El segon aniversari d’aquest mes de Juliol ens porta a un personatge ben curiós, doncs es molt possible que algun de nosaltres el tinguem molt a prop però no l’haguem descobert.

Comencem doncs...

Amb el Blocaire que avui fa anys hem pogut viatjar a Galícia, terra que no conec i que friso per veure, hem anat al teatre a veure en Pavlovsky, amb ell hem rigut sabent que a l’escala del costat de casa seva l’hi ha muntat un Puti-Club on hi viuen la Vanessa, la Jennifer, la Carlota i l’Adelis, i que a més ha anat a queixar-se de....del que ja sabeu.

Amb el nostre Blocaire hem pogut llegir llibres tant diversos com Tu rostro mañana o Últimas tardes con Teresa, hem anat al cinema i hem vist Salvador del que en va fer una positiva i constructiva crítica, també hem gaudit d’un Atlas de la Geografia Humana i també hem anat a Girona a gaudir del Temps de Flors.

Amb ell hem après que és el Xarrup a la menta i ens ha deixat anar frases com que El nostre amor és un amor brusc i salvatge, i tenim l’enyorança amarga de la terra, em gaudit de poesia de Pablo Neruda o l’Andrés Estellés (que va ser el seu primer llibre de poesia), ens ha felicitat el Sant Jordi i hem esmorzat suc de taronja natural, torradetes, cafè amb llet i brioxets amb la seva companyia i amb la del seu fill.

Sabem, gràcies a ell, que es un uròleg o que es treballar en equip, ens ha ensenyat el significat de la paraula AMOR i ETERNITAT, també hem celebrat, en la seva companyia, el dia Mundial de la Ressaca Post – Nadalenca. Com ell, molts de nosaltres estem fins els coll...del telèfon fix i (a cops) del mòbil.

Un 15 de juliol de...no se sap quin any, va néixer el Veí de Dalt, un Veí que tots voldríem tenir al nostre replà, per la seva honradesa, per el seu respecte, per la humanitat i sinceritat que respiren els seus post. Segueix així guapo i no canvis mai eh, jo vull un Veí com tu a la meva escala!!!!!!

MOLTISSIMES FELICITATS GUAPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Comments:

  1. El veí de dalt said...
    Snif, snif! Què dir? Esperava el teu pastís, no et vull enganyar; però no aquesta miniressenya tan sentida que em fas. Em sembla que ets tan bona gent que no t'has adonat encara que estàs al meu replà...

    I mira, com que amb tota la penya que viu al replà i ls que mirin aìxò tinc ganes de celebrar-ho; avui a la nit hi ha festa grosssa a cal veí de dalt. Passa-ho.
    Jo Mateixa said...
    Toc, toc...obrem la porta Veí que porto l'alcohol a la festa!!!!!!!

    Que passis un dia estupendo guapo, t'ho merexies!!!!!! :-)

    Petonets!!!!!!
    BACCD said...
    Jo Mateixa, quin post més guapo que li has dedicat al Veí!!

    Felicitats, Veí, i que ho celebris amb molt de gust!

    Un petonàs a tots dos!
    neus said...
    Per molts anys Veí!!

    Un plaer tenir-te al veïnat! :****
    Metamorfosi said...
    Eeeiii... per molts anys estimadíssim Veí!!!!

    Molts i molts petons!!!

    I a tu també, Jo Mateixa!
    Joana said...
    Moltes Felicitats Veí...Passaré per casa teva ...si hi ha festa!
    Felicitats Jo mateixa! Boníssim el pastís!!!
    Anònim said...
    Feliç aniversari, Veí!!!

    Quina sort teniu tots els dels aniversaris amb la Jo Mateixa, no??

    Per cert guapisss... El meu és el 27 de juliol... jijiji... En tota la cara ho dic, jejeje... És brometa, dona, no ens coneixem fa tant de temps per a que em dediques res, ja ho sé.

    Resumint, que teniu molta sort amb la Jo Mateixa, que és un trosset de cel!

    Muacs

    Petonets
    Anna said...
    Felicitats Veí!!!!!
    Antoni Esteve said...
    mmmmm...festa?
    Doncs felicitats!
    Vamo pallà!
    Puji said...
    Home veí! Moltes felicitats!
    Jo Mateixa said...
    Veí espero que hagis passat un dia genial!!!!!
    Clint said...
    Ostres moltes felicitats! passaré a veure si queda pastís!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column