Zodiac…però no era una barca???

Doncs es veu que si, que es una barca, però a més es la nova pel·lícula d’en David Fincher basada en fets reals i que s’estrena avui.

Us en faré un breu resum, ni que sigui per veure si us pica el cuquet aquest que tots tenim i algú la va a veure, ens ho explica i la resta decidim si hi anem o no.

Caps als 60-70 a San Francisco, van ocórrer diversos assassinats, i els feia el assassí de Zodiac, un pertorbat mental que es dedicava a matar, òbviament, i a escriure cartes i una mena de símbols estranys a la policia i als periodistes per tal de verificar si eren bons en les seves feines, però ja es veu que no per que el cas es va tancar a l’any 2004 sense que mai es sàpigues qui era ell (desprès de tenir 2.500 acusats), al març d’aquest any el cas ha estat reobert i d’aquí que s’hagi fet la pel·lícula.

Buscant per Internet he trobat varis enllaços amb diferents pagines que en parlen dels assassinats, i sobretot de la pelicula (però en el fons jo estic buscant alguna pagina on parlin de les proves forenses, de les cartes, dels símbols, etc...) us deixo uns quants enllaços, a veure si alguna de les ments expertes de la blogesfera pot resoldre els misteriosos assassinats, us imagineu que entre tots fóssim capaços de entendre i traduir el que passava per la ment d’aquet assassí???

A continuació la última carta enviada per aquest paio i un dels “criptogrames”. A sota els enllaços a les pagines.



http://www.todoleyendas.com/leyendas/Asesinos_y_asesinatos/El_Asesino_del_Zodiaco.php

http://www.hoycinema.com/actualidad/noticias/zodiac-reportaje.htm

http://wwws.warnerbros.es/zodiac/

http://www.pasadizo.com/portada1.jhtml?cod=449

29 Comments:

  1. Rondaire said...
    Jo trucaria a la Fletcher o al Colombo, però que qui segur que et podria ajudar és l'inspector Closeau ...
    Pel que fa a mi, soc verge ... del zodiac ... no, tampoc és una barca ...
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Collons tu, ens avorrim, eh? jejejejej

    Un petó i boooon dia, guapa!
    Anònim said...
    HOLA GUAPAAAAA!111

    Jo tinc un cosi segon a Lepe espert am ciptogrames, ja li dic que es conecti i entri al teu bloc a veure si ho pot resoldre.
    JOAN
    g! said...
    Ostres! desconeixia aquest cas i em desmontes la teoria de que no existeix el crim perfecte, estar clar que si. Tot i aixo no m'agradaria estar a la ment d'aquest figura.

    Curiós per altre banda, la possibilitat de que la xarxa ajudi a resoldre aquest cas, no és mala idea tu.

    ...carambas! quin comentari més formal m'ha quedat no??? ostres, em faig por...
    Anònim said...
    Buf, una mica de mal rollo, no? yuyu, yuyu que avui és divendres :P
    Jo Mateixa said...
    Rondaire: Gran dona la Sra. Fletcher, els dies que vaig estar de baixa pel canal 300 em vaig tragar (empassar) alguns capítols de "Se ha escrito un crimen", gran serie!!!! En Closeau...vols dir que faria res amb aquest paio???, jejejejejejeje.

    Ets verge??, mmmm, del zodiac es clar, es clar :-)

    Pep: Si tiu, m'avorreixo molt ja ho saps, jejejejejeje, i es que em va venir la font d'inspiració per buscar les coses aquestes rares despres de xerrar amb tu ahir al vespre....ai Pep, es que m'indueixes a fer cada cosa que tala marinera :-P

    Joan: Cosi segon de Lepe??? i es de fiar?, no hi tinc res en contre dels de Lepe, però ja saps que la fama que tenen deixa molt que dessitjar :-S Eiii, pero gràcies per l'oferiment eh, que passi per aqui quant vulgui!!!!!

    g!: No, no, a mi tampoc m'agradaria estar a la seva ment, que jo soc molt bona minyona eh!!! :-) el que si m'agradaria es poder veure totes les cartes aquestes que va enviar per que sembla ser que tant en les cartes com ens les "criptogrames" hi habien pistes per trobar els morts (nomes s'en van trobar 5 i un ferit que va poder escapar però que no va aportar gaire cosa a la investigació), però es que sembla ser que en algunes de les seves cartes deia que n'habia matat a 37 i aquests cosos mai s'han trobat, a mi aquestes coses m'encanten...serà que veig massa el CSI :-S

