en tinc eh, que no he parat en tot el dia de trucar a clients i d'enviar e-mails, aixpo si, amb la cama ben amunt i fent respos absolut :-S

    David: Ja t'habia entès homeeeeee, però volia que tornessis a passar per aqui i em deixes un comentari, jejejejejejejejeje.

    Meta: Tens tota la raó del mon carinyu, ho he de deixar per que no pot ser. Aquest mati quant hem sortit del metge he fet comprar a la mare un cartro per tal de no molestar-la cada dos per tres dient-l'hi que m'en vagi a comprar, em sembla que he fet molt mal fet, oi?? :-O

    Charlie: Vols dir que no es res??, si per anar al WC trigo minim 10 minuts, entre que baixo la cama del taburet, agafo la crossa (abans he dit muleta i semblaba que fos un turetu) i arrivo al bany ja m'he pixat a sobre :-P

    Puji: Impossible descansar de la feina, tinc el correu de casa configurat per rebre e-mails del despatx i no he parat en tot el dia, tinc el cul quadrat de tanta cadira, jorrrrrrrr :-O
    the silver blue sea said...
    Fes bondat i que et milloris Txell.
    Ànims i un petonet.
    Anònim said...
    The Silver Blue Sea: Gràcies!!!!, em cuido, tranqui, i faig bondat, de debó!!!!, m'he passat el dia amb el peu en alt i xerrant pel MSN (també he fet coses de la feina vía e-mail eh!!!!)

    Petonets!!!!!!
    Lluna said...
    Ostres, espero que ja estiguis millor! I que aviat puguis tornar a caminar (i a explicar-nos històries de metro!)
    Cristina said...
    Perdona guapa, no he estat en tot el dia a casa. Les fregues de voltaren no t´aniran pas malament però també t´anirà bé tenir el peu en alt i posar-te crioteràpia (una mica de gel) durant 20 minuts on tens l´inflamació. Si ho fas tres o quatre cops al dia notaràs millora. Cuida´t molt maca!
    Anònim said...
    LLuna: Jo tambe ho espero, dos dies a casa i ja vull tornar a la feina, si més no allà xerro amb l'un o amb l'altre i puc sortir al carrer, aqui la mare no em deixa ni moure de l'habitació, lo just per anar al bany i per fer les menjades del dia, pero res més :-(

    Cristina: Tranquila dona, nomes faltaria que estiguessis aqui pendent de mi, jejejejejeje.

    La mare m'ha comprat una bossa de gel (be, es pot fer servir en fred i en calent), d'aquelles blaves, es com un gel i m'ho posso 20 minutets cada vegada (quatre o cinc cops al dia), com diu la caixa, es de la marca NEXCARE. Gràcies!!!!!!
    Anònim said...
    Cris: No, no, directament no, el mateix gel aquest porta una bosseta com de gasa per tal que no m'ho possi directament a la pell, em podria cremar :-)

    Gràcies preciosa!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column