Proposicions que no Preposicions

No sabia ben be quin títol posar a aquest post per que no sabia o no tenia gaire clar que comentaria, així que he començat per el final i he anat fent el principi de mica en mica, però com que la resultant no tenia ni cap ni peus ho he esborrat tot i he començat de nou, així fins a 7 vegades.

Al final he optat per anar a sopar, avui la mare ha fet una bona amanida (enciam, panses, nous i olives farcides d’anxova i això que les anxoves no m’agraden, però dins de les olives si), frikie, ja ho se. De segon la mare ha fet escamarlans al forn, amb una bona picadeta d’all i julivert, un bon raig de llimona i apa, a sucar par, que bo que estava!!!!!!!

Recordo que per dinar m’he menjat una trista i ínfima cuixa de pollastre a la planxa i un flam de postres, per veure un Trinaranjus de taronja.

Per que us explico això?, la veritat, no en tinc ni idea, ja us dic, no tenia molt clar que volia escriure, el meu viatge en transport públic?, avui no ha passat res interessant, nomes que una iaia ha caigut en entrar a Urquinaona i s’ha fet un trau al front (4 punts de sutura), 15 minuts parats.

El dia a la feina?? Pà que?? Feina, feina i més feina, rises amb la Núria, cigarret, comentar al bloc, xafardejar per els altres Blocs, e-mails amb en Pep, més rises amb la Núria, més feina, un altre cigarret, més e-mails, més comentaris, més xafardejar per Internet els blocs i a dinar. A la tarda quasi be el mateix, menys respondre comentaris del Bloc, xafardejar els vostres i intercanviar e-mails, això si, cigarret i rises amb la Núria que no faltin i es clar, feina, molta feina.

M’he pres la molèstia i ho dic de bon rotllo, de ficar-me en un dels meus merders habituals, doncs l’hi he donat feina al amic Pep per que busqui una bona plantilla per fer un Bloc nou, un Bloc frikie, tot i que aquest de vegades ja ho es, per que últimament estic que no paro de dir tonteries, com ara, que no calia que ho aclarís, tots sou intel·ligents i ja us n’havíeu adonat, oi?

Doncs bé, això, que en Pep, l’Alepsi (quant pugui, per que ara està estudiant i no disposa de gaire temps, per fer el firkie si, però no per penjar vídeos al Bloc frikie XXDD) i una servidora, faran el pena encara més, es possible això??

Us penjo alguna de les coses que se m’han sol·licitat via comentaris Bloc o via e-mail, ai mare, no sabeu on us heu ficat nois i noies.
3.- Video Josmar (Alepsi tia, es frikie, però frikie, frikie, frikie, sobretot lo de que et xuclà com una compresa)
4.- Video La Terremoto de Alcorcón (amb tots els meus respectes David).
I per acabar, una cançó, que no se si es frikie o no, però a mi m'agrada recoi!!!!!!


25 Comments:

  1. g! said...
    Bon dia pel matí!!
    De tant en tant va bé tenir un dia sense gaires novetats, no? Clar que el sopar que t'has fotut li dona mil voltes al Gaspatxu alvalle i als espaguettis a la carbonara que m'he menjat.

    Tema friki (SIUSPLAU TANQUEM EL TEMA Q EM POSO MALALT!!!) em quedo amb l'Aquarius, si, si, demà a quarts de vuit del matí anire pel carrer cantant i ballant com ells. Ah i el Josmar...ostres, que s'ha na fet del Josmar???

    Apa, vaig a dormir que avui m'ha tocat massa el sol al cap.

    :-)
    Anònim said...
    una vida _______________________________________________________________________________________________________________________ plana plana,tinc un colega que aixo es tot el que desitja de la vida
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Gràcies! Sempre m'ha fet ilusió que em qualifiquin dins l'etiqueta de Tonteries Vàries.

    Si si, ho sé, l'Alepsi està liada i jo també ... però a la que tingui un momentet faig el blog i ale, a frikijar!!!

    Jo aportaré, dins la meva modèstia algunes cançons impagables, com la de la Maria José Galera ... la novia de GH1 del tiu aquell de la pierna encima ... cantant amb una veu de camionera "Dime la verdad"

    Un petonet, per TuMateixa!!!

    PD: El post ... què volies dir amb el post que has fet? Era per justificar de dir-me friki? Era un resum del dia? La iaia, s'ha fet mal? 15 punts són molts punts? Llavors la diferència entre el .... (no poso noms) i el Madrid és conya, cigonya ... curiós curiós curiós!!!