    Doncs a mi no m'en fas pas de por eh!!!! :-) Bon findeeeeee

    Pd40: Ostia però t'imagines que algu de nosaltres fos capaç de resoldre aquests casos, cosa que no ha fet la policia desde fa quasi 40 anys????...ostres, ets l'enviat tiu.... Pd40 tu has de resoltre el misteri, tens quasi l'edat, això si fa por :-S
    Anònim said...
    Mira, ara a la feina no tinc temps de traduir la carta, però m'he fixat amb la segona fotorafia penjada. Hi ha un parell de coses a fixar-se: La primera és que cada línia té el mateix número de caracters i em dona l'impresió que algún càlcul matemàtic hi ha. I la segona cosa a tenir en compte és que hi han simbols barrejats entre lletres i alguns d'ells estan repetits, per tant crec que els simbols (no lletres) indiquen alguna manera metòdica de desxifració del missatge. Si alguna estona m'aborreixo tant com tu, m'ho miraré més detingudament.
    Rondaire said...
    http://paper.avui.cat/article/cultura/75358/zodiac/thriller/dun/altre/signe.html
    Anònim said...
    M'he llegit en diagonal el teu post, perquè vull anar a veure aquesta peli demà, i no sigui el cas que em destvellis algún detall important!

    Espero que estigui bé, perquè la darrera de David Finches (La habitación del pánico)no em va entusiasmar gaire.
    Anònim said...
    Uiiiiii reina s'ha acabat mira les series de cuatro, després et passa el que passa, em fas por, deixaré de venir pel teu bloc, a veure si ara començarem a rebre cartes de la Diarijomateixa zodiac 2.0 jajajjaja uiuiuuui AMb carinyo !!!! Bon cap de setmana ;)
    Jo Mateixa said...
    Roviba: Collons tiu, quin caparró que tens, jo no m'hi havia fixat pas tant, a veure si el cap de setmana m'hi puc posar per que el pica molt el cuquillo de saber-ne molt més!!!!!

    Rondaire: Gràcies per l'enllaç!!! es llarga per això no?, diuen que durà quasi be 3 hores!!!

    Millu: No dic res que no s'hagi sabut si t'has llegit una mica el que va passar, ara be, si no saps res de res crec que la pelicula et sopendrà. Espero que ens donis el teup parer quant l'hagis vist!!!!! :-)
    Jo Mateixa said...
    Farlopa: Ja ho dic jo que veig masses capitols repetits del CSI, m'estic tornant lela amb tant sang i fetge, jejejejejeje.

    Bon cap de setmana guapissim i no em tinguis por homeeeee, que soc molt bona minyona jo!!!! :-)

    Petons per La Cuca!!!!!
    David JB said...
    Doncs mira, jo havia pensat en mirar-la la peli aquesta, que en vaig veure l'anunci, li diré als meus amics a veure si els interessa, i si la veig ja te la comento.
    Jo Mateixa said...
    David: Val perfecte!!!!!, m'encantarà saber la teva opinió, fixa't molt be en tots els detalls de la peli eh!!!!, quede't amb tot i m'expliques que t'ha semblat la música, la fotografia, l'argument es clar ja sabem que es interessant.

    Sobretot quede't be amb els criptogrames si surten, que entenc que sortiran igual que les cartes, a veure si podem atrapar l'assassí :-)
    Clint said...
    Que t'han regalat un kit de Totally Spies? o és que s'esta preparant CSI St. Boi...bon cap de setmana!
    Anònim said...
    Hola guapíssima...ja veus, m'he colat al teu block...deu ni dó...quina feinada...però dona gust llegir-te!!
    Ulisses said...
    no aniré a veure la peli...
    Com el cas no s'ha tancat una de dos:
    El final se l'inventen o tindrà un final obert XD

    anada m'acabo d'estalviar 6€ d'entrada! (més les palomites i la veguda XD).

