Gent Activa, energia positiva

Avui he rebut el programa que ERC ha presentat per la Candidatura d'en Josep Mª Cervelló com alcaldable de Sant Boi de LLobregat, les seves principals preocupacions son:

1.- Una regeneració democràtica a l'Ajuntament amb una administració local i transparent, propera, eficaç i oberta que garanteixi mecanismes de participacio i cogestió a tota la ciutadania.

2.- Una seguretat basada en la prevenció i amb l'objectiu de defensar els drets de les persones.

3.- Una aposta per facilitar la participació activa de la joventut en la vida social i cultural de Sant Boi.

4.- Buscar solucions als problemes de mobilitat, els aparcaments, les entrades i sortides de la Vila, que el metro arrivi a Sant Boi d'una vegada, el soterrament del Carrilet, tots ells per garantir uns desplaçaments ràpids i eficaços.

5.- Recuperar la Caserna Militar com a reserva d'espais per a les necessitats de la ciutadania (equipaments, habitatges,etc...), per tal d'evitar procesos especulatius que benefici només a les constructores i al Ministerio de Defensa.

6.- Promocionar el comerç actiu per tal que doni vida als carrers de la ciutat.

7.- Un nou Pla d'Habitatge amb promocions de Vivendes de Protecció Oficial, i que a més, rehabiliti i faciliti l'entrada en el mercat dels pisos i cases buides, evitant així que el jovent marxi de Sant Boi.

8.- Coordinar Polítiques Educatives, Culturals, Esportives i de Joventut, orientades a aconseguir una formació integral del jovent.

9.- Una normalització plena del Català a l'administració i el foment del seu ús entre les entitats, associacions i empreses. Adaptar i apropar els cursos de català a tota la ciutadania.

10.- Polítiques Socials i de Salut, per tal de garantir unes condicions de vida dignes per a totes les persones, amb programes específics per a la gent gran, la infància i adolescència, les dones i la nova ciutadania.

11.- La Protecció dels Espais Naturals i Agrícoles que envolten Sant Boi (Zones Forestals, Riera Can Soler, Parc Agrarí), com a garantia de qualitat de vida.

12.- Recuperació de l'Ateneu SantBoià i potenciar un gran eix cultural de la ciutat al Nucli Antic, com a fórmula per a la rehabilitació econòmica, socil i urbanística del barri.

Crec en el programa d'ERC, per que crec que Sant Boi mereix una gent preparada, amb ganes de fer coses per la seva ciutat, ERC Sant Boi no es nomes un grup de gent que parla de política, es un col.lectiu de gent jove i no tant jove, que es volca en la ciutat, que col.labora, que es mou i es peocupa per Sant Boi, per això jo crec en el Josep Mª Cervelló, per això jo crec en el programa d'ERC Sant Boi, queda clar a quin partit votaré, oi?

Si voleu el programa complert feu click AQUI.

26 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    El Fitxer PDF que parla sobrel'Ateneu està escrit per la Lourdes Escardívol
    Anònim said...
    Jo votaré al PP. És que ja que ens acaben donant pel cul, almenys que ho facin gent que ens saben. Porten molt de temps donant pel cul als ciutadans i ja en son experts ;-))
    Joana said...
    Jo mateixa,
    Per desgràcia hi haurà molt d'absentisme. Està pronosticat. El que falta és gent amb empenta, gent que engresqui i costa. A Girona mateix, encara es viu del que va fer en Nadal i costa veure qui farà per la ciutat. Estic desencantada a hores d'hara.
    Si ho tens clar, endavant!
    Bon diumenge!
    Ulisses said...
    wueno, jo no puc votar, però si pogués votar votaria a ERC.
    És l'unic partit que ideologicament m'atrau ;)

    PD; si compleixen el 40% dels punts ja pots estar contenta ;)
    Jo Mateixa said...
    Merrameu: Mira que no m'acabo de creure que votis al PP, pensa en el Jan, segur que no vols que visqui en un poble-ciutat on hi hagi feixisme i dictadura, el PP es l'únic que sap proposar :-)

    Joana: Espero que estiguis equivocada amb el tema de l'absentisme!!!!!, d'això es tracta, de que la gent es conscienci, jo no pretenc que tothom voti a ERC, obviament cada persona te els seus ideals i vol el millor per el lloc on viu, l'únic que vull es fer-vos saber que JO votaré a ERC per que crec en ells i especialment en el Josep Mª Cervelló.

    Cal que la gent i especialment el jovent, que es el futur del pais, no es quedi a casa i vagi a votar per uns ideals, per un programa electoral en el que cregui i per una gent en la que confií.