    Petonets de 9
    Jo Mateixa said...
    G!: Bon diaaaaaaaaaaa :-) Doncs si, avui el dia ha estat tranquil i el sopar genial, feia dies que la mare no estava tant motivada per cuinar coses apetitoses, pobreta :-(
    No home no, no tanquem pas el tema, que no has vist que farem un Bloc firkie i tot??, jajajajaja. Et busco que se n'ha fet d'en Josmar i t'informo, ok? :-P

    Ddriver:Però plana en el sentit de calmada, de no fotre el huevo iy cobrar una pasta gansa i tal no?, es que això sembla un encefalograma planisimo nen :-S

    Pep: Ostia, he posat l'etiqueta de Tonteries varies??, no me dat cuen, perdo, per favort :-) Ja trigues en fer-l'ho, ves que no començi jo abans eh a muntar-l'ho eh!!!!!!

    Tu podràs aportar tot allò que vulguis, per algu te'l curres tu el Bloc, jajajajajajaja. No home no, ja se que no disposes de temps per poder treballar en el Bloc (joder, si et cosa un huevo actualitzar el teu un en el que hi particpis no te digo naaaaaaaaa)

    El post venia a ser un resum tot raro i frikie, d'on has tret que a la iaia aquesta que ha caigut l'hi han posat 15 punts??? (n'hi han posat 4 i ens han tingut 15 minuts parats mentre ho feien, tu no em llegeixes be o que tiu????) Tema "el innombrable"...tanquem-l'ho que fa por i ho dic aqui i en majuscules (ja que m'ho dius per e-mail) AQUEST VESPRE VULL QUE GUANYI L'ESPANYOLS i ELS ANIMARÉ COM UNA BOJA (Com si fos el Barça) SEGUR QUE A L'AVI RAMON L'HI FARIA IL.LUSSIÓ PODER VEURE EL PARTIR i VULL QUE GUANYIN PER ELL!!!!!!

    Petontets de 9 i de 10 i de 11 i de 12..... :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ui perdo, es que jo ... encara no he esmorzat i mira com vaig, confonent 15 per 4.

    No no, jo vull que avui sigui un gran dia per l'esport català ... que perdi l'Espanyol!!! És més, que el Sevilla ho guanyi tot, mira, em faria gràcia ... només per veure com se la foten l'any que ve!!!

    Ohhhh, i de 69? petonets de 69? O queda lleig? ^^

    Ale, cuida't!
    Jo Mateixa said...
    Pep: Doncs jo m'estic fotent un entrepà de formatge i pernil endolç que la Núria m'ha portat del forn de costat de casa seva, mmmm, esta tremendo...l'entrepà :-P

    No siguis ranci tiu, alegre't per ells va home, pobres pericos, si perden no hi haurà qui els aguanti i si guanyen tampoc, total, per un titol que poden guanyar aquest any, fem-nos particeps de la seva felicitat cony que per lo que fa al Barça aquest any ni els entrenaments guanyem :-(

    Petonets de 69?¿?¿, aiiiii.... no t'etenc, que vols dir XXDD
    Anònim said...
    Caray.
    Si ha de guanyar algu que guany el Espnyol que tambe es un equip Catala,(no soc perico) si el Barça fa la pena, i no menja que diji menjar als altres i si algun cule li pica que guany el Espanyol que es rasqui.
    JOAN
    Jo Mateixa said...
    Joan: Saps les repercusions que, dins d'aquesta familia virtual que tenim, s'en poden derivar del teu comentari???? :-P

    Ai mare, que jo tambe vull que guanyi l'Espanyol i sóc cuilé fins a la mèdul-la, com l'Adagio XXDD però joderrrrrr, que a saco no???, jajajajajajaja.
    Anònim said...
    El meu comentari ""jo vull que avui sigui un gran dia per l'esport català ... que perdi l'Espanyol!!! És més, que el Sevilla ho guanyi tot, "" perque el sevilla abans que el Espanyol? Quant senten comentaris al reves de que es vol que perdi el Barça en alguna competicio internacional, tot el entorn mediatic ho califica molt malament, i que esperant si hi ha sectors del Barça que fan lo mateix.
    JOAN
    Jo Mateixa said...
    Joan: No fare comentaris al respecte, més que res per que el comentari que meciones no l'he fet jo, si qui la fet vol respondre casa meva està oberta al diàleg, ara be, si us començeu a insultar entre vosaltres esborro els comentaris, els post i el Bloc eh, vamos hombreeeeeeeee, que som gent adulta!!!!! :-)
    Anònim said...
    Ondia Mertxell.
    No he tingut cap intencio de inzsultar a ningu hi si sembla que ho faic ho sento molt, jo mai discuteixo amb ningu, i molt menys per futbol, ho sento molt de veritat.
    JOAN
    Jo Mateixa said...
    Joan: A mi no m'has ofes, i penso que a en Pep tampoc, segur que no s'ha enfadat, estiguès tranquil.

