Val si, he vist i la peli....i ara que???

Doncs si, ahir a la tarda vam anar amb en Hatim a veure la pel·lícula de ZODIAC, 18:45 Cinemes de Diagonal Mar, a petar de gent, ens van haver de posar a un lateral per que hi havia moltíssima gent a la sessió de les 19:00...algú de vosaltres estava per allà????

En Hatim va sortir entusiasmat desprès de 2:30h de pel·lícula, jo....bé, jo no tant. No vull dir que la pel·lícula no m’agrades eh, que si que em va agradar, però em va decepcionar una mica, doncs jo pensava que es centraria més en les cartes, en els criptogrames, en entendre’ls i així poder entendre millor la ment d’un assassí, però no va ser així.

No penso comentar res més de la pel·lícula per si algú encara no l’ha vist, qui vulgui comentar que ho faci via e-mail, ok?, així no fotre’m enlaire la pel·lícula a ningú.

Pel que fa a la resta de cap de setmana ha estat prou be, ahir ens vam adormir i no vam anar a la piscina (tema piscina, sauna i jacuzzi us ho explico un altre dia), divendres vam anar a dormir bastant tard veient pelis pel Canal Digital i es clar, dissabte no ens podíem ni moure del llit, a més, a Sant Boi plovia, de fet va ploure tot el dia i feia com mandra moure’s del llitet, així que vam allargar el dia fent el vago a casa (podíem haver anat a veure alguna cosa de la Festa Major, però es que fins i tot això ens feia mandra). Dissabte a la tarda cinema, sopar fora de casa i a dormir tard, per no variar, i aquest mati ens hem llevat cap a les 13:00h.

Avui toca futbol.......no se si el veure, em fa mandra veure’l també per que segur que ens foten una pallissa i això que en Ronaldinho ja ha reconegut públicament que no ha donat el 100% en els últims partits, rectificar es de savis...diuen.

Espero que hagueu passat molt bon cap de setmana!!!!!

PD: Demà es l’aniversari d’una amiga Blocaire, que es prepari per el post especial, el tindrà aquesta nit a les 00:00.


8 Comments:

  1. Anònim said...
    Jo fa tres anys que no vaig al cinema.
    Veig que ets optimista amb el Barça, eh? La cosa no està per tirar coets però bé, no hi ha res perdut!
    Jo Mateixa said...
    Sir....Que no teniu cinemes a Dublin??? :-P

    Tema Barça...on has llegit que soc optimiste???, pero si he dit que em fot mandra veure el partit per que segur que perdem!!!! :-(

    Petons!!!!
    Cristina said...
    Òndia, jo he viscut tota la vida molt a prop de Diagonal mar i ahir vaig estar allà a les 5 de la tarda tot i que de seguida vaig marxar. Ja veig que has passat un bon cap de setmana. Petons!
    susurro said...
    Precisament demà és el meu cumple... crec que arribo una mica tard en dir-ho, no??

    Jo no he vist la peli, però vull veure-la... Ja et contaré.

    I el meu cap de setmana ha sigut: estudi, estudi i més estudiiii!!!

    Jo!!
    Petitabruixa said...
    A la fí, no hem anat al cinema...He llegit, vam anar a sopar, vaig quedar amb una amiga, passejar, fer esport...Una mica de tot i massa de res...Ara, a sopar!
    Anònim said...
    espero que hagis vist el barça !! 6 a 0 !!
    g! said...
    Jo després de veure que el barça ha guanyat 0 a 6 crec que qualsevol cosa és possible, aixi que ara mateix vaig a casa la veïna a veure si vol fer una copeta a casa meva.

    L'esperança mai es perd veritat?

    apa, que tinguis una molt bona setmana i anims que ja falta menys perl proper cap de setmana ;-)
    Jo Mateixa said...
    Cristina: Ondiaaaaaaaaaaaaa, quina ràbia nena, pensar que ens habiem pogut veure i no ha estat aixi, aixxxxx, hem d'estar més comunicades tu i jo eh!!!! Cuida aquest mal de cap que em deies abans por fi, no deixis d'anar al metge, a un metge que et faci cas!!!!!!, un petonas ben gran preciosa!!!!!

    Susurro: Ohhhhhhhhhhhh, doncs una mica tard si que arrives per que ja tinc fet el de la persona "in question"..... :-( però demà passo per casa teva i et felicito, això no ho dubtis!!!!!!!! Hauràs fet quelcom més que estudiar, no??? :-S

    Petitabruixa: Però ha estat un bon cap de setmana o no??, això es el més important dona!!!! :-)

    Rondaire: I tant que l'he vist!!!!!!!, sonunscabronsdemerda, com poden fotre 6 gols avui que està tot practicament perdut, cagunlaputa!!!!! :-P

    G!: Mai, mai, mai es perd, però vols dir que ara tenim res a fer a la lliga???, no se exactament els resultats de la resta (Madrid i Sevilla), pero em temo que el Madrid ha guanyat amb un gol del Roberto Carlos a l'últim minut (ves, com sembpre) i el Sevilla que ha fet??, segur que tambe ha guanyat :-S

    Igualment macu, molt bona setmana per tu també!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column