Dibuix enviat per el Padrí d’Honor



Volia ensenyar-vos un dibuix que ens ha enviat el Padrí d’Honor d’en GIN i en TONIC (caldria veure qui es ell i qui es ella, jo encara no ho tinc gaire clar). La Mama consorte del Padrí d’Honor, ha tingut el detallàs d’enviar-me aquest estupendíssim dibuix que en Pol ha fet per el GIN i en TONIC.

Com que la Jo Mateixa es compromet a fer coses i nomes te una paraula, l’hi vaig dir a la Mama del Pol que dilluns penjaria els dibuix, sense pensar en aquell moment que venien dos Aniversaris Blocaires i que de cop apareixeria un nou Relat Conjunt, per això et demano disculpes, ja veus que així que m’ha estat possible l’he penjat.

El dibuix venia acompanyat d’una conversa divertidíssima entre mare i fill, que no reproduiré, prefereixo que ella ho expliqui, si vol, no te desperdici i es que ja sabem com es la canalla, oi?

Tinc pendent enviar els regals als guanyadors de la tria de noms per els peixets, en Farlopa per haver escollit els noms guanyadors i als padrins, en ROVIBA i LaCafeAmbLlet, us ben asseguro que estamos trabajando en ello.

GRÀCIES POL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


24 Comments:

  1. Unknown said...
    La combinació entre la música que has escollit i el dibuix, giat per les lletres del post és senzillament Genial! Una abraçada des de Tarragona!
    Anònim said...
    Estava somiant que algú em feia un regal, ooooooooaix, bonanit jejeje Simpatica la Cafeambllet !! bessitos a les dues :****** i dos pels peixitos !!
    Toy folloso said...
    Aquests peixos son Gupis, d´America del Nord, vivípars, o sigui que les críes son parides. També s´assemblen a els humans en la forma en que encarreguen a les cries: follant. Si, si; el mascle te un pixot (pedúncle es diu) rotatori, que introdueix breus segons a la famella per a fecundar-la. Es convenient que cada mascle tingui al menys tres o quatre famelles, ¡van adelantats!.
    Aquesta espècie es molt prolífica, i si no tenen la freqüent costum de menjarse els fills, fàcilment es poden guanyar uns diners revenent els alevins a la botiga de mascotes. Mira si et regalen un llibret que edita una marca de menjar de peixos, on trobaràs bons consells per tenir cura de l´acuari.
    ¡Cuasi no et segueixo de tant sovint que posteges!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    On són? Els peixets, em refereixo ... Deu ser art modern d'aquest, perquè no l'entenc ... uahhhhh ... o deu ser la son que tinc ... puto Jaus, que cada dia acaba més tard ...

    L'altra cosa seria per què collons miro la segona temporada si la tinc en DVD ... si sóc tonto, jo!!

    Un petó per TuMateixa!!!
    Petitabruixa said...
    Felicitats , Pol!

    Quin dibuix més maco...Els peixets estaran molt contents de veure que el Padrí els cuida tan bé !!!

    Petons!!!!
    Anònim said...
    Caray si que donan de si els peixets , amb el munt de parentela que tenan no m'estranya,soi tenan desendencia et tocara repartir peixets.
    SPAM: NOus Post al meu Bloc.
    g! said...
    Bravo pel padrí d'honor, en Pol!! Noi estas fet un artista!!

    Excel·lent idea Jo mateixa, veig que tens uns col·laboradors envejables.

    Petonets!
    Anònim said...
    hola!!!
    Jo mateixa no pateixis per lo de penjar el post...tots anem enfeinats...

    Tema dibuix: només hi ha un peix (gegant, però només, un)..perquè? doncs, en Pol es molt vago per dibuixar..tal com diu ell, "és que hem canso"...

    Tema conversa: Després de fer aquest peix el noi diu: " Ja està, l'he fet mort, eh?..", jo al.lucinant, i li dic que per regalar un peix mort millor no regalem res i que perquè està mort...en Pol respon "doncs perquè no té aigua no ho veus?.." després de bufar i d'un estira i arronsa va dibuixar les quatre ratlles blaves que hi han al voltant del peix i diu: "..ja està ara ja està viu, ja té aigua.."...(imagineu si es vago!!!)