    Nomes vull dir que no cal polemitzar, a més, jo crec que en el fons en Pep tambe vol que guanyi l'Espanyol per que sap el que per mi representaria, doncs el meu avi, el que va morir fa poc, era periquito i sap que em faria molta il-lusió veurel's guanyar, ja que ell, l'avi, no podrà.

    Estigues tranquil, ok?

    Petonassos!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Perdona? Que jo vull que guanyi qui? lo què? andaya!

    Que perdin, home, que perdin!!! Que no hi haurà qui els aguanti, tu!!!

    Ale, petonets ... i que m'he d'haver enfadat, jo! Buah, no calen coses perquè jo m'enfadi ...
    Anònim said...
    AY!!!! respecte al bloc friki aqui en teniu un:http://friki.bloc.cat/
    JOAN
    Jo Mateixa said...
    Nois veieu com es fàcil aclarir les coses??? en Pep es culé cabrejat i de la ràbia que porta dins acumulada vol que l'Espanyol perdi...fins a cert punt es comprenssible. I en Joan, que es igual de firkie que nosaltres, es dedica a mirar pagines frikis com aquesta o com la que ens ha enllaçt, contal de no rebotar-se amb en Pep.

    Homesssssssssssssssssss, jajajajajaja.
    Agnès said...
    El futbol no fa més que separar-nos... Visca el Nàstic (mal que perdi)
    Cristina said...
    Jajajajajaja i jajajajajajaja. T´has superat amb el post però els comentaris no tenen desperdici. A veure si faig un post que ja toca. Que passis un bon dia!
    Petitabruixa said...
    El tema "Aquarius" de Raphael és total...

    Però ell sempre ha estat friki, no?

    Esperant el bloc;-)

    Petonets!
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Ninaaaaaaaa, holaaaaa, guapaaaaaa, tia, que fas que no escrius un nou post eh, eh, eh???? que t'anyoro xavalina!!!!!!, tot bé?? :-) Besitosssssssssssss

    Petitabruixa: mmmm, si, en Raphael es frikie, moooooolt frikie, ara que la seva dona tambe eh, la Figueroa aquesta sempre m'ha semblat rara, ella te calers i està casada amb un paio aixi??, lleig!!!!!!

    Doncs res, tu seu, pren el que vulguis que quant en Pep pugui... tic, tac, tic, tac...farem el nou Bloc :-P Petonets!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Jomateixa: Tia quin lapsus, clar com que tenim el mateix nom no m'he dat cuen que erets tu i pensava que era JO MATEIXA :-P

    Petonassosssssssssssssss :-)
    David JB said...
    Ai, la terratrèmol, què dius? :S M'han dit que ni tan sols viu a Alcorcón, i s'agafa el nom de la ciutat com si res.

    I l'espanyol, guanyarà o no? Ja es veurà aquesta nit
    Mikel said...
    Aquest menu per sopar promet i molt!!! a veure si haurem dñ anr un dia tots a sopar amb ta mare jejeje
    Jo Mateixa said...
    David: No fotis, no es d'Alcorcón la paia aquesta??, millor tiu, que no vegis, deixa pel terra la gent que sou d'alla :-S

    Espero que guanyin per les nenes de davant de casa que son petites i son pericas a morir i sobretot per l'avi, que estigui on estigui espero que gaudeixi de bon futbol, de molts gols i d'una victoria del seu equip de sempre :-)

    Mikel: Eiiii, doncs ja sabeu visc a Sant Boi al Carrer....podeu venir quant vulgueu, jejejejejejej :-P
    Joana said...
    Una abraçada friki!! ;)
    Jo Mateixa said...
    Gràcies Joana, una altre de ben gran i ben frikie per tu, jejejejejejeje :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column