    Salut!
    Rondaire said...
    osti tú !! es veu que aixó de dir-se asesino del zodiaco és bastant típic ... http://www.clarin.com/diario/1998/06/26/e-05801d.htm
    Anònim said...
    He investigat i es veu que en aquest missatge encriptat posa lo següent:

    The publication, of this week, about my murders is erroneous. Luis killed himself, I only induced to him to do it with the hammer and not peak.

    Ara he perdut el link de la web, ja hos el donaré.
    Jo Mateixa said...
    Clint: Em sembla que si es fes un CSI Sant Boi faria les oposicions per entrar-hi, a casa sempre juguem a veure qui endevina qui es l'assassí, jejejejeje.

    Cris: Jejejejeje, hola princesa!!!!, ara he vist el teu e-mail, en Francesc s'ha agafat la tarda lliure i ha marxat cap a Pineda amb la mare, o sigui que fins dilluns no et podrà respondre. Ara et responc l'e-mail. Petonassos!!!!!!

    Ulisses: Ets un frikie tiu, jajajajajajajajajaja.

    Rondaire: Ostiaaaaa, d'aquest no n'havia sentit a parlar!!!!, si es que hi ha molta gent sonada en aquest mon :-S

    ROVIBA: Guapins, el meu angles es patètic,que m'ho tradueixes???, jejejejejeje, ei molt be això d ebuscar informació, estem fets uns CSI's de collons, jejejejejeje.
    Jo Mateixa said...
    Té la mà maria: El faré, el faré :-)
    Anònim said...
    Osti Jo Mateixa, quina currada no?

    Vull dir, que jo com a molt hagués enllaçat la pàgina web oficial i va que xutes...

    A mi em dóna mal rotllo l'argument!
    Petitabruixa said...
    Aquesta és un del tipus de pelis
    en les que gaudeixo com una boja. Clar que el company voldrá anar a veure "Spiderman 3"...

    Abans volia ser del CSI però és molta feina de despatx i a més de vegades s'han d'embrutar molt i recollir cadàvers una mica podrits i m'agrada més lo de cercar persones, els de "Sin rastro"...Si això em va més.

    Clar que aquí, a Alhaurín, tots están al mateix lloc...a la pressó;-)
    Anònim said...
    Això es un bon cas no resolt, eh?
    definitaivament aquí fa falta un bon expert, o moltes ments pensant alhora com solucionar els enigmes...
    Anònim said...
    L'aniré a veure, segur, segur! M'encanten aquest tipus de pelis.

    Potser el tiu matava gent a l'atzar, sense cap conexio amb ell i els criptogrames no son criptogrames sino notes sense cap sentit. I el tiu es passava el dia fotent-se un fart de riure veient com la poli es tornava boja buscant pistes.
    euria said...
    Ostres tu....no sé pq però m'ha vingut com un flaix SEVEN...em va agradar molt, clar que si aquesta està basada en fets reals i encara no sabem el final....em farà una ràbia anar-la a veure i que hi hagi un final obert...La posaré a la llista! Bon finde!
    Cristina said...
    No sé però a mi aquestes pelis em donen mal rotllo. Així que de moment no la veurem. Bon cap de setmana!
    chamb said...
    http://www.mayhem.net/Crime/serial.html
    Jo Mateixa said...
    Annatarambana: Es que a mi, quant m'interessa una cosa, començo a buscar informació com una "posesa", jejejejejejeje.

    Petitabruixa: Jo també vull ser del CSI!!!!!! i sobretot treballar amb en Warrick (quins ullasos te el paio tu), a mi no em fa fàstic ni la sang ni res d'això i en quant als càdavers...home, no m'entusiasma, pero si s'ha de fer s'ha de fer. La se SIN RASTRO m'agrada molt tambe :-)

    Mama d'en Pol: Doncs si, es un cas no resolt...a mitges per que...coi, si t'explico la peli l'hem cagat, jejejejejeje.

    Merrameu: Has anat a veure-la??, que t'ha semblat?, la comentem per e-mail???

    Euria: Si no vaig errada es del mateix director, pero ni punc de comparació amb SEVEN, ja t'ho dic ara :-S

    Cristina: I faràs be nena per que nomes començar la peli....quina has anat a veure aquest finde?? :-)

    Chamb: Jodeeeeeeeer, nomes obrir la pagina ja m'he cagat de por, quines coses que busques tu per la xarxa...no seràs un/a assassí en sèries, oi???? :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column