    Ulisses: LLàstima que no puguis fer-ho encara, però tot arriva, no defalleixis i segueix lluitant per la ideologia que tens :-)
    euria said...
    M'encantaria tenir-ho tan clar com tu!! Però ni que em passés una setmana meditant podria trobar algú mitjanament acceptable. Ja m'agradarà veure qui va a votar, de moment jo no m'he saltat cap ocasió, espero no fer-ho aquest cop. Crec que n'estem una mica farts de tantes mentides grgrgrgr, l'únic que tinc clar, és qui no votaré...ja és molt.

    A part d'això... :D espero hagis passat un bon cap de setmana ;p
    Jo Mateixa said...
    Doncs no te la saltis Euria, busca, pregunta, informe't i quant trobis gent que et dona confiança i en la que al llegir el seu programa t'hi sentis indentificada no t'ho pensis i ves a votar :-)
    Pol G.G said...
    Només un petit apunt.
    Pq els polítics és un dels pocs col.lectius on es generalitza tant?

    Que si tots són iguals, que si tots són uns llares, que si tots fan el mateix...

    Jo no hi estic pas d´acord, hi ha de tot com a totes les cases i ni ha que fan molt bona feina sobretot a nivell municipal.
    Jo Mateixa said...
    Pol, penso que passa això per que la gent està molt escarmentada, per que el més senzill es conformar-se amb allò que conèix i no vol plantejar-se buscar opcions noves.

    La gent no s'informa del que ofereixen els politics per les ciutats o pobles i creuen que els que manin ara ho faran igual o pitjor que els que ho fan fet fins ara, per això cal que hi hagin persones que s'encarregui de fer veure a la gent que hi han opcions vàlides dins el mon de la politica, que hi ha molta gent que treballa per fer possibles nous canvis, per el be de tots.
    Ferran Porta said...
    Molta sort a ERC a Sant Boi i a la resta del país. I, sobretot, molta sort a la participació; quina enveja em va fer el 85% de França de fa una setmana! Tan de bò a casa nostra la gent estigués igual de conscienciada i votés en massa!
    Jo Mateixa said...
    Bones Ferran, a França estan conscienciats i van a votar...malament si, però almenys ho fan, jejejejejejejejejejejej.
    Anònim said...
    A las eleccions municipals sempre acostuma a votar mes el 85% de participacio seria ideal pro ewm sembla que no arrivara, la gent esta una mica desencantada,Jo personalment soc un votant bastant fidel,a una opccio, pro aquesta vegada a la meva posibilitat es presenta una opcio que m'atrau, per els seus plantejaments sobre inmigracio, no estic en contra de la inmigracio, pro no puc aceptar que algun colectiu vulgui imposar las seves creences religiosas a la nostra societat. La religio sigui la que sigui te que estar al ambit de lo privat,no es pot imposar a la resta de la societat, s'ha de respectar pro no podem aceptarla quant trenca derets asolits.
    ALGU.
    Jo Mateixa said...
    Anònimo ALGU: Completament d'acord amb tu, no es normal que ens vulguin impossar certes coses, com per exemple la construcció d'una mesquita, però...algu ens va preguntar si voliem esglèsies??

    Parlant la gent s'enten i està clar que el que ve de fora s'ha d'adaptar al que hi ha aquí, es el que toca, el que no podem pretendre es que una persona que acaba d'arrivar sapiga fer faves a la catalana o parlar un Català de Pompeu Fabra en dos dies :-)
    Anònim said...
    Hola Meritxell:
    No es tracta de que menguin fabas a la Catalana( QUE BONAS )a mi m'agrada trobar coses de altres paisos a las botigas noves que surtan i tastarles soc molt tafaner, pro lo que no veic de bon agrat i no es pot generalitzar al 100%, es veure nenas de 10 anys o menys amb el mocador, o trobarme la senyora? amb el burka,per la meva ciutat, o que tinguin diners per construir mezquitas, i que desppres el serveis socials els hi paguin tot perque no paren de parir i ademes el home en nom del Islam en casa con la pata quebrada,aqui a Catalunya a treballat sempre tothom quant encara a altres puestos d'España, esta malt vist que treballesin las donas.
    Salutacions ALGU.
    Jo Mateixa said...
    Anònim ALGU: Com a tots els llocs hi ha gent per tot, a mi tampoc m'agrada veure nenes amb mocadors però si parles amb elles moltes et diràn que ho fan per que volen, no per que les obliguin a casa, doncs al ser nascudes aqui no estàn obligades a portar-los o si més no l'obligació no es tanta.

    En quant a dones portan la burka, collons, on vius tu???, jo aqui no n'he vist mai cap, vale que porten aquells vestits llargs tipics del seu pais, però tant com a Burkas....i si en portesin tampoc em semblaria correcte, però es el que han decidit portar.