    Bé aquesta tarda quan torni de l'escola li ensenyaré que has posat el peix, segur que estarà encantat!!!!

    I moltes Gracies a tú guapaaaaa!!!
    Petons.
    Antoni Esteve said...
    Mai es tard diuen, i més quan es per bé.
    El dibuix m'encanta!
    Hi ha vegades que la visió d'una criatura es més artística que la d'un adult, potser perquè els adults pensem massa en com quedarà, en que diran i aquestes coses.
    Anònim said...
    Petitabruixa, el padrí soc jo; en Pol és el Padrí d'Honor !!!!! Està per sobre meu :D
    yrun said...
    Ala! K macu el Pol tia!

    I un dibuixet precios! ;P
    Jo Mateixa said...
    A TOTS i TOTES: Perdoneu però avui ha estat un dia molt mogut, professionalment i personalment parlant, moltes gràcies a tots per els vostres comentaris!!!!!

    Mama del Pol: Ja friso per que en Pol vegi el dibuix penjant al Bloc, a veure que diu, tot i que segurament passarà de tots nosaltres :-S canalla...ja se sap :-P

    Petons!!!!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Jo per Setmana Santa vull veure com els padrins li regalen una mona a la lagartona.
    També felicitar a l'artista que respon al nom de Pol.
    Anònim said...
    Sir William Temple només vius per veurem arruinat ? :D Un peix preciós, el dibuix no necessita padrí ? jejeje
    Anònim said...
    Uala amb el peixet!!!!
    TuMateixa, els noms no eren LA Gin i EL Tonic????? En tot cas el Farlopa que ho confirmi... jeje
    Sir William, no pateixis que els peixets tindran mona, això sí, si ho has de veure ha de ser EN PERSONA a Catalunya i et convidarem a una Guinness, jejeje
    Gràcies Roviba!!! :)
    Denea said...
    hola!!
    jajajaaja el dibuix és genial!!m'encanten els dibuixos que fan els nens! i els nens en general són tan monuuuuussssssssss!!!!:D
    Jo Mateixa said...
    Sir William, ROVIBA,CafeAmbLlet i Denea: Els nens son nens i son especials, transparents, innocents i màgics, tant de bó sempre es quedessin amb aquesta imaginació, per sempre més, tot sería més macu, no creieu?
    Anna said...
    Caram en Pol com s'ho curra!!!

    Per cert, no vaig proposar noms, però els escollits fan patxoca tu i amb tanta "familia virtual" que tenen estaràn ben cuidats, segur!!!
    Jo Mateixa said...
    En Pol es un pencaire, jejejejeje, moltes gràcies Anna i sigues benvinguda!!!!
    Anònim said...
    JoMateixa !! Els nens són xungos de cuidar i vigilar; que si a part de ser nens també són especials, transparents, innocents i màgics... hem vegut oli !!
    Anònim said...
    Eiiii.... la cafeambllet te rao els noms era LA gin i el Tonic per tant ja pots demanar disculpes ehhhh????? I si que es bonic el peixet, felicitats al artista i a la mare !!! jajajaj Passeu un bon dia !!! Encara no he rebut cap regal :(
    Clint said...
    és una balena o un catxalot?
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: Home era una manera de parlar, jejejeje, però jo pensaba que l'Ulisses, que diu en el seu Relat Conjunt que vol ser pare, podria fer-nos de cangur, no??, no deu ser pas dificil ocupar-se d'uns menudets peixitus :-P

    Farlopa: Gràcies per l'aclaració nano per que ja no sabia qui era qui :-S Que passis tu també molt bon dia i escolta, que ja se que et dec un ragel, però de dbeo que vaig una mica liada per temes personals, a veure si el cap de setaman pogues posar-m'hi una micona.

    Clint: Es en Tonic...be, jo crec que ho es, per que en la realitat es el més gran dels dos i per que en Tonic es més taronjos que la Gin :-)

    Cristina: I millor que jo nena, quina peneta més gran, aquests crius son la llet!!!!! :-S Que passis molt bon dia tu tambe bonica!!!!!!
    neus said...
    quina preciositat de dibuix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ole, ole i ole per en Pol!!!!!!!!


    :*********

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column