    No cal anar tant lluny per veure l'home a casa mentre la que penca es la dona eh, et recordo que de la molta inmigració andalusa (i no hi tinc res en contra) que va venir a Catalunya als anys 40, les dones es dedicaven a servir a casa dels senyors de la part alta de la ciutat, mentre els marits anaven al bar a veure el futbol...vols dir que ara es gaire diferent???
    Rondaire said...
    Jo et faré cas i aniré a votar. Però primer rondaré una mica per tot arreu, com és habitual, i el dia de reflexió ja decidiré ... o no ...
    Anònim said...
    Respecte a lo del Burka no visc gaire lluny d'on tu vius, fins fa poc la integracio de las familias magebies que van venir en un principi es bastan bona jo tinc amistad amb alguna familia i molt be pro amb el ultima vinguda tambe han vingut Imans, i els collen moltisim, dones que abans no portaven mocador ara el portan, d'integracio res prohibit, per ells el Islam es la unica veritat i no distinguexen ( ELS CREIENTS) entre poder civil i poder religios el unic poder te que esser el religios,cap altre.
    ALGU
    Jo Mateixa said...
    Rondaire: Fes-ho home, ronda el que calgui i actua amb consequència :-)

    Anònim ALGU: Que tens por de deixar el teu nom???

    Bufff, tocar els Imans per els musulmans es com tocar el Benedicte XVI per els cristians, aquests si que son una colla d'aprofitats i es que l'esglesia, vingui don vingui mai canviarà, ja sigui musulmana, cristiana, jueva, budista o d'on sigui, quant l'esglesia s'hi fca pel mig amb els seus grans càrrecs l'hem ben trunyada :-S
    Anònim said...
    HOla Meritxell:
    Encara que dic coses que se que pensa molta gent sembla que no es el discurs politicament(Per aixo algu) correcte.En aquet moment el Islam viu lo que va viure el cristianisme amb la inquisicio. Bueno hi han sector cristians que deunido,sino mireu aquesta pagina que vaic trobar ahir per casualitat,sobre tot els Foros no tenan desperdici.
    http://webcatolicodejavier.org/
    home.html
    ALGU
    Jo Mateixa said...
    ALGU: Deu ni do la pagina, s'em posa la pell de gallina nomes amb el nom però he volgut entrar per veure-ho i quasi be caic de cul, ja dic jo que els fanatismes siguin de la religió que siguin son dolents :-(
    Rondaire said...
    Osti tu, jo també he vist la pàgina i només he pogut veure un títol que deia : 'las tres P del misionero'.
    I jo que em pensava que el misionero aquest era una altra cosa ...
    Per si de cas, us passo un video molt ilustratiu del tema immigració. Me l'envia un amic que vivia a Vic, va sobre un tiu que es veu que es presenta a les eleccions amb el lema fora els imigrants, i que malauradament sembla que té molt èxit. El que passa és que la gent no coneix el seu passat...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA
    Jo Mateixa said...
    Rondaire: Aqui al despatx no tinc altaveus, em guardo l'enllaç i el busco a casa quant hi arrivi al vespre, ok?

    PD: Si, el misionero deu ser...alguna altra cosa :-P
    Anònim said...
    Realment es una pega el pensament real del Anglada i mes lo que es veu al video del Yotube, de fet lo unic que he trobat bo de lo que diu " es que no es llogic que un model de societat que ha fracasat per aixo estan aqui( els inmigrants ) es vulgui imposar aqui on han tingut que venir per guanyarse la vida" el pasat de molta d'aquesta gent PxC frenara molts votants pro per un altre banda diuen cosas que molta gent pensa, personolment no crec que Inmigracio estigui lligada a delincuencia de delinquir aqui tambe hi ha gent a tots els nivells que ja en sap.
    ALGU
    Jo Mateixa said...
    Anònim ALGU: No podré veure el video que ens deixa en Rondaire fins al vespre, però ja m'imagino de quin pal va el tal Anglada aquest.

    De gent bona i de gent dolenta n'hi han a tots puestos i de tots colors.
    Anònim said...
    Hola guapi!!!
    Jo si visques a Sant boi votaria ERC de Sant Boi, però visc a Sabadell (jo que soc del barri de Gràcia de Barna, snif snif) i votaré ERC de Sabadell. I a més a més dono suport a la candidatura d'ERC de Cunit (que es presenta el meu guapisim... ;)
    Jo Mateixa said...
    Hola preciositat, bona nit!!!!!, jo també dono suport a la candidatura d'ERC a Sant Boi, quina gracia tu, avui ha sortit el meu nom a un diari que fem aqui, m'ha fet paxoca veure'm per allà :-)

    Que dormi be guapissima i moltissima sort al teu guapism